- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.181
Bende bakıp bakıp seviyorum. Zaman ne çabuk geçiyor değil mi yaKızlar hep böyle bakıp seviyorum herşeyini. Nerden nereye geldik şükürler olsun.
Ay evet ya. Küçük haftalarda kanama mı oldu, yok idrar rengimde bişey mi var? Hep böyle telaşlar içindeydim. Şimdi diyorum yarısını çoktan geçtik her şey geride kaldıBende bakıp bakıp seviyorum. Zaman ne çabuk geçiyor değil mi ya
Şaka gibi ya ikinci Trimesterin bitmesine az kaldı göz yaşım pıtAy evet ya. Küçük haftalarda kanama mı oldu, yok idrar rengimde bişey mi var? Hep böyle telaşlar içindeydim. Şimdi diyorum yarısını çoktan geçtik her şey geride kaldı
Bi 28. Haftalari da atlatsak soyle bi rahatlayacagimAy evet ya. Küçük haftalarda kanama mı oldu, yok idrar rengimde bişey mi var? Hep böyle telaşlar içindeydim. Şimdi diyorum yarısını çoktan geçtik her şey geride kaldı
Tulumları da çok tatlıymış ben henüz tulum almadımKızlar hep böyle bakıp seviyorum herşeyini. Nerden nereye geldik şükürler olsun.
Çok şükür sorun yok nstye bağladılar sancı durumu bebeğin kalp atışı gelişimi iyi kanama Alanı yok rahim büyürken böyle komplikasyonlar olabilirmişKızlar az önce iç çamaşırımda 50 kuruş kadar bi kan gördüm ama iç çamaşırım da kırmızı olduğu için rengini ayırt edemedim devamı gelirse mi doktora gideyim ya da bu dönemde normal mi bu lekelenme ağrım sızım yok
Bi 28. Haftalari da atlatsak soyle bi rahatlayacagim
Evet o günlerde gelecek inşallahBi 28. Haftalari da atlatsak soyle bi rahatlayacagim
Amin insallah. Hepimiz dogumdan sonra saglikla pusetlerine koyup eve getirelim bebeklerimiziEvet o günlerde gelecek inşallah
Çok geçmiş olsunÇok şükür sorun yok nstye bağladılar sancı durumu bebeğin kalp atışı gelişimi iyi kanama Alanı yok rahim büyürken böyle komplikasyonlar olabilirmiş
ben önceki haftalarda inanılmaz rahattım hiçbir şeyden kaçınmadım midem hariç hiçbir şikayetim yoktu kokulardan tiksinmiyordum. şimdi bir ağırlaşmaya başladım anlatamam ağrılar yorgunluk her şeyin kokması midem desen o zaten devam. önceden 5 tane yapacağım diyordum şimdi 40ımı çıkarmaya dr gidip direk spiral taktıracağımAy evet ya. Küçük haftalarda kanama mı oldu, yok idrar rengimde bişey mi var? Hep böyle telaşlar içindeydim. Şimdi diyorum yarısını çoktan geçtik her şey geride kaldı
Hahaha 5 tane fazla tabiben önceki haftalarda inanılmaz rahattım hiçbir şeyden kaçınmadım midem hariç hiçbir şikayetim yoktu kokulardan tiksinmiyordum. şimdi bir ağırlaşmaya başladım anlatamam ağrılar yorgunluk her şeyin kokması midem desen o zaten devam. önceden 5 tane yapacağım diyordum şimdi 40ımı çıkarmaya dr gidip direk spiral taktıracağım
puset örtüsünü de aynı şekilde önermiyorlar hem hava kalitesi açısından hem de özellikle yazın ısı birikimine neden oluyormuş bir deney görmüştüm 45 50 derecelere çıkıyordu örtü takılıyken sıcaklık. çok iddialı konuşmak istemem ama niyetimde çocuğu soğuğa alıştırmak varCanım puset içine yastık önerilmiyor omurga sağlığı için. Biliyorsundur belki ama yinede söyleyeyim dedim
biz eşimle aynı gün doğmuşuz ikimizde yengeç burcuyuz hep çok çocuk isteyen insanlardık. evlenmeden önce bile 5 çocuk yaparız transporter alırız ikimiz önde çocuklar arkada pikniğe gideriz diye hayal kuruyordukHahaha 5 tane fazla tabiama ben 2. Çocuğu isterim gibi geliyor
