- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.521
Bizden çok var deseneBen de alırım ıkıcıyı sanırımo zaman buna benzer bısey alayım ben de
Teşekkür ederim bulmaya çalışacağım yoksa Farklı bir marka bakarımG Gzm-26 şimdi baktım
Arzum bebbe
Hala üretimde mi bilmiyorum.
3 yıl garantili zaten.
Hatta birini arkadaşıma hediye etmiştim kibar birşey. Saati tarihi vs her şeyi var.
Ama mesela şuna dikkat et diyelim ki salondasın tv nin önünde onun ısısından evin ısısını yüksek gösterir. Güneşe direk bakan yere değil. Odada ortalama ısının olduğu bir köşeye koyarsan net sonuç alırsın.
Sağlık olsun farklı bir marka bakayımG Gzm-26
Canım üretim yok galiba
Baktım ürünü bulamadım. Satışta vs yok.
Eki Görüntüle 3291234
Bundandı işte
Kızlar dolaptaki hamuroutlet benimde aklıma çok yatı@Mavisaclikadin Ocak grubunda önermişti dolapta hamur”un battaniyelerini satan bir sayfa. Aldık biz çok kaliteli geldi ve kalın. Fiyatı da uygun ona bakabilirsindolapta hamuroutlet
Saat başı verecekmişim ay o glukoz ne kadar kötü ya midem kalktıinşallah hemen alırlar kanı , ben 2 hafta onraını düşününce bile kusasım geliyor.
Allah yardımcın olsun
Bizden çok var desene.
Yukarda yanlış yazmışım.
Gece yatak odasında olur
Kendi odasında ne işi var minik bebeğin
Ben de oradan aldım, yemın ederım heryerını ınceledım defo falan bulamadım ben, battanıye ve alt acma aldım benKızlar dolaptaki hamuroutlet benimde aklıma çok yatı
Ürünlerindeki defo çok rahatsız edici şekilde miydi size gelenlerde
Bu üçlü seti beğendim bende önerilen @hamuroutlet sayfasında 340 TL ye geliyor.Ben de oradan aldım, yemın ederım heryerını ınceledım defo falan bulamadım ben, battanıye ve alt acma aldım ben
Tek sefer oluyor 75 gram canım tekte içip bitiriyorsunYanlış anlamadıysam sadece bir kere 75gr vereceğim dedi doktoruma şeker yüklemesini
Ben organızer almadım, alsa mıydım acabaBu üçlü seti beğendim bende önerilen @hamuroutlet sayfasında 340 TL ye geliyor.
Organizerin kullanışı çok hoşuma gitti. Battaniyede al beni sıcak sıcak sarıl diyor resmen
Bende aynı durumdayım günde 20-25 kere lavobaya gidiyorum 2-3 damla gelmiş oluyor idrar sadecegünaydın kızlar, sanırım enfeksiyon grubuna artık bende dahil oldum
sürekli idrar varmış gibi hissediyorum ve sezaryen yerimde de hafif sancı var. bebek hareket ettikçe lavaboya koşuyorum ama 1-2 damla ancak.
ya sistit ya idrar yolu enfeksiyonu. akıntı rengide değişti. :
yarın kontrolüm var bakalım. bugünü bi atlatsam.
Bizde de aynisindan var canimG Gzm-26
Canım üretim yok galiba
Baktım ürünü bulamadım. Satışta vs yok.
Eki Görüntüle 3291234
Bundandı işte
10dkda iç dedi kafaya dikiyorum şu an çok kötü ya gazlı olsaydı keşke ağzım hep şekerTek sefer oluyor 75 gram canım tekte içip bitiriyorsun
Benimde öyle ya zor içtim10dkda iç dedi kafaya dikiyorum şu an çok kötü ya gazlı olsaydı keşke ağzım hep şeker
bu zamana kadar iyi geldiğimi düşünüyorum ben:) ilk gebeliğimden 20. haftalardan son haftalara kadar ayda bir neredeyse fitil kullanıyordum. şimdi 24. haftaya kadar geldim :) yarın şeker yüklemesi var bide bunu göstercem bakalım.Bende aynı durumdayım günde 20-25 kere lavobaya gidiyorum 2-3 damla gelmiş oluyor idrar sadece
Öksürüorum hapşırıyoruz idrar torbası bölgemde ve kasımlarımda sancı oluyor galiba bendede enfeksiyon başladı
Ben hm den pfuduk bi takım aldım. Bi de bi tulum pofuduk o daKızlar malum bizim bebişlerimiz kış bebişi olacak :) bugün ne eksik diye düşünürken şunu farkettim hastaneden çıkarken bebişi biraz kalın giydirmek gerekecek bunun için nasıl bir hazırlık yaptınız yani ne giydireceksiniz, kafam da deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?