- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.701
ben emzirme örtüsünü tam boydan geçmeli yaptırcam. Bu boyundan askılı olanlar bana kenarlarda firikik verme riski taşıyor gibi geldiKızlar yaptırdıklarım geldi ama emzirme örtüsünü çok beğenmedim onu başka yerdrn alırım. Bide bu desenlerden nevresim yaptırıyorum.
Kesinlikle 2 numarakızlar ben bir emzirme koltuğu alacağım. görseldekilerden ahşap kollu olanı çok beğendim ama koluna çocuğu çarparım endişem varsizce hangisi daha şık ve kullanışlı?
ay çok güzelllerrrKızlar yaptırdıklarım geldi ama emzirme örtüsünü çok beğenmedim onu başka yerdrn alırım. Bide bu desenlerden nevresim yaptırıyorum.
Canım bende antalyadayim benimde bat 6 Mart Antalya'da hangi doktora gidiyorsun acabaCanım 22 Aralık doğum, Antalya, Kız bebek
Ayla Güneş ismi deilk çocuğum, 17 mart sat
Ben Ankara'dan Antalya'ya yeni taşındım bir hafta olmadı daha, Ankara'daki klinigim ucret iadesi yapmadı sanırım Antalya'da tıp fakültesinde devam edeceğimCanım bende antalyadayim benimde bat 6 Mart Antalya'da hangi doktora gidiyorsun acaba
Çok güzelmiş canım. Nerde yaptırdınKızlar yaptırdıklarım geldi ama emzirme örtüsünü çok beğenmedim onu başka yerdrn alırım. Bide bu desenlerden nevresim yaptırıyorum.
Nasıl yaptıracaksın resmi falan var mı? Ben yaptırdım ama beğenmedim zaten önden de frikik verir gibi buben emzirme örtüsünü tam boydan geçmeli yaptırcam. Bu boyundan askılı olanlar bana kenarlarda firikik verme riski taşıyor gibi geldi
Afyona da bir tane çeyizcide yaptırdı kvÇok güzelmiş canım. Nerde yaptırdın
Emzirme 2 tane olsun birini direk arabaya koyarsın ben öyle düşünüyorum sürekli Çıkar yapmamak için.Afyona da bir tane çeyizcide yaptırdı kv
Ankarada kime gidiyordun canımBen Ankara'dan Antalya'ya yeni taşındım bir hafta olmadı daha, Ankara'daki klinigim ucret iadesi yapmadı sanırım Antalya'da tıp fakültesinde devam edeceğim
Mantıklı dediğin zaten ben genelde emzirme odası falan kullanırım. İnşallah emen bir bebek olur da böyle tatlı zorluklarımız olur. E bebekte bile emzirme önlükleri var ordan bile alırım büşey olmazEmzirme 2 tane olsun birini direk arabaya koyarsın ben öyle düşünüyorum sürekli Çıkar yapmamak için.
Benım doktorum tetanozu 24.haftada yaptır dedı, benı de saglık ocagından aradılar, not aldılar 24 te yapılcak dıye, sonra 28 de olacakmıs ıkıncı dozBen ilk 2 izlemi kaçırdım. Beni kesin azarlayacaklar.
Tetenozda beklemede
Hepsini 7 eylülde şeker yüklemesinden sonra dermanım kalırsa gitmeyi planlıyorum
Yada işyerinden izin koparabilirsem pazartesi sağlık ocağı ile tanışmaya gider haftayada şeker yüklemesine Fenalık geçirmeye giderim
Aşkın güler, çiğdem güler kliniğine cokta memnundumAnkarada kime gidiyordun canım
Ben de ona gidiyordum ama memnuniyet konusunda aynı şeyi söyleyemicemAşkın güler, çiğdem güler kliniğine cokta memnundum
Değiştirdin o zamanBen de ona gidiyordum ama memnuniyet konusunda aynı şeyi söyleyemicem
Mutlaka 3. İzleme git canımBen ilk 2 izlemi kaçırdım. Beni kesin azarlayacaklar.
Tetenozda beklemede
Hepsini 7 eylülde şeker yüklemesinden sonra dermanım kalırsa gitmeyi planlıyorum
Yada işyerinden izin koparabilirsem pazartesi sağlık ocağı ile tanışmaya gider haftayada şeker yüklemesine Fenalık geçirmeye giderim
Biraz geç oldu ama evet. Ücret iadesi aldım ama ben .Değiştirdin o zaman
Ben bugün ilk izlem ve aşıya gittim . Sadece vitaminleri sordu kilomu ölçtü. Bu kadar mı dedim evet dediMutlaka 3. İzleme git canım100 e yakın değere bakıyorlar
Ben Antalya'da medstar topcularda ki Mustafa beye gidiyorum memnunum da ama doğum olana kadar doğum ücreti 20 bini geçecek o yüzden bende tıp fakultesini düşünüyorum hiç doktor araştırması yaptın mı canım tıp fakültesindeBen Ankara'dan Antalya'ya yeni taşındım bir hafta olmadı daha, Ankara'daki klinigim ucret iadesi yapmadı sanırım Antalya'da tıp fakültesinde devam edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?