2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Puffy mi canım

Ben costum bugun. Esimin hesabina da aldim 2 tane 40tl kupon.
128 bio natural
50x2 goon bez aldim.
Sizin aylardir yaptiginiz hesap asamasindayim. 1 numara ne kadar gider :) annem bebek basi ilk haftalar 8 10 tane gider diyor. Ikizlere 218 bez 2 hafta bile gitmez bu hesapla. Ama yine de duracagim burda.

Alt acma icin de hamur un makinede yikanabilir, silinebilir ortusunden aldim evde kullanma icin. 159 a geldi. Begenirsem ve yine kupon olursa 2. Yi alirim

Müslin hafif ya biraz da işte diğer kalınlıklardan birer tane olsun. En kötü birini annende birini kV de bırakırsın.

Adını bilmiyorum ama çok tatlı yumoş yumoş ablam yeğenimin bebeğine örmüştü.
Ayyy çok iyiymişş bu
Şok uygulama indirip alışveriş yaparken QR kod okutman lazım ama alışverişe başlarken unutma 3. 6 tl. İşte.
Ben geçen hafta 40 liradan aldım. Bu hafta wın olmuş
Tanesi 3.6 tl yapmaz mi? Yanlis mi yazdin canim? Bizim aldigimiz 3.1 e geldi
Evet canım. 3lira 60 kuruş aceleden dikkat etmemişim.

Hamur un alt açmaları amazonda arada çok iniyor ben 89 TL'ye almıştım

Ben de çok örgü bilmiyorum ama o puffyler sissiz örülüyor dolapta bir site var teki 23 TL ben fuşya beğenmiştim orada yoktu 37 TL'den almak zorunda kalmıştım

Ay n11 de bir kupon daha var, yone bez ve islak mendilde geciyor
super40
100 tl ye 40 tl veriyor
Goon 50 li bez 72 tl ye geldi.
Goon bez nasılmış canım ben ilk defa duydum.
Ben nerde hata yapıyorum n11 de bilmiyorum. Sepette kupon indirimlerini hiç kabul etmiyor. Uygulamayı mı güncellemek lazım ki çözemedim bu sorunu
Ya bende anlamadım eşimde de aynı sorun var şu anda benden aldık ama ondan asla alamıyoruz kuponu tanımlıyo ama kullandırmıyo

Ben de çok örgü bilmiyorum ama o puffyler sissiz örülüyor dolapta bir site var teki 23 TL ben fuşya beğenmiştim orada yoktu 37 TL'den almak zorunda kalmıştım
O iplerle benim annem yaptı battaniye ama hazır olanlarıyla değil mükemmel oldu ve çok yumuşak tavsiye ederim, düz haliyle çok güzel istenilen şekilde yapılabiliyor

Atsana battaniyeyi.
Kaç ipten çıktı?
Kaç yaptın boyunu?

Böyle indirim düşmüyor. Kupon kısmına giriyorum uygula diyorum uygulandı diyor sepete geliyorum tutar düşmüyor
Yukardan kupon kodlarıma tıkla sonra kuponların çıkacak karşına ordan seç kuponunu

Eklentiler

• 07C5D3C9-6CD3-4B6F-921D-3BF93DDB39CF.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…