2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Akordiyon düzenleyici bakabilirsin cankm bir de bezden dolap gibi olanlar var dolaba giriyor
Bezden dolap gibi olanları kendi dolabım için kullanmıştım çok karışık gelmeye başlıyor bir süre sonra daralıp çöpe attım

İşte alsam mı onu bilemiyorum daha sonra oda yapacağımda bu sefer takım olmayacak uydurabilecek miyim diye düşünüyorum N nimolik

katılıyorum. benim banyoda havlupan var yeterli olur diye düşünüyorum olmazsa da kumtelin hava üfleyen ısıtıcısından kullanırım. ayy bir de bebek aktivite şişme havuzu oluyor ya evde spa gibi kurabildiğimiz onlara bayılıyorum. onlardan alacağım her gün girsin gaza da iyi gelir motor becerilerini geliştirir uyku rutinine yardımcı olur

Havlupan yeter mi bilmiyorum ya bizim banyo biraz serin geliyor bana. Evin diğer yerlerine de küvet götürmek istemiyorum. Belki ben de elektrikli soba açıp onun önünde yıkarım ilk aylarında. Banyo konusu kafamda karışık biraz O havuzları hiç görmedim bi bakayım merak ettim link ya da ekran resmi varsa paylaşabilir misin

bunlar canım

Eklentiler

• IMG_1627.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 62
Ben oda yapmadım erken diye düşünüyorum 1 sene bizim odada yatar herhalde. Şimdi ayrı ayrı almak da mantıklı mı dolap şifonyer bilemedim
Ben kendi dolabımdan bir yer ayırdım odasını ayırma zamanı geldiğinde takım almak daha mantıklı sanki boş boş duracağına modasınında geçme ihtimali varken

kızçemin odasına dolap yaptırıyorum hazeranlı kapak olacak, iki renk arasındayım yeşil ve pudra pembe. gönlüm yeşilden yana aslında ama kız odası olunca pembe yaptır diyor herkes karar veremedim

Ben kendi dolabımdan bir yer ayırdım odasını ayırma zamanı geldiğinde takım almak daha mantıklı sanki boş boş duracağına modasınında geçme ihtimali varken
Ben de böyle yaptım kendi kıyafetlerimizi ayıkladım şifonyerde 3 kat çekmece ayırdım. Bi de park yatak tamamdır Odasını sonra hallederim diye düşünüyorum

kızçemin odasına dolap yaptırıyorum hazeranlı kapak olacak, iki renk arasındayım yeşil ve pudra pembe. gönlüm yeşilden yana aslında ama kız odası olunca pembe yaptır diyor herkes karar veremedim
Abimle yengem yeğenime pembe almıştı onu da kaliteli almışlar yeğenim orta ikideyken nerdeyse ağlıyordu ben pembeyi sevmiyorum turuncu istiyorum. Ben 3 yaşındayken almışlar her şey pembe dolap kitaