- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.361
Ben bı de ozdılekın kalın battanıyesınden aldımm, benım ev baytanıye dolu, nohut battanıye, penye battanıye her turden var suan@Mavisaclikadin Ocak grubunda önermişti dolapta hamur”un battaniyelerini satan bir sayfa. Aldık biz çok kaliteli geldi ve kalın. Fiyatı da uygun ona bakabilirsindolapta hamuroutlet
Ben Elele madre almistim onun da dönencesi alt açması her şeyi var baby plus yanlış hatırlamıyorsam tekerlek sistemi yoktu ve kumaş kalitesi begenilmemisti elelenin kumaşı keten gibi ağ yerleri çok sağlam gelmişti bana neden bilmiyorum ama ben e bebek ürünlerinin çok abartıldığını düşünmüştüm o zamanCanım grupta bircok kişi elele doonna aldı, park yatak düşünüyorm bende ama aynı fiyat aralığında olan baby pluslardan alt açması oyuncak dönme aparatı felanda vardı, neden eleleyi seçtiniz, baby pluslardan nasıl bir fark gördünüz
Güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar uzun zamandır giremedim? Nasılsınız bebişler nasıl?
Bizim yarın detaylı ultrasonumuz var çok heyecanlıyım ve korkuyorum
Canım ben hiç örgü bilmiyorum şimdiye kadar hep okul vardı sende yaparsın yani
Katlı fotoğrafı var hemen örülüyor zaten 6 ipten
Bizim burası çok soğuk olduğu için tavşan tüyu ipler satılıyor onları 4 lu yapıp bir tane de yaptı çok soğuk yerde olanlar ona da bakabilir onu ekliyorum
Kizlar bu model nasil oruluyo allahini seven ustume atsin. İste cok begendigim model bu benim pls pls plsFotoğraflar gelmemiş
Bende bilmiyordum canım YouTube de var bend eordan izledim çok basit aç bak ipleri de o zaman uyguna almıştım ama şu an pahalıdır trend yoldan aldım çok basit hemen anlar iki günde bile orersinKizlar bu model nasil oruluyo allahini seven ustume atsin. İste cok begendigim model bu benim pls pls pls
Kizlar bu model nasil oruluyo allahini seven ustume atsin. İste cok begendigim model bu benim pls pls pls
Aaa pahali aldim desene :) bakayim da iade dusuneyim o zaman.Hamur un alt açmaları amazonda arada çok iniyor ben 89 TL'ye almıştım
icerigi temiz diye duydum hep, instagramda cok olumlu yoruma rastladim. Komilinin bezi sanirim. Denemelik aldim ben de tecrubem yok :)Goon bez nasılmış canım ben ilk defa duydum.
Ya bende anlamadım eşimde de aynı sorun var şu anda benden aldık ama ondan asla alamıyoruz kuponu tanımlıyo ama kullandırmıyo
Canim bebek alt acma ve bez urunlerinde her kupon gecmiyor.Böyle indirim düşmüyor. Kupon kısmına giriyorum uygula diyorum uygulandı diyor sepete geliyorum tutar düşmüyor
Ay vallahi ustime attiyakala
Amazona bak arada canım çok ürün çeşidi olmuyor ama olan ürünler çoğu zaman çok uygun oluyor ben oradan tummy time yastığı almıştım Trendyol Hepsiburada da falan 2 katıydı fiyatıAaa pahali aldim desene :) bakayim da iade dusuneyim o zaman.
icerigi temiz diye duydum hep, instagramda cok olumlu yoruma rastladim. Komilinin bezi sanirim. Denemelik aldim ben de tecrubem yok :)
Canim bebek alt acma ve bez urunlerinde her kupon gecmiyor.
Once ana sayfadan sol ust kosede kucuk bir kuponlar butonu var. Ordan kupon kodu alanina elinle yazman lazim.
Eger boyle eklediysen alt acma ortusunu secip kuponlara tikladiginda da olmuyorsa belki kuponlar tukenmistir. super40 kacmaz40 en son benim bildigim kuponlar.
