2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar yaptırdıklarım geldi ama emzirme örtüsünü çok beğenmedim onu başka yerdrn alırım. Bide bu desenlerden nevresim yaptırıyorum.

Eklentiler

• IMG_0627.webp
    90,3 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_0626.webp
    95,9 KB · Görüntüleme: 259
  • IMG_0625.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar yaptırdıklarım geldi ama emzirme örtüsünü çok beğenmedim onu başka yerdrn alırım. Bide bu desenlerden nevresim yaptırıyorum.
ben emzirme örtüsünü tam boydan geçmeli yaptırcam. Bu boyundan askılı olanlar bana kenarlarda firikik verme riski taşıyor gibi geldi

ben emzirme örtüsünü tam boydan geçmeli yaptırcam. Bu boyundan askılı olanlar bana kenarlarda firikik verme riski taşıyor gibi geldi
Nasıl yaptıracaksın resmi falan var mı? Ben yaptırdım ama beğenmedim zaten önden de frikik verir gibi bu sanki yemek yaparken giydiğimiz önlük var ya ona benziyor bu benim yaptırdığım o yüzden çok içime sinmedi

Emzirme 2 tane olsun birini direk arabaya koyarsın ben öyle düşünüyorum sürekli Çıkar yapmamak için.
Mantıklı dediğin zaten ben genelde emzirme odası falan kullanırım. İnşallah emen bir bebek olur da böyle tatlı zorluklarımız olur. E bebekte bile emzirme önlükleri var ordan bile alırım büşey olmaz

Benım doktorum tetanozu 24.haftada yaptır dedı, benı de saglık ocagından aradılar, not aldılar 24 te yapılcak dıye, sonra 28 de olacakmıs ıkıncı doz

Mutlaka 3. İzleme git canım 100 e yakın değere bakıyorlar

Ben Ankara'dan Antalya'ya yeni taşındım bir hafta olmadı daha, Ankara'daki klinigim ucret iadesi yapmadı sanırım Antalya'da tıp fakültesinde devam edeceğim
Ben Antalya'da medstar topcularda ki Mustafa beye gidiyorum memnunum da ama doğum olana kadar doğum ücreti 20 bini geçecek o yüzden bende tıp fakultesini düşünüyorum hiç doktor araştırması yaptın mı canım tıp fakültesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…