- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.261
Aynen onlar da vardıHangisi ya ben niye hatırlayamadım
cinsiyeti ne?
Sende çok canayakınsın
Ahaddia ydı kızın adı. İsveç miydi İsviçre miydi neydi. Onla sadece ton balığı değildi galiba ya ağır sporları filan da öneriyor muydu neydi. İlk haftalar muayene yok filan diyodu. Ben o kızın profiline kaç kez baktım bir daha yazmamış hatta oda ocak annelerine mi bir yere daha yazıyormuş.
Bu arada geçmişi zor bitirdim.
9 sayfa filandı sanırım.
Kızlar erken doğurmaya kimse heves etmesin. Zorunlu haller dışında 39 a kadar bebekler sağlıkla karnınızda dursun sağlıkla zamanında doğsun.
Dua saatine inanıyorum ben. Bazen şaka ile alay ile konuştuğum şeyler başıma gelir.
Vaktinde doğursun herkes. Ocak, kasım, aralık farketmez ne zaman doğarsa doğsun hepimiz aralık annesiyiz.
Ocak'ta doğanların tek dezavantajı yıl başinda en az yüzde 30 zam gelir doğum fiyatlarına.
Buda ortalama 20 bin olan doğumu 26 bin yapar
Yani 1 Ocak'ta doğana kadar 31 Aralık'ta doğsun bence daha karlı
Okul konusunda kesinlikle ekim kasım aralıkta doğuranlar çocugunu kayıt erteleme yapıp sonraki yıl yazdırmalı. Bunu da aklınızın bir köşesine yazın ilerde bana dua edeceksiniz.
@Sohrab ton balığı yenmiyor. Bundan sonra yeme. Bilmeden yemişsin artık bir şey olmaz ama artık bilerek yeme.
Kızlar bir de çığıt ürünleri daha çok kızlara mı hitap ediyor sizce?
Erkek çocugu olup cığıt alanlar paylaşım yapabilir mı neler alıyorsunuz?
Cigit Organik Hastahane Çıkışı Bebek Takımı 0-3 Ay Ham Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu aldımHangisi ya ben niye hatırlayamadım
cinsiyeti ne?
Sende çok canayakınsın
Ahaddia ydı kızın adı. İsveç miydi İsviçre miydi neydi. Onla sadece ton balığı değildi galiba ya ağır sporları filan da öneriyor muydu neydi. İlk haftalar muayene yok filan diyodu. Ben o kızın profiline kaç kez baktım bir daha yazmamış hatta oda ocak annelerine mi bir yere daha yazıyormuş.
Bu arada geçmişi zor bitirdim.
9 sayfa filandı sanırım.
Kızlar erken doğurmaya kimse heves etmesin. Zorunlu haller dışında 39 a kadar bebekler sağlıkla karnınızda dursun sağlıkla zamanında doğsun.
Dua saatine inanıyorum ben. Bazen şaka ile alay ile konuştuğum şeyler başıma gelir.
Vaktinde doğursun herkes. Ocak, kasım, aralık farketmez ne zaman doğarsa doğsun hepimiz aralık annesiyiz.
Ocak'ta doğanların tek dezavantajı yıl başinda en az yüzde 30 zam gelir doğum fiyatlarına.
Buda ortalama 20 bin olan doğumu 26 bin yapar
Yani 1 Ocak'ta doğana kadar 31 Aralık'ta doğsun bence daha karlı
Okul konusunda kesinlikle ekim kasım aralıkta doğuranlar çocugunu kayıt erteleme yapıp sonraki yıl yazdırmalı. Bunu da aklınızın bir köşesine yazın ilerde bana dua edeceksiniz.
@Sohrab ton balığı yenmiyor. Bundan sonra yeme. Bilmeden yemişsin artık bir şey olmaz ama artık bilerek yeme.
Kızlar bir de çığıt ürünleri daha çok kızlara mı hitap ediyor sizce?
Erkek çocugu olup cığıt alanlar paylaşım yapabilir mı neler alıyorsunuz?
Giriliyo kuzum. Bilmedigin cok kalabalik cocuklsrin oldugu havuza girme. Denize sonuna kdr gir. Ben buldugum butun denizlere giriyorum. Haftada 4-5 gun 30-40dk yuzuyorum bence cok faydasini goruyorum hem piskolojik de iyi geliyorDenize vs giriyor musunuz? Bana doktorum önermedi ama etrafımda giren var o kadar rezervasyon da yaptırdık ne yapayım şaşırdım
Doktor bana dedi ki yorgun oldugunda sinirli uzgun oldugunda hissetmessin. Siner durur. Gecen gun esimle kavga ettik asla oynamadi ogun mesela. Ama bnm keyfim yerindeyse kendimi anlamsizKizlar, tam 17 saat sonra hareket etti çok şükür, demek ki oluyormuşöyle bi rahatladım ki… siz de içinizi ferah tutun diye haberdar ediyorum
Zhahahahahah
Ya ben aralikta dogucak (hadi kasim sonu
Hahahahahah ya ocak ayindakiler bu gruba gelip ornek alsin ya
Hahahahahah ya ocak ayindakiler bu gruba gelip ornek alsin yaay vallahi cok sansliyiz. Allah iyligini versin ama cok mantikli ben de eve gittigimde bigun aynisini yapiym
Begendiim urunlerde kiz bile yazsa aldigim olduBaşka ürünlerde oğlana beğeniyorum açıklamada kız yazıyor. Bazen sinir oluyorum. Tatlı orta renkleri bile kızlara çalışıyorlar.Ciğit unısex ise bakılabilir. Ama ben yaz için bir şey almak istemiyorum. İlk 6 ay önemli benim için sonrası çocuğun kilo alımına göre alınır. Belki iri doğar belki değil belli de olmaz.
