- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.341
Seçiyorum canım da sepette tutarı düşmüyorYukardan kupon kodlarıma tıkla sonra kuponların çıkacak karşına ordan seç kuponunu
6 ipten çıkıyor fuşyayi yapmadık da annem asker yeşili gibi yapmıştı dur onu AtayimAtsana battaniyeyi.
Kaç ipten çıktı?
Kaç yaptın boyunu?
Allah Allaaah eşinden yap belki ondan olurVar canım orayı çekmemişim ordan tanımlıyorum kuponu ama sepette düşmüyor tutar
Anadolu yakasındayım ben Pendik güzelyalıdaSen İstanbul’da değilmisin nerdesin. Avrupa yakasında bu dediğim avm
HmmKızlar puffy alizeden yapacaksanız çok basit yapılıyor ve çok güzel oluyor
Eşimde de olmadı onu seçtirmiyo bile belki de site kitlendiSeçiyorum canım da sepette tutarı düşmüyor
Canım ben hiç örgü bilmiyorum şimdiye kadar hep okul vardı sende yaparsın yaniHmm
O nedirben olmayan el emeğime neden güveniyorsam makromeden belki yaparım diyordum
Katlı fotoğrafı var hemen örülüyor zaten 6 iptenAtsana battaniyeyi.
Kaç ipten çıktı?
Kaç yaptın boyunu?
Bende bu yeşil desenli olandan yaptımKatlı fotoğrafı var hemen örülüyor zaten 6 ipten
Bizim burası çok soğuk olduğu için tavşan tüyu ipler satılıyor onları 4 lu yapıp bir tane de yaptı çok soğuk yerde olanlar ona da bakabilir onu ekliyorum
Senin bebeğe aldığın siyah üst zıbın vardı ya bıyıklı olan petrol kokuyor mu boya kokusu var mı?Kızlar puffy alizeden yapacaksanız çok basit yapılıyor ve çok güzel oluyor
Güle güle kullansın.Katlı fotoğrafı var hemen örülüyor zaten 6 ipten
Bizim burası çok soğuk olduğu için tavşan tüyu ipler satılıyor onları 4 lu yapıp bir tane de yaptı çok soğuk yerde olanlar ona da bakabilir onu ekliyorum
Yok canım kokmuyorSenin bebeğe aldığın siyah üst zıbın vardı ya bıyıklı olan petrol kokuyor mu boya kokusu var mı?
Güle güle kullansın.
Kaça demiştin ipin tanesini ?
Yumoş yumoş benim sarılasım geldi
Ben 37 den aldım istediğim renk yoktu diye Dolap’ta keşfettiğime bak! Alize Çok Renkli El İşi Malzemeleri Yeni & Etiketli Online Satın Al burada 24 tlSenin bebeğe aldığın siyah üst zıbın vardı ya bıyıklı olan petrol kokuyor mu boya kokusu var mı?
Güle güle kullansın.
Kaça demiştin ipin tanesini ?
Yumoş yumoş benim sarılasım geldi
Canım biz az önce açtık inceledikYatak siyah olanı mı aldın?
Açıp baktın mı?
Petrol plastik kokusu filan var mı?
Canım grupta bircok kişi elele doonna aldı, park yatak düşünüyorm bende ama aynı fiyat aralığında olan baby pluslardan alt açması oyuncak dönme aparatı felanda vardı, neden eleleyi seçtiniz, baby pluslardan nasıl bir fark gördünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?