2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yaaa gozyasim pit

Bu arada oda termometresi almıştım ördekli ışıklı vs, hiç iyi çıkmadı bozuk gibiydi bir tuhaf. İade etmekte uğraştım iki saat, neymiş duracell pil takacakmışım diğer piller olmazmış, saçma saçma konuştular duracell takın hadi bakayım çalışıyor mu dedim yine çalışmıyor iadeyi zorla ettiler.
Benim gibi tuzağa düşmeyin hiç iyi değilmiş

Oysa çok güzel duruyordu ya hay Allah neyse artık başka alırsın

nerden almistin

Oysa çok güzel duruyordu ya hay Allah neyse artık başka alırsın
Aynen öyle aslında çalışıyor ama saatin yarısını derecenin yarısını gösteriyor, bir de aşağıda depoda deneyip çalışıyor diyip geri yolladılar bana vidayı zorlamışlar. Hayır dedim önümde takın pilleri, yani bozuk olmasa da bozmuşlar bir vidayı 4 kişi açamadık dediler sonradan siz nasıl açtınız dediler ben geri alır mıyım onu

En iyisini yapmışsın

Oğlumda aldığım çok iyiydi hatta iki odaya iki tane almıştım. Yarın bakayım markasına sana yazayım. Küçük minik yuvarlak pille çalışıyor sanırım.

Kızlar bir gaz oldum durduk yere korktum da bişi olcak diye. Akşam 10-11 gibi ağrı geldi yatıyorum yok oturuyorum yok. Ayakta duramıyorum ama o kadar ağrı var. Zorla uyudum da namaza kalktığımda hafiflemişti bebekte Oynuyo Allahtan. Ama normal bi gaz değil yaa çok ağrılı devam etseydi doktora gidecektim artık

Kızlar şeker yüklemesi için hastaneye geldim benim doktorum gittiği için onun gebelerine bakan doktor varmış ondan sira aldım ben böyle beklersen kusarim ne yapcam bilmiyorum ya
inşallah hemen alırlar kanı , ben 2 hafta onraını düşününce bile kusasım geliyor.
Allah yardımcın olsun

Çok teşekkürler. happymoonu yine sen demiştin burada hemen instagramdan ekledim konuştuk çok tatlı bir hanım.. bu ay gidicem oraya..

Biz evde xiaomininkini kullanioruz cok da is goruyor aklinizda olsun
G Gzm-26 şimdi baktım

Arzum bebbe

Hala üretimde mi bilmiyorum.
3 yıl garantili zaten.
Hatta birini arkadaşıma hediye etmiştim kibar birşey. Saati tarihi vs her şeyi var.
Ama mesela şuna dikkat et diyelim ki salondasın tv nin önünde onun ısısından evin ısısını yüksek gösterir. Güneşe direk bakan yere değil. Odada ortalama ısının olduğu bir köşeye koyarsan net sonuç alırsın.

Bız de bundan var canım, yoksa daha baska bısey mı almak gerek daha hassas, bundan bı tane daha alıp, bı salona bı de yatak odasına koysam dıyordum ben de

Eklentiler

• IMG_20230815_100703.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 53
Bız de bundan var canım, yoksa daha baska bısey mı almak gerek daha hassas, bundan bı tane daha alıp, bı salona bı de yatak odasına koysam dıyordum ben de
Bu yeterli işini görür.
Oda oda da gezdirebilirsin benim eşim biraz panikti ilk çocuk diye. O aldı ikinciyi.Zaten gündüz salonda yanında gece odasında olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…