Cok narin oluyorlar. Tam kisa denk geleck bizimkiler. Ben o kalinlardan almayi dusunuyorum. Ilk cocugumda casual cadillac almistim bebek arabasini. Puseti cok derindi. Ilk baslarda yatirdigimda bebek icine gomuluyordu. Durusu cok rahatsizdi. Kola takilan emzirme yastikari var ya minik. Onlardan koymustum icine pusetin daha rahat etmisti. Ayni arabayi kullanacagim simdi. O yuzden minder almayi dusunuyorum. Pusette saatlerce kalmayacagi icin problem olacagini sanmiyorumPuset örtüsünü kalın mı almalı sızce kızlar, malum kış bebesı olacaklar. Hanı ıkı taraflı kullanılanlsr var ya
Hele bi dogsun. Lohusalikta, bebegin ilk aylari hayati sorguluyorsunbiz eşimle aynı gün doğmuşuz ikimizde yengeç burcuyuz hep çok çocuk isteyen insanlardık. evlenmeden önce bile 5 çocuk yaparız transporter alırız ikimiz önde çocuklar arkada pikniğe gideriz diye hayal kuruyordukşuan çektiklerime bakarak 2.yi bile uzunca bir süre istemem. eşimde de bir vazgeçiş görüyorum sayıyı 3e kadar indirdi bir de doğsun tekte bile kalabiliriz
Ben de mınder almayı dusunmuyorum ama örtüsünü alacagım, bu attıgım fotodakını de cok begendım, ankara cok soguk olur kısın, hatta hazirana kadar soguk oluyor, sogugu bıraz da olsa kırar dıye dusundumCok narin oluyorlar. Tam kisa denk geleck bizimkiler. Ben o kalinlardan almayi dusunuyorum. Ilk cocugumda casual cadillac almistim bebek arabasini. Puseti cok derindi. Ilk baslarda yatirdigimda bebek icine gomuluyordu. Durusu cok rahatsizdi. Kola takilan emzirme yastikari var ya minik. Onlardan koymustum icine pusetin daha rahat etmisti. Ayni arabayi kullanacagim simdi. O yuzden minder almayi dusunuyorum. Pusette saatlerce kalmayacagi icin problem olacagini sanmiyorum
Bence kadınlar çektikleri acıları unutuyorlar anne olunca yoksa kimse 2.yi yapmazdıbiz eşimle aynı gün doğmuşuz ikimizde yengeç burcuyuz hep çok çocuk isteyen insanlardık. evlenmeden önce bile 5 çocuk yaparız transporter alırız ikimiz önde çocuklar arkada pikniğe gideriz diye hayal kuruyordukşuan çektiklerime bakarak 2.yi bile uzunca bir süre istemem. eşimde de bir vazgeçiş görüyorum sayıyı 3e kadar indirdi bir de doğsun tekte bile kalabiliriz
Kuzenim çocuğunu böyle büyüttü Norveçli anneler gibi, kar kış yağmur demeden çocuk hep dışarıdaydı. Hâlâ öyle. Maşallah sübhanallah hasta olduğunu görmedik doğru dürüst. Puset örtüsü olarak benim çevremde müslin kullananlar da var. Onlarda da aynı şey oluyor mu acaba?puset örtüsünü de aynı şekilde önermiyorlar hem hava kalitesi açısından hem de özellikle yazın ısı birikimine neden oluyormuş bir deney görmüştüm 45 50 derecelere çıkıyordu örtü takılıyken sıcaklık. çok iddialı konuşmak istemem ama niyetimde çocuğu soğuğa alıştırmak vareve geldikten sonra iyi olduğum ilk anda her gün düzenli dışarı çıkarmaya başlayacağım. kalın kalın giydirip örtmeyeceğim diyorum şimdilik.
Evet ben de bunu dinlemiştim bu cibinlikler varya onlardan takılması oneriliyirdu komple deliklipuset örtüsünü de aynı şekilde önermiyorlar hem hava kalitesi açısından hem de özellikle yazın ısı birikimine neden oluyormuş bir deney görmüştüm 45 50 derecelere çıkıyordu örtü takılıyken sıcaklık. çok iddialı konuşmak istemem ama niyetimde çocuğu soğuğa alıştırmak vareve geldikten sonra iyi olduğum ilk anda her gün düzenli dışarı çıkarmaya başlayacağım. kalın kalın giydirip örtmeyeceğim diyorum şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?