2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Teşekkür ederim bulmaya çalışacağım yoksa Farklı bir marka bakarım

@Mavisaclikadin Ocak grubunda önermişti dolapta hamur”un battaniyelerini satan bir sayfa. Aldık biz çok kaliteli geldi ve kalın. Fiyatı da uygun ona bakabilirsin dolapta hamuroutlet
Kızlar dolaptaki hamuroutlet benimde aklıma çok yatı
Ürünlerindeki defo çok rahatsız edici şekilde miydi size gelenlerde

Bizden çok var desene .
Yukarda yanlış yazmışım.
Gece yatak odasında olur
Kendi odasında ne işi var minik bebeğin

Benım abılerım bu konuda daha manyak annemın her odada var, bunu da zaten evden getırmıstım cok fazla dıye, ben de heryere koyabılırım hele bebek emeklemeye falan baslarsa

Ben de oradan aldım, yemın ederım heryerını ınceledım defo falan bulamadım ben, battanıye ve alt acma aldım ben
Bu üçlü seti beğendim bende önerilen @hamuroutlet sayfasında 340 TL ye geliyor.
Organizerin kullanışı çok hoşuma gitti. Battaniyede al beni sıcak sıcak sarıl diyor resmen

Eklentiler

• resim_2023-08-25_092555172.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 53
günaydın kızlar, sanırım enfeksiyon grubuna artık bende dahil oldum
sürekli idrar varmış gibi hissediyorum ve sezaryen yerimde de hafif sancı var. bebek hareket ettikçe lavaboya koşuyorum ama 1-2 damla ancak.
ya sistit ya idrar yolu enfeksiyonu. akıntı rengide değişti. :
yarın kontrolüm var bakalım. bugünü bi atlatsam.

Bende aynı durumdayım günde 20-25 kere lavobaya gidiyorum 2-3 damla gelmiş oluyor idrar sadece
Öksürüorum hapşırıyoruz idrar torbası bölgemde ve kasımlarımda sancı oluyor galiba bendede enfeksiyon başladı

bu zamana kadar iyi geldiğimi düşünüyorum ben:) ilk gebeliğimden 20. haftalardan son haftalara kadar ayda bir neredeyse fitil kullanıyordum. şimdi 24. haftaya kadar geldim :) yarın şeker yüklemesi var bide bunu göstercem bakalım.
bide kızım daha 2 hafta oldu öğreneli ilk defa ultrasona birlikte gidicez onun heyecanı var :)

Ben hm den pfuduk bi takım aldım. Bi de bi tulum pofuduk o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…