2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Evet devlette yaptım ne fark ediyor mu canim
Ya bi kere Cerrahpaşa’da 4 sene önce bana şeker yüklemesi yapmışlardı gebelik kayıplarım için. O zaman eczaneden toz glikoz alıp içine soğuk doldurup içirmişlerdi. İçerken içtim de 5 dk sonra koridorlarda aygın baygın yatıyodum nerden bileyim öyle bişi olduğunu şimdi özelde yaptırcam ama inşallah aynı şeyi yapmazlar

Niye yasak dediler ki doktorum abartmadan içebilirsin dedi bana, ağzım kurudukça yudumladım hem çok şekerli geldi bana ağzım hep şekerli

Hangi listedeki eksiklikleri canım, ben bu hafta baya yoğundum köye git geldi iş yoğunlu vs derken şuan 1000.i sayfadayım geriden geliyorum okumaya :)
W world1 seni varya bi beşinci ye falan etiketledim eksikleri yaz diye niye cevap vermiyon kız sen bana
aa nasıl ya inanmam :) ne zaman etiketledin hiç farketmedim ben senden iki tane etiketlendiniz uyarısı düştü bana sadece, ben mi kaçırdım acaba , yoksa niye yazmamayayım

Çok iyimis o zaman çok da tatlı olur

Bana da komşumuz bak rüyanda tuvalet bulup girersen hemen uyandır kendini yoksa altına yaparsın demişti hamilelikte çok oluyormuş son zamanlara doğru

Ay çok korkuyorum bende şeker yüklemesinden. Sizce hafta sonu gitsem herşey hallolur mu? 2 eylülde gitmeyi düşünüyorum. Sabah erkenden gitsem bütün kan işleri falan hallolur mu yoksa hafta içi mi gitmeliyim uzun süren bi işlem mi

Kız konu başındaki liste varya ondan bahsediyorum

Fetal çıkınca yazmıştım ama kesin sizi etiketlememisimdir Allah nasip ederse bir kızım olacak, adını Ece koymaya niyetlendik. En son ultrasonda da doğum tarihi olarak 27 Aralık yazıyor ama Allah bilir
Ekledim olsun yaa önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…