- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.721
aşı için tekrar geleceksin filan dedi mi?Ben bugün ilk izlem ve aşıya gittim . Sadece vitaminleri sordu kilomu ölçtü. Bu kadar mı dedim evet dediçıktım
Hayır yapmadım zaten çok yeni geldim hemde normal randevu seçerken doktor ismi çıkmıyor bile,docent prof seçeceksek ücreti dahilinde seçebiliyoruz . Bakalım hayırlısı olsunBen Antalya'da medstar topcularda ki Mustafa beye gidiyorum memnunum da ama doğum olana kadar doğum ücreti 20 bini geçecek o yüzden bende tıp fakultesini düşünüyorum hiç doktor araştırması yaptın mı canım tıp fakültesinde
Benden 3 4 tüp kan aldılar o zaman tatildeydik vitaminler crp troid şeker böyle 100 değere yakın baktılar sonta aile hekimi aradı idrar tahlili de verdiniz mi dedi hayır dedik oradaki hemşireye sorduk evet normalde alınıyor ama biz almıyoruz dedi eşim de o zaman söyleyin alan yere gidelim dedi hastaneye gittik izlem için idrar testi vermek istiyoruz dedik orada da değerlere bakıldı bence çok gerekli bir durum erkenden müdahale içinBen bugün ilk izlem ve aşıya gittim . Sadece vitaminleri sordu kilomu ölçtü. Bu kadar mı dedim evet dediçıktım
Evet 4hafta sonra diğerini yapacaz dediaşı için tekrar geleceksin filan dedi mi?
Ben onlara rutin baktırıyorum zaten hastanede bencede çok önemli kan idrar testleri. Mesela son 3 testimde kanım 12/11/10 şeklinde düşerek gidiyorduBenden 3 4 tüp kan aldılar o zaman tatildeydik vitaminler crp troid şeker böyle 100 değere yakın baktılar sonta aile hekimi aradı idrar tahlili de verdiniz mi dedi hayır dedik oradaki hemşireye sorduk evet normalde alınıyor ama biz almıyoruz dedi eşim de o zaman söyleyin alan yere gidelim dedi hastaneye gittik izlem için idrar testi vermek istiyoruz dedik orada da değerlere bakıldı bence çok gerekli bir durum erkenden müdahale için
İnstagramdan tanıyorum Çiğdem Hocayı çok canayakın görünüyorAşkın güler, çiğdem güler kliniğine cokta memnundum
Ben de doğumumu Medstar Topçularda yapıcamBen Antalya'da medstar topcularda ki Mustafa beye gidiyorum memnunum da ama doğum olana kadar doğum ücreti 20 bini geçecek o yüzden bende tıp fakultesini düşünüyorum hiç doktor araştırması yaptın mı canım tıp fakültesinde
Kız o zaman ne bilim bana da demediler nasıl bişi olduğunu tek gittim bide. Yanımda da hamileler var benden başka yaptıran. Hepsinin midesi bulanıyor içerken zorlanıyo falan bende artist artist içtim bitirdim hepsini. Hemşirede oradaki hamilelere diyo ki bakın bu nasıl bitirdi siz abartıyonuz diye. 5dk sonra ben ters döndümYengem de dedi bize de toz bisey yapıp verdiler diye ama tadı güzeldi demişti işte herkesin damak tadı farklı canım. Bana bir kağıt verdiler hangi içeceği alacağımin yazdığı eczaneden aldim ama aşırı aşırı tatlı yani resmen uzun bir süre tatlı birsey yemem içmem ki ben tatlı normal de seven insanım. Dgg özelde yapmıştı o beğenmişti sanki içeceğin tadını hastane kendini vermiş içeceği insallah sende bu sefer kötü olmazsin☺
Ne bilim canım bende anlamadım çok saçma bir de sabah namazında içmiştim ilaç için mecbur devlet hastanesi boyle işte ya inisiyatif 0. Evet ağzımda iğrenç bir tat kaldi su içemiyorum bari dedim sakız cigniyim şekersiz ona da yok Allahim ağzımı calkaliyorum yine gitmiyor tay Allah bir daha yaşatmasın
Yaa bende aynisindan aldim☺ kurdum kaldırdım tekrar içindeki yatağı kullanacak misin kullanamasan ne kullanacaksin☺
Çıkmış ama doktor aramadı henüzşeker yüklemesi olan arkadaşlar sonuçlarınız çıktı mı:?
