2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim gibi düşünen anne buldum soğuk çok iyi gelir bebeklere düşündüğümüz kadar korkutucu bişey değil. Havada oksijen fazla olur ciğerleri gelişir kalbine iyi gelir. Sık sık açık havaya çıkarmak istiyorum ben de. Yanakları kırmızı kırmızı olsun yicem elma gibi

Benim elim hep pembelere morlara gidiyor
Kız olsaydı heves ederdik belkide erkek çocuğu çok fazla çevremizde bizimkide erkek olunca oda yapmaktan vs vazgeçtik alılverişede yeni yeni başladım eşim erkek çocuğu bu her yerde büyür boşver dedi kız olunca özenecekmişiz

Bence kadınlar çektikleri acıları unutuyorlar anne olunca yoksa kimse 2.yi yapmazdı şuan 27 yaşındayım 31 32de 2.yi yaparım eşime kalsa 1 yaş ara verip ikincisini yapalım düşüncesinde
kız ben benimkine hayatı nasıl dar ettiysem adam bir kaç sene bekleriz diyo
valla benim duyduğum da L Lmntbrdgi gibi komple delikli olanlar öneriliyor o da sineklik gibi kullanmak maksatlı. beni annem esen yelden sakınmış azıcık soğuktan hasta oluyorum.
ayynen öyle ya ben diyorum ki terasta her gün bekletelim 10 15 dk eşim biraz çekinse de ikna olmaya yakın

Terleyip soğuk havaya çıkmadığı sürece sorun olmaz ya çıkar gitsin bence de Ben evi de öyle hamam gibi sıcak yapmak istemiyorum. Bi tek banyo yaptıracağım zaman ne yaparım onu bilmiyorum. Sadece banyoda üşütmekten korkuyorum

Maşallah maşallah , Ben de sıcak yerine soğuğu tercih ediyorum. Örtü içerde havayı hapseder dereceyi yükseltir zaten poşetin örtüsü var yarım kapatıyor en kötü Müslim ile örter onu da tamamen kapatmam diye düşünüyorum

Aynen ben de nolur bulmaz diye bio natural ıslak mendil aldım dışarı çıkarım pamukla yapamam vs diye
Genel olarak Ben de pamuk kullanacağım toplamda 9x60 tane aldım baby me. Fırsat görürsen beni etiketleyebilir misin S saskito

Ben erkek olduğu halde hala unisex alıyorum herşeyi daha hoş duruyor sanki hem ikinci olursa onada kullanırım diye
Ay ben de öyle Unisex alıyorum hem hep elim p renklere gittiği için hem de evli kardeşlerim de var eğer kızları olursa kullanabilsinler diye

Kuzum bir arkadaşımın kış çocuğu olmuştu, küçük ısıtıcıyı banyonun yanına koyuyordu üşümesin diye bende öyle yapmayı düşünüyorum.

Kızlar bebişe aldığım dolapta çekmece yok o yüzden dolap içi düzenleyici arıyorum. Bilgisi olan var mı

Ben oda yapmadım erken diye düşünüyorum 1 sene bizim odada yatar herhalde. Şimdi ayrı ayrı almak da mantıklı mı dolap şifonyer bilemedim

Tabiki.
Daha marjinal fikirlerim de var ama büyük konusmak istemiyorum beceremem diye
Bebekler ve ben biraz toparlaninca Yikanabilir bez kullanmayi deneyecegim.
Kendim de 4 yildir hic ped kullanmadim. Yikanabilir ped veya cup kullaniyorum. Kasintilar akintilar yok oldu.
Hele tasinirsak, camasir makinesini degistirmek istiyorum, eskisini de goturup onu bez makinesi yapacagim

Kızlar bebişe aldığım dolapta çekmece yok o yüzden dolap içi düzenleyici arıyorum. Bilgisi olan var mı
Akordiyon düzenleyici bakabilirsin cankm bir de bezden dolap gibi olanlar var dolaba giriyor

Ben oda yapmadım erken diye düşünüyorum 1 sene bizim odada yatar herhalde. Şimdi ayrı ayrı almak da mantıklı mı dolap şifonyer bilemedim
Ben de park yatak almıştım dolap sifonyer Yeter diye düşünüyordum bu sefer setten yatak çıkınca 1 2 bin gibi bir şeye denk geliyordu bizde yavrulu yataklı set aldık

Ya canım bende öyle düşünüyorum 1 yıl yanımızda yatar ama illa ki dolap lazım oluyor ya

İnşallah olur bencede birlikte olmak güzel bir duygu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…