- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.461
Ben bile hevese geldim bu videodan sonraAyyy valla harikasiniz nasi mutlu ettiniz smdi beni uff smdi siparis veriyorum su puffylerden yaparim ben bunu
Ben 6 ipten yaptım boyu da tam bilmiyorum da hemen hemen bir battaniye var ona yakın 100*120 onun ölçüsü o da ondan bir tık küçük diye biliyorumSen kaç ipten yaptın?
Videoda kadın 50 ilmek 5 ip demiş ama 14 ilmek minicik
İlmek sayısını hatırlıyor musun? Güle güle kullansın.
Ayy seninde mi erkekti✌
Çok asil olmuş renkleri desenleri eline sağlık baya marifetşlisin.
Ablamın ördüğü de galiba bu modelden.
Bu evşen bebenin ürünleri bende alacağım sürekli aklımda bu peluş ürünü kalitesi nasıldı
Arkadaşım kullanıyor yıkıyor filan ama normal bir şey olmuyor dedi olmadı hassa programa atarsın canım ben öyle yapmayı düşünüyorumBen bile hevese geldim bu videodan sonra
Kızlar bu puffy yıkanınca filan iplerinde kopma v.s olur mu
Ben begendim 3 6 ay almıştım 150 TL zaten kıyafet üstüne giyecek kullanır birine veririm dedim ama uzun vaadeli de kullanılır içi falan da güzelBu evşen bebenin ürünleri bende alacağım sürekli aklımda bu peluş ürünü kalitesi nasıldı
Bide ay aralığı olarak nasıl aldın ?
Benimde çok şükür o iki dışında olmadı. Aynen olabiliyormuş. Minik minik alıştırmalar işteSaplanma tarzında olan gece oldu Ani döndüm sanırım. Gün içinde 3 4 kere falanda minik adet sancısı gibi oldu biraz araştırdım olabiliyormuş. Annem de ay sancılarını başladı olabilir dedi ona güvendimama bugğn olmadı hiç şükür
Ben begendim 3 6 ay almıştım 150 TL zaten kıyafet üstüne giyecek kullanır birine veririm dedim ama uzun vaadeli de kullanılır içi falan da güzel
5-6 ipten yaptım, hamile kalmadan önce yaptığım için baya uzun zaman geçti üstündenSen kaç ipten yaptın?
Videoda kadın 50 ilmek 5 ip demiş ama 14 ilmek minicik
İlmek sayısını hatırlıyor musun? Güle güle kullansın.
Ayy seninde mi erkekti✌
Çok asil olmuş renkleri desenleri eline sağlık baya marifetşlisin.
Ablamın ördüğü de galiba bu modelden.
Al işte aynı ben5-6 ipten yaptım, hamile kalmadan önce yaptığım için baya uzun zaman geçti üstünden
İyi ki yapmışız daha uygundu iplerAl işte aynı ben
En az 2-3 saat.bende yarın gidecem eğer doktor kabul ederseKızlar yarın şeker yüklemem var, umarım uzun süre aç kalmam çünkü öğürme geliyor çok aç olunca, kaç saat sürer yaklaşık biliyor musunuz?
Demi vallaha şuan 50 liraİyi ki yapmışız daha uygundu ipler
Benim doktorum yapmadı sebinki kesin yapacak muKızlar yarın şeker yüklemem var, umarım uzun süre aç kalmam çünkü öğürme geliyor çok aç olunca, kaç saat sürer yaklaşık biliyor musunuz?
Baya kararlı konuştu şeker yüklemesi yapacağız dedi, duruma göre vs demediBenim doktorum yapmadı sebinki kesin yapacak mu
Ohoo ben zor dayanırım açlığa o zamanEn az 2-3 saat.bende yarın gidecem eğer doktor kabul ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?