2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334

Canım ben de magosit kullanıyorum ama bulantı yaşamıyorum

Benim de 21. Haftada geldi 3 4 gün sürdü geçti ben de suda olandan içemiyorum bana da magosit verdi ama beni etkilemedi kan için ganno ferro vermişti doktorum mideyi en az rahatsız ediyormuş

Bir önceki randevumuzda bağırsak parlaklığını öğrenmiştik, dna testimiz sonrasında temiz çıkmıştı onun üstüne şimdi ilk kez doktorumuzla görüşeceğiz yarın çok heyecanlıyım, inşallah güzel haberlerle gelirim bebişimizi de çok özledik görmek için sabırsızlanıyorum

Canım yerinde olunca ben de aynı şeyi hissediyorum bazen ama sonra bir adım geri çekilip “neden böyle yapıyor ona ne faydası var söylediklerinin” diye düşününce kadının sadece beni düşündüğünü görüyorum. Askında benimle ilgilenmesi ona zahmet ama o bu zahmete benim için katlanıyor öyle bakınca biraz rahatlıyorum. O da olmazsa “kınama- sinirlenme yarın bir gün sen ondan beter olursun diyorum kendime

Canım 3 gündür benimde kusmalarım geri geldi
Bende kan ilacı ferrum kullanıyorum oda şişkinlik ve kabızlık yaptı bende
Şişkinlik ve gazdan çatlamak üzereyim aşırı bulantıya sebep oluyor bu his . Az önce 10 dk süren bir kusma seansı yaşadım ben ilk 4 ayını acilde sabahlara kadar serum taktırarak geriçren biri olarak eskiye döneceğim diye aklım çıkıyor
Ben magosit kullanıyorum kramplarım azaldı
Doktor olan halama bugün şikayetlerimi anlattım kabızlık problemi için Duphalac yazdı . Şişkinlik ve kabızlık bizi huzursuz ediyor bulantılar bu sebeple geliyor gibi geldi bana

Yaaa öyle de olabilir, arriknyapmiicam, boşuna bebeklerimizi strese sokuyoruz kendimizle birlikte teşekkürler, sen de üzülme hepimiz kavgalar ediyoruz hormonlardan

Kızlar geçen gün sipariş verdim bir takım bir tulum bugün aldım şuan fiyatına baktım dedim takım 150 tulum 80 lira olmuş ben ikisini 120 almıştım bence uyguna ne bulursanız alın

Kabizlik yok ama şiskinlik bendede çok oluyor çok rahatsız ediyor beni valla benimde ödüm kopuyor geri geldi bulantılar diye

Bak canım beyazı ben kendim ördüm. 6 tane ipten . Ocakta yapmıştım daha ortada bir şey bile yoktu diğer kalın battaniyeyi de pembe almıştım kıza da olur erkeğe de zaten yıkayınca pembeligi gider
Allahim nasil guzel. Kullanmak nasip olsun hepimize

Allahim nasil guzel. Kullanmak nasip olsun hepimize
Amin inşallah az önce aldıklarımi çıkardım nevresim takımı almıştım yatağın boyuna nasıl oluyor diye baktım tam oluyor anneme yün yorgan yaptırdım onu geçireyim tam oluyor mu diye baktım o da tam oluyor öylesine yatağına attım bir tık duygusallaşmış olabilirim

Orta demişti ton balığı içinde. Ben de yemedim o yüzden
Benim doktorumda küçük balıklardan yemeni tavsiye diyorum onlara herhangi bir müdahalede bulunulamıyor demişti. Bu çiftlik balıkları (alabalık,levrek,Çupra, Karadeniz ton balığı) hızlı büyümeleri için ekstra vitamin veriliyor. Ondan istemedi diye ben de yemedim. Küçük balık yedim hep.

Gernesince daha çok oluyor bende bazen istemsizce yapıyorum
Ay evet bunu ben de yaşıyorum sabah kalkınca yatakta delicesine genleşmek istiyorum unutup yapıyorum ve o etli kısma acayip bi ağrı oluyor. Genleşmem yarıda kalıyor. Resmen gerine gerine genleşmeye aşeriyorum yaaa

Ayak parmaklarının ucunu yukarı gerdir gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…