2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar dolaptaki hamuroutlet benimde aklıma çok yatı
Ürünlerindeki defo çok rahatsız edici şekilde miydi size gelenlerde
selam canım bende şubat annesiyim diğer topiklerede bakıyorum :) ben3 lü set aldım ve defo bile buladım 340 tl di trendyolda 600 küşür tl gerek yok o kadar vermeye ben çok memnunum

dün gece rüyamda bebeğin tekmelediğini gördüm meğersem gerçekten kütür kütür vurup karnımı ittiği için rüyama girmiş uyandım eşimin elini koydum karnıma tekmesinden o uyandı o neydi öyle diyo hareketleri pıtırtı gibi hissedenler lütfen doyasıya uyuyun

selam canım bende şubat annesiyim diğer topiklerede bakıyorum :) ben3 lü set aldım ve defo bile buladım 340 tl di trendyolda 600 küşür tl gerek yok o kadar vermeye ben çok memnunum
Aynı ürüne 2-3 kat ücret ödemeye kesinlikle gerek yok iyi oldu benimde sayfada görüp aldığım.
Eşim bile modele bayıldı hemen hemen al diyor

Bence de sağdaki canım ama kumaşına da bak temizlemesi kolay mı emzirirken kusar ilk zamanlar çok sıvı dışkı yaptıkları için tasma çok oluyormuş
ahşap kollu olanın leke geçirmez garantisi var 2 yıl ücretsiz 5 yıl parça garantisi var. creatizm home diye bir sayfada instagramda orada kumaş testleri de storylerde sabitli ama sanırım diğerini alacağım daha konforlu olması açısından. koltuk şalı punch yastık falan dekore ederim diye düşünüyorum

Selam kızlar bende seker yuklemesinden çıktım cok kötüydü ya şekerim çıkmazsa insallah bir daha gebe kalırsam yapar mıyım yapmam resmen eziyet akşam 10 dan beri açım suyun yasak olduğunu bilmiyordum sabah sekreter yasak dedi moralimi bozdu inşallah sonuçları etkilemez gebe insan yaz günü bu kadar saat nasıl susuz kalsın sacmalik.
İçeceği içtikten sonra bir kotu oldum midem bulandı klimalı yerde ateş bastı falan tuvalete zor yetiştim şimdi iyiyim çok şükür

Devlette mi yaptın acaba farkediyo mu yaa

Kızlar aklıma ne geldi ben hep sol tarafta bebeklerden birinin tekmesini net hissediyordum hatta dışardan bile gözüküyordu arada birde işte sağdan bi vuruş geliyordu. Kendi kendime diyordumki bebişlerden biri sağda diğeri solda birini net hissederken diğerini hissedemiyorum. Çünkü ultrason da hep biri sağda diğer sol alttaydı. Detaylıda doktora sordum neden böyle diye dediki sen nasıl ayırt ediyorsun hangisinin tekme attığını ikisininde kafası aynı yerde ayaklarıda aynı yerde ama sağda hissettiğim ne o zaman diyince biri eliylede vuruyordur arada dedi ikiz anneleri sizdede böyle bir durum varsa bundan olabilir benim gibi kendinizden emin doktora sorup dumur olmayın sonra

Yerim yaa kapı tıklıyor sanki maşallah

Haha evet benim de ayni kafalar asagida, ayaklar biri sagda biri solda. Biri biraz daha altta tabi. Altta durani sezeryanda da dikkat edip once aliyorlarmis bu arada her zaman, daha kucuk olmasina ragmen ona abla diyor bu yuzden doktor :)
Benim sagdakinin plesantasi arkada soldakinin onde. Sag horon tepiyor gibiyken, solu nadir hissediyorum. Bana plesantadan kaynakli dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…