2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
kızlar ben bir emzirme koltuğu alacağım. görseldekilerden ahşap kollu olanı çok beğendim ama koluna çocuğu çarparım endişem var sizce hangisi daha şık ve kullanışlı?
Emzirme yastığı olcak ya bence çarpmaz yastık yukarıda tutuyo çocuğu

Kız bu sayfaydı galiba. Ama daha başlarındayız.
Bazı hamile kalmak isteyen anne adayları da yazıyor falan. Çünkü daha yeni sayfa mesela insanlar nereye yazacağını bilemiyor bazen yada birseyler duymak için yazıyorlar iyi niyetle.
Ya buraya yazmayın diyor biz hamileler olarak konuşuyoruz.
Ben mecburmuyum diyor arada bunları okumaya.
İşte insanlar yazmış birsey olmaz ama bu baya çirkefleşti.
Bende aynı şekilde.
Sayfaya girememe cezası yedim hshshsh

Ne oldu ona sonra ya shshshs
Şey vardı bide Avrupa da böyle şeyler yok zhshshshd
Hepimiz bir şeyler yazdık baktı olacak gibi değil kadınlar kulübünu terk etti
Ahhaha bunu da hatırladım ya kadın hamile olmayani gruptan atmaya çalışıyordu

kızlar ben bir emzirme koltuğu alacağım. görseldekilerden ahşap kollu olanı çok beğendim ama koluna çocuğu çarparım endişem var sizce hangisi daha şık ve kullanışlı?
Bence de sağdaki canım ama kumaşına da bak temizlemesi kolay mı emzirirken kusar ilk zamanlar çok sıvı dışkı yaptıkları için tasma çok oluyormuş

Bende onu çok gördüm ama işe yaramadı yorumlarını da okuyunca aklım karıştı
Ben de e bebek 999 ayarını n11 den çok uyguna almıştım dediğin gibi bazıları hiç beğenmemişti Ferzan ebe var Instagramda ben onu dinlemiştim o zaman gümüş kapağınun emzirmeden sonraki yarayı geçirmesi için sütle etkilesime geçmesi gerekiyormus

Ben de animal desenini almıştım unisex olsun diye
Des

Kızlar çıktım şimdi detaylıdan. Her şey çok güzel. Servikal uzunluk 34müş. Erken doğum riski vs bulunmuyor. Bebeğin gelişimi ve organlarında da problem yok çok şükür. Çok mutluyum
Hadi geçmiş olsun ben de Salı gircem aşırı stresliyim

Benim ki de akşamdan belli hiç durmadı hâlâ tekme atıyor acıktı galiba

Son kan alımı kaldı onu da 55 geçe verecem of çok acıktım
Benimde 40 gece vereceğim son kanı, salak gibi markete girdik lokum alayım mı dedim eşime önce tadına bak dedi bir güzel küçük lokumu aldım yedim inşallah bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…