2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Eveeett
Aaa çok teşekkürler servisim önünden geçiyo iş çıkışı bakarım oraya da
bi mağaza vardı adını unuttum biraz pahalı ama pamuklu takımlar vardı ordan aldım dokununca anlıyorsun organikli bişiler vardı. Elele falan da var orda hem bebek arabasını da orda beğendiydim beşik mobilya mağazaları da var.

Begendiim urunlerde kiz bile yazsa aldigim oldu cigitte su an yazlik urunlerde cok fazla indirim oldugu icin aldim ben. Tabi bebegin gelisimine gore almak daha mantikli. Muslin ortuleri filan da cok guzel. Onlardan da alabilirsin
E bebekten iki tane büyük müslin örtü almıştım. Oğlumdan battaniyeler de var yeter herhalde.
Sen yazılana çok takılma. Rengi modeli uyuyorsa al bence unisex çoğu ürünü. İlk 6 ay için taytlarına bakabilirsin
Yazlık ise almayım ya o kadar ileriyi göremiyorum
Öyle de .
Bebek kansız olduğu için üşüyecek.Kendi üstümüzden bir kat fazla giydirmek lazım. Bir de ilk 6 ay sakin oldukları için hareket edip nasıl ısınacak. Lohusa olduğumuz için kansız olucaz ve üşüycez canım
Kadir has avm de aklında olsun orda güzel şeyler var ben aldım bişiler
Kız h&m orda da mı var?
Ben orda daha çok bebek mağazası var sanıyorum.
Elele de orda ya.

Bebek losyonu olarak hangi markayı alacaksınız incia nin losyonu yok thinkbaby stoklarda yok ecowell in de sertifikası yok diye almak istemedim
Soyledigin iyi oldu ben de ecowell alirim diye not almistim.
Sampuan da truebaby dedim. Siz incia mi almistiniz? Alisveris radarlarim yeni acildigi ici kacirmisim

Islak mendil kargoda daha gelmedi çok hafif bir şey kokuyor ama parfüm değil 1 pakette bebek bezi almıştım o da geldi çok hoşuma gitti dokusu

Soyledigin iyi oldu ben de ecowell alirim diye not almistim.
Sampuan da truebaby dedim. Siz incia mi almistiniz? Alisveris radarlarim yeni acildigi ici kacirmisim
Evet canım biz incia aldık ama markfarmdan alma biz oradan ilk sipariş verdik sonra skt sorduk 03\2024 tü hepsini iptal ettik vitozonda 2. %50 indirim vardı iki şampuan 90 tl gibi bir fiyata geldi ama bulaşık deterjanı ve çamaşır deterjanı hala guncellenmedi piyasadakilerin de sktleri çok yakın Trendyol Hepsiburada da falan neredeyse 3 kati

Islak mendil kargoda daha gelmedi çok hafif bir şey kokuyor ama parfüm değil 1 pakette bebek bezi almıştım o da geldi çok hoşuma gitti dokusu
Deli ya onu da mı açtın geçen süt pompası geldi eşime diyorum bizim kız kolunda denemiş açtırmadı paketi içine baktık tammı diye geri kapattık

Bezler benim biri üstünde kargonun şeffaf poşeti bile duruyor.

Artık almış bulundum 1,5 ay arkamdan kuzenim geliyor oda hamile benim kıza uymayan olursa beden olarak direkt ona hediye ederim diye düşündüm
6-9 ay olanları eşya yerleşirken yıkamayacağım etiketleri ile dursunlar ihtiyacıma göre karar vereceğim açıkçası bazı ürünlere

Yok yaa hm yok hee başka bebek mağazaları var diye dedim aklında olsun OozgeE .

Kız dedim ya altında bişiler olcak diye üşümez. Bide aynı hastanede doğum yapmış kişileri de biliyorum çok sıcaktı hastane ona göre giydiririm. Sende kaynana gibi hemen üşür moduna girdin

Ben sadece 1 paket alınca ekstra paketlemeye ihtiyaç duymamislar hafif alttan tırnağımla açıp baktım sonra bantladim

Eklentiler

• 3CADF9BE-CB66-4A3E-A23F-FAE05D94A187.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 33
İstanbul’da yenidoğan bölümü büyük olan hm nerelerde var?
Forum İstanbul’a gidiyorum çok küçük doğru düzgün bişey bulamıyorum orda
Maltepe Pizzada Avm H&M yeri geniş ama bebek ve çocuk bölümünü gezme fırsatım olmadı

Ah ah bu mağazalar bi bana denk gelmiyor
Hangi şehirde gördün

Aynen çok mantıklı acil olmayan şeyleri yıkamamak.Bazı hediyeler de zaten bakıyorsun direk küçük gelecek hiç kullanmadan kalıyoe etiketle. Ya da beğenmiyorsun. Ben küçükleri öyle açmadım ona buna verdim.
Ayy en korktuğum şey kaynanalık zaten ya iki oğlum olacak Allah bana sabır versin.
Doğurunca görürsün sıcağı soğuğu
Bu sene kış sert geçecek diyor herkes.

İstanbul’da yenidoğan bölümü büyük olan hm nerelerde var?
Forum İstanbul’a gidiyorum çok küçük doğru düzgün bişey bulamıyorum orda
Ben hep internetten almaya çalışıyorum. Avm ler çok yoruyo beni ya aşırı kalabalık. Hiç bilmiyorum hangi hm yenidoğan kısmı büyüktür valla

Ya hergün yeni bi zama uyandığımızdan ben ne alsam kardır diyip alıyorum 2 yaş için bile 2-3 parça almışlığım var
3-6 ay cigit ürünleri yeni doğan gibi düşün küçücük. Ben bi tulum aldım haziranda giyer diye kışın kaloriferi açıp giydircem evde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…