- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.321
Evde degilim ki bebeim kv dedeim. Anca eve gitmem lazim bi de insaat arasinda bulmam. AmaKendi ördüğünü atsana fotosunu
Puffy mi canımDiyelim sağlık ocağına aşıya gittin altına serdin hop kirliye.
(Gerçi aklında bulunsun yeğenim hep öyle yapmış battaniye yerine alt açma örtüsü ince varya e bebekte büyük boy hastanede filan altını onda değişip direk çöpe atıyorum diyor. )
Hastane ye vs gittin lazım olabilir.
Astronot kıyafeti kış için süper sıcak ama evde sürekli tulumla mı uyutucan altına serersin üstüne serersin bir şekilde kullanılabilir.
Yani sana da kalmış. Evler sıcak yorgan kalın olabiliyor genelde battaniye kullanılıyor.
El örgüsü ipin adını bilmiyorum yumşak bir ipten battaniyeler var onlar çok güzel oluyor.
Ayyy çok iyiymişş buKızlar şok markette de alt açma 10 lusu 40 liraydı 4 lira wın puan veriyor bu hafta.
Oda 36 ya yani 36 kuruşa filan geliyor aklınızda bulunsun.
Tanesi 3.6 tl yapmaz mi? Yanlis mi yazdin canim? Bizim aldigimiz 3.1 e geldiKızlar şok markette de alt açma 10 lusu 40 liraydı 4 lira wın puan veriyor bu hafta.
Oda 36 ya yani 36 kuruşa filan geliyor aklınızda bulunsun.
Müslin hafif ya biraz da işte diğer kalınlıklardan birer tane olsun. En kötü birini annende birini kV de bırakırsın.Evet iste ben ondan yapmisim bi tane. Asini bilmiorum ben de. Eve donunce bitane daha yaparim kalin sisle.
Biz kopege de o alt acma bezlerinden kullaniyoruz asiri rahat oluo. Bebege de dedigin gibi hastanede orda burda ondan kullanirim ama mantigi anladim
1 kalin 1 el orgusu 2 muslin daha lazim yaziyorum defterime
Ben nerde hata yapıyorum n11 de bilmiyorum. Sepette kupon indirimlerini hiç kabul etmiyor. Uygulamayı mı güncellemek lazım ki çözemedim bu sorunuN11 de kacmaz40 yazıp kupon alın kızlar 150₺ye 40₺ indirim oluyo ben alt değiştirme bezi aldım 40 lı. Kuponlar tanesi 3,5 gibi bişey oluyor
Link kopyalamaya çalıştım inşallah olmuştur
Adını bilmiyorum ama çok tatlı yumoş yumoş ablam yeğenimin bebeğine örmüştü.Puffy mi canım
Şok uygulama indirip alışveriş yaparken QR kod okutman lazım ama alışverişe başlarken unutmaAyyy çok iyiymişş bu
Evet canım. 3lira 60 kuruş aceleden dikkat etmemişim.Tanesi 3.6 tl yapmaz mi? Yanlis mi yazdin canim? Bizim aldigimiz 3.1 e geldi
Hamur un alt açmaları amazonda arada çok iniyor ben 89 TL'ye almıştımBen costum bugun. Esimin hesabina da aldim 2 tane 40tl kupon.
128 bio natural
50x2 goon bez aldim.
Sizin aylardir yaptiginiz hesap asamasindayim. 1 numara ne kadar gider :) annem bebek basi ilk haftalar 8 10 tane gider diyor. Ikizlere 218 bez 2 hafta bile gitmez bu hesapla. Ama yine de duracagim burda.
Alt acma icin de hamur un makinede yikanabilir, silinebilir ortusunden aldim evde kullanma icin. 159 a geldi. Begenirsem ve yine kupon olursa 2. Yi alirim
Sepet fotoğrafını bi atsanaBen nerde hata yapıyorum n11 de bilmiyorum. Sepette kupon indirimlerini hiç kabul etmiyor. Uygulamayı mı güncellemek lazım ki çözemedim bu sorunu
Ben de çok örgü bilmiyorum ama o puffyler sissiz örülüyor dolapta bir site var teki 23 TL ben fuşya beğenmiştim orada yoktu 37 TL'den almak zorunda kalmıştımAdını bilmiyorum ama çok tatlı yumoş yumoş ablam yeğenimin bebeğine örmüştü.
Şok uygulama indirip alışveriş yaparken QR kod okutman lazım ama alışverişe başlarken unutma3. 6 tl. İşte.
Ben geçen hafta 40 liradan aldım. Bu hafta wın olmuş
Evet canım. 3lira 60 kuruş aceleden dikkat etmemişim.
Goon bez nasılmış canım ben ilk defa duydum.Ay n11 de bir kupon daha var, yone bez ve islak mendilde geciyor
super40
100 tl ye 40 tl veriyor
Goon 50 li bez 72 tl ye geldi.
Ya bende anlamadım eşimde de aynı sorun var şu anda benden aldık ama ondan asla alamıyoruz kuponu tanımlıyo ama kullandırmıyoBen nerde hata yapıyorum n11 de bilmiyorum. Sepette kupon indirimlerini hiç kabul etmiyor. Uygulamayı mı güncellemek lazım ki çözemedim bu sorunu
O iplerle benim annem yaptı battaniye ama hazır olanlarıyla değil mükemmel oldu ve çok yumuşak tavsiye ederim, düz haliyle çok güzel istenilen şekilde yapılabiliyorBen de çok örgü bilmiyorum ama o puffyler sissiz örülüyor dolapta bir site var teki 23 TL ben fuşya beğenmiştim orada yoktu 37 TL'den almak zorunda kalmıştım
Böyle indirim düşmüyor. Kupon kısmına giriyorum uygula diyorum uygulandı diyor sepete geliyorum tutar düşmüyorSepet fotoğrafını bi atsana
Bu yokmu yaaBöyle indirim düşmüyor. Kupon kısmına giriyorum uygula diyorum uygulandı diyor sepete geliyorum tutar düşmüyor
Atsana battaniyeyi.Ben de çok örgü bilmiyorum ama o puffyler sissiz örülüyor dolapta bir site var teki 23 TL ben fuşya beğenmiştim orada yoktu 37 TL'den almak zorunda kalmıştım
Canım atsana resminiO iplerle benim annem yaptı battaniye ama hazır olanlarıyla değil mükemmel oldu ve çok yumuşak tavsiye ederim, düz haliyle çok güzel istenilen şekilde yapılabiliyor
Yukardan kupon kodlarıma tıkla sonra kuponların çıkacak karşına ordan seç kuponunuBöyle indirim düşmüyor. Kupon kısmına giriyorum uygula diyorum uygulandı diyor sepete geliyorum tutar düşmüyor
Var canım orayı çekmemişim ordan tanımlıyorum kuponu ama sepette düşmüyor tutarBu yokmu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?