- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.581
Emzirme yastığı olcak ya bence çarpmaz yastık yukarıda tutuyo çocuğukızlar ben bir emzirme koltuğu alacağım. görseldekilerden ahşap kollu olanı çok beğendim ama koluna çocuğu çarparım endişem varsizce hangisi daha şık ve kullanışlı?
Kız bu sayfaydı galiba. Ama daha başlarındayız.Hangisi ya ben niye hatırlayamadım
cinsiyeti ne?
Sende çok canayakınsın
Ahaddia ydı kızın adı. İsveç miydi İsviçre miydi neydi. Onla sadece ton balığı değildi galiba ya ağır sporları filan da öneriyor muydu neydi. İlk haftalar muayene yok filan diyodu. Ben o kızın profiline kaç kez baktım bir daha yazmamış hatta oda ocak annelerine mi bir yere daha yazıyormuş.
Bu arada geçmişi zor bitirdim.
9 sayfa filandı sanırım.
Kızlar erken doğurmaya kimse heves etmesin. Zorunlu haller dışında 39 a kadar bebekler sağlıkla karnınızda dursun sağlıkla zamanında doğsun.
Dua saatine inanıyorum ben. Bazen şaka ile alay ile konuştuğum şeyler başıma gelir.
Vaktinde doğursun herkes. Ocak, kasım, aralık farketmez ne zaman doğarsa doğsun hepimiz aralık annesiyiz.
Ocak'ta doğanların tek dezavantajı yıl başinda en az yüzde 30 zam gelir doğum fiyatlarına.
Buda ortalama 20 bin olan doğumu 26 bin yapar
Yani 1 Ocak'ta doğana kadar 31 Aralık'ta doğsun bence daha karlı
Okul konusunda kesinlikle ekim kasım aralıkta doğuranlar çocugunu kayıt erteleme yapıp sonraki yıl yazdırmalı. Bunu da aklınızın bir köşesine yazın ilerde bana dua edeceksiniz.
@Sohrab ton balığı yenmiyor. Bundan sonra yeme. Bilmeden yemişsin artık bir şey olmaz ama artık bilerek yeme.
Kızlar bir de çığıt ürünleri daha çok kızlara mı hitap ediyor sizce?
Erkek çocugu olup cığıt alanlar paylaşım yapabilir mı neler alıyorsunuz?
Ne oldu ona sonra ya shshshsAynen onlar da vardıo dönem biz yürümeye korkuyoruz spor spor diyordu
Hepimiz bir şeyler yazdık baktı olacak gibi değil kadınlar kulübünu terk ettiNe oldu ona sonra ya shshshs
Şey vardı bide Avrupa da böyle şeyler yok zhshshshd
Hepimiz bir şeyler yazdık baktı olacak gibi değil kadınlar kulübünu terk ettiNe oldu ona sonra ya shshshs
Şey vardı bide Avrupa da böyle şeyler yok zhshshshd
Ahhaha bunu da hatırladım yaKız bu sayfaydı galiba. Ama daha başlarındayız.
Bazı hamile kalmak isteyen anne adayları da yazıyor falan. Çünkü daha yeni sayfa mesela insanlar nereye yazacağını bilemiyor bazen yada birseyler duymak için yazıyorlar iyi niyetle.
Ya buraya yazmayın diyor biz hamileler olarak konuşuyoruz.
Ben mecburmuyum diyor arada bunları okumaya.
İşte insanlar yazmış birsey olmaz ama bu baya çirkefleşti.
Bende aynı şekilde.
Sayfaya girememe cezası yedim hshshsh
Bence de sağdaki canım ama kumaşına da bak temizlemesi kolay mı emzirirken kusar ilk zamanlar çok sıvı dışkı yaptıkları için tasma çok oluyormuşkızlar ben bir emzirme koltuğu alacağım. görseldekilerden ahşap kollu olanı çok beğendim ama koluna çocuğu çarparım endişem varsizce hangisi daha şık ve kullanışlı?
Yok canım özele gittim kan aldı çekmeceden hemen çıkarıp verdiCanım devlete mi gittin
Sen gittiğinde ilaçları var mıydı, şunu alın deyip geri mi gonderdiler
Ben de e bebek 999 ayarını n11 den çok uyguna almıştım dediğin gibi bazıları hiç beğenmemişti Ferzan ebe var Instagramda ben onu dinlemiştim o zaman gümüş kapağınun emzirmeden sonraki yarayı geçirmesi için sütle etkilesime geçmesi gerekiyormusBende onu çok gördüm ama işe yaramadı yorumlarını da okuyunca aklım karıştı
İyi bari o da olgunca bir davranış amaHepimiz bir şeyler yazdık baktı olacak gibi değil kadınlar kulübünu terk etti
Son kan alımı kaldı onu da 55 geçe verecem of çok acıktımYok canım özele gittim kan aldı çekmeceden hemen çıkarıp verdi
DesBen başka bir organizer bakmıştım. Basit duruyordu ve 200 tl civarındaydı.
Set için alınca hamurun organizeri 50 TL ye filan geldi herlade şuan bana
Anne bebek çantama atarım hem bun hem alt açmayı dağınıklık yaşamamış olurum
Herşeyi pembe almak istemiyorm ama geriye dönüp bakınca herşey pembe pespembe galiba tek çocukta stop demem gerekcek
Hadi geçmiş olsun ben de Salı gircem aşırı stresliyimKızlar çıktım şimdi detaylıdan. Her şey çok güzel. Servikal uzunluk 34müş. Erken doğum riski vs bulunmuyor. Bebeğin gelişimi ve organlarında da problem yok çok şükür. Çok mutluyum
Benim ki de akşamdan belli hiç durmadı hâlâ tekme atıyor acıktı galibaKızlar kahvaltıdan sonra uzandım içimde bir hareketlenme var ama hamile olduğumu bilmesem asssla bebek dememminik pıtırtı gibi ama nolduğu da tam belli değil hiç. Plasentam baya engelliyor sanırım önde olduğu için
Benimde 40 gece vereceğim son kanı, salak gibi markete girdik lokum alayım mı dedim eşime önce tadına bak dedi bir güzel küçük lokumu aldım yedim inşallah bir şey olmazSon kan alımı kaldı onu da 55 geçe verecem of çok acıktım
Orada milli duygularımiza da zarar verir gibi konuştu İsveç şöyle burası böyle oranın doktorları harika burası şöyle kötü bilmem neİyi bari o da olgunca bir davranış ama
Ay ben ne zaman böyle hissetcem acabaaaBenim ki de akşamdan belli hiç durmadı hâlâ tekme atıyor acıktı galiba
Aman boşver bir şey olmazBenimde 40 gece vereceğim son kanı, salak gibi markete girdik lokum alayım mı dedim eşime önce tadına bak dedi bir güzel küçük lokumu aldım yedim inşallah bir şey olmaz
Evet canım dip balıklarından uzak durmak gerekiyorayyy mezgit yenmiyo mu balık zaten yemedim hiç midem almıyor ama yesem anca mezgit yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?