2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar birşey soracağımmm bu trendyolda olan bir marka var desenlerine bayılıyorum hele bu yengeç ve arılı çok güzel değil mi 5 parça ürün 700 tl çok mu acaba biledim uzaylı olan 115x115 diğer yengeç ve arı 90x90 bunun ideal ölçüleri birde fiyat nasıl ? ayrıca trendyolda herkes bayılmış kumaşlara

Evet çok güzel canım. 5 parça ürün için çok değil bence ama tabi kalitesi önemli çok mu ince tek katlı mı buna göre fiyatlar değişir

Bana 5 müslin için 700 Tl yüksek geldi canım açıkcası
Kendin beğenndiğin kumaşlardan bu ölçülede alsan düz overlok çekilmiş galiba bunlara pratik işlem çok uyguna yaptırabilirisin.Ekstra bir battniye yada özel bir içerik yok içinde

Evet çok güzel canım. 5 parça ürün için çok değil bence ama tabi kalitesi önemli çok mu ince tek katlı mı buna göre fiyatlar değişir
bakıyım o zaman katları trenyoldaki yorumların hepsi çok iyi bilemedim bende:)
tamam canım bir bakayım kumaşada o zaman ama en kötü şuan 150 tl fiyatlar ondan desenlerde farklı ve güzel olunca iyi mi acaba bu fiyata göre diye düşündüm teşekkür ederim...:)

Kızlar gümüş kapak alan var mı? Hangi marka aldınız? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Tecrübeliler var mı daha önce kullanan?
Ben ebebekte indirim vardı 999 ayarı almıştım. Yakın arkadaşım krem kullandı ama hep yara oldu sonra gümüş kapak aldı öyle iyileşti yaraları rahat etti. Başta bilmeden almıştım inşallah bende de işe yarar kimisine yaramıyomuşta

Ya bugün arkadaşın emekli tatlısı geldi. Öğrencim bana kek yapmış.
Şekerli içecekler.
Elimden geleni yaptım şekerim çıksın diye ama ilgisi yok diyorsun tamm
Bir şey olacağını sanmıyorum ya, zaten önce muayeneye giriyorsun doktora yine sorarsın canım

Kızlar şekerim normal çıkmış ama tiroid çok yüksek dedi ilaç yazdı 2 hafta sonra endokrinoloji bölümüne gitmemi söyledi randevu için yeşil listeye alıyorum dedi ama ben hala ordan randevu alamıyorum. Bu arada bebişim de 709 gram olmuş

Benim gibi şeker yüklemesi yaptırmayacak olan var mı doktorum hiç bahsetmedi Allahtan bende şekeri hiç sevmiyorum meyve yerken bile işkenceler içindeyim

Tiroid de sıkıntı olmaz canım inş Sen kaç kilo aldın canım bebişin 709 gramken

Kızlar gümüş kapak alan var mı? Hangi marka aldınız? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Tecrübeliler var mı daha önce kullanan?
Fenomenler hep silver nurse öneriyor canım ama fiyatı biraz yüksek. 999 ayar gümüş olan herhangi bir marka da olurmuş ama öyle duydum

Nasıl gidiyor canım
Ayy internete giremedim çok bugün şimdi okuyorum yazılanları kusura bakmayın.
Çok bulandı midem ya içeçek için güzel demişlerdi ama bana çok kötü geldi tadı. Yavaş içiyim dedim olmaz dediler hızlıdan az yavaş iç dediler burnumu elimle kapatarak içtim. Belki ben bulantıdan dolayı hassas olduğum için kötüydü sizlere güzel gelir inşallah tadı 11:15 ve 12:15 te aldırdım kanı. Sonra bi yerlere gidip bişeyler yedik ama fazla yiyemedim hala bulanıyor. Sonuçları bekliyorum gelince atıcam hemen size

Benim gibi şeker yüklemesi yaptırmayacak olan var mı doktorum hiç bahsetmedi Allahtan bende şekeri hiç sevmiyorum meyve yerken bile işkenceler içindeyim
Valla inan bir an bende düşündüm yaptırmasam mi diye sonra dedim şekerim çıkarsa dikkat etmem gerekir diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…