- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.741
Çok iyiymişYok canim. Ilce saglik ocagi. Saat 10 dan once gelirsen kan tahlillerini filan gonderiyorlar her gun.
Çok şükürÇok iyi şekeriniz yok maşallah
@Zezel @world1 @marmeladova A Allmala @depresifanne @backslash @Muhendisco @Cihannuma7 @wildflowers @Lavinvera @zerifce @peraninannesi kızlar listedeki eksikleri yazarmısınız ekleyim listede olmayan varsa da yazsın onu da ekleyim
Sanmıyorum ben 12 den önce dondurma kabına daldım, bol bol su içKızlar bugün çok tatlı yedim yarın şekerim çıkar mı testte?
Evet çok güzel canım. 5 parça ürün için çok değil bence ama tabi kalitesi önemli çok mu ince tek katlı mı buna göre fiyatlar değişir
Ya bugün arkadaşın emekli tatlısı geldi. Öğrencim bana kek yapmış.Sanmıyorum ben 12 den önce dondurma kabına daldım, bol bol su iç
Bana 5 müslin için 700 Tl yüksek geldi canım açıkcası
bakıyım o zaman katları trenyoldaki yorumların hepsi çok iyi bilemedim bende:)Evet çok güzel canım. 5 parça ürün için çok değil bence ama tabi kalitesi önemli çok mu ince tek katlı mı buna göre fiyatlar değişir
tamam canım bir bakayım kumaşada o zaman ama en kötü şuan 150 tl fiyatlar ondan desenlerde farklı ve güzel olunca iyi mi acaba bu fiyata göre diye düşündüm teşekkür ederim...:)Bana 5 müslin için 700 Tl yüksek geldi canım açıkcası
Kendin beğenndiğin kumaşlardan bu ölçülede alsan düz overlok çekilmiş galiba bunlara pratik işlem çok uyguna yaptırabilirisin.Ekstra bir battniye yada özel bir içerik yok içinde
Aç mı gittin tok muSağlık ocağına gittim tetenoz için 3. İzlem 4 Eylül'de olacakmış
Ben ebebekte indirim vardı 999 ayarı almıştım. Yakın arkadaşım krem kullandı ama hep yara oldu sonra gümüş kapak aldı öyle iyileşti yaraları rahat etti. Başta bilmeden almıştım inşallah bende de işe yarar kimisine yaramıyomuştaKızlar gümüş kapak alan var mı? Hangi marka aldınız? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Tecrübeliler var mı daha önce kullanan?
Bir şey olacağını sanmıyorum ya, zaten önce muayeneye giriyorsun doktora yine sorarsın canımYa bugün arkadaşın emekli tatlısı geldi. Öğrencim bana kek yapmış.
Şekerli içecekler.
Elimden geleni yaptım şekerim çıksın diyeama ilgisi yok diyorsun tamm
Tiroid de sıkıntı olmaz canım inşKızlar şekerim normal çıkmış ama tiroid çok yüksek dedi ilaç yazdı 2 hafta sonra endokrinoloji bölümüne gitmemi söyledi randevu için yeşil listeye alıyorum dedi ama ben hala ordan randevu alamıyorum. Bu arada bebişim de 709 gram olmuş
Fenomenler hep silver nurse öneriyor canım ama fiyatı biraz yüksek. 999 ayar gümüş olan herhangi bir marka da olurmuş ama öyle duydumKızlar gümüş kapak alan var mı? Hangi marka aldınız? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Tecrübeliler var mı daha önce kullanan?
Ayy internete giremedim çok bugün şimdi okuyorum yazılanları kusura bakmayın.Nasıl gidiyor canım
Şuan yemek yediğim için çok gösteriyor dün tartıldım 55 kiloydum. 7 Ağustosda 55 kiloydumTiroid de sıkıntı olmaz canım inşSen kaç kilo aldın canım bebişin 709 gramken
Valla inan bir an bende düşündüm yaptırmasam mi diye sonra dedim şekerim çıkarsa dikkat etmem gerekir diye düşündümBenim gibi şeker yüklemesi yaptırmayacak olan var mı doktorum hiç bahsetmedi Allahtanbende şekeri hiç sevmiyorum meyve yerken bile işkenceler içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?