2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben 6 ipten yaptım boyu da tam bilmiyorum da hemen hemen bir battaniye var ona yakın 100*120 onun ölçüsü o da ondan bir tık küçük diye biliyorum

Ben bile hevese geldim bu videodan sonra
Kızlar bu puffy yıkanınca filan iplerinde kopma v.s olur mu
Arkadaşım kullanıyor yıkıyor filan ama normal bir şey olmuyor dedi olmadı hassa programa atarsın canım ben öyle yapmayı düşünüyorum

Bu evşen bebenin ürünleri bende alacağım sürekli aklımda bu peluş ürünü kalitesi nasıldı
Bide ay aralığı olarak nasıl aldın ?
Ben begendim 3 6 ay almıştım 150 TL zaten kıyafet üstüne giyecek kullanır birine veririm dedim ama uzun vaadeli de kullanılır içi falan da güzel

Benimde çok şükür o iki dışında olmadı. Aynen olabiliyormuş. Minik minik alıştırmalar işte

Eklentiler

• IMG_20230824_232345.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20230824_232327.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 53
5-6 ipten yaptım, hamile kalmadan önce yaptığım için baya uzun zaman geçti üstünden

L Lmntbrdgi
Gayet kaliteli duruyor içi
Ah ah akşam akşam kredi kartını kullanma perileri çık içimdennnn
Ben tulum falan da aldım 70 liraydı onları da beğendim %100 pamuk zaten giyecekleri 2 3 ay oluyor çok çabuk büyüyorlar diye düşündüm

22 haftalık olup bulantıları geri gelen var mı acaba yada bu magosit ve feramat kullanıp bulantı yapan var mı doktorum ilaçlarımı değişti kanım ilaca rağmen 10 a düşmüş feramata geçirdi günde iki defa birde ben şase olan magnezyumu içermediğimi söyleyince magosit verdi ama iki gündür sanki çok açmışım da midem bulanıyormuş gibi oluyorum 14 hafta hep bulantı kusma ile geçti Allah’ım inşallah sadece ilaçtandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…