2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
@Mavisaclikadin Ocak grubunda önermişti dolapta hamur”un battaniyelerini satan bir sayfa. Aldık biz çok kaliteli geldi ve kalın. Fiyatı da uygun ona bakabilirsin dolapta hamuroutlet
Ben bı de ozdılekın kalın battanıyesınden aldımm, benım ev baytanıye dolu, nohut battanıye, penye battanıye her turden var suan

Ben Elele madre almistim onun da dönencesi alt açması her şeyi var baby plus yanlış hatırlamıyorsam tekerlek sistemi yoktu ve kumaş kalitesi begenilmemisti elelenin kumaşı keten gibi ağ yerleri çok sağlam gelmişti bana neden bilmiyorum ama ben e bebek ürünlerinin çok abartıldığını düşünmüştüm o zaman

Canım ben hiç örgü bilmiyorum şimdiye kadar hep okul vardı sende yaparsın yani

Fotoğraflar gelmemiş
Kizlar bu model nasil oruluyo allahini seven ustume atsin. İste cok begendigim model bu benim pls pls pls

Bunlarda kendime aldıklarım gerçi şu anda sadece bunari aldım terned yoldan aldım sütlü kahve gibi olanı eşim rengini beğenmedi ama ben beğenerek aldım doğrusu siz ne diyorsunuz rengi bira kapalı iç gostermiyor diye düşündüm öbürnu de pazardan aldım fiyatı gayet uygundu kizlar yani o fiyata güzel gülmeyin pazardan diye 175 tlydi iç gosteriyor biraz ama üstüne uzun hırka giyerim diye düşündüm zaten hava soğuk onu daha çok evde kullanmak için aldım iyi oluyor bir tane de mevsimine göre almak istiyorum kışın daha kalinlari çıkar diye biraz pijama seviyorum dagöğüs pedi falan aldım kızımda da bu markadan kulanmistim süt saklmak için de poşet aldım bide depend mi aldiniz başka bı marka mu bundna çok menun olanlar varmış aslında çok ince ve güzel bende beğendim annem kızımda doğum acil oldu diye eczaneden almıştı hemen bir tane yorgandi mübarek sanki kulanamdim hiç

Eklentiler

• 16929002632723189493772984712804.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 16929003095511934675313625147619.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 46
  • 16929003426474989731783624216531.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 53
Kizlar bu model nasil oruluyo allahini seven ustume atsin. İste cok begendigim model bu benim pls pls pls
Bende bilmiyordum canım YouTube de var bend eordan izledim çok basit aç bak ipleri de o zaman uyguna almıştım ama şu an pahalıdır trend yoldan aldım çok basit hemen anlar iki günde bile orersin

Hamur un alt açmaları amazonda arada çok iniyor ben 89 TL'ye almıştım
Aaa pahali aldim desene :) bakayim da iade dusuneyim o zaman.
Goon bez nasılmış canım ben ilk defa duydum.

Ya bende anlamadım eşimde de aynı sorun var şu anda benden aldık ama ondan asla alamıyoruz kuponu tanımlıyo ama kullandırmıyo
icerigi temiz diye duydum hep, instagramda cok olumlu yoruma rastladim. Komilinin bezi sanirim. Denemelik aldim ben de tecrubem yok :)
Böyle indirim düşmüyor. Kupon kısmına giriyorum uygula diyorum uygulandı diyor sepete geliyorum tutar düşmüyor
Canim bebek alt acma ve bez urunlerinde her kupon gecmiyor.
Once ana sayfadan sol ust kosede kucuk bir kuponlar butonu var. Ordan kupon kodu alanina elinle yazman lazim.
Eger boyle eklediysen alt acma ortusunu secip kuponlara tikladiginda da olmuyorsa belki kuponlar tukenmistir. super40 kacmaz40 en son benim bildigim kuponlar.

Eklentiler

• Screenshot_20230824_211104_n11.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20230824_211449_n11.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 53
H&m mağaza ve online arasında aşırı fiyat farkı var ben mağazadaki fiyatları görünce şok oldum. Ve online yeni hesap açınca %10 da indirim oluyor ve kargo bedava. Bu arada GAP ta çok iyi indirimler var. H&M fiyatına geliyor ben de iki tulum ve elbise aldım çok tatlılar bakın

Amazona bak arada canım çok ürün çeşidi olmuyor ama olan ürünler çoğu zaman çok uygun oluyor ben oradan tummy time yastığı almıştım Trendyol Hepsiburada da falan 2 katıydı fiyatı

Niye gülelim askim kumaşı guzelse neden olmasin. Ben de siyah aldim aqua diye bir markasi var. Annem kumasi guzel dedi aldik. Ben fotograflarda gordum simdilik
Depend benim hastane veriyor. Memnun kalmistim. Dogumda da verir elbet. Gecen 2 operasyondan kalanlari da eve getirmistim hala duruyor 2 yarim paket :) zaten fazla fazla parasini aliyorlar

Evet böyle yazıp ekledim ama bu sorun ilk defa olmuyor uzun zamandır var ve çözemedim

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Clementoni - 17278 - Baby Clementoni - Oyun Yastığı https://amzn.eu/d/i1GaduI tummy time yastığı düşünen varsa 221 TL'ye düşmüş 40 tlde kuponu var Hepsiburada Trendyolda 359 TL

Böyle indirim düşmüyor. Kupon kısmına giriyorum uygula diyorum uygulandı diyor sepete geliyorum tutar düşmüyor
Canım hesabım sayfasından numaranı dogrula
Ben de sımdı denedım, bak dustu fıyatı

Eklentiler

• Screenshot_20230824_212644_com.dmall.mfandroid.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 58
Amazona bak arada canım çok ürün çeşidi olmuyor ama olan ürünler çoğu zaman çok uygun oluyor ben oradan tummy time yastığı almıştım Trendyol Hepsiburada da falan 2 katıydı fiyatı
Evet ben de arkadasimin prime hesabindan alisveris yapiyorum. Bugun de bir suru sey aldim aslinda ordan ama ona bakmak aklima gelmedi :) simdi baktim cepli olan modeli 206 tl. Benim aldigim model yok simdilik. Nasilsa 2. Lazim bundan sonra bakacagim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…