2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Gecen gun ayrintiliya gittigimde muayeneye girmeden hemen 5-10 dk once filan tuvalete gittim. Muayeneye girdigimde mesanen dolu dedi. Daha biraz once gittim deyince sen o zaman mesaneni bosaltamiyorsun, 1 litreye yakin gorunuyor dedi. Sık sık tuvalete git yoksa enfeksiyon olur dedi. Gercekten de surekli tuvalete gidiyorum, bosamlmiyor demek ki. Bence bebek mesaneye baski yapiyor o yuzden bosaltamiyoruz

Ben bundan almıştım 79 TL'ye düşmüştü beğendim

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-25-10-02-49-514_com.pozitron.hepsiburada.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 43
Şeker yüklemesi çok tansiyon düşürüyor diye okumuştum tuzlu bir şeyler alın hastaneden çıkmadan ağzına atın tansiyonunuz düşmesin

şeker yüklemesinde acaba yürümek yasak mı?
benim ewvim hastaneye arabayla 5 dk mesafe 2 saat orada beklemek yerine eve gidip sürem dolunca kan için mi gelsem diyorum olur mu öyle acaba . harekette şekeri düşürüyor ya acaba sabit oturmamızı mı istiyorlar

Bana dedi eğer başın dönerse vs gel söyle bize diye, sanki tansiyonum düşüyor gibi hissediyorum

Bu üçlü seti beğendim bende önerilen @hamuroutlet sayfasında 340 TL ye geliyor.
Organizerin kullanışı çok hoşuma gitti. Battaniyede al beni sıcak sıcak sarıl diyor resmen
Ben de bu setin aynısından aldım canım. Battaniye de çok hafif bir ip kaçması gibi bir yer var ama çok belli olmuyor bile. Diğer ikisi defosuz geldi ama ben göremedim yani

Bence hiç riske atma Allah korusun tansiyonun vb düşse ya da başka bir şey olsa en azından hastanede direkt ilgilenirler

Yurumek yasak oldugunu sanmiyorum. Ilk hamileligimde seker yuklemesinde icecegi eczaneden alip arabada ictigimi, arabayla saat gelene kadar dolasrigimizi hatirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…