2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bebeği kız olanlar ne isimler düşündünüz oğlumda hiç isim derdimiz olmamıştı öncesinde hep belliydi ama kızda asla içime sinip tamam budur diyemedim henüz ne zormuş kızda isim mevzusu
Ahhh ahhh en büyük kanayan yaram şu an benim istediğimi eşim beğenmiyo, eşimin istediğini ben istemiyorum

Ya ben 7 kilo almışım 25. Haftadayım moralim azcık bozuldu. Bide bu aç karnına tartılmış halim

Ya ben 7 kilo almışım 25. Haftadayım moralim azcık bozuldu. Bide bu aç karnına tartılmış halim
Bozma moralini canım benim de gidişat o yönde. 20. haftada 5 kilo aldım, iştahım açık yiyorum sürekli. 2 kilo fazladan bir şey olmaz. Hem belki diğer haftalarda daha az alarak dengelersin

Ben daha 22. Haftamda 7 kilo aldim. Bebeklerimizin gelisimi iyi olsun da kilo verilir sonrasinda. 1 yasina kadar peslerinde kosturmaktan cok kilo veriliyor zaten

Yok yok soylenmeyelim her halimize bin şükür bu arada ben baktım googledan net bir bilgi bulamadım ya ama benim 1.saat yüksek galiba

Bozma moralini canım benim de gidişat o yönde. 20. haftada 5 kilo aldım, iştahım açık yiyorum sürekli. 2 kilo fazladan bir şey olmaz. Hem belki diğer haftalarda daha az alarak dengelersin
İnşallah korurum dicem ama hiç sanmıyorum valla bende irade yok çok fazla bulantı kusmalar olmasaydı daha çok alırdım hatta

Doğumdan sonra veririz canım artık napalım yeterki sağlıklı olalım bebişlerimizle

Yeme konusunda bende de yok canım boğa burcu olmanın dezavantajı

Ben daha 22. Haftamda 7 kilo aldim. Bebeklerimizin gelisimi iyi olsun da kilo verilir sonrasinda. 1 yasina kadar peslerinde kosturmaktan cok kilo veriliyor zaten
Ama sonra düşmüş seninki bu iyi bişe bence. İlaçlık ve insülinlik durum olduğunu sanmıyorum kuzum

Kızlar şeker yüklemesi sonuçları cikmis ozeldeki doktoruma goturucem ama daha var kontrolüme anlayan var mı sonuçlardan ben daha araştırmadim
ACLIK KAN SEKERI:78
60.dk: 184
120.dk: 87
Canım 1. Saat bir tık yüksek çıkmış 180 olması gerekiyordu ama 2. Saat çok iyi doktor bakalım ne dicek bence dikkat et der tabii muayene bulguları önemli amniyon sıvısı ve bebişin gelişimi. Hepsini bir değerlendirip yorum yapar doktor.
Benim ilk gebeliğimde 50 mg yüklenmişti 146 çıkması gerekirken 150 çıkmıştı ama sıvım iyiydi bebek gelişimi 2 hafta mndeydi. Diyet uyguladım düzeldi

Hayır yapmadım zaten çok yeni geldim hemde normal randevu seçerken doktor ismi çıkmıyor bile,docent prof seçeceksek ücreti dahilinde seçebiliyoruz . Bakalım hayırlısı olsun
Ben bı doçente randevu aldım ama bakalım ekime verdi randevuyu bakalım bı gidip bakacağım

Hangi doktora gidiyorsun canım birde fiyat bilgisi aldın mı hiç benim sezeryan olacak nasipse
Canım benim doktorum şu an Memorial de aslında. Önceden ikisinde de çalışıyordu. Onur Erol. Biz doğumu Medstarda yapmaya karar verdik. Hayır hiç görüşmedim bir bilgim yok fiyatları nasıl doğum paketine neler dahil bilmiyorum. Sen sordun mu?

bende 23+2deyim 63le gebe kaldım 66yım şuan. gebeliğimin başında baya zayıflamıştım ne zaman mide ilacına başladım görmemiş gibi yiyorum şimdi yiyemediklerimin acısını çıkarırcasına 3ay aç gezdim öncesinde görenler sen kilo almamışsın karnın çıkmış sadece diyor ama bilmiyorum dünyayı versen yermişim gibi iştahım var şişimde var biraz ödemim oluyo

Kizlar hepsiburadada premiumlulara 400e 100 indirim var. Ben gecen indirimlerinde citcitli body lerinden almistim. Cok guzel cikti. Sadece kaliplari biraz buyuk. Bakmak isterseniz

Kizlar seker yuklemesi oncesi su bile icmemek mj gerekiyor? Ben coraspin iciyorum sabah onu da icmeden mi gitti coraspin kullananlar
Açlık şekeri için gece 12’den sonra bir şey yiyip içmemek gerekir diye biliyorum ben o gün ki ilaçları biraz eötarlı içebilirsin testleri verdikten sonra mesela
Bende tiroit ilacı kullanıyorum ama o gün testleri verdikten sonra içicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…