- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.481
Bende öyleyim ne yapcam bilmiyorum hemen midem bulanıyorOhoo ben zor dayanırım açlığa o zaman
Normal halde sıkıntı yok ama hamile olunca her şey değişiyor işteBende öyleyim ne yapcam bilmiyorum hemen midem bulanıyor
22 haftalık olup bulantıları geri gelen var mı acaba yada bu magosit ve feramat kullanıp bulantı yapan var mı doktorum ilaçlarımı değişti kanım ilaca rağmen 10 a düşmüş feramata geçirdi günde iki defa birde ben şase olan magnezyumu içermediğimi söyleyince magosit verdi ama iki gündür sanki çok açmışım da midem bulanıyormuş gibi oluyorum 14 hafta hep bulantı kusma ile geçti Allah’ım inşallah sadece ilaçtandır
Valla bende gidecem bakalım ne olacak birde ben gazozu pek sevmem onun gibi diyorlarNormal halde sıkıntı yok ama hamile olunca her şey değişiyor işte
Benim de 21. Haftada geldi 3 4 gün sürdü geçti22 haftalık olup bulantıları geri gelen var mı acaba yada bu magosit ve feramat kullanıp bulantı yapan var mı doktorum ilaçlarımı değişti kanım ilaca rağmen 10 a düşmüş feramata geçirdi günde iki defa birde ben şase olan magnezyumu içermediğimi söyleyince magosit verdi ama iki gündür sanki çok açmışım da midem bulanıyormuş gibi oluyorum 14 hafta hep bulantı kusma ile geçti Allah’ım inşallah sadece ilaçtandır
Canım yerinde olunca ben de aynı şeyi hissediyorum bazen ama sonra bir adım geri çekilip “neden böyle yapıyor ona ne faydası var söylediklerinin” diye düşününce kadının sadece beni düşündüğünü görüyorum. Askında benimle ilgilenmesi ona zahmet ama o bu zahmete benim için katlanıyorKızlar kaynanam, eşimin 2 tane halası, kuzeni ve halasının eşi gelmişti. 3 gün durdular. Hamile olunca mı bilmiyorum normalde daha çok tahammülüm yüksektir ama herşey battı bana yine bişey demedim sık gelmiyorlar diye. Kaynanam herşeye karışıyor. Yok ayağını soğuk suya sokma üşütürsün. Arabadayız bi arabanın egzozu çok duman çıkarıyor yanaşma oraya. Kahvaltı hazırlıyorum yardım etmek istiyor ama kahvaltı zaten tek başına hazırlanabilecek bişey yani zor bişey yapmıyorum başımda bekliyor. Zor dayandım 3 gün. İyi niyetli ama herşeye karışışması benim sinirlerimi bozuyor
Canım 3 gündür benimde kusmalarım geri geldi22 haftalık olup bulantıları geri gelen var mı acaba yada bu magosit ve feramat kullanıp bulantı yapan var mı doktorum ilaçlarımı değişti kanım ilaca rağmen 10 a düşmüş feramata geçirdi günde iki defa birde ben şase olan magnezyumu içermediğimi söyleyince magosit verdi ama iki gündür sanki çok açmışım da midem bulanıyormuş gibi oluyorum 14 hafta hep bulantı kusma ile geçti Allah’ım inşallah sadece ilaçtandır
Yaaa öyle de olabilir, arriknyapmiicam, boşuna bebeklerimizi strese sokuyoruz kendimizle birlikteGiriliyo kuzum. Bilmedigin cok kalabalik cocuklsrin oldugu havuza girme. Denize sonuna kdr gir. Ben buldugum butun denizlere giriyorum. Haftada 4-5 gun 30-40dk yuzuyorum bence cok faydasini goruyorum hem piskolojik de iyi geliyor
Hic iptal etme tatilini.
