2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben ilk elimi koyunca kalp atiisi gibi hissediyordum pıt pıt ama elimi koymadan anlamiyordum

Kızlar gümüş kapak alan var mı? Hangi marka aldınız? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Tecrübeliler var mı daha önce kullanan?
Ben aldim canim ama daha kargoda gelmedi.
Cok anladigimdan degil ama daha iyidir diye 999 ayar tercih ettim. Benim meme ucum cok büyüdü. 5cm e yakin. Normal boy kapaklar 4.5 cm genelde. Ben de bir suredir XL(5,5cm) 999 ayar ariyordum. Xsilver in kendi sitesinden 545tl ye aldik, kargo ve kapida odeme ucretsiz. Baska secenek bulamadim. Ama yorumlar iyiydi

Haber verirsin canım.

Benim elimi koyunca hiçbir şey yok. Elimi çekince pıt pıt ama çok derinden geliyor
Bebektir o canım çünkü çoğumuz aynı şeyi yaşadık hatta emin de olamadık bebek mi bağırsak hareketi mi ama sonra emin olduk bebek olduğuna

Nasıl gidiyor canım

günaydııın.. kızlar 22. haftamdayım gecen hafta bebeğin hareketlerini üstlerde hissederken bir kaç gündür hem en altta sezeryan kesısı olur ya tam o bolgede hıssedıyorum normal mı acaba ya
Ben de 21+6'yım, şimdiye kadar hep en altlarda hissediyorum, sadece birkaç defa üstlerde hissettim. Yan dönüp yattığımda da kasıklarımdan çıkacak gibi vuruyor Doktora sorduğumda hepsi çok normal dedi, sıkılmayın

Hadi geçmiş olsun ben de Salı gircem aşırı stresliyim
Ben de çok stresliydim inan. Ölçüm yaparken de sürekli kalbim güp güp atıyordu hiçbir problem yok deyince eşim de bende oh çektik Darısı hepimizin başına inşallah

oy kızlar 29 sayfa okudum geldim yeni gelenler hoş geldiniz bu battaniye vs konusunda bir önerim var bebek arabası vs için bundan örecek annem bitince atarım.
Bu da çok tatlıymış benim annem de bu modeli böyle ördü

Eklentiler

• IMG-20230608-WA0001.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…