2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben ılk 3 numara prıma aldım, 3 numara sleepyde aldım,4 numarayı da sleepy aldım bır arkadasım kullanıyor cok memnun hıc tasırma olayından bahsetmedı, bı sorarım ona da, tesekkur ederım
Ben de 1 ve 2 numara sleepy natural aldım 168 tane. 3 ve 4 numarada değişik markalar alıcam molfix, goon, prima ve bio natural karışık alırım belki şimdilik bekletiyorum 3-4 numarayı

Kızlar ben Hepsiburadadan Alışveriş yapacağım zamanda listeye ekliyorum ürünü eşime atıyorum o listeyi. Sonra onun telefondan alıyorum. Ürünün türüne göre yüzde 10 yüzde 7 parayı geri yatırıyorlar linkten alındığı için. Küçük çaplı influcer şeysi oluyo 500 lira falan kazandım öyle

Eşimden liste oluşturup kendime atayım o zaman çok mantıklıymış bu hiç düşünmedim

Eşimden liste oluşturup kendime atayım o zaman çok mantıklıymış bu hiç düşünmedim
Ay hadi ya keşke daha önce yazsaydım. Ben mesela gün içinde bir şey yakalayınca eşime atıyorum hemen al diye alıyo o baya karlı oluyo. Bebek kıyafetleri hep yüzde10 geri yatırıyor

Ay hadi ya keşke daha önce yazsaydım. Ben mesela gün içinde bir şey yakalayınca eşime atıyorum hemen al diye alıyo o baya karlı oluyo. Bebek kıyafetleri hep yüzde10 geri yatırıyor
Biz ablamla lazer almıştık geçen sene 6bin falandı. Bu şekilde listeye ekleyerek karşılıklı aldık. Sonra ürün ucuzladı. İkinci kez sipariş verdik. İlk geleni de iade ettik. Ama ordan gelen hepsi paralar iade olmamıştı 900 lira falan yatmıştı tabi o zaman böyle alışverişkerim yoktu o parayla kulaküstü kulaklık almıştım sporda takmaya

Ben ılk 3 numara prıma aldım, 3 numara sleepyde aldım,4 numarayı da sleepy aldım bır arkadasım kullanıyor cok memnun hıc tasırma olayından bahsetmedı, bı sorarım ona da, tesekkur ederım
Güle güle kullanın

whatsaptan mı canım ? Direkt o linkten alınca oluyor sanırım
Evet ben whatsaptan atıyorum tıklayıp direkt ekleyip alıyorum normalde kendi listemi eşimden kaydet yaptım . Ama yine de diyorum para kesin gelsin diye her seferinde atıyorum wpden

Aaaa bunu hıc bılmıyordum ben

Evet ben whatsaptan atıyorum tıklayıp direkt ekleyip alıyorum normalde kendi listemi eşimden kaydet yaptım . Ama yine de diyorum para kesin gelsin diye her seferinde atıyorum wpden
Hıı şimdi ben eşime atarsam ben kazanıcam ondan kendime atarsam o indirimi kazanacak. Benim hesabım premium du. Hangisini yapmak daha mantıklı Çarşı karıştı kargo bedava ürünlerinde ben atayım o zaman diğerlerine ona gibi

Bende yeni kurdum canım bende çok beğendim birde müzikli dönencesi var

Kızlar biraz özel olacak ama acaba tek miyim merak ediyorum, ilişki esnasında canım yanıyor acaba normal mi? Kürtajdan sonra kuruluk oldu bende ve düzelmedi ondan beri anlamadım nedenini

Bir de sanki ilişkiden sonra çocuk küsüyor hiç hareket etmiyor, acaba benim mi psikolojim bozuk bir türlü çözemedim gülsem mi ağlasam mı

Benim ki de toplanıyor ben burdayım anne diyor resmen

Psikolojik olabilir bazen hafızamız olayları değişik kotluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…