Bizim saglik ocaginda yapiyorlarmis. Demek ki hepsi yapmiyorKızlar az önce kendi sağlk ocağım ile görüştüm
Sağlık ocağında şeker yükleme testi olmuyormuş.
Sabahtan devlette kan - idrar ve Tiroit testlerimide verdireceğim.
Aynı gün sabahtan açlık kan şekeri için kanımı verip o korkunç sıvıyı içeceğim. Öğlene kadar hayatta kalabilirsem sağlık ocağına geçip muayne olup tetenoz olacağım
Çok iyi şekeriniz yok maşallahÇıkmış ama doktor aramadı henüz
72
124
99 çıkmış
Galiba özelikle sordum çünkü kan testi ve şeker yüklemesi içinde size sağlık ocağına geleyim mi diyeBizim saglik ocaginda yapiyorlarmis. Demek ki hepsi yapmiyor
Ya ben içindeki yatağı kullanacağım bir de böyle setler var ya içinde yatak yastık puset örtüsü filan var ondaki yatağı kullanırımYengem de dedi bize de toz bisey yapıp verdiler diye ama tadı güzeldi demişti işte herkesin damak tadı farklı canım. Bana bir kağıt verdiler hangi içeceği alacağımin yazdığı eczaneden aldim ama aşırı aşırı tatlı yani resmen uzun bir süre tatlı birsey yemem içmem ki ben tatlı normal de seven insanım. Dgg özelde yapmıştı o beğenmişti sanki içeceğin tadını hastane kendini vermiş içeceği insallah sende bu sefer kötü olmazsin☺
Ne bilim canım bende anlamadım çok saçma bir de sabah namazında içmiştim ilaç için mecbur devlet hastanesi boyle işte ya inisiyatif 0. Evet ağzımda iğrenç bir tat kaldi su içemiyorum bari dedim sakız cigniyim şekersiz ona da yok Allahim ağzımı calkaliyorum yine gitmiyor tay Allah bir daha yaşatmasın
Yaa bende aynisindan aldim☺ kurdum kaldırdım tekrar içindeki yatağı kullanacak misin kullanamasan ne kullanacaksin☺
Entegre hastanesi miBizim saglik ocaginda yapiyorlarmis. Demek ki hepsi yapmiyor
Ben ona dikkat etmemişimBenimkininde alt açması var. Bende anne yanı olmasını ve alt açmasının olmasına dikkat etmiştim ondan dönence yok
Yok canim. Ilce saglik ocagi. Saat 10 dan once gelirsen kan tahlillerini filan gonderiyorlar her gun.Entegre hastanesi mi
Evet canım ben de gittim bu sabah açlık kan şekerime baktırayım diye cuma tahlil olmuyormuş bilmiyordumKızlar az önce kendi sağlk ocağım ile görüştüm
Sağlık ocağında şeker yükleme testi olmuyormuş.
Sabahtan devlette kan - idrar ve Tiroit testlerimide verdireceğim.
Aynı gün sabahtan açlık kan şekeri için kanımı verip o korkunç sıvıyı içeceğim. Öğlene kadar hayatta kalabilirsem sağlık ocağına geçip muayne olup tetenoz olacağım
Ağızda kalan tadı en iyi limon götürüyorYengem de dedi bize de toz bisey yapıp verdiler diye ama tadı güzeldi demişti işte herkesin damak tadı farklı canım. Bana bir kağıt verdiler hangi içeceği alacağımin yazdığı eczaneden aldim ama aşırı aşırı tatlı yani resmen uzun bir süre tatlı birsey yemem içmem ki ben tatlı normal de seven insanım. Dgg özelde yapmıştı o beğenmişti sanki içeceğin tadını hastane kendini vermiş içeceği insallah sende bu sefer kötü olmazsin☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?