- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.601
Kaçıncı haftadasjnAy ben ne zaman böyle hissetcem acabaaa
Ben ilk elimi koyunca kalp atiisi gibi hissediyordum pıt pıt ama elimi koymadan anlamiyordumKızlar kahvaltıdan sonra uzandım içimde bir hareketlenme var ama hamile olduğumu bilmesem asssla bebek dememminik pıtırtı gibi ama nolduğu da tam belli değil hiç. Plasentam baya engelliyor sanırım önde olduğu için
Unutmuş bulundum yapacak bir şey yok artık çok geçAman boşver bir şey olmaz
20+5imKaçıncı haftadasjn
Benim elimi koyunca hiçbir şey yok. Elimi çekince pıt pıt ama çok derinden geliyorBen ilk elimi koyunca kalp atiisi gibi hissediyordum pıt pıt ama elimi koymadan anlamiyordum
Ben aldim canim ama daha kargoda gelmedi.Kızlar gümüş kapak alan var mı? Hangi marka aldınız? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Tecrübeliler var mı daha önce kullanan?
Artık yavaş yavaş hissedersin bir de plasenta öndeyse ondan olur ama normalse bile daha 23-24. Haftalara kadar normal20+5im
O işte bebişBenim elimi koyunca hiçbir şey yok. Elimi çekince pıt pıt ama çok derinden geliyor
Haber verirsin canım.Bir önceki randevumuzda bağırsak parlaklığını öğrenmiştik, dna testimiz sonrasında temiz çıkmıştı onun üstüne şimdi ilk kez doktorumuzla görüşeceğiz yarın çok heyecanlıyım, inşallah güzel haberlerle gelirimbebişimizi de çok özledik görmek için sabırsızlanıyorum
Bebektir o canım çünkü çoğumuz aynı şeyi yaşadıkBenim elimi koyunca hiçbir şey yok. Elimi çekince pıt pıt ama çok derinden geliyor
Nasıl gidiyor canımKızlar günaydınşeker yüklemesine geldim bende sabahtan beri midem çok bulanıyor. Evden çıkmadan bi posta kustum tabii midemde bişey olmadığı için safrayı kustum sanırım ayıptır söylemesi. Hala daha da bulanıyor dua edin bana lütfen
Ben de 21+6'yım, şimdiye kadar hep en altlarda hissediyorum, sadece birkaç defa üstlerde hissettim. Yan dönüp yattığımda da kasıklarımdan çıkacak gibi vuruyorgünaydııın.. kızlar 22. haftamdayım gecen hafta bebeğin hareketlerini üstlerde hissederken bir kaç gündür hem en altta sezeryan kesısı olur ya tam o bolgede hıssedıyorum normal mı acaba ya
Ben de çok stresliydim inan. Ölçüm yaparken de sürekli kalbim güp güp atıyorduHadi geçmiş olsun ben de Salı gircem aşırı stresliyim
Evet bir kere 75gr, ücüncü kan için tekrar yola çıkıyorum şimdi tabi unuttum bir tane lokum attım ağzıma
Evet bir sefer içiyorsun zor içtim valla son kan alımı bekliyorum 55 geçe o da tansiyonum düşüyor
Bu da çok tatlıymış benim annem de bu modeli böyle ördüoy kızlar 29 sayfa okudum geldimyeni gelenler hoş geldiniz bu battaniye vs konusunda bir önerim var bebek arabası vs için bundan örecek annem bitince atarım.
Neydi o günler yaaaHepimiz bir şeyler yazdık baktı olacak gibi değil kadınlar kulübünu terk etti
Ahhaha bunu da hatırladım yakadın hamile olmayani gruptan atmaya çalışıyordu
Cidden değişik zamanlardi ya bir de çoğumuzun ilk çocuk düşük geçmişi var ekstra panikNeydi o günler yaaa
Ben bu olayı neden Kanada diye hatırlıyorumOrada milli duygularımiza da zarar verir gibi konuştu İsveç şöyle burası böyle oranın doktorları harika burası şöyle kötü bilmem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?