- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.621
Belki de KanadadirBen bu olayı neden Kanada diye hatırlıyorum
Bence sağdaki canım sonrasında çocuk çarpar endişesi de az olur.kızlar ben bir emzirme koltuğu alacağım. görseldekilerden ahşap kollu olanı çok beğendim ama koluna çocuğu çarparım endişem varsizce hangisi daha şık ve kullanışlı?
selam canım bende şubat annesiyim diğer topiklerede bakıyorum :) ben3 lü set aldım ve defo bile buladım 340 tl di trendyolda 600 küşür tl gerek yok o kadar vermeye ben çok memnunumKızlar dolaptaki hamuroutlet benimde aklıma çok yatı
Ürünlerindeki defo çok rahatsız edici şekilde miydi size gelenlerde
Aaaa hiç böyle düşünmemiştim. Çok tüylü olmasın diye bakmıyordum ben de yazın yakar diyeBence de sağdaki canım ama kumaşına da bak temizlemesi kolay mı emzirirken kusar ilk zamanlar çok sıvı dışkı yaptıkları için tasma çok oluyormuş
Aynı ürüne 2-3 kat ücret ödemeye kesinlikle gerek yok iyi oldu benimde sayfada görüp aldığım.selam canım bende şubat annesiyim diğer topiklerede bakıyorum :) ben3 lü set aldım ve defo bile buladım 340 tl di trendyolda 600 küşür tl gerek yok o kadar vermeye ben çok memnunum
ahşap kollu olanın leke geçirmez garantisi var 2 yıl ücretsiz 5 yıl parça garantisi var. creatizm home diye bir sayfada instagramda orada kumaş testleri de storylerde sabitli ama sanırım diğerini alacağım daha konforlu olması açısından. koltuk şalı punch yastık falan dekore ederim diye düşünüyorumBence de sağdaki canım ama kumaşına da bak temizlemesi kolay mı emzirirken kusar ilk zamanlar çok sıvı dışkı yaptıkları için tasma çok oluyormuş
Ayy çok tatlı annenin ellerine sağlık canım. Güzel Musmutlu günlerde kullanın inşallahBu da çok tatlıymış benim annem de bu modeli böyle ördü
çok güzelllllBu da çok tatlıymış benim annem de bu modeli böyle ördü
Evet gidebiliyoruzKızlar şeker yükleme gününde WC'ye gidebiliyor muyuz?
sanırım bende hiç yazmamıştım liste için. sat 14.03.2023 tahmini doğum: 09/12/2023 erkek isim:egeK Ksmbnmcnm W world1Fernando Jose A Allmala D depresifanne backslash Kumsari C Cihannuma7 wildflowers Lavinvera Z zerifce peraninannesi kızlar listedeki eksikleri yazarmısınız ekleyim listede olmayan varsa da yazsın onu da ekleyim
Devlette mi yaptın acaba farkediyo mu yaaSelam kızlar bende seker yuklemesinden çıktım cok kötüydü ya şekerim çıkmazsa insallah bir daha gebe kalırsam yapar mıyım yapmam resmen eziyet akşam 10 dan beri açım suyun yasak olduğunu bilmiyordum sabah sekreter yasak dedi moralimi bozdu inşallah sonuçları etkilemez gebe insan yaz günü bu kadar saat nasıl susuz kalsın sacmalik.
İçeceği içtikten sonra bir kotu oldum midem bulandı klimalı yerde ateş bastı falan tuvalete zor yetiştim şimdi iyiyim çok şükür
Yerim yaa kapı tıklıyor sanki maşallahKızlar aklıma ne geldi ben hep sol tarafta bebeklerden birinin tekmesini net hissediyordum hatta dışardan bile gözüküyordu arada birde işte sağdan bi vuruş geliyordu. Kendi kendime diyordumki bebişlerden biri sağda diğeri solda birini net hissederken diğerini hissedemiyorum. Çünkü ultrason da hep biri sağda diğer sol alttaydı. Detaylıda doktora sordum neden böyle diye dediki sen nasıl ayırt ediyorsun hangisinin tekme attığını ikisininde kafası aynı yerde ayaklarıda aynı yerdeama sağda hissettiğim ne o zaman diyince biri eliylede vuruyordur arada dedi ikiz anneleri sizdede böyle bir durum varsa bundan olabilir benim gibi kendinizden emin doktora sorup dumur olmayın sonra
Haha evet benim de ayni kafalar asagida, ayaklar biri sagda biri solda. Biri biraz daha altta tabi. Altta durani sezeryanda da dikkat edip once aliyorlarmis bu arada her zaman, daha kucuk olmasina ragmen ona abla diyor bu yuzden doktor :)Kızlar aklıma ne geldi ben hep sol tarafta bebeklerden birinin tekmesini net hissediyordum hatta dışardan bile gözüküyordu arada birde işte sağdan bi vuruş geliyordu. Kendi kendime diyordumki bebişlerden biri sağda diğeri solda birini net hissederken diğerini hissedemiyorum. Çünkü ultrason da hep biri sağda diğer sol alttaydı. Detaylıda doktora sordum neden böyle diye dediki sen nasıl ayırt ediyorsun hangisinin tekme attığını ikisininde kafası aynı yerde ayaklarıda aynı yerdeama sağda hissettiğim ne o zaman diyince biri eliylede vuruyordur arada dedi ikiz anneleri sizdede böyle bir durum varsa bundan olabilir benim gibi kendinizden emin doktora sorup dumur olmayın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?