- 25 Nisan 2023
- 348
- 575
- 23
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.781
Ahhh ahhh en büyük kanayan yaram şu anBebeği kız olanlar ne isimler düşündünüz oğlumda hiç isim derdimiz olmamıştı öncesinde hep belliydi ama kızda asla içime sinip tamam budur diyemedim henüz ne zormuş kızda isim mevzusu
Ya ben 7 kilo almışımİdeal canım başlangıç kilonu bilmiyorum ama 25.haftaya kadar 5 kilo almak idealmiş. Ben şimdiden aldım. Hem tatil hem memlekete gidicem önümüzdeki iki haftada korkuyorum valla. 5 hafta daha kilomu koruyabilsem çok güzel olacak
Bozma moralini canım benim de gidişat o yönde. 20. haftada 5 kilo aldım, iştahım açık yiyorum sürekli. 2 kilo fazladan bir şey olmaz. Hem belki diğer haftalarda daha az alarak dengelersinYa ben 7 kilo almışım25. Haftadayım moralim azcık bozuldu. Bide bu aç karnına tartılmış halim
Ben daha 22. Haftamda 7 kilo aldim. Bebeklerimizin gelisimi iyi olsun da kilo verilir sonrasinda. 1 yasina kadar peslerinde kosturmaktan cok kilo veriliyor zatenYa ben 7 kilo almışım25. Haftadayım moralim azcık bozuldu. Bide bu aç karnına tartılmış halim
Yok yok soylenmeyelim her halimize bin şükürValla ya çok şükür bu da geçti gittiinşallah hayırlısıyla alalım kucağımıza zamanında her gün ayrı yeni bi hamiş güncellemesi geliyo bize valla yordu artık Allahın gücüne gitmesin diye söylenmek istemiyorum
İnşallah korurum dicem ama hiç sanmıyorum valla bende irade yok çok fazlaBozma moralini canım benim de gidişat o yönde. 20. haftada 5 kilo aldım, iştahım açık yiyorum sürekli. 2 kilo fazladan bir şey olmaz. Hem belki diğer haftalarda daha az alarak dengelersin
İnşallah kuzucum yeterki sağlıklı kavuşalım gerisi önemli değilBen daha 22. Haftamda 7 kilo aldim. Bebeklerimizin gelisimi iyi olsun da kilo verilir sonrasinda. 1 yasina kadar peslerinde kosturmaktan cok kilo veriliyor zaten
Yeme konusunda bende de yok canım boğa burcu olmanın dezavantajıİnşallah korurum dicem ama hiç sanmıyorum valla bende irade yok çok fazlabulantı kusmalar olmasaydı daha çok alırdım hatta
Doğumdan sonra veririz canım artık napalım yeterki sağlıklı olalım bebişlerimizle
Çok iyi maşallahKızlar sonuçlarım böyle çıktı nasıl sizce iyi dimi?
Ama sonra düşmüş seninki bu iyi bişe bence. İlaçlık ve insülinlik durum olduğunu sanmıyorum kuzumBen daha 22. Haftamda 7 kilo aldim. Bebeklerimizin gelisimi iyi olsun da kilo verilir sonrasinda. 1 yasina kadar peslerinde kosturmaktan cok kilo veriliyor zaten
Can boğazdan gelir boşveeerYeme konusunda bende de yok canım boğa burcu olmanın dezavantajı
Canım 1. Saat bir tık yüksek çıkmış 180 olması gerekiyordu ama 2. Saat çok iyi doktor bakalım ne dicek bence dikkat et der tabii muayene bulguları önemli amniyon sıvısı ve bebişin gelişimi. Hepsini bir değerlendirip yorum yapar doktor.Kızlar şeker yüklemesi sonuçları cikmis ozeldeki doktoruma goturucem ama daha var kontrolüme anlayan var mı sonuçlardan ben daha araştırmadim
ACLIK KAN SEKERI:78
60.dk: 184
120.dk: 87
Ben bı doçente randevu aldım ama bakalım ekime verdi randevuyu bakalım bı gidip bakacağımHayır yapmadım zaten çok yeni geldim hemde normal randevu seçerken doktor ismi çıkmıyor bile,docent prof seçeceksek ücreti dahilinde seçebiliyoruz . Bakalım hayırlısı olsun
Hangi doktora gidiyorsun canım birde fiyat bilgisi aldın mı hiç benim sezeryan olacak nasipseBen de doğumumu Medstar Topçularda yapıcam
Canım benim doktorum şu an Memorial de aslında. Önceden ikisinde de çalışıyordu. Onur Erol. Biz doğumu Medstarda yapmaya karar verdik. Hayır hiç görüşmedim bir bilgim yok fiyatları nasıl doğum paketine neler dahil bilmiyorum. Sen sordun mu?Hangi doktora gidiyorsun canım birde fiyat bilgisi aldın mı hiç benim sezeryan olacak nasipse
bende 23+2deyim 63le gebe kaldım 66yım şuan. gebeliğimin başında baya zayıflamıştımYa ben 7 kilo almışım25. Haftadayım moralim azcık bozuldu. Bide bu aç karnına tartılmış halim
Açlık şekeri için gece 12’den sonra bir şey yiyip içmemek gerekir diye biliyorum ben o gün ki ilaçları biraz eötarlı içebilirsin testleri verdikten sonra meselaKizlar seker yuklemesi oncesi su bile icmemek mj gerekiyor? Ben coraspin iciyorum sabah onu da icmeden mi gitti coraspin kullananlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?