- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.381
Mühendis bir baba diye bir insatgram sayfası var orada da kendi oğlu icin bu yatağı almışSevindim beğenmene, kalite fiyat olarak çok iyi en çok o yatağı öneriyoruz demişti babymallda ki çalışan
E postanın güncelleyince hemen veriyor40 tl kupon nasıl oluyor
Uzun süre kullanırlar inşallah diğer kötü yataklar hemen çöküyorMühendis bir baba diye bir insatgram sayfası var orada da kendi oğlu icin bu yatağı almış
Aynen öyle ertesi gün bir daha baktım 300 TL artmıştıUzun süre kullanırlar inşallah diğer kötü yataklar hemen çöküyor
Ay yok ne yapsam olmuyor uygulamayı da güncelledim yine olmadıCanım hesabım sayfasından numaranı dogrula
Ben de sımdı denedım, bak dustu fıyatı
Artık artar da artar zaten normal fiyatı 4 küsürdü ya iyi ki sordun tam denk geldiAynen öyle ertesi gün bir daha baktım 300 TL artmıştıiyi ki gece almışım
Sag ol iyi denk geldiArtık artar da artar zaten normal fiyatı 4 küsürdü ya iyi ki sordun tam denk geldi
Esının telefonundan dene bı de, ona da gonderebılıyormussun puanınıAy yok ne yapsam olmuyor uygulamayı da güncelledim yine olmadı
Hangi serisi canımN11 de sleepy 4 maxı boy 152 adet 378 lıra, hespıburadada 439 lıra, 40 tl ındırımle 338e gelecek, onu alıcam sımdı
Sleepy natural aldım ben hepHangi serisi canım
Ben de o dediğim sayfadan 90a aldımHamur un alt açmaları amazonda arada çok iniyor ben 89 TL'ye almıştım
Sleepyin sarı ve natural i için numara büyüdükçe tasirma oluyor diye çok yorum okudum istersen sen de bakSleepy natural aldım ben hep
Şevkim kırıldı bir şey almaktan vazgeçtim alacağjm zaman deniyimEsının telefonundan dene bı de, ona da gonderebılıyormussun puanını
Çok iyi almışsın sen de hamur ürünlerini ben çok beğendimBen de o dediğim sayfadan 90a aldım
Ben ılk 3 numara prıma aldım, 3 numara sleepyde aldım,4 numarayı da sleepy aldım bır arkadasım kullanıyor cok memnun hıc tasırma olayından bahsetmedı, bı sorarım ona da, tesekkur ederımSleepyin sarı ve natural i için numara büyüdükçe tasirma oluyor diye çok yorum okudum istersen sen de bak
Ben battaniyeyi sevdim bayaÇok iyi almışsın sen de hamur ürünlerini ben çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?