Senin de bebeğinin üstüne huzurla attığın günler gelsinAy vallahi ustime attihemen indirdim suan valla yapicam ama once siparis edeyim of cok mutluyum
Niye gülelim askim kumaşı guzelse neden olmasin. Ben de siyah aldim aqua diye bir markasi var. Annem kumasi guzel dedi aldik. Ben fotograflarda gordum simdilikBunlarda kendime aldıklarım gerçi şu anda sadece bunari aldım terned yoldan aldım sütlü kahve gibi olanı eşim rengini beğenmedi ama ben beğenerek aldım doğrusu siz ne diyorsunuz rengi bira kapalı iç gostermiyor diye düşündüm öbürnu de pazardan aldım fiyatı gayet uygundu kizlar yani o fiyata güzelgülmeyin pazardan diye 175 tlydi iç gosteriyor biraz ama üstüne uzun hırka giyerim diye düşündüm zaten hava soğuk onu daha çok evde kullanmak için aldım iyi oluyor bir tane de mevsimine göre almak istiyorum kışın daha kalinlari çıkar diye biraz pijama seviyorum da göğüs pedi falan aldım kızımda da bu markadan kulanmistim süt saklmak için de poşet aldım bide depend mi aldiniz başka bı marka mu bundna çok menun olanlar varmış aslında çok ince ve güzel bende beğendim annem kızımda doğum acil oldu diye eczaneden almıştı hemen bir tane yorgandi mübarek sanki kulanamdim hiç
Evet böyle yazıp ekledim ama bu sorun ilk defa olmuyor uzun zamandır var ve çözemedimAaa pahali aldim desene :) bakayim da iade dusuneyim o zaman.
icerigi temiz diye duydum hep, instagramda cok olumlu yoruma rastladim. Komilinin bezi sanirim. Denemelik aldim ben de tecrubem yok :)
Canim bebek alt acma ve bez urunlerinde her kupon gecmiyor.
Once ana sayfadan sol ust kosede kucuk bir kuponlar butonu var. Ordan kupon kodu alanina elinle yazman lazim.
Eger boyle eklediysen alt acma ortusunu secip kuponlara tikladiginda da olmuyorsa belki kuponlar tukenmistir. super40 kacmaz40 en son benim bildigim kuponlar.
Canım hesabım sayfasından numaranı dogrulaBöyle indirim düşmüyor. Kupon kısmına giriyorum uygula diyorum uygulandı diyor sepete geliyorum tutar düşmüyor
Sevindim beğenmene, kalite fiyat olarak çok iyi en çok o yatağı öneriyoruz demişti babymallda ki çalışan
Evet ben de arkadasimin prime hesabindan alisveris yapiyorum. Bugun de bir suru sey aldim aslinda ordan ama ona bakmak aklima gelmedi :) simdi baktim cepli olan modeli 206 tl. Benim aldigim model yok simdilik. Nasilsa 2. Lazim bundan sonra bakacagim :)Amazona bak arada canım çok ürün çeşidi olmuyor ama olan ürünler çoğu zaman çok uygun oluyor ben oradan tummy time yastığı almıştım Trendyol Hepsiburada da falan 2 katıydı fiyatı
40 tl kupon nasıl oluyorPrime Üyeleri için günün fırsatı: Clementoni - 17278 - Baby Clementoni - Oyun Yastığı https://amzn.eu/d/i1GaduI tummy time yastığı düşünen varsa 221 TL'ye düşmüş 40 tlde kuponu var Hepsiburada Trendyolda 359 TL
40 tl kupon nasıl oluyorPrime Üyeleri için günün fırsatı: Clementoni - 17278 - Baby Clementoni - Oyun Yastığı https://amzn.eu/d/i1GaduI tummy time yastığı düşünen varsa 221 TL'ye düşmüş 40 tlde kuponu var Hepsiburada Trendyolda 359 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?