- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.541
Gecen gun ayrintiliya gittigimde muayeneye girmeden hemen 5-10 dk once filan tuvalete gittim. Muayeneye girdigimde mesanen dolu dedi. Daha biraz once gittim deyince sen o zaman mesaneni bosaltamiyorsun, 1 litreye yakin gorunuyor dedi. Sık sık tuvalete git yoksa enfeksiyon olur dedi. Gercekten de surekli tuvalete gidiyorum, bosamlmiyor demek ki. Bence bebek mesaneye baski yapiyor o yuzden bosaltamiyoruzBende aynı durumdayım günde 20-25 kere lavobaya gidiyorum 2-3 damla gelmiş oluyor idrar sadece
Öksürüorum hapşırıyoruz idrar torbası bölgemde ve kasımlarımda sancı oluyor galiba bendede enfeksiyon başladı
3 saat sonda acısını cıkarırsınız sız de3 saat nasıl beklerim bilmiyorum millet tost simit yiyor karşımda eşimde de dahil ben de suya devam
Su içmek de yok ki3 saat nasıl beklerim bilmiyorum millet tost simit yiyor karşımda eşimde de dahil ben de suya devam
Ay çok açım ve şöyle buz gibi soğuk su içmek istiyorum ya3 saat nasıl beklerim bilmiyorum millet tost simit yiyor karşımda eşimde de dahil ben de suya devam
Doktorum içebilirsin sadece abartma dedi ağzım kurudukça bir yudum alıyorum bendeSu içmek de yok ki
Sekreter vardı doktorum yoktu hiçbir şey yiyip içme dediDoktorum içebilirsin sadece abartma dedi ağzım kurudukça bir yudum alıyorum bende
Ay inşallah3 saat sonda acısını cıkarırsınız sız deneler yıyecegınızı dusunun
Kanımı alan hemşire de az iç dediSekreter vardı doktorum yoktu hiçbir şey yiyip içme dedi
Evet başım dönüyor gibi bir tuhafım yaŞeker yüklemesi çok tansiyon düşürüyor diye okumuştum tuzlu bir şeyler alın hastaneden çıkmadan ağzına atın tansiyonunuz düşmesin
Bana dedi eğer başın dönerse vs gel söyle bize diye, sanki tansiyonum düşüyor gibi hissediyorumşeker yüklemesinde acaba yürümek yasak mı?
benim ewvim hastaneye arabayla 5 dk mesafe 2 saat orada beklemek yerine eve gidip sürem dolunca kan için mi gelsem diyorum olur mu öyle acaba . harekette şekeri düşürüyor ya acaba sabit oturmamızı mı istiyorlar
Ben de bu setin aynısından aldım canım. Battaniye de çok hafif bir ip kaçması gibi bir yer var ama çok belli olmuyor bile. Diğer ikisi defosuz geldi ama ben göremedim yaniBu üçlü seti beğendim bende önerilen @hamuroutlet sayfasında 340 TL ye geliyor.
Organizerin kullanışı çok hoşuma gitti. Battaniyede al beni sıcak sıcak sarıl diyor resmen
Bence hiç riske atma Allah korusun tansiyonun vb düşse ya da başka bir şey olsa en azından hastanede direkt ilgilenirlerşeker yüklemesinde acaba yürümek yasak mı?
benim ewvim hastaneye arabayla 5 dk mesafe 2 saat orada beklemek yerine eve gidip sürem dolunca kan için mi gelsem diyorum olur mu öyle acaba . harekette şekeri düşürüyor ya acaba sabit oturmamızı mı istiyorlar
Yurumek yasak oldugunu sanmiyorum. Ilk hamileligimde seker yuklemesinde icecegi eczaneden alip arabada ictigimi, arabayla saat gelene kadar dolasrigimizi hatirliyorumşeker yüklemesinde acaba yürümek yasak mı?
ayyy mezgit yenmiyo mu balık zaten yemedim hiç midem almıyor ama yesem anca mezgit yerdimMezgiten çok sevdiğim balık bir de lezzetli oluyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?