2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Sen İstanbul’da değilmisin nerdesin. Avrupa yakasında bu dediğim avm
Anadolu yakasındayım ben Pendik güzelyalıda
Havalar sıcak haftasonu izinli olsamda çok gezemiyorum.Daralıyorum Ümraniye taraflarında vardır gitsem aslında bebek mağazası bolca ama nokta atışı yapmak istiyorum bu sıcaklarda gözüm almıyor açıkçası

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-24-20-29-17-35_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 49
Atsana battaniyeyi.
Kaç ipten çıktı?
Kaç yaptın boyunu?
Katlı fotoğrafı var hemen örülüyor zaten 6 ipten
Bizim burası çok soğuk olduğu için tavşan tüyu ipler satılıyor onları 4 lu yapıp bir tane de yaptı çok soğuk yerde olanlar ona da bakabilir onu ekliyorum

Eklentiler

• IMG-20221031-WA0002.webp
    108,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20221102-WA0000.webp
    38 KB · Görüntüleme: 54
Bende bu yeşil desenli olandan yaptım

Kızlar puffy alizeden yapacaksanız çok basit yapılıyor ve çok güzel oluyor
Senin bebeğe aldığın siyah üst zıbın vardı ya bıyıklı olan petrol kokuyor mu boya kokusu var mı?
Güle güle kullansın.
Kaça demiştin ipin tanesini ?

Yumoş yumoş benim sarılasım geldi

Yatak siyah olanı mı aldın?
Açıp baktın mı?
Petrol plastik kokusu filan var mı?
Canım biz az önce açtık inceledik
Kargo benim 25 desi gelmiş üzerinde not vardı
Kargonun dışını yatak ile desteklemişler
Yatağı ince ben ekstra yatak altına bir parça daha ürün bakarım
Alt şifresi güzel bence
Benim burnum koku almıyor eşime koklattım ürünü ağır plastik kokusu filan var mı diye yok dedi
Ürünün malzeme kaliteside bana güzel geldi
Kanz Kraft joje gibi ürünlere bakmıştım hep açıkçası hepsi aynı yerde ürettirip marka basıyor gibime gelmişti ben üründen ilk izlenim için memnun kaldım
Bi açıp yerleştircez odaya net görebilmek için heryerini

G Gzm-26 canım bugün yatak geldi cidden ben de çok beğendim
Canım grupta bircok kişi elele doonna aldı, park yatak düşünüyorm bende ama aynı fiyat aralığında olan baby pluslardan alt açması oyuncak dönme aparatı felanda vardı, neden eleleyi seçtiniz, baby pluslardan nasıl bir fark gördünüz

Hepinize merhaba kizlar puffy konusu geçmiş bende hemen görsel atım bu oğlum için degildi kızıma büyük hevesle ördüm ama çok kulanamdik sonradan görüp heves etmiştim o şekilde ördüm ama kulancam inşallah bu sefer örülmesi de çok basit
Size birşey sormak istiyorum göğüs ucu yara olan var Mi aranızda benik çok fena oluyor ve uzun zamandır krem arıyorum sizce hangi markayı alıyım ne tavsiye edersiniz lanshihon ismini belki tam yazamdim o marka krem arastirdim eczanede 350 internete indirimde 230 falandı ne diyorsunuz kullanan var mı aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…