- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.301
Bişi olmaz o kadar kullanamazsan haber veririmAynen çok mantıklı acil olmayan şeyleri yıkamamak.Bazı hediyeler de zaten bakıyorsun direk küçük gelecek hiç kullanmadan kalıyoe etiketle. Ya da beğenmiyorsun. Ben küçükleri öyle açmadım ona buna verdim.
Ayy en korktuğum şey kaynanalık zaten yaiki oğlum olacak Allah bana sabır versin.
Doğurunca görürsün sıcağı soğuğu
Bu sene kış sert geçecek diyor herkes.
İyi ki söyledin valla yoksa girip bakmak aklıma gelmezdi:)Ben de dun gece aldim aynisini yine 40 tl kuponla :)
Kızlar şok markette de alt açma 10 lusu 40 liraydı 4 lira wın puan veriyor bu hafta.N11 de kacmaz40 yazıp kupon alın kızlar 150₺ye 40₺ indirim oluyo ben alt değiştirme bezi aldım 40 lı. Kuponlar tanesi 3,5 gibi bişey oluyor
Link kopyalamaya çalıştım inşallah olmuştur
Annem izmirde, ben yatista oldugum icin whatsapp dan o geziyor ben yonlendirerek alisveris yapiyorum su anizmirde olanlar vardı nerelerden neler aldınız özellikle şuraları tavsiye ederim dediğiniz yerler var mı
İçine ayrı giyer kullanırsın onda sorun yok kız. Üstüne battaniye mattaniye. Çocuk zaten ilk zaman sürekli uyuyacak.Bişi olmaz o kadar kullanamazsan haber veririmama kullanırım
Akbati da var mall of da %100 vardir orasi devasa gecen gittim ama hm girmedim.İstanbul’da yenidoğan bölümü büyük olan hm nerelerde var?
Forum İstanbul’a gidiyorum çok küçük doğru düzgün bişey bulamıyorum orda
Sağol bebekİçine ayrı giyer kullanırsın onda sorun yok kız. Üstüne battaniye mattaniye. Çocuk zaten ilk zaman sürekli uyuyacak.
Ben kullanmaktan ziyade anne ve bebek üşümesini kastettim.
Önüne gelen bütün kış annelerinin bana anlattığı tek şey battaniye de battaniye şöyle çok lazım böyle çok lazımMuslin disinda battaniye napcaz? Lazım mi mesela niye lazim ne zmn lazim? Nerde kullanicaz? Tecrübeliler bi anlatabilir mi?
Gun icinde uyuturken ve disari cikarken uzerine ortmem icin lazim oluyorMuslin disinda battaniye napcaz? Lazım mi mesela niye lazim ne zmn lazim? Nerde kullanicaz? Tecrübeliler bi anlatabilir mi?
Önüne gelen bütün kış annelerinin bana anlattığı tek şey battaniye de battaniye şöyle çok lazım böyle çok lazımçok kusan bir bebekse özellikle diyerekten tembih alıyorum.
Ev icinde muslin fln da olur ince bi battaniye olur okGun icinde uyuturken ve disari cikarken uzerine ortmem icin lazim oluyor
Ev icinde muslin fln da olur ince bi battaniye olur ok
Disari cikarken ztn footmuff fln var ozmn kalin battaniye disari cikarken lazim oda muff yoksa.
Yani kalin battaniyem yok oyuzden soruyorum ahiret sorulari
Kız hakikaten acaba ilk kimAyy hiç aklıma gelmedi onlarınkine bakmak hee çok heyecanlılardır
İlk kim doğuracak acaba ben onu çok merak ediyorum ne kadar aralıkta olsa en geç kasımda başlıcaz doğurmayaanaaaammm
Ya bebeği yere yatırmak isteyebilirsin kendin oyun alanı oluşturmak için burda bi kalın battaniye lazım oluyo illaki. Ben kalın battaniye de aldım penyede aldım hem tek hemde kalın müslinde aldım. Bir tarafı yün diğer tarafı müslin battaniye bile aldım. Bende herşeyi almışım heeEv icinde muslin fln da olur ince bi battaniye olur ok
Disari cikarken ztn footmuff fln var ozmn kalin battaniye disari cikarken lazim oda muff yoksa.
Yani kalin battaniyem yok oyuzden soruyorum ahiret sorulari
Ay n11 de bir kupon daha var, yone bez ve islak mendilde geciyorİyi ki söyledin valla yoksa girip bakmak aklıma gelmezdi:)
Bende 1 muslin 2 coton almisim 1 tane bnm ordugum var 1 tane triko hediye gelio.Ya bebeği yere yatırmak isteyebilirsin kendin oyun alanı oluşturmak için burda bi kalın battaniye lazım oluyo illaki. Ben kalın battaniye de aldım penyede aldım hem tek hemde kalın müslinde aldım. Bir tarafı yün diğer tarafı müslin battaniye bile aldım. Bende herşeyi almışım hee
Diyelim sağlık ocağına aşıya gittin altına serdin hop kirliye.Muslin disinda battaniye napcaz? Lazım mi mesela niye lazim ne zmn lazim? Nerde kullanicaz? Tecrübeliler bi anlatabilir mi?
Kendi ördüğünü atsana fotosunuBende 1 muslin 2 coton almisim 1 tane bnm ordugum var 1 tane triko hediye gelio.
Yere oyun mati aldim 1 tane kalin yedek alsam yeticek zannedersem
Hamuroutlet e bakayim
Harikasiniz kizlar aydinlatiosuniz bni
Evet iste ben ondan yapmisim bi tane. Asini bilmiorum ben de. Eve donunce bitane daha yaparim kalin sisle.Diyelim sağlık ocağına aşıya gittin altına serdin hop kirliye.
(Gerçi aklında bulunsun yeğenim hep öyle yapmış battaniye yerine alt açma örtüsü ince varya e bebekte büyük boy hastanede filan altını onda değişip direk çöpe atıyorum diyor. )
Hastane ye vs gittin lazım olabilir.
Astronot kıyafeti kış için süper sıcak ama evde sürekli tulumla mı uyutucan altına serersin üstüne serersin bir şekilde kullanılabilir.
Yani sana da kalmış. Evler sıcak yorgan kalın olabiliyor genelde battaniye kullanılıyor.
El örgüsü ipin adını bilmiyorum yumşak bir ipten battaniyeler var onlar çok güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?