- 25 Nisan 2023
- 348
- 575
- 23
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.761
Vallahi ben sabah baya içtim su napayım. Sonra içeceği içtikten sonra çok içme bi kaç yudum iç dedi. Uyuma gezinme dedi. Bi daha asla yaptırmayı düşünmüyorum inşallah mecbur kalmam yaptırmak içinde. Çok zorlandım vallaSelam kızlar bende seker yuklemesinden çıktım cok kötüydü ya şekerim çıkmazsa insallah bir daha gebe kalırsam yapar mıyım yapmam resmen eziyet akşam 10 dan beri açım suyun yasak olduğunu bilmiyordum sabah sekreter yasak dedi moralimi bozdu inşallah sonuçları etkilemez gebe insan yaz günü bu kadar saat nasıl susuz kalsın sacmalik.
İçeceği içtikten sonra bir kotu oldum midem bulandı klimalı yerde ateş bastı falan tuvalete zor yetiştim şimdi iyiyim çok şükür
Çok iyi benceŞuan yemek yediğim için çok gösteriyor dün tartıldım 55 kiloydum. 7 Ağustosda 55 kiloydum7 Ağustosda bebiş 434 gramdı
Peki benimde canımın tost istemesiKızlar tost yedim gözüm açıldı resmençok şükür bitti ya
Aşıya fark etmiyor izlemlere aç gidiliyorAç mı gittin tok mu
8 Eylül de hem aşı hem izlem varda o yüzden sordumAşıya fark etmiyor izlemlere aç gidiliyor
Ben memlekete gittim orda kilo aldım gitmeden 49duÇok iyi benceBen de 55 kiloyum ama daha 20.haftada
O zaman aç canjm8 Eylül de hem aşı hem izlem varda o yüzden sordum
Çok zor şeker yüklemesi ya yapacaklara kolaylık versinVallahi ben sabah baya içtim su napayım. Sonra içeceği içtikten sonra çok içme bi kaç yudum iç dedi. Uyuma gezinme dedi. Bi daha asla yaptırmayı düşünmüyorum inşallah mecbur kalmam yaptırmak içinde. Çok zorlandım valla
Bence çok değil tane hesabı yapınca makul fiyatı. Çok beğendiysen al kaçırma derim
Ahahah Allah iyiliği versin kizKız o zaman ne bilim bana da demediler nasıl bişi olduğunu tek gittim bide. Yanımda da hamileler var benden başka yaptıran. Hepsinin midesi bulanıyor içerken zorlanıyo falan bende artist artist içtim bitirdim hepsini. Hemşirede oradaki hamilelere diyo ki bakın bu nasıl bitirdi siz abartıyonuz diye. 5dk sonra ben ters döndüm
Aynen canım bende valla neyse atlattık bunu da çok şükür doğum once zor olan çatı muayenesi kaldı onu da atlatirsak bebeklerimiz kucagimizda insallah☺Vallahi ben sabah baya içtim su napayım. Sonra içeceği içtikten sonra çok içme bi kaç yudum iç dedi. Uyuma gezinme dedi. Bi daha asla yaptırmayı düşünmüyorum inşallah mecbur kalmam yaptırmak içinde. Çok zorlandım valla
İdeal canım başlangıç kilonu bilmiyorum ama 25.haftaya kadar 5 kilo almak idealmiş. Ben şimdiden aldım. Hem tatil hem memlekete gidicem önümüzdeki iki haftada korkuyorum valla. 5 hafta daha kilomu koruyabilsem çok güzel olacakBen memlekete gittim orda kilo aldım gitmeden 49du
Canim valla bende trioid ilacı içtim sabah sekreter içilmemesi lazim dedi devletteki ama ozeldekiler az içersen sorun olmaz demiş arkadaşlara bizde anlamadıkKizlar seker yuklemesi oncesi su bile icmemek mj gerekiyor? Ben coraspin iciyorum sabah onu da icmeden mi gitti coraspin kullananlar
Ben 3 tane kumaş aldım 2si müslin 1i waffle kumaş 330 tl verdim. Ve çift katlı falan da olabilir arkası waffle kumaşlı da olabilir. Tek kat müslin de yapılabilirBana 5 müslin için 700 Tl yüksek geldi canım açıkcası
Kendin beğenndiğin kumaşlardan bu ölçülede alsan düz overlok çekilmiş galiba bunlara pratik işlem çok uyguna yaptırabilirisin.Ekstra bir battniye yada özel bir içerik yok içinde
47 kiloydum inşallah çok almayız yine de bebişler alsınİdeal canım başlangıç kilonu bilmiyorum ama 25.haftaya kadar 5 kilo almak idealmiş. Ben şimdiden aldım. Hem tatil hem memlekete gidicem önümüzdeki iki haftada korkuyorum valla. 5 hafta daha kilomu koruyabilsem çok güzel olacak
Valla ya çok şükür bu da geçti gittiAhahah Allah iyiliği versin kiz
Aynen canım bende valla neyse atlattık bunu da çok şükür doğum once zor olan çatı muayenesi kaldı onu da atlatirsak bebeklerimiz kucagimizda insallah☺
Canım seninde mi yarın yükleme ?Ya bugün arkadaşın emekli tatlısı geldi. Öğrencim bana kek yapmış.
Şekerli içecekler.
Elimden geleni yaptım şekerim çıksın diyeama ilgisi yok diyorsun tamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?