2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Zorlanıyorum evet ama ağrı oluyor mu hiç dikkat etmedim, magnezyum kullanmaya başlicam bugünden itibaren çünkü kramp giriyor bacaklarıma sürekli
Diz kapağı altı arkası mi ne deniyor oraya tam bilmiyorum da kaval kemiği miydi oranın arkasına mi kramp giriyor canım

Arada oluyor öyle yatakta dönerken

Evet canım şu etli tarafa giriyor hep sabaha karşı bağırarak uyanıyorum uykumdan uyandırıyor resmen
Benimde oluyor ben onun çözümü buldum hemen geçiriyor ama sana nasıl tarif edeceem ayak parmaklarının olduğu kısmı yukarı doğru hareket ettir. Şöyle mesela ayaktasin ya topuğuna basıyorsun ayaklarının ucu yukarı da yukarı yapıyorsun bunu aynı şekil kramp girince yapıyorum geçiyor

Parmaklarını yukarı doğru gerdiriyorsun yani demi? Benim koca yeni öğrendi daha onu kramp geçince tekrar aynı yere basıyordu tekrar giriyordu tarif edemediğim için

Ocak grubundan gelen yeni arkadaşlara sesleniyorum burda çok yazışma oluyor ikisine zaten yetişemezdiniz bakın 1005’ten 1010’a anca geldim daha 13 sayfam var. Kendimi whatsapp grubuna yetişemeyen teyzeler gibi hissediyorum kurban olduklarım ne güzel yazıyorsunuz

Bende yeni kurdum canım bende çok beğendim birde müzikli dönencesi var
Elele Donna Park Yatak Yorumum

Ürünü hiç görmeden açıkçası buradaki alanlara güvenerek tercih ettim . Kalitesi filan düşük gelirse eşim laf edecekti niye bilmediğimiz marka aldırdın bana diye

Kurulumu toplam 7-8 dk da hallettik
Yanında gelen hediye sineklik v.s iş görüyor
Yatağı görmek amaçlı kurduk hem şilte üstüne yatak gelince korktuğun kadar ince olmadı oradanda geçer not aldı . Plastik kokmuyor bu güzel bir özellik . Yanında gelen taşıma çantası filan kaliteli . Anne yanı olma özelliği pratik ve sert plastik olan kasımlar dayanıklı bizden tam not aldı

Kızlar bu arada benim yatak odam geniş ona rağmen ben 70x110 aldım kurulu hali cidden büyük 70x 120 düşünenlere tavsiyem oda ölçünüze iyice bakın sağdan soldan aparat v.s derken tam ölçüden daha büyük gelebilir ürün açık hali ile

Evet çok güzel bende beğendim

Bana hediye geldi hm pelus tulumu. Eger bebekler cok kucuk olmazsa giydiririm. Biraz buyuk olmasi problem olmaz. Bunlar olmasaydi dis zibin alirdim herhalde. Belki hala alabilirim bilemeyiz :)

Eklentiler

• IMG-20230815-WA0011.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar ben puffy alize kullandım bir ince bir kalın olarak, kalın olana da diğer yüzüne müslin diktirdim makineyle
Sen kaç ipten yaptın?
Videoda kadın 50 ilmek 5 ip demiş ama 14 ilmek minicik
Bunu izle canım ben bununla yaptım
İlmek sayısını hatırlıyor musun? Güle güle kullansın.
Eki Görüntüle 3291093 Eki Görüntüle 3291095 şöyle iki tane biri kadife ip biri de bebek ipiymiş bunları yaptı 2 de hazır ince olanlardan aldık bir tane de kalın kadife alalım diyor ama bence gerek yok
Ayy seninde mi erkekti
Çok asil olmuş renkleri desenleri eline sağlık baya marifetşlisin.
Ablamın ördüğü de galiba bu modelden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…