- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.501
İnan bende öyle istiyorum tam oh ne güzel derken kramp giriyorEvet hafif germe hareketi yapınca ayaklarıma gidiyor ama ahhhh o gerinememek yok mu gönül rahatlığıyla tüm yatağı kaplarcasına gerinmek istiyorum
Yaaa gozyasim pitAmin inşallahaz önce aldıklarımi çıkardım nevresim takımı almıştım yatağın boyuna nasıl oluyor diye baktım tam oluyor anneme yün yorgan yaptırdım onu geçireyim tam oluyor mu diye baktım o da tam oluyor öylesine yatağına attım bir tık duygusallaşmış olabilirim
Şurada ne kaldı doğuma bı an gözümün önünde canlandı orda yatak orda uyuyacakYaaa gozyasim pit
Oysa çok güzel duruyordu ya hay Allah neyse artık başka alırsınBu arada oda termometresi almıştım ördekli ışıklı vs, hiç iyi çıkmadı bozuk gibiydi bir tuhaf. İade etmekte uğraştım iki saat, neymiş duracell pil takacakmışım diğer piller olmazmış, saçma saçma konuştular duracell takın hadi bakayım çalışıyor mu dedim yine çalışmıyor iadeyi zorla ettiler.
Benim gibi tuzağa düşmeyin hiç iyi değilmiş
nerden almistinBu arada oda termometresi almıştım ördekli ışıklı vs, hiç iyi çıkmadı bozuk gibiydi bir tuhaf. İade etmekte uğraştım iki saat, neymiş duracell pil takacakmışım diğer piller olmazmış, saçma saçma konuştular duracell takın hadi bakayım çalışıyor mu dedim yine çalışmıyor iadeyi zorla ettiler.
Aynen öyle aslında çalışıyor ama saatin yarısını derecenin yarısını gösteriyor, bir de aşağıda depoda deneyip çalışıyor diyip geri yolladılar bana vidayı zorlamışlar. Hayır dedim önümde takın pilleri, yani bozuk olmasa da bozmuşlar bir vidayı 4 kişi açamadık dediler sonradan siz nasıl açtınız dediler ben geri alır mıyım onuOysa çok güzel duruyordu ya hay Allah neyse artık başka alırsın
Ebebekten almıştımnerden almistin
En iyisini yapmışsınAynen öyle aslında çalışıyor ama saatin yarısını derecenin yarısını gösteriyor, bir de aşağıda depoda deneyip çalışıyor diyip geri yolladılar bana vidayı zorlamışlar. Hayır dedim önümde takın pilleri, yani bozuk olmasa da bozmuşlar bir vidayı 4 kişi açamadık dediler sonradan siz nasıl açtınız dediler ben geri alır mıyım onu
Oğlumda aldığım çok iyiydi hatta iki odaya iki tane almıştım. Yarın bakayım markasına sana yazayım. Küçük minik yuvarlak pille çalışıyor sanırım.Bu arada oda termometresi almıştım ördekli ışıklı vs, hiç iyi çıkmadı bozuk gibiydi bir tuhaf. İade etmekte uğraştım iki saat, neymiş duracell pil takacakmışım diğer piller olmazmış, saçma saçma konuştular duracell takın hadi bakayım çalışıyor mu dedim yine çalışmıyor iadeyi zorla ettiler.
Biz evde xiaomininkini kullanioruz cok da is goruyor aklinizda olsunOğlumda aldığım çok iyiydi hatta iki odaya iki tane almıştım. Yarın bakayım markasına sana yazayım. Küçük minik yuvarlak pille çalışıyor sanırım.
inşallah hemen alırlar kanı , ben 2 hafta onraını düşününce bile kusasım geliyor.Kızlar şeker yüklemesi için hastaneye geldim benim doktorum gittiği için onun gebelerine bakan doktor varmış ondan sira aldım ben böyle beklersen kusarim ne yapcam bilmiyorum ya
Çok teşekkürler. happymoonu yine sen demiştin burada hemen instagramdan ekledim konuştuk çok tatlı bir hanım.. bu ay gidicem oraya..Annem izmirde, ben yatista oldugum icin whatsapp dan o geziyor ben yonlendirerek alisveris yapiyorum su an
Ben daha bebek kiyafetlerini almadim ama happymoon dan alacagim yine annem araciligiyla topluca. Bayraklida imis yeri, trendyolda satisi var incelemek istersen. Kendi uretim yapiyor.
Bugun de bostanlidan bir yerden aqua marka gecelik aldirdim 2 tane :) yerleri kaliteli imis internete gore uygundu fiyatlari, ihtiyacin varsa magaza adini sorarim.
G Gzm-26 şimdi baktımBiz evde xiaomininkini kullanioruz cok da is goruyor aklinizda olsun
Bız de bundan var canım, yoksa daha baska bısey mı almak gerek daha hassas, bundan bı tane daha alıp, bı salona bı de yatak odasına koysam dıyordum ben deG Gzm-26 şimdi baktım
Arzum bebbe
Hala üretimde mi bilmiyorum.
3 yıl garantili zaten.
Hatta birini arkadaşıma hediye etmiştim kibar birşey. Saati tarihi vs her şeyi var.
Ama mesela şuna dikkat et diyelim ki salondasın tv nin önünde onun ısısından evin ısısını yüksek gösterir. Güneşe direk bakan yere değil. Odada ortalama ısının olduğu bir köşeye koyarsan net sonuç alırsın.
Bu yeterli işini görür.Bız de bundan var canım, yoksa daha baska bısey mı almak gerek daha hassas, bundan bı tane daha alıp, bı salona bı de yatak odasına koysam dıyordum ben de
Ben de alırım ıkıcıyı sanırımBu yeterli işini görür.
Oda oda da gezdirebilirsin benim eşim biraz panikti ilk çocuk diye. O aldı ikinciyi.Zaten gündüz salonda yanında gece odasında olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?