- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.661
Ben onu gidince hastanenin rapor bölümüne sordum 32+0 da başlar dedi 28.haftada gidince yanıma uğrayın doğum iznini hafta bazlı bakalım doğum iznini sonraya önceye atmaya dedicanim bu calisabilir izni tam 32+0 mi olmak zorunda yoksa 32+5 oluyor mu mesela
Haftasonu tahlilleri nerede yaptıracaksın? Devlette mi özelde mi?Ay çok korkuyorum bende şeker yüklemesinden. Sizce hafta sonu gitsem herşey hallolur mu? 2 eylülde gitmeyi düşünüyorum. Sabah erkenden gitsem bütün kan işleri falan hallolur mu yoksa hafta içi mi gitmeliyim uzun süren bi işlem mi
ben tam vaktinde almak gerekiyor diye biliyorum.Geçen sene iş arkadaşım ısrarla doktorunu aramış çalışabilmem için rapor almamgerekiyor demişticanim bu calisabilir izni tam 32+0 mi olmak zorunda yoksa 32+5 oluyor mu mesela
Özelde canım. Devlet çalışmıyor zaten. Gittiğim hastanede cumartesi günü öğlene kadar çalışıyor yetecek mi bilmiyorum. Belki cumartesi bebeği görmeye giderim salı günü de şeker yüklemesine. Çok özledim bebişimi deHaftasonu tahlilleri nerede yaptıracaksın? Devlette mi özelde mi?
Bugün benim gözüm korktu açıkcası 7 eylülde işten full gün izin alacağım
Sabah 8 de başladı maratonları kızların daha yeni azad edildiler.
Ali kıran baş kesen diyoz onlaraa işte, iyi barı kazene bulasmadan gitmişHepimiz bir şeyler yazdık baktı olacak gibi değil kadınlar kulübünu terk etti
Ahhaha bunu da hatırladım yakadın hamile olmayani gruptan atmaya çalışıyordu
Ayyy sorma sorma 20. Haftaya kadar bu bebişleri hissedemiyorum diye üzülüyordum sonra başladım hissetmeye 3 gün felan geçmedi dışardan gözükmeye başladı. Çocukların yeri dar herhaldeYerim yaa kapı tıklıyor sanki maşallah
Canim ozeldesin anladigim. Once bir sorum var. Tazminatini sirket vermeyi kabul ediyor mu? Nolmalde dogumdan sonra tazminat alma hakki yok is kanununda, sadece evlenince var.Merhaba kızlar bende kasım gibi doğuracak olanlardanım nasipse ama bilgisi olan yardımcı olurmu çalışan anneler bana yardım edebilirmi bu analık ödeneği nasıl kafam cok karıstı ben 35. haftamda ine ayrılır ödenek alırım iznim doluncada doğumdan dolayı işten çıkar tazminatımlada işsizlık maaşına basvururum diye dusunmuştum ama bızım muhasebeci ıznın bıtınce 2 ay daha calısman lazımkı cıkarsan ıssızlık alamazsın dedı ama ben evlendıgım ıcın cıktıgımda bıle hem tazmınat almıstım hem ıssızlık maası almıstım olamaz dıyor ama aldım. Birde kadınlar kulubunde okudum bırı yazmıs calısablır rapaoru alıp rapor bımeden dogum yaparsan dogum oncesı alacagın ödeme iptal oluyormus hepten kafam karıştı
Plesanta arkada olunca hareket daha mı fazla hissediliyorHaha evet benim de ayni kafalar asagida, ayaklar biri sagda biri solda. Biri biraz daha altta tabi. Altta durani sezeryanda da dikkat edip once aliyorlarmis bu arada her zaman, daha kucuk olmasina ragmen ona abla diyor bu yuzden doktor :)
Benim sagdakinin plesantasi arkada soldakinin onde. Sag horon tepiyor gibiyken, solu nadir hissediyorum. Bana plesantadan kaynakli dedi :)
evet özel sektör çalışanıyım bizim şirket isteyen herkese tazminatını veriyor ben her türlü alırım ama doğum iznim dolduktan sonra işsizlik alamıyormuşumCanim ozeldesin anladigim. Once bir sorum var. Tazminatini sirket vermeyi kabul ediyor mu? Nolmalde dogumdan sonra tazminat alma hakki yok is kanununda, sadece evlenince var.
Plesanta ondeyse yastik gibi hareketleri emdigi icin daha az hissediliyormusPlesanta arkada olunca hareket daha mı fazla hissediliyorbenim perinatoloğun hazırladığı raporda ikisinin plesantası içinde önde yazıyordu. Yaaa valla sağlıkla zamanında doğsalardı bi biran önce öpüp kokularını içime çekmek istiyorum
Bebeğim ilk sayfada bi liste varya ondan bahsediyorumben listeyi hic goremiyorum ki nerden bakiliyor ne rksik
Acaba doktor rapora yanlışmı yazdı ya çünkü tekme attımı baya dışarıdan gözüküyor benim video atılsa buraya atardımPlesanta ondeyse yastik gibi hareketleri emdigi icin daha az hissediliyormus
Öğlene kadar kan alıyorlar saat başı öğleden sonra sonuçlar çıkıyor devletteAy çok korkuyorum bende şeker yüklemesinden. Sizce hafta sonu gitsem herşey hallolur mu? 2 eylülde gitmeyi düşünüyorum. Sabah erkenden gitsem bütün kan işleri falan hallolur mu yoksa hafta içi mi gitmeliyim uzun süren bi işlem mi
Evlilik sebebiyle istifa yerine, isveren seni isten cikardi gosterdiyse o sebeple issizlik maasini alabilmissindir.evet özel sektör çalışanıyım bizim şirket isteyen herkese tazminatını veriyor ben her türlü alırım ama doğum iznim dolduktan sonra işsizlik alamıyormuşum
Benimde plasentam önde sadece tek taraflı hissedebiliyorum ama o tek taraflı gayet net görünüyorAcaba doktor rapora yanlışmı yazdı ya çünkü tekme attımı baya dışarıdan gözüküyor benim video atılsa buraya atardım
Yaa güle güle kullanın inşallahKızlar bu da benim beşik başındaki müzikli dönüyorsürekli ugrasasim geliyor içindeki de nevresim takımı almıştım ona koydum
Amin inşallah canım ya bende kıyafetlerine bakıyorum sürekli büyük yatağı gelince daha bir duygusal oldumYaa güle güle kullanın inşallahinsan görünce mutlu oluyor. Bende boyuna odaya girip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?