2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Vallahi ben sabah baya içtim su napayım. Sonra içeceği içtikten sonra çok içme bi kaç yudum iç dedi. Uyuma gezinme dedi. Bi daha asla yaptırmayı düşünmüyorum inşallah mecbur kalmam yaptırmak içinde. Çok zorlandım valla

Çok zor şeker yüklemesi ya yapacaklara kolaylık versin

Bence çok değil tane hesabı yapınca makul fiyatı. Çok beğendiysen al kaçırma derim

2. Izleme gittigimde 1 ay icinde kan tahlili yaptirip yaptirmadigimi sordu ebe. Hgb degerine bakiyoruz sadece dedi. 1 hafta once baska hastanede yaptirdigim tahlil sonucunu girdi bilgi olarak.

Ahahah Allah iyiliği versin kiz
Aynen canım bende valla neyse atlattık bunu da çok şükür doğum once zor olan çatı muayenesi kaldı onu da atlatirsak bebeklerimiz kucagimizda insallah☺

Kizlar seker yuklemesi oncesi su bile icmemek mj gerekiyor? Ben coraspin iciyorum sabah onu da icmeden mi gitti coraspin kullananlar

Ben memlekete gittim orda kilo aldım gitmeden 49du
İdeal canım başlangıç kilonu bilmiyorum ama 25.haftaya kadar 5 kilo almak idealmiş. Ben şimdiden aldım. Hem tatil hem memlekete gidicem önümüzdeki iki haftada korkuyorum valla. 5 hafta daha kilomu koruyabilsem çok güzel olacak

Kızlar şeker yüklemesi sonuçları cikmis ozeldeki doktoruma goturucem ama daha var kontrolüme anlayan var mı sonuçlardan ben daha araştırmadim
ACLIK KAN SEKERI:78
60.dk: 184
120.dk: 87

Kizlar seker yuklemesi oncesi su bile icmemek mj gerekiyor? Ben coraspin iciyorum sabah onu da icmeden mi gitti coraspin kullananlar
Canim valla bende trioid ilacı içtim sabah sekreter içilmemesi lazim dedi devletteki ama ozeldekiler az içersen sorun olmaz demiş arkadaşlara bizde anlamadık

Bebeği kız olanlar ne isimler düşündünüz oğlumda hiç isim derdimiz olmamıştı öncesinde hep belliydi ama kızda asla içime sinip tamam budur diyemedim henüz ne zormuş kızda isim mevzusu

Ben 3 tane kumaş aldım 2si müslin 1i waffle kumaş 330 tl verdim. Ve çift katlı falan da olabilir arkası waffle kumaşlı da olabilir. Tek kat müslin de yapılabilir

47 kiloydum inşallah çok almayız yine de bebişler alsın

Ahahah Allah iyiliği versin kiz

Aynen canım bende valla neyse atlattık bunu da çok şükür doğum once zor olan çatı muayenesi kaldı onu da atlatirsak bebeklerimiz kucagimizda insallah☺
Valla ya çok şükür bu da geçti gitti inşallah hayırlısıyla alalım kucağımıza zamanında her gün ayrı yeni bi hamiş güncellemesi geliyo bize valla yordu artık Allahın gücüne gitmesin diye söylenmek istemiyorum

Ya bugün arkadaşın emekli tatlısı geldi. Öğrencim bana kek yapmış.
Şekerli içecekler.
Elimden geleni yaptım şekerim çıksın diye ama ilgisi yok diyorsun tamm
Canım seninde mi yarın yükleme ?
Bende ilgisi olduğunu düşünmüyorum sen yine bol su iç 9’dan sonra bir şey yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…