2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Aynen onlar da vardı o dönem biz yürümeye korkuyoruz spor spor diyordu

Cigit Organik Hastahane Çıkışı Bebek Takımı 0-3 Ay Ham Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu aldım

Eklentiler

• IMG_3132.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 59
sudem34 incialar geldi bugün tarihleri bu üstte canım pişik kremlerinin kutusu yoktu güneş kreminin kutusunda da yazıyordu sonra burasına baktım aynı tarih

Eklentiler

• 16928883170003102848590424534505.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 53
Denize vs giriyor musunuz? Bana doktorum önermedi ama etrafımda giren var o kadar rezervasyon da yaptırdık ne yapayım şaşırdım
Giriliyo kuzum. Bilmedigin cok kalabalik cocuklsrin oldugu havuza girme. Denize sonuna kdr gir. Ben buldugum butun denizlere giriyorum. Haftada 4-5 gun 30-40dk yuzuyorum bence cok faydasini goruyorum hem piskolojik de iyi geliyor
Hic iptal etme tatilini.
Kizlar, tam 17 saat sonra hareket etti çok şükür, demek ki oluyormuş öyle bi rahatladım ki… siz de içinizi ferah tutun diye haberdar ediyorum
Doktor bana dedi ki yorgun oldugunda sinirli uzgun oldugunda hissetmessin. Siner durur. Gecen gun esimle kavga ettik asla oynamadi ogun mesela. Ama bnm keyfim yerindeyse kendimi anlamsiz
Yormadiysam uzandigimda mutlaka 1-2 hissediyorum. Panik yaoma. Sen panikledikce senin vucundaki adrenalin ve kortizol articak bu da bebekteki kortizolu arttiricak

Seni D d_g_g ye havale ediyorum hakkından o gelir
Zhahahahahahvallahi sesli guldum ay nasi kizmistim cidden ya. Birinizde cikip sanane demedi ahdhdjdhdhd
Ps: dip baligi ton baligi fln yemioruz
Ya ben aralikta dogucak (hadi kasim sonu) diye muslin yenidogani bi seyedemedim. Usumez mi bebelerimiz aralikta muslinle ne diyosun?

Bebek losyonu olarak hangi markayı alacaksınız incia nin losyonu yok thinkbaby stoklarda yok ecowell in de sertifikası yok diye almak istemedim

Begendiim urunlerde kiz bile yazsa aldigim oldu cigitte su an yazlik urunlerde cok fazla indirim oldugu icin aldim ben. Tabi bebegin gelisimine gore almak daha mantikli. Muslin ortuleri filan da cok guzel. Onlardan da alabilirsin

Sen yazılana çok takılma. Rengi modeli uyuyorsa al bence unisex çoğu ürünü. İlk 6 ay için taytlarına bakabilirsin

Tek kat giydirmicem altında bişiler olcak. Hastane konusunda asla tereddüt etmeyin çünkü hele de özelse hastaneler kışın çok sıcak oluyor o yüzden lohusa takımını bile kalın almadım. Ama tabi gidecek olduğunuz hastaneyide bilmek lazım. Evde de sıcak olcak. Bide kumaş tek kat müslin değil. Ben ikinci hastane çıkışı olarak bunu alcam yanıma zaten giyecek olduğu kısa bir süre

İstanbul’da yenidoğan bölümü büyük olan hm nerelerde var?
Forum İstanbul’a gidiyorum çok küçük doğru düzgün bişey bulamıyorum orda

Şu an n11 de kacmaz40 kodu varmış 150₺ ye 40 indirim. Ne alınır ki şimdi ne alayım cigitler yetmedi yine para harcamam lazım

Aa senin de mi oğlan dı
sudem34 incialar geldi bugün tarihleri bu üstte canım pişik kremlerinin kutusu yoktu güneş kreminin kutusunda da yazıyordu sonra burasına baktım aynı tarih
Benim 2025 olabilir.
Islak mendil geldi mi?
Benim bir tek o kaldı. Hala gelmedi.
sudem34 şampuanla gözümü yıkadım gözü yakmıyor
Hemen de dener kalite kontrol mühendisi mübarek eşim dedi açalım bakalım deilm pompasını boşuna açmayalımkokusu nasıl kokusuz de mi
Hahahahahah ya ocak ayindakiler bu gruba gelip ornek alsin ya ay vallahi cok sansliyiz. Allah iyligini versin ama cok mantikli ben de eve gittigimde bigun aynisini yapiym
İyiki o kızı zamanında püskürtmüşsüno günden sonra 1 kişi bile çıkıntılık yapmadı tek sorun o muymuş ben anlamadım
Bebek losyonu olarak hangi markayı alacaksınız incia nin losyonu yok thinkbaby stoklarda yok ecowell in de sertifikası yok diye almak istemedim
İstanbul nemli ya oğlumda ne yağ ne losyon bir şey lazım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…