- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.641
Evet devlette yaptım ne fark ediyor mu canimDevlette mi yaptın acaba farkediyo mu yaa
Çok teşekkürler ferhaladımBen de 21+6'yım, şimdiye kadar hep en altlarda hissediyorum, sadece birkaç defa üstlerde hissettim. Yan dönüp yattığımda da kasıklarımdan çıkacak gibi vuruyorDoktora sorduğumda hepsi çok normal dedi, sıkılmayın
Ya bi kere Cerrahpaşa’da 4 sene önce bana şeker yüklemesi yapmışlardı gebelik kayıplarım için. O zaman eczaneden toz glikoz alıp içine soğuk doldurup içirmişlerdi. İçerken içtim de 5 dk sonra koridorlarda aygın baygın yatıyodum nerden bileyim öyle bişi olduğunuEvet devlette yaptım ne fark ediyor mu canim
Niye yasak dediler ki doktorum abartmadan içebilirsin dedi bana, ağzım kurudukça yudumladım hem çok şekerli geldi bana ağzım hep şekerliSelam kızlar bende seker yuklemesinden çıktım cok kötüydü ya şekerim çıkmazsa insallah bir daha gebe kalırsam yapar mıyım yapmam resmen eziyet akşam 10 dan beri açım suyun yasak olduğunu bilmiyordum sabah sekreter yasak dedi moralimi bozdu inşallah sonuçları etkilemez gebe insan yaz günü bu kadar saat nasıl susuz kalsın sacmalik.
İçeceği içtikten sonra bir kotu oldum midem bulandı klimalı yerde ateş bastı falan tuvalete zor yetiştim şimdi iyiyim çok şükür
Hangi listedeki eksiklikleri canım, ben bu hafta baya yoğundum köye git geldi iş yoğunlu vs derken şuan 1000.i sayfadayım geriden geliyorum okumaya :)K Ksmbnmcnm W world1Fernando Jose @Allmala @depresifanne @backslash @Muhendisco @Cihannuma7 @wildflowers @Lavinvera @zerifce @peraninannesi kızlar listedeki eksikleri yazarmısınız ekleyim listede olmayan varsa da yazsın onu da ekleyim
aa nasıl ya inanmam :) ne zaman etiketledin hiç farketmedim ben
Çok iyimis o zaman çok da tatlı olurahşap kollu olanın leke geçirmez garantisi var 2 yıl ücretsiz 5 yıl parça garantisi var. creatizm home diye bir sayfada instagramda orada kumaş testleri de storylerde sabitli ama sanırım diğerini alacağım daha konforlu olması açısından. koltuk şalı punch yastık falan dekore ederim diye düşünüyorum
dün gece rüyamda bebeğin tekmelediğini gördüm meğersem gerçekten kütür kütür vurup karnımı ittiği için rüyama girmişuyandım eşimin elini koydum karnıma tekmesinden o uyandı o neydi öyle diyo hareketleri pıtırtı gibi hissedenler lütfen doyasıya uyuyun
Glukozu içmeden önce idrar tahlili istedi daha sonra da bir şey yiyip icmedigim için gelmediKızlar şeker yükleme gününde WC'ye gidebiliyor muyuz?
O gün e bebekten step marka havlu çorap almıştım 30 tlydi aşırı kaliteli geldiler eğer yine indirime girmişse bakın derimKızlar bir göz atmak isterseniz
Fetal çıkınca yazmıştım ama kesin sizi etiketlememisimdirK Ksmbnmcnm W world1Fernando Jose @Allmala @depresifanne @backslash @Muhendisco @Cihannuma7 @wildflowers @Lavinvera @zerifce @peraninannesi kızlar listedeki eksikleri yazarmısınız ekleyim listede olmayan varsa da yazsın onu da ekleyim
Çok küçükken böyle altıma isedigimi hatırlıyorumBana da komşumuz bak rüyanda tuvalet bulup girersen hemen uyandır kendini yoksa altına yaparsın demişti hamilelikte çok oluyormuş son zamanlara doğru
Kız konu başındaki liste varya ondan bahsediyorumHangi listedeki eksiklikleri canım, ben bu hafta baya yoğundum köye git geldi iş yoğunlu vs derken şuan 1000.i sayfadayım geriden geliyorum okumaya :)
aa nasıl ya inanmam :) ne zaman etiketledin hiç farketmedim bensenden iki tane etiketlendiniz uyarısı düştü bana sadece, ben mi kaçırdım acaba , yoksa niye yazmamayayım
Ekledim olsun yaa önemli değilFetal çıkınca yazmıştım ama kesin sizi etiketlememisimdirAllah nasip ederse bir kızım olacak, adını Ece koymaya niyetlendik. En son ultrasonda da doğum tarihi olarak 27 Aralık yazıyor ama Allah bilir
Doğruymuş demek kiÇok küçükken böyle altıma isedigimi hatırlıyorum
ben listeyi hic goremiyorum ki nerden bakiliyor ne rksikK Ksmbnmcnm W world1Fernando Jose @Allmala @depresifanne @backslash @Muhendisco @Cihannuma7 @wildflowers @Lavinvera @zerifce @peraninannesi kızlar listedeki eksikleri yazarmısınız ekleyim listede olmayan varsa da yazsın onu da ekleyim
canim bu calisabilir izni tam 32+0 mi olmak zorunda yoksa 32+5 oluyor mu meselaDoğruymuş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?