2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hayır yapmadım zaten çok yeni geldim hemde normal randevu seçerken doktor ismi çıkmıyor bile,docent prof seçeceksek ücreti dahilinde seçebiliyoruz . Bakalım hayırlısı olsun

Ben bugün ilk izlem ve aşıya gittim . Sadece vitaminleri sordu kilomu ölçtü. Bu kadar mı dedim evet dedi çıktım
Benden 3 4 tüp kan aldılar o zaman tatildeydik vitaminler crp troid şeker böyle 100 değere yakın baktılar sonta aile hekimi aradı idrar tahlili de verdiniz mi dedi hayır dedik oradaki hemşireye sorduk evet normalde alınıyor ama biz almıyoruz dedi eşim de o zaman söyleyin alan yere gidelim dedi hastaneye gittik izlem için idrar testi vermek istiyoruz dedik orada da değerlere bakıldı bence çok gerekli bir durum erkenden müdahale için

Ben onlara rutin baktırıyorum zaten hastanede bencede çok önemli kan idrar testleri. Mesela son 3 testimde kanım 12/11/10 şeklinde düşerek gidiyordu bakalım bu ay ne çıkacak.

Ben de doğumumu Medstar Topçularda yapıcam

Kız o zaman ne bilim bana da demediler nasıl bişi olduğunu tek gittim bide. Yanımda da hamileler var benden başka yaptıran. Hepsinin midesi bulanıyor içerken zorlanıyo falan bende artist artist içtim bitirdim hepsini. Hemşirede oradaki hamilelere diyo ki bakın bu nasıl bitirdi siz abartıyonuz diye. 5dk sonra ben ters döndüm

Kızlar az önce kendi sağlk ocağım ile görüştüm
Sağlık ocağında şeker yükleme testi olmuyormuş.
Sabahtan devlette kan - idrar ve Tiroit testlerimide verdireceğim.
Aynı gün sabahtan açlık kan şekeri için kanımı verip o korkunç sıvıyı içeceğim. Öğlene kadar hayatta kalabilirsem sağlık ocağına geçip muayne olup tetenoz olacağım

Bizim saglik ocaginda yapiyorlarmis. Demek ki hepsi yapmiyor

Kızlar bu şeker yüklemesinin yüksek çıkması insülin direnci ile alakası var mı? Pkos olanların çoğunda insülin direnci oluyor. Yüksek çıkan varsa onlarda pkos var mıydı

Ya ben içindeki yatağı kullanacağım bir de böyle setler var ya içinde yatak yastık puset örtüsü filan var ondaki yatağı kullanırım

Evet canım ben de gittim bu sabah açlık kan şekerime baktırayım diye cuma tahlil olmuyormuş bilmiyordum Sordum şeker yükleme testi yapmıyoruz dedi.

Ağızda kalan tadı en iyi limon götürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…