2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bende bakıp bakıp seviyorum. Zaman ne çabuk geçiyor değil mi ya
Ay evet ya. Küçük haftalarda kanama mı oldu, yok idrar rengimde bişey mi var? Hep böyle telaşlar içindeydim. Şimdi diyorum yarısını çoktan geçtik her şey geride kaldı

Ay evet ya. Küçük haftalarda kanama mı oldu, yok idrar rengimde bişey mi var? Hep böyle telaşlar içindeydim. Şimdi diyorum yarısını çoktan geçtik her şey geride kaldı
Şaka gibi ya ikinci Trimesterin bitmesine az kaldı göz yaşım pıt

Bi 28. Haftalari da atlatsak soyle bi rahatlayacagim

Kızlar hep böyle bakıp seviyorum herşeyini. Nerden nereye geldik şükürler olsun.
Tulumları da çok tatlıymış ben henüz tulum almadım Yenidoğana almalımıyım bilemedim. 1-6 ay arası alırım sanırım hep takım almışım. Sorma aynı durumdayım her gün açıp açıp kıyafetlerine bakıp tekrar katlıyorum

Çok şükür sorun yok nstye bağladılar sancı durumu bebeğin kalp atışı gelişimi iyi kanama Alanı yok rahim büyürken böyle komplikasyonlar olabilirmiş

ben önceki haftalarda inanılmaz rahattım hiçbir şeyden kaçınmadım midem hariç hiçbir şikayetim yoktu kokulardan tiksinmiyordum. şimdi bir ağırlaşmaya başladım anlatamam ağrılar yorgunluk her şeyin kokması midem desen o zaten devam. önceden 5 tane yapacağım diyordum şimdi 40ımı çıkarmaya dr gidip direk spiral taktıracağım

Hahaha 5 tane fazla tabi ama ben 2. Çocuğu isterim gibi geliyor

Puset örtüsünü kalın mı almalı sızce kızlar, malum kış bebesı olacaklar. Hanı ıkı taraflı kullanılanlsr var ya

Eklentiler

• Screenshot_20230826_171618_trendyol.com.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 45
Canım puset içine yastık önerilmiyor omurga sağlığı için. Biliyorsundur belki ama yinede söyleyeyim dedim
puset örtüsünü de aynı şekilde önermiyorlar hem hava kalitesi açısından hem de özellikle yazın ısı birikimine neden oluyormuş bir deney görmüştüm 45 50 derecelere çıkıyordu örtü takılıyken sıcaklık. çok iddialı konuşmak istemem ama niyetimde çocuğu soğuğa alıştırmak var eve geldikten sonra iyi olduğum ilk anda her gün düzenli dışarı çıkarmaya başlayacağım. kalın kalın giydirip örtmeyeceğim diyorum şimdilik.

Hahaha 5 tane fazla tabi ama ben 2. Çocuğu isterim gibi geliyor
biz eşimle aynı gün doğmuşuz ikimizde yengeç burcuyuz hep çok çocuk isteyen insanlardık. evlenmeden önce bile 5 çocuk yaparız transporter alırız ikimiz önde çocuklar arkada pikniğe gideriz diye hayal kuruyorduk şuan çektiklerime bakarak 2.yi bile uzunca bir süre istemem. eşimde de bir vazgeçiş görüyorum sayıyı 3e kadar indirdi bir de doğsun tekte bile kalabiliriz

Puset örtüsünü kalın mı almalı sızce kızlar, malum kış bebesı olacaklar. Hanı ıkı taraflı kullanılanlsr var ya
Cok narin oluyorlar. Tam kisa denk geleck bizimkiler. Ben o kalinlardan almayi dusunuyorum. Ilk cocugumda casual cadillac almistim bebek arabasini. Puseti cok derindi. Ilk baslarda yatirdigimda bebek icine gomuluyordu. Durusu cok rahatsizdi. Kola takilan emzirme yastikari var ya minik. Onlardan koymustum icine pusetin daha rahat etmisti. Ayni arabayi kullanacagim simdi. O yuzden minder almayi dusunuyorum. Pusette saatlerce kalmayacagi icin problem olacagini sanmiyorum

Hele bi dogsun. Lohusalikta, bebegin ilk aylari hayati sorguluyorsun ama bi sure sonra bebek kokusunu ozluyorsun. Buyuk cocuk da kardes isteyince el mahkum ayni donguye giriyorsun tekrar

Ben de mınder almayı dusunmuyorum ama örtüsünü alacagım, bu attıgım fotodakını de cok begendım, ankara cok soguk olur kısın, hatta hazirana kadar soguk oluyor, sogugu bıraz da olsa kırar dıye dusundum

Bence kadınlar çektikleri acıları unutuyorlar anne olunca yoksa kimse 2.yi yapmazdı şuan 27 yaşındayım 31 32de 2.yi yaparım eşime kalsa 1 yaş ara verip ikincisini yapalım düşüncesinde

Kuzenim çocuğunu böyle büyüttü Norveçli anneler gibi, kar kış yağmur demeden çocuk hep dışarıdaydı. Hâlâ öyle. Maşallah sübhanallah hasta olduğunu görmedik doğru dürüst. Puset örtüsü olarak benim çevremde müslin kullananlar da var. Onlarda da aynı şey oluyor mu acaba?

Evet ben de bunu dinlemiştim bu cibinlikler varya onlardan takılması oneriliyirdu komple delikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…