- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.441
Çok teşekkür ediyorum canım bakayımBen evsenbebe outletten 150 TL gibi bir şeye aldım 3 6 ay aldım çok da hoşuma gitti
Diz kapağı altı arkası mi ne deniyor oraya tam bilmiyorum da kaval kemiği miydi oranın arkasına mi kramp giriyor canımZorlanıyorum evet ama ağrı oluyor mu hiç dikkat etmedim, magnezyum kullanmaya başlicam bugünden itibaren çünkü kramp giriyor bacaklarıma sürekli
Arada oluyor öyle yatakta dönerkenBen ilk anlamadım çatı ağrısı olduğunu yatakta dönerken falan bacak aramda ağrı oluyordu halıyı ayağımla düzeltirken üstümü giyerken korkudan acile gittim orada açıklık baktılar çatala bacaklarımı uzatırken ayrılıyor sandım öyle bir aciydi sonra araştırdım çatı ağrısı doktoruma da sordum o da öyle dedi
Ben iş yaparsam öyle oluyor canımBenim aşırı belim ağrıyor resmen yürürken acı çekiyorum, bu şekilde olan var mı?
Evet canım şu etli tarafa giriyor hep sabaha karşı bağırarak uyanıyorum uykumdan uyandırıyor resmenDiz kapağı altı arkası mi ne deniyor oraya tam bilmiyorum da kaval kemiği miydi oranın arkasına mi kramp giriyor canım
Canım evet iş yapınca hele kitlenip kalıyorum, sebebi ne ya yatakta dönerken bile acı çekiyorumBen iş yaparsam öyle oluyor canım
Benim de oluyor çok iş yaparsam dinlenip yapmaya bakıyorumCanım evet iş yapınca hele kitlenip kalıyorum, sebebi ne ya yatakta dönerken bile acı çekiyorum
Çok teşekkür ediyorum canım bakayım
Benimde oluyor ben onun çözümü buldum hemen geçiriyor ama sana nasıl tarif edeceemEvet canım şu etli tarafa giriyor hep sabaha karşı bağırarak uyanıyorum uykumdan uyandırıyor resmen
Pelvik kemikleri yavaş yavaş yavaş doğuma hazırlıyor kendini büyük ihtimalle o yüzden daha fazla canın yanıyorArada oluyor öyle yatakta dönerken
Parmaklarını yukarı doğru gerdiriyorsun yani demi? Benim koca yeni öğrendi daha onu kramp geçince tekrar aynı yere basıyordu tekrar giriyordu tarif edemediğim içinBenimde oluyor ben onun çözümü buldum hemen geçiriyor ama sana nasıl tarif edeceemayak parmaklarının olduğu kısmı yukarı doğru hareket ettir. Şöyle mesela ayaktasin ya topuğuna basıyorsun ayaklarının ucu yukarı da yukarı yapıyorsun bunu aynı şekil kramp girince yapıyorum geçiyor
Elele Donna Park Yatak YorumumBende yeni kurdum canım bende çok beğendim birde müzikli dönencesi var
Doğuralım da kurtulalım ya her hafta yeni bir şey çıkıyorPelvik kemikleri yavaş yavaş yavaş doğuma hazırlıyor kendini büyük ihtimalle o yüzden daha fazla canın yanıyor
Evet parmak ucu tarafını yukarı gerdiriyorsun inşallah anlayabilmişimdirParmaklarını yukarı doğru gerdiriyorsun yani demi? Benim koca yeni öğrendi daha onu kramp geçince tekrar aynı yere basıyordu tekrar giriyordu tarif edemediğim için
Anladım kuzum iyi anlattın merak etmeEvet parmak ucu tarafını yukarı gerdiriyorsun inşallah anlayabilmişimdir
Evet çok güzel bende beğendimElele Donna Park Yatak Yorumum
Ürünü hiç görmeden açıkçası buradaki alanlara güvenerek tercih ettim . Kalitesi filan düşük gelirse eşim laf edecekti niye bilmediğimiz marka aldırdın bana diye
Kurulumu toplam 7-8 dk da hallettik
Yanında gelen hediye sineklik v.s iş görüyor
Yatağı görmek amaçlı kurduk hem şilte üstüne yatak gelince korktuğun kadar ince olmadı oradanda geçer not aldı . Plastik kokmuyor bu güzel bir özellik . Yanında gelen taşıma çantası filan kaliteli . Anne yanı olma özelliği pratik ve sert plastik olan kasımlar dayanıklı bizden tam not aldı
Kızlar bu arada benim yatak odam geniş ona rağmen ben 70x110 aldım kurulu hali cidden büyük 70x 120 düşünenlere tavsiyem oda ölçünüze iyice bakın sağdan soldan aparat v.s derken tam ölçüden daha büyük gelebilir ürün açık hali ile
Gernesince daha çok oluyor bende bazen istemsizce yapıyorumAnladım kuzum iyi anlattın merak etmeinşallah girmez ama girerse denicem
Bana hediye geldi hm pelus tulumu. Eger bebekler cok kucuk olmazsa giydiririm. Biraz buyuk olmasi problem olmaz. Bunlar olmasaydi dis zibin alirdim herhalde. Belki hala alabilirim bilemeyiz :)Kızlar malum bizim bebişlerimiz kış bebişi olacak :) bugün ne eksik diye düşünürken şunu farkettim hastaneden çıkarken bebişi biraz kalın giydirmek gerekecek bunun için nasıl bir hazırlık yaptınız yani ne giydireceksiniz, kafam da deli sorular
Sen kaç ipten yaptın?Kızlar ben puffy alize kullandım bir ince bir kalın olarak, kalın olana da diğer yüzüne müslin diktirdim makineyle
İlmek sayısını hatırlıyor musun? Güle güle kullansın.Bunu izle canım ben bununla yaptım
Ayy seninde mi erkektiEki Görüntüle 3291093 Eki Görüntüle 3291095 şöyle iki tane biri kadife ip biri de bebek ipiymiş bunları yaptı 2 de hazır ince olanlardan aldık bir tane de kalın kadife alalım diyor ama bence gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?