- 18 Temmuz 2022
- 6.283
- 10.530
- 198
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.221
Benim gibi düşünen anne buldumpuset örtüsünü de aynı şekilde önermiyorlar hem hava kalitesi açısından hem de özellikle yazın ısı birikimine neden oluyormuş bir deney görmüştüm 45 50 derecelere çıkıyordu örtü takılıyken sıcaklık. çok iddialı konuşmak istemem ama niyetimde çocuğu soğuğa alıştırmak vareve geldikten sonra iyi olduğum ilk anda her gün düzenli dışarı çıkarmaya başlayacağım. kalın kalın giydirip örtmeyeceğim diyorum şimdilik.
Kız olsaydı heves ederdik belkide erkek çocuğu çok fazla çevremizde bizimkide erkek olunca oda yapmaktan vs vazgeçtik alılverişede yeni yeni başladımBenim elim hep pembelere morlara gidiyor
kız ben benimkine hayatı nasıl dar ettiysem adam bir kaç sene bekleriz diyoBence kadınlar çektikleri acıları unutuyorlar anne olunca yoksa kimse 2.yi yapmazdışuan 27 yaşındayım 31 32de 2.yi yaparım eşime kalsa 1 yaş ara verip ikincisini yapalım düşüncesinde
valla benim duyduğum da L Lmntbrdgi gibi komple delikli olanlar öneriliyor o da sineklik gibi kullanmak maksatlı. beni annem esen yelden sakınmış azıcık soğuktan hasta oluyorum.Kuzenim çocuğunu böyle büyüttü Norveçli anneler gibi, kar kış yağmur demeden çocuk hep dışarıdaydı. Hâlâ öyle. Maşallah sübhanallah hasta olduğunu görmedik doğru dürüst. Puset örtüsü olarak benim çevremde müslin kullananlar da var. Onlarda da aynı şey oluyor mu acaba?
ayynen öyle yaBenim gibi düşünen anne buldumsoğuk çok iyi gelir bebeklere düşündüğümüz kadar korkutucu bişey değil. Havada oksijen fazla olur ciğerleri gelişir kalbine iyi gelir. Sık sık açık havaya çıkarmak istiyorum ben de. Yanakları kırmızı kırmızı olsun yicem elma gibi
DerinKızlar bizde isim bulamayanlardanız bizede isim önerin. İlk kızım defne 2. Ye isim aranıyor
Terleyip soğuk havaya çıkmadığı sürece sorun olmaz ya çıkar gitsin bence dekız ben benimkine hayatı nasıl dar ettiysem adam bir kaç sene bekleriz diyo
valla benim duyduğum da L Lmntbrdgi gibi komple delikli olanlar öneriliyor o da sineklik gibi kullanmak maksatlı. beni annem esen yelden sakınmış azıcık soğuktan hasta oluyorum.
ayynen öyle yaben diyorum ki terasta her gün bekletelim 10 15 dk eşim biraz çekinse de ikna olmaya yakın
Maşallah maşallah , Ben de sıcak yerine soğuğu tercih ediyorum. Örtü içerde havayı hapseder dereceyi yükseltir zaten poşetin örtüsü var yarım kapatıyor en kötü Müslim ile örter onu da tamamen kapatmam diye düşünüyorumKuzenim çocuğunu böyle büyüttü Norveçli anneler gibi, kar kış yağmur demeden çocuk hep dışarıdaydı. Hâlâ öyle. Maşallah sübhanallah hasta olduğunu görmedik doğru dürüst. Puset örtüsü olarak benim çevremde müslin kullananlar da var. Onlarda da aynı şey oluyor mu acaba?
Acaba kurur muKizlar n11 de sleepy bio naturel islak mendil cok uygun fiyati. Ben daha pahaliya almistim trendyol 2.ye 1 tl kampanyasindan. Pamuk kullanmayi planladigim icin daha fazla stok yapmayacagim. Belki kuponla da birlesir ona bakmadim
Sleepy Bio Natural Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu 12 x 40'lı 215,00 TL yerine 159,99 TL
Aynen ben de nolur bulmaz diye bio natural ıslak mendil aldım dışarı çıkarım pamukla yapamam vs diyeKizlar n11 de sleepy bio naturel islak mendil cok uygun fiyati. Ben daha pahaliya almistim trendyol 2.ye 1 tl kampanyasindan. Pamuk kullanmayi planladigim icin daha fazla stok yapmayacagim. Belki kuponla da birlesir ona bakmadim
Sleepy Bio Natural Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu 12 x 40'lı 215,00 TL yerine 159,99 TL
Ay ben de öyle Unisex alıyorum hem hep elim p renklere gittiği için hem de evli kardeşlerim de var eğer kızları olursa kullanabilsinler diyeBen erkek olduğu halde hala unisex alıyorum herşeyi daha hoş duruyor sanki hem ikinci olursa onada kullanırım diye
Kuzum bir arkadaşımın kış çocuğu olmuştu, küçük ısıtıcıyı banyonun yanına koyuyordu üşümesin diye bende öyle yapmayı düşünüyorum.Terleyip soğuk havaya çıkmadığı sürece sorun olmaz ya çıkar gitsin bence deBen evi de öyle hamam gibi sıcak yapmak istemiyorum. Bi tek banyo yaptıracağım zaman ne yaparım onu bilmiyorum. Sadece banyoda üşütmekten korkuyorum
Kıyafetlerini filanda ısıtmak gerekiyor dimiKuzum bir arkadaşımın kış çocuğu olmuştu, küçük ısıtıcıyı banyonun yanına koyuyordu üşümesin diye bende öyle yapmayı düşünüyorum.
Tabiki.
Akordiyon düzenleyici bakabilirsin cankm bir de bezden dolap gibi olanlar var dolaba giriyorKızlar bebişe aldığım dolapta çekmece yok o yüzden dolap içi düzenleyici arıyorum. Bilgisi olan var mı
Ben de park yatak almıştım dolap sifonyer Yeter diye düşünüyordum bu sefer setten yatak çıkınca 1 2 bin gibi bir şeye denk geliyordu bizde yavrulu yataklı set aldıkBen oda yapmadım erken diye düşünüyorum 1 sene bizim odada yatar herhalde. Şimdi ayrı ayrı almak da mantıklı mı dolap şifonyer bilemedim
Bende oda yapmadım ama düzenli olsun diye dolap aldım sadeceBen oda yapmadım erken diye düşünüyorum 1 sene bizim odada yatar herhalde. Şimdi ayrı ayrı almak da mantıklı mı dolap şifonyer bilemedim
Ya canım bende öyle düşünüyorum 1 yıl yanımızda yatar ama illa ki dolap lazım oluyor yaBen oda yapmadım erken diye düşünüyorum 1 sene bizim odada yatar herhalde. Şimdi ayrı ayrı almak da mantıklı mı dolap şifonyer bilemedim
Yapamadım vicdanım el vermediSüper canım , gözünaydınhamburger geliyor mu
İnşallah olur bencede birlikte olmak güzel bir duygu olacakYani emin degilim ama bi tik daha yuksek cikanilir belki. Su syreltiyo sekeri sonucta. Seker hastalarina da yuvalete cikmak sekeri dusuruyo ordan yola ciktim. Azicik karbonhidrwti sekeri kes. Yeter bence
Ben istiyorum esim girsin. Hatta o hayir filan dedi. Girene kdr dogurmam. Sensiz niye dogurucakmisin dedim. Ciddiyetimi anladi. Kismrt olursa cok istiyorum
E baktim da anlamadim ben 6/6 ne demek mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?