- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.561
Ben başka bir organizer bakmıştım. Basit duruyordu ve 200 tl civarındaydı.Ben organızer almadım, alsa mıydım acababattanıye cok guzel gercekten
Eğer almadıysan bunu alabilirsin, ben bilerek pembe almadımBen başka bir organizer bakmıştım. Basit duruyordu ve 200 tl civarındaydı.
Set için alınca hamurun organizeri 50 TL ye filan geldi herlade şuan bana
Anne bebek çantama atarım hem bun hem alt açmayı dağınıklık yaşamamış olurum
Herşeyi pembe almak istemiyorm ama geriye dönüp bakınca herşey pembe pespembe galiba tek çocukta stop demem gerekcek
Ay ben değil annem yaptı, ben becerememSen kaç ipten yaptın?
Videoda kadın 50 ilmek 5 ip demiş ama 14 ilmek minicik
İlmek sayısını hatırlıyor musun? Güle güle kullansın.
Ayy seninde mi erkekti✌
Çok asil olmuş renkleri desenleri eline sağlık baya marifetşlisin.
Ablamın ördüğü de galiba bu modelden.
3 saat sonda acısını cıkarırsınız sız deneler yıyecegınızı dusunun
Bol su iç canım, ayaklarınıda sıcak tutmaya çalış yarına kadar hafif atlatırsın inşallah yarın doktor bakar hemengünaydın kızlar, sanırım enfeksiyon grubuna artık bende dahil oldum
sürekli idrar varmış gibi hissediyorum ve sezaryen yerimde de hafif sancı var. bebek hareket ettikçe lavaboya koşuyorum ama 1-2 damla ancak.
ya sistit ya idrar yolu enfeksiyonu. akıntı rengide değişti. :
yarın kontrolüm var bakalım. bugünü bi atlatsam.
Bana doktor küçük balıkları yiyebilirsin diye sayarken mezgiti söylemişti. Yenir bence yani ben yedimayyy mezgit yenmiyo mu balık zaten yemedim hiç midem almıyor ama yesem anca mezgit yerdim
Canım devlete mi gittinYanlış anlamadıysam sadece bir kere 75gr vereceğim dedi doktoruma şeker yüklemesini
Bende ara ara öyle hissediyorum geziniyor bazen çok aşağıdan vuruyor bi kaç saat sonra nerdeyse mideme yakın yerden. Alan açıyor herhalde her yeri yokluyor. İşi yok ya içerde sıkıntıdan geziyor diyorum ben. Zaten gezmeyi çok seven bir burçmuş ondandır korkmagünaydııın.. kızlar 22. haftamdayım gecen hafta bebeğin hareketlerini üstlerde hissederken bir kaç gündür hem en altta sezeryan kesısı olur ya tam o bolgede hıssedıyorum normal mı acaba ya
Normal canim. Bebeklerimiz kucuk oldugu icin donuyorlar surekli. Ben de ilk hissetmeye basladigimda yukarida hissediyordum. Simdi sezaryen yerimde hissediyorum bazen dedigin gibi. Cunku bebegim oturmus sekilde duruyormus karnimda. Daha once bas asagiydigünaydııın.. kızlar 22. haftamdayım gecen hafta bebeğin hareketlerini üstlerde hissederken bir kaç gündür hem en altta sezeryan kesısı olur ya tam o bolgede hıssedıyorum normal mı acaba ya
Ayyy bu çok tatlııııııoy kızlar 29 sayfa okudum geldimyeni gelenler hoş geldiniz bu battaniye vs konusunda bir önerim var bebek arabası vs için bundan örecek annem bitince atarım.
benim midem almıyor ya balık. et tavuk da zorla yiyorum ve pişiremiyorum kokusundan kusuyorumBana doktor küçük balıkları yiyebilirsin diye sayarken mezgiti söylemişti. Yenir bence yani ben yedim
Daha once kullanmadim. Ama e bebek in 999 ayar olanini cok begeniyorlardi. Onu almayi dusunuyorumKızlar gümüş kapak alan var mı? Hangi marka aldınız? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Tecrübeliler var mı daha önce kullanan?
Bende onu çok gördüm ama işe yaramadı yorumlarını da okuyunca aklım karıştıDaha once kullanmadim. Ama e bebek in 999 ayar olanini cok begeniyorlardi. Onu almayi dusunuyorum
E dönmüştür normal kigünaydııın.. kızlar 22. haftamdayım gecen hafta bebeğin hareketlerini üstlerde hissederken bir kaç gündür hem en altta sezeryan kesısı olur ya tam o bolgede hıssedıyorum normal mı acaba ya
Benim aldığım 925 ayar şundan SİLVERNURSE Koruyucu Gümüş Göğüs Ucu Kapakları Fiyatı, Yorumları - TrendyolKızlar gümüş kapak alan var mı? Hangi marka aldınız? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Tecrübeliler var mı daha önce kullanan?
Bence sağdaki kolu ahşap değil rahat edersinkızlar ben bir emzirme koltuğu alacağım. görseldekilerden ahşap kollu olanı çok beğendim ama koluna çocuğu çarparım endişem varsizce hangisi daha şık ve kullanışlı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?