- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.241
Bezden dolap gibi olanları kendi dolabım için kullanmıştım çok karışık gelmeye başlıyor bir süre sonra daralıp çöpe attımAkordiyon düzenleyici bakabilirsin cankm bir de bezden dolap gibi olanlar var dolaba giriyor
katılıyorum. benim banyoda havlupan var yeterli olur diye düşünüyorum olmazsa da kumtelin hava üfleyen ısıtıcısından kullanırım. ayy bir de bebek aktivite şişme havuzu oluyor ya evde spa gibi kurabildiğimiz onlara bayılıyorum. onlardan alacağım her gün girsin gaza da iyi gelir motor becerilerini geliştirir uyku rutinine yardımcı olurTerleyip soğuk havaya çıkmadığı sürece sorun olmaz ya çıkar gitsin bence deBen evi de öyle hamam gibi sıcak yapmak istemiyorum. Bi tek banyo yaptıracağım zaman ne yaparım onu bilmiyorum. Sadece banyoda üşütmekten korkuyorum
Naptın aldın mı?Acaba kurur muskt sordum daha dönmedi
Havlupan yeter mi bilmiyorum ya bizim banyo biraz serin geliyor bana. Evin diğer yerlerine de küvet götürmek istemiyorum. Belki ben de elektrikli soba açıp onun önünde yıkarım ilk aylarında. Banyo konusu kafamda karışık birazkatılıyorum. benim banyoda havlupan var yeterli olur diye düşünüyorum olmazsa da kumtelin hava üfleyen ısıtıcısından kullanırım. ayy bir de bebek aktivite şişme havuzu oluyor ya evde spa gibi kurabildiğimiz onlara bayılıyorum. onlardan alacağım her gün girsin gaza da iyi gelir motor becerilerini geliştirir uyku rutinine yardımcı olur
bunlar canımHavlupan yeter mi bilmiyorum ya bizim banyo biraz serin geliyor bana. Evin diğer yerlerine de küvet götürmek istemiyorum. Belki ben de elektrikli soba açıp onun önünde yıkarım ilk aylarında. Banyo konusu kafamda karışık birazO havuzları hiç görmedim bi bakayım merak ettim link ya da ekran resmi varsa paylaşabilir misin
Ben kendi dolabımdan bir yer ayırdım odasını ayırma zamanı geldiğinde takım almak daha mantıklı sanki boş boş duracağına modasınında geçme ihtimali varkenBen oda yapmadım erken diye düşünüyorum 1 sene bizim odada yatar herhalde. Şimdi ayrı ayrı almak da mantıklı mı dolap şifonyer bilemedim
Benim evimde buna uygun yer yok ama olsaydı içinden çıkarmazdım herhalde çok keyifli duruyorbunlar canım
Fiyat uygun mu kızlar bn daha pamuk flnda almadım iki bebe olunca açıkçası pratik olmalı diye acaba diyorum direk ıslak mendille mi başlasamNaptın aldın mı?
Ben de böyle yaptım kendi kıyafetlerimizi ayıkladım şifonyerde 3 kat çekmece ayırdım. Bi de park yatak tamamdırBen kendi dolabımdan bir yer ayırdım odasını ayırma zamanı geldiğinde takım almak daha mantıklı sanki boş boş duracağına modasınında geçme ihtimali varken
benim de yok aslında da gene de içimde kalmasın diye alacağımBenim evimde buna uygun yer yok ama olsaydı içinden çıkarmazdım herhalde çok keyifli duruyor
Abimle yengem yeğenime pembe almıştı onu da kaliteli almışlar yeğenim orta ikideyken nerdeyse ağlıyordu ben pembeyi sevmiyorum turuncu istiyorum. Ben 3 yaşındayken almışlar her şey pembe dolap kitaplık halı lamba koltuk diye isyan ediyordukızçemin odasına dolap yaptırıyorum hazeranlı kapak olacak, iki renk arasındayım yeşil ve pudra pembe. gönlüm yeşilden yana aslında ama kız odası olunca pembe yaptır diyor herkes karar veremedim
Uygun tabi kampanya devam ediyorsa al.Fiyat uygun mu kızlar bn daha pamuk flnda almadım iki bebe olunca açıkçası pratik olmalı diye acaba diyorum direk ıslak mendille mi başlasam
Ben de aynı yıkanabilir pedlere geçince çok rahat etmiştim, elimden geldiğince bebişe de yıkanabilir bez kullandırmak istiyorum bakalım kısmetTabiki.
Daha marjinal fikirlerim de var ama büyük konusmak istemiyorumbeceremem diye
Bebekler ve ben biraz toparlaninca Yikanabilir bez kullanmayi deneyecegim.
Kendim de 4 yildir hic ped kullanmadim. Yikanabilir ped veya cup kullaniyorum. Kasintilar akintilar yok oldu.
Hele tasinirsak, camasir makinesini degistirmek istiyorum, eskisini de goturup onu bez makinesi yapacagim
Kuruma fln olmuyor dimi cnm ilke defa bu kdr fazla alicamUygun tabi kampanya devam ediyorsa al.
Biz 24 paketi 372 ye aldık.
12 paket 159 çok çok ucuz yani.
Bizimki 186 ya gelmişti.
Bunlar sürekli boynundan bebeği tuttuğu için önerilmiyor şeklinde dinlemiştim 2 tane doktordanbunlar canım
62 bence canımKızlar dışarı çıkarmalık içi tüylü tulum 56 cm 62 cm hangisi daha mantıklı olur?
AldımNaptın aldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?