- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.681
Ben park yatağı alır almaz kurdum yanımda duruyor yatakKızlar bu da benim beşik başındaki müzikli dönüyorsürekli ugrasasim geliyor içindeki de nevresim takımı almıştım ona koydum
Ya zaten illa alınıyordu bende öyle aldım ama benim için önemli olan alt açma yeriydi gece altını almak için pratik olur. Zaten bu da geçmeli vidalı filan değilBen park yatağı alır almaz kurdum yanımda duruyor yatakbenim aldığımda dönence yok ben dönence baktım ama çok pahalıya geliyor el yapımı olanlara baktım onlrda park yatağa nasıl takılack bilmiyorum
ben de çocukken böyle bir altıma işeme olayı yaşamıştım ay allah korusun inşallah öyle bir şey olmaz adam kaç gün dalga geçer allah bilirBana da komşumuz bak rüyanda tuvalet bulup girersen hemen uyandır kendini yoksa altına yaparsın demişti hamilelikte çok oluyormuş son zamanlara doğru
Canım bende geçenlerde araştırdım.Merhaba kızlar bende kasım gibi doğuracak olanlardanım nasipse ama bilgisi olan yardımcı olurmu çalışan anneler bana yardım edebilirmi bu analık ödeneği nasıl kafam cok karıstı ben 35. haftamda ine ayrılır ödenek alırım iznim doluncada doğumdan dolayı işten çıkar tazminatımlada işsizlık maaşına basvururum diye dusunmuştum ama bızım muhasebeci ıznın bıtınce 2 ay daha calısman lazımkı cıkarsan ıssızlık alamazsın dedı ama ben evlendıgım ıcın cıktıgımda bıle hem tazmınat almıstım hem ıssızlık maası almıstım olamaz dıyor ama aldım. Birde kadınlar kulubunde okudum bırı yazmıs calısablır rapaoru alıp rapor bımeden dogum yaparsan dogum oncesı alacagın ödeme iptal oluyormus hepten kafam karıştı
Canım 22 Aralık doğum, Antalya, Kız bebekK Ksmbnmcnm W world1 @marmeladova @Allmala @depresifanne @backslashKumsari @Cihannuma7 @wildflowers @Lavinvera @zerifce @peraninannesi kızlar listedeki eksikleri yazarmısınız ekleyim listede olmayan varsa da yazsın onu da ekleyim
Merhaba kızlar bende kasım gibi doğuracak olanlardanım nasipse ama bilgisi olan yardımcı olurmu çalışan anneler bana yardım edebilirmi bu analık ödeneği nasıl kafam cok karıstı ben 35. haftamda ine ayrılır ödenek alırım iznim doluncada doğumdan dolayı işten çıkar tazminatımlada işsizlık maaşına basvururum diye dusunmuştum ama bızım muhasebeci ıznın bıtınce 2 ay daha calısman lazımkı cıkarsan ıssızlık alamazsın dedı ama ben evlendıgım ıcın cıktıgımda bıle hem tazmınat almıstım hem ıssızlık maası almıstım olamaz dıyor ama aldım. Birde kadınlar kulubunde okudum bırı yazmıs calısablır rapaoru alıp rapor bımeden dogum yaparsan dogum oncesı alacagın ödeme iptal oluyormus hepten kafam karıştı
Tamam oldu şimdi şuan daha 1013.sayfadayım ben ilerledikçe bu sayfa ilerliyor :))Kız konu başındaki liste varya ondan bahsediyorum
peki. Kız olacak insallah.Bebeğim ilk sayfada bi liste varya ondan bahsediyorum
Benimkininde alt açması var. Bende anne yanı olmasını ve alt açmasının olmasına dikkat etmiştim ondan dönence yokYa zaten illa alınıyordu bende öyle aldım ama benim için önemli olan alt açma yeriydi gece altını almak için pratik olur. Zaten bu da geçmeli vidalı filan değil
Benimde plasentam önde sadece tek taraflı hissedebiliyorum ama o tek taraflı gayet net görünüyor
hastane yok ben de izel muayene o zaman 32+ 0 peki bu hafta saglik ocagindaki tarihe gore m8 hesaplaniyorBen onu gidince hastanenin rapor bölümüne sordum 32+0 da başlar dedi 28.haftada gidince yanıma uğrayın doğum iznini hafta bazlı bakalım doğum iznini sonraya önceye atmaya dedi
Son adet tarihine göre canımhastane yok ben de izel muayene o zaman 32+ 0 peki bu hafta saglik ocagindaki tarihe gore m8 hesaplaniyor
Onlar senin kaç haftalık olduğunu sisteme geçiyorlar ya sağlık ocağında filan görülüyor.hastane yok ben de izel muayene o zaman 32+ 0 peki bu hafta saglik ocagindaki tarihe gore m8 hesaplaniyor
Ben ilk 2 izlemi kaçırdım. Beni kesin azarlayacaklar.Sağlık ocağına gittim tetenoz için 3. İzlem 4 Eylül'de olacakmış
Yengem de dedi bize de toz bisey yapıp verdiler diye ama tadı güzeldi demişti işte herkesin damak tadı farklı canım. Bana bir kağıt verdiler hangi içeceği alacağımin yazdığı eczaneden aldim ama aşırı aşırı tatlı yani resmen uzun bir süre tatlı birsey yemem içmem ki ben tatlı normal de seven insanım. Dgg özelde yapmıştı o beğenmişti sanki içeceğin tadını hastane kendini vermiş içeceği insallah sende bu sefer kötü olmazsinYa bi kere Cerrahpaşa’da 4 sene önce bana şeker yüklemesi yapmışlardı gebelik kayıplarım için. O zaman eczaneden toz glikoz alıp içine soğuk doldurup içirmişlerdi. İçerken içtim de 5 dk sonra koridorlarda aygın baygın yatıyodum nerden bileyim öyle bişi olduğunuşimdi özelde yaptırcam ama inşallah aynı şeyi yapmazlar
Ne bilim canım bende anlamadım çok saçma bir de sabah namazında içmiştim ilaç için mecbur devlet hastanesi boyle işte ya inisiyatif 0. Evet ağzımda iğrenç bir tat kaldi su içemiyorum bari dedim sakız cigniyim şekersiz ona da yok Allahim ağzımı calkaliyorum yine gitmiyor tay Allah bir daha yaşatmasınNiye yasak dediler ki doktorum abartmadan içebilirsin dedi bana, ağzım kurudukça yudumladım hem çok şekerli geldi bana ağzım hep şekerli
Yaa bende aynisindan aldim☺ kurdum kaldırdım tekrar içindeki yatağı kullanacak misin kullanamasan ne kullanacaksin☺Kızlar bu da benim beşik başındaki müzikli dönüyorsürekli ugrasasim geliyor içindeki de nevresim takımı almıştım ona koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?