2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Psikolojik olabilir bazen hafızamız olayları değişik kotluyor
Acaba ben kendi kendimi mi kasıyorum canı yanar vs diye, olabilir çünkü çok detaylara takılan biriyim her ihtimali düşünüyorum her seferinde. Yay burcu olmanın dezavantajı

Ben normalde bu işi ablamla yapıyordum ama onunda bebeği var mesajlarıma geç dönüyordu falan. Sonra eşime de premium yaptım . Mesela normalde linki ona atıyorum ondan Alışveriş yapıyorum. Bende de hepsi para birikiyor. Sonra eşimden liste yapıp kendime atıyorum onu da öyle alıyorım

Aaaa bunu hıc bılmıyordum ben
İnflucerlar böyle kazanıyor işte ben onlarda görsem bile kendi listeme ekliyorum kendim kazanıyorum işte biz bir yıla yakındır yapıyoruz ondan ekstra söylemek aklıma gelmedi hiç ya

Acaba ben kendi kendimi mi kasıyorum canı yanar vs diye, olabilir çünkü çok detaylara takılan biriyim her ihtimali düşünüyorum her seferinde. Yay burcu olmanın dezavantajı
O da olabilir canım bir de yavaş yavaş çatı ağrısı oluşmaya başlıyor

Kizlar bu model nasil oruluyo allahini seven ustume atsin. İste cok begendigim model bu benim pls pls pls
Bak canım beyazı ben kendim ördüm. 6 tane ipten . Ocakta yapmıştım daha ortada bir şey bile yoktu diğer kalın battaniyeyi de pembe almıştım kıza da olur erkeğe de zaten yıkayınca pembeligi gider

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-24-22-42-57-43_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 56
İnflucerlar böyle kazanıyor işte ben onlarda görsem bile kendi listeme ekliyorum kendim kazanıyorum işte biz bir yıla yakındır yapıyoruz ondan ekstra söylemek aklıma gelmedi hiç ya
Oooff ben şu aycancablog var ya ınstgramda ona acayıp kazandırdım desene bır de evımdekıtemızlık sayfasındakı kadına.

Diğer haftalara göre evet sanki daha çok ağrıdı gibi, yarın doktoruma sorsam mı diye tereddütte kaldım açıkçası.
Magnezyum veriyor genelde doktorlar pantolon pijama giyerken de acı hissediyor musun

Kızlar malum bizim bebişlerimiz kış bebişi olacak :) bugün ne eksik diye düşünürken şunu farkettim hastaneden çıkarken bebişi biraz kalın giydirmek gerekecek bunun için nasıl bir hazırlık yaptınız yani ne giydireceksiniz, kafam da deli sorular

Ayyy valla harikasiniz nasi mutlu ettiniz smdi beni uff smdi siparis veriyorum su puffylerden yaparim ben bunu
İlk başta zor geliyor biraz ama elinle düzeltip devam edince anlıyorsun bir de bunu yaparken sadece buna odaklan kafana bir şey takma. Ben o yüzden kaç kere söküp baştan yapmak zorunda kaldım desenleri olmuyor uymuyor yoksa

Oooff ben şu aycancablog var ya ınstgramda ona acayıp kazandırdım desene bır de evımdekıtemızlık sayfasındakı kadına.
Ben de bunların hiç işi yok mu sürekli indirim takip ediyorlar paylaşıyorlar diye düşünüyordum meğer işleri buymuş

Magnezyum veriyor genelde doktorlar pantolon pijama giyerken de acı hissediyor musun
Zorlanıyorum evet ama ağrı oluyor mu hiç dikkat etmedim, magnezyum kullanmaya başlicam bugünden itibaren çünkü kramp giriyor bacaklarıma sürekli

Ben böyle Ayılı bir tulum aldım kalın annem de çok kalın bir battaniye ördü ona sarar götürürüz diye düşünüyorum

Zorlanıyorum evet ama ağrı oluyor mu hiç dikkat etmedim, magnezyum kullanmaya başlicam bugünden itibaren çünkü kramp giriyor bacaklarıma sürekli
Ben ilk anlamadım çatı ağrısı olduğunu yatakta dönerken falan bacak aramda ağrı oluyordu halıyı ayağımla düzeltirken üstümü giyerken korkudan acile gittim orada açıklık baktılar çatala bacaklarımı uzatırken ayrılıyor sandım öyle bir aciydi sonra araştırdım çatı ağrısı doktoruma da sordum o da öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…