2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bence kadınlar çektikleri acıları unutuyorlar anne olunca yoksa kimse 2.yi yapmazdı şuan 27 yaşındayım 31 32de 2.yi yaparım eşime kalsa 1 yaş ara verip ikincisini yapalım düşüncesinde
Bazı insanlar çok rahat hamilelik geçiriyor şok oluyorum 1.5 ay önce arkadaşımla konuşuyoruz dedim ki bu aylarda hamile kalsan 2. Dönemden itibarene okula gitmiyorsun bana emin misin çok mantıklı ben yapayım o zaman dedi , ben de şaka yapıyor sandım oğlu daha 10 aylık bugün aradı 5 haftalık hamileyim dedi nasıl yapacaksın dedim hamilelikte ne var ki dedi ama onun bir kez bile midesinin falan bulandigini görmedim

Benim hamilelik ve dogum sonrasi travmalarimi atlatip tekrar cocuk dusunmem 7 yilimi aldi iki kucuk bebekle ne yapacak acaba. Asil sonrasi onemli

Hamilelikte ne var ki biz de 2 sene uğraşalım sonra tüp bebekle hamile kalalım ‍♀

Benim hamilelik ve dogum sonrasi travmalarimi atlatip tekrar cocuk dusunmem 7 yilimi aldi iki kucuk bebekle ne yapacak acaba. Asil sonrasi onemli
Aha benim alerjik çocuğu büyütüp cesaret etmem 11 yılımı aldı gerçi son üç yıldır pandemi o bu şu dış gebelik derken şimdiye kısmetmiş. Demekki hayırlısı böyleymiş

Ay benimde hiç midem bulanmadı şükür ama başka şeyler çok oldu tabi ama her hamilelik aynı olacak diye bişey yok. Belki ilk hamilelik kolay olacak ikinci çok kötü geçecek bilemeyiz

Yani emin degilim ama bi tik daha yuksek cikanilir belki. Su syreltiyo sekeri sonucta. Seker hastalarina da yuvalete cikmak sekeri dusuruyo ordan yola ciktim. Azicik karbonhidrwti sekeri kes. Yeter bence
Ben istiyorum esim girsin. Hatta o hayir filan dedi. Girene kdr dogurmam. Sensiz niye dogurucakmisin dedim. Ciddiyetimi anladi. Kismrt olursa cok istiyorum

Canım bu siteden bakılıyor ama giripte kafanı bulandırma derim
E baktim da anlamadim ben 6/6 ne demek mesela

Kizlar n11 de sleepy bio naturel islak mendil cok uygun fiyati. Ben daha pahaliya almistim trendyol 2.ye 1 tl kampanyasindan. Pamuk kullanmayi planladigim icin daha fazla stok yapmayacagim. Belki kuponla da birlesir ona bakmadim

Sleepy Bio Natural Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu 12 x 40'lı 215,00 TL yerine 159,99 TL

Yani akıl seviyesi 6 fikir seviyesi de 6

Sildiginde peçeteye devamı gelmedi mi yani kan oldugundan emin misin doktora gorunsen jyi olur canım
Yani emin degilim ama bi tik daha yuksek cikanilir belki. Su syreltiyo sekeri sonucta. Seker hastalarina da yuvalete cikmak sekeri dusuruyo ordan yola ciktim. Azicik karbonhidrwti sekeri kes. Yeter bence
Bence de teşekkür ederim
Ya çok iyiymiş fiyatı sen ne kadar stokladin ne kadar alsam kararsızım kurur mu Pamuk nerden aldin
Kuponla birlesmiyormus avantajlı ürün olduğu için öyle yaziyor

40 dakika suresi kalmis firsati bu arada.
Ben 24 paket stokladim, sadece disarda lazim olur ya da acil hazirliksiz oldugum durum icin fln aldim. Ben fazla bile aldim bence. Ters sekilde stoklayinca kurumasi yavasliyormus. Insallah oyle olur daha kargo gelmedi.

Baby me nin bebek temizleme pamugunu 12x60 aldim 295,88 tl ye. Yaninda cam fisfis icinde gunluk kaynamis sogumus su bulundurup o sekilde temizlemeyi planliyorum.

Ben 36 adet aldım. Fiyatı çok iyiymiş şu an 40 tl lik kuponla bile 170 e almıştım 12liyi. Bu arada alt limitsiz 15 tl kupon var onla da 145 e geliyor. Bir bak o kupon kullanılıyor

Bizde öyleydik eşim altı tane diyordu kalabalık aileleri seviyor bebekleride şuan çocuk lafı etmez oldu

Ben 36 adet aldım. Fiyatı çok iyiymiş şu an 40 tl lik kuponla bile 170 e almıştım 12liyi. Bu arada alt limitsiz 15 tl kupon var onla da 145 e geliyor. Bir bak o kupon kullanılıyor
Tamam çok teşekkürler kizlar

Ayy bende ağırlaştım sanki yerden bişey alıp kaldırmakta güçlük çekmeye başladım 26. Haftadayız daha kiloda almadığım halde göbekte aldı başını gidiyor daha doğuma üç ay var…

Canım doktora sor gözük ama bence gitmelisin bir de gebelik boyunca açık renkli iç çamaşırı giymeni tavsiye ederim akıntın olduğunda renginden enfeksiyon mu başka bir şey mi oldu kendini takip edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…