- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.401
Ben de 1 ve 2 numara sleepy natural aldım 168 tane. 3 ve 4 numarada değişik markalar alıcam molfix, goon, prima ve bio natural karışık alırım belki şimdilik bekletiyorum 3-4 numarayıBen ılk 3 numara prıma aldım, 3 numara sleepyde aldım,4 numarayı da sleepy aldım bır arkadasım kullanıyor cok memnun hıc tasırma olayından bahsetmedı, bı sorarım ona da, tesekkur ederım
Eşimden liste oluşturup kendime atayım o zaman çok mantıklıymış bu hiç düşünmedimKızlar ben Hepsiburadadan Alışveriş yapacağım zamanda listeye ekliyorum ürünü eşime atıyorum o listeyi. Sonra onun telefondan alıyorum. Ürünün türüne göre yüzde 10 yüzde 7 parayı geri yatırıyorlar linkten alındığı için. Küçük çaplı influcer şeysi oluyo500 lira falan kazandım öyle
Kalıp farkı var diye biliyorum. Owlinin kalıbı güzel kumaş farkına bakmadımZ Zecmel sanırım owli dış kundaktan bahsetmiştin acaba bunla ne farkı var arasında bayağı bir fiyat farkı var değer mi ki?Eki Görüntüle 3291055
Ay hadi ya keşke daha önce yazsaydım. Ben mesela gün içinde bir şey yakalayınca eşime atıyorum hemen al diye alıyo oEşimden liste oluşturup kendime atayım o zaman çok mantıklıymış bu hiç düşünmedim
Biz ablamla lazer almıştık geçen sene 6bin falandı. Bu şekilde listeye ekleyerek karşılıklı aldık. Sonra ürün ucuzladı. İkinci kez sipariş verdik. İlk geleni de iade ettik. Ama ordan gelen hepsi paralar iade olmamıştı 900 lira falan yatmıştıAy hadi ya keşke daha önce yazsaydım. Ben mesela gün içinde bir şey yakalayınca eşime atıyorum hemen al diye alıyo obaya karlı oluyo. Bebek kıyafetleri hep yüzde10 geri yatırıyor
Ben de çanta gibi organizer alt açma aldım bir de alt açma çantası vardı ondan aldımBen battaniyeyi sevdim bayadiğerlerini ne kadar kullanırım bakcaz . Organizer aldım bide
Güle güle kullanınBen ılk 3 numara prıma aldım, 3 numara sleepyde aldım,4 numarayı da sleepy aldım bır arkadasım kullanıyor cok memnun hıc tasırma olayından bahsetmedı, bı sorarım ona da, tesekkur ederım
Aynısını teyzem de bana yapmış, dokusu aşırı hoşuma gittiFotoğraflar gelmemiş
whatsaptan mı canım ? Direkt o linkten alınca oluyor sanırımAy hadi ya keşke daha önce yazsaydım. Ben mesela gün içinde bir şey yakalayınca eşime atıyorum hemen al diye alıyo obaya karlı oluyo. Bebek kıyafetleri hep yüzde10 geri yatırıyor
Çok iyiymiş premium bile %3 veriyorAy hadi ya keşke daha önce yazsaydım. Ben mesela gün içinde bir şey yakalayınca eşime atıyorum hemen al diye alıyo obaya karlı oluyo. Bebek kıyafetleri hep yüzde10 geri yatırıyor
Evet ben whatsaptan atıyorum tıklayıp direkt ekleyip alıyorumwhatsaptan mı canım ? Direkt o linkten alınca oluyor sanırım
Aaaa bunu hıc bılmıyordum benKızlar ben Hepsiburadadan Alışveriş yapacağım zamanda listeye ekliyorum ürünü eşime atıyorum o listeyi. Sonra onun telefondan alıyorum. Ürünün türüne göre yüzde 10 yüzde 7 parayı geri yatırıyorlar linkten alındığı için. Küçük çaplı influcer şeysi oluyo500 lira falan kazandım öyle
Hıı şimdi ben eşime atarsam ben kazanıcam ondan kendime atarsam o indirimi kazanacak. Benim hesabım premium du. Hangisini yapmak daha mantıklı Çarşı karıştıEvet ben whatsaptan atıyorum tıklayıp direkt ekleyip alıyorumnormalde kendi listemi eşimden kaydet yaptım . Ama yine de diyorum para kesin gelsin diye her seferinde atıyorum wpden
Bende yeni kurdum canım bende çok beğendim birde müzikli dönencesi varCanım biz az önce açtık inceledik
Kargo benim 25 desi gelmiş üzerinde not vardı
Kargonun dışını yatak ile desteklemişler
Yatağı ince ben ekstra yatak altına bir parça daha ürün bakarım
Alt şifresi güzel bence
Benim burnum koku almıyoreşime koklattım ürünü ağır plastik kokusu filan var mı diye yok dedi
Ürünün malzeme kaliteside bana güzel geldi
Kanz Kraft joje gibi ürünlere bakmıştım hep açıkçası hepsi aynı yerde ürettirip marka basıyor gibime gelmiştiben üründen ilk izlenim için memnun kaldım
Bi açıp yerleştircez odaya net görebilmek için heryerini
Kizlar bu model nasil oruluyo allahini seven ustume atsin. İste cok begendigim model bu benim pls pls pls
Canım atsana resmini
Benim ki de toplanıyorKızlar biraz özel olacak ama acaba tek miyim merak ediyorum, ilişki esnasında canım yanıyor acaba normal mi? Kürtajdan sonra kuruluk oldu bende ve düzelmedi ondan beri anlamadım nedenini
Bir de sanki ilişkiden sonra çocuk küsüyor hiç hareket etmiyor, acaba benim mi psikolojim bozuk bir türlü çözemedim gülsem mi ağlasam mı
Psikolojik olabilir bazen hafızamız olayları değişik kotluyorKızlar biraz özel olacak ama acaba tek miyim merak ediyorum, ilişki esnasında canım yanıyor acaba normal mi? Kürtajdan sonra kuruluk oldu bende ve düzelmedi ondan beri anlamadım nedenini
Bir de sanki ilişkiden sonra çocuk küsüyor hiç hareket etmiyor, acaba benim mi psikolojim bozuk bir türlü çözemedim gülsem mi ağlasam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?