Sen yazılana çok takılma. Rengi modeli uyuyorsa al bence unisex çoğu ürünü. İlk 6 ay için taytlarına bakabilirsinBaşka ürünlerde oğlana beğeniyorum açıklamada kız yazıyor. Bazen sinir oluyorum. Tatlı orta renkleri bile kızlara çalışıyorlar.Ciğit unısex ise bakılabilir. Ama ben yaz için bir şey almak istemiyorum. İlk 6 ay önemli benim için sonrası çocuğun kilo alımına göre alınır. Belki iri doğar belki değil belli de olmaz.
Tek kat giydirmicem altında bişiler olcak. Hastane konusunda asla tereddüt etmeyin çünkü hele de özelse hastaneler kışın çok sıcak oluyor o yüzden lohusa takımını bile kalın almadım. Ama tabi gidecek olduğunuz hastaneyide bilmek lazım. Evde de sıcak olcak. Bide kumaş tek kat müslin değil. Ben ikinci hastane çıkışı olarak bunu alcam yanıma zaten giyecek olduğu kısa bir süreGiriliyo kuzum. Bilmedigin cok kalabalik cocuklsrin oldugu havuza girme. Denize sonuna kdr gir. Ben buldugum butun denizlere giriyorum. Haftada 4-5 gun 30-40dk yuzuyorum bence cok faydasini goruyorum hem piskolojik de iyi geliyor
Hic iptal etme tatilini.
Doktor bana dedi ki yorgun oldugunda sinirli uzgun oldugunda hissetmessin. Siner durur. Gecen gun esimle kavga ettik asla oynamadi ogun mesela. Ama bnm keyfim yerindeyse kendimi anlamsiz
Yormadiysam uzandigimda mutlaka 1-2 hissediyorum. Panik yaoma. Sen panikledikce senin vucundaki adrenalin ve kortizol articak bu da bebekteki kortizolu arttiricak
Zhahahahahahvallahi sesli guldum ay nasi kizmistim cidden ya. Birinizde cikip sanane demedi ahdhdjdhdhd
Ps: dip baligi ton baligi fln yemioruz
Ya ben aralikta dogucak (hadi kasim sonu) diye muslin yenidogani bi seyedemedim. Usumez mi bebelerimiz aralikta muslinle ne diyosun?
İstanbul’da yenidoğan bölümü büyük olan hm nerelerde var?Haftasonu çıkar canım, bize de söyle de ne eksiklerim varmış göreyim daha kıyafet alışverişi tamamlayamadım. Hm anvelop bodylerinden almıştım 5 li yenidoğan. Altına da yine hm den patikli 5-6 tane pantolon alıcam ama onu da mı 0-1 ay alayım yoksa 1-3 ay mı kararsızım. Cumartesi gidip bakayım mağazaya da diyorum online da beden kalmamış
Ay bende denicektim hee iyi hatırlattın
Canım ben Antalyadayımİstanbul’da yenidoğan bölümü büyük olan hm nerelerde var?
Forum İstanbul’a gidiyorum çok küçük doğru düzgün bişey bulamıyorum orda
Şu an n11 de kacmaz40 kodu varmış 150₺ ye 40 indirim. Ne alınır ki şimdi ne alayımAy indirimleri haberleselim, ben bunu kacirdim maalesef.
Ben soyle bir sey kesfettim. N11 de gece 00.00 da 150 tl ye 40 tl kupon veriyor. Sabah 6 ya kadar harcaman lazim. Guzel kismi bebek bezlerinde, alt acma urunlerinde geciyor bu kupon. Dun alt acma aldim bugun de cikarsa bez alacagim.
N11 in diger kuponlarini bebek bezlerinde hic kullanamiyorsun normalde. Gece uyanik olanlar baksin
Kadir has avm de aklında olsun orda güzel şeyler var ben aldım bişilerİstanbul’da yenidoğan bölümü büyük olan hm nerelerde var?
Forum İstanbul’a gidiyorum çok küçük doğru düzgün bişey bulamıyorum orda
YaaCanım ben Antalyadayım
Aa senin de mi oğlan dı
Benim 2025 olabilir.sudem34 incialar geldi bugün tarihleri bu üstte canım pişik kremlerinin kutusu yoktu güneş kreminin kutusunda da yazıyordu sonra burasına baktım aynı tarih
Hemen de dener
İyiki o kızı zamanında püskürtmüşsünHahahahahah ya ocak ayindakiler bu gruba gelip ornek alsin yaay vallahi cok sansliyiz. Allah iyligini versin ama cok mantikli ben de eve gittigimde bigun aynisini yapiym
İstanbul nemli yaBebek losyonu olarak hangi markayı alacaksınızincia nin losyonu yok thinkbaby stoklarda yok ecowell in de sertifikası yok diye almak istemedim
Aaa çok teşekkürler servisim önünden geçiyo iş çıkışı bakarım oraya daKadir has avm de aklında olsun orda güzel şeyler var ben aldım bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?