Doktor bana dedi ki yorgun oldugunda sinirli uzgun oldugunda hissetmessin. Siner durur. Gecen gun esimle kavga ettik asla oynamadi ogun mesela. Ama bnm keyfim yerindeyse kendimi anlamsiz
Yormadiysam uzandigimda mutlaka 1-2 hissediyorum. Panik yaoma. Sen panikledikce senin vucundaki adrenalin ve kortizol articak bu da bebekteki kortizolu arttiricak
Zhahahahahahvallahi sesli guldum ay nasi kizmistim cidden ya. Birinizde cikip sanane demedi ahdhdjdhdhd
Ps: dip baligi ton baligi fln yemioruz
Ya ben aralikta dogucak (hadi kasim sonu) diye muslin yenidogani bi seyedemedim. Usumez mi bebelerimiz aralikta muslinle ne diyosun?
Kız ben çamaşır makinası grubuna bile yazdım ahahahaYa mesele o değil . İstersem on gruba birden yazarım kardeşim kime ne. Forumda şu kadar konuya yazabilirsin diye sınırlama mı var?
Ahahah kız sen 6-9 ay yazınca anladım. D-g-g yazdığında 6-9 diye tane anlamıştım ben. Ayyy bana annelik yüklenmedi daha herhaldeHahaha ben de daha alacaktım tuttum kendimi. Bir gelsin kalitesini göreyim diye. Yaza düşündüm valla ben de hep 6-9 ay aldım
Kabizlik yok ama şiskinlik bendede çok oluyor çok rahatsız ediyor beni valla benimde ödüm kopuyor geri geldi bulantılar diyeCanım 3 gündür benimde kusmalarım geri geldi
Bende kan ilacı ferrum kullanıyorum oda şişkinlik ve kabızlık yaptı bende
Şişkinlik ve gazdan çatlamak üzereyim aşırı bulantıya sebep oluyor bu his . Az önce 10 dk süren bir kusma seansı yaşadımben ilk 4 ayını acilde sabahlara kadar serum taktırarak geriçren biri olarak eskiye döneceğim diye aklım çıkıyor
Ben magosit kullanıyorum kramplarım azaldı
Doktor olan halama bugün şikayetlerimi anlattım kabızlık problemi için Duphalac yazdı . Şişkinlik ve kabızlık bizi huzursuz ediyor bulantılar bu sebeple geliyor gibi geldi bana
Allahim nasil guzel. Kullanmak nasip olsun hepimizeBak canım beyazı ben kendim ördüm. 6 tane ipten . Ocakta yapmıştımdaha ortada bir şey bile yoktu diğer kalın battaniyeyi de pembe almıştım kıza da olur erkeğe de zaten yıkayınca pembeligi gider
Amin inşallahAllahim nasil guzel. Kullanmak nasip olsun hepimize
Benim doktorumda küçük balıklardan yemeni tavsiye diyorum onlara herhangi bir müdahalede bulunulamıyor demişti. Bu çiftlik balıkları (alabalık,levrek,Çupra, Karadeniz ton balığı) hızlı büyümeleri için ekstra vitamin veriliyor. Ondan istemedi diye ben de yemedim. Küçük balık yedim hep.Orta demişti ton balığı içinde. Ben de yemedim o yüzden
Ayyyy bu çok tatlıııııı güzel günlerde giyinsin minnak
Ay evet bunu ben de yaşıyorum sabah kalkınca yatakta delicesine genleşmek istiyorum unutup yapıyorum ve o etli kısma acayip bi ağrı oluyor. Genleşmem yarıda kalıyor. Resmen gerine gerine genleşmeye aşeriyorum yaaaGernesince daha çok oluyor bende bazen istemsizce yapıyorum
Ayak parmaklarının ucunu yukarı gerdir gidiyorAy evet bunu ben de yaşıyorum sabah kalkınca yatakta delicesine genleşmek istiyorum unutup yapıyorum ve o etli kısma acayip bi ağrı oluyor. Genleşmem yarıda kalıyor. Resmen gerine gerine genleşmeye aşeriyorum yaaa
Evet hafif germe hareketi yapınca ayaklarıma gidiyor ama ahhhh o gerinememek yok mu gönül rahatlığıyla tüm yatağı kaplarcasına gerinmek istiyorumAyak parmaklarının ucunu yukarı gerdir gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?