2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben organızer almadım, alsa mıydım acaba battanıye cok guzel gercekten
Ben başka bir organizer bakmıştım. Basit duruyordu ve 200 tl civarındaydı.
Set için alınca hamurun organizeri 50 TL ye filan geldi herlade şuan bana
Anne bebek çantama atarım hem bun hem alt açmayı dağınıklık yaşamamış olurum
Herşeyi pembe almak istemiyorm ama geriye dönüp bakınca herşey pembe pespembe galiba tek çocukta stop demem gerekcek

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-08-25 at 09.42.18.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 60
  • WhatsApp Image 2023-08-25 at 09.42.18 (1).webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 51
Eğer almadıysan bunu alabilirsin, ben bilerek pembe almadım

Eklentiler

• EC314F4E-2DC7-447B-9816-080D0A23BEDB.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 51
  • F0BAE289-C104-412F-85A4-6475DEB82612.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 72
Ay ben değil annem yaptı, ben beceremem aynen canım erkek

Bol su iç canım, ayaklarınıda sıcak tutmaya çalış yarına kadar hafif atlatırsın inşallah yarın doktor bakar hemen

günaydııın.. kızlar 22. haftamdayım gecen hafta bebeğin hareketlerini üstlerde hissederken bir kaç gündür hem en altta sezeryan kesısı olur ya tam o bolgede hıssedıyorum normal mı acaba ya
Bende ara ara öyle hissediyorum geziniyor bazen çok aşağıdan vuruyor bi kaç saat sonra nerdeyse mideme yakın yerden. Alan açıyor herhalde her yeri yokluyor. İşi yok ya içerde sıkıntıdan geziyor diyorum ben. Zaten gezmeyi çok seven bir burçmuş ondandır korkma

günaydııın.. kızlar 22. haftamdayım gecen hafta bebeğin hareketlerini üstlerde hissederken bir kaç gündür hem en altta sezeryan kesısı olur ya tam o bolgede hıssedıyorum normal mı acaba ya
Normal canim. Bebeklerimiz kucuk oldugu icin donuyorlar surekli. Ben de ilk hissetmeye basladigimda yukarida hissediyordum. Simdi sezaryen yerimde hissediyorum bazen dedigin gibi. Cunku bebegim oturmus sekilde duruyormus karnimda. Daha once bas asagiydi

kızlar ben bir emzirme koltuğu alacağım. görseldekilerden ahşap kollu olanı çok beğendim ama koluna çocuğu çarparım endişem var sizce hangisi daha şık ve kullanışlı?

Eklentiler

• IMG_1613.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_1614.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 69
E dönmüştür normal ki
Kızlar gümüş kapak alan var mı? Hangi marka aldınız? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Tecrübeliler var mı daha önce kullanan?
Benim aldığım 925 ayar şundan SİLVERNURSE Koruyucu Gümüş Göğüs Ucu Kapakları Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Eklentiler

• IMG_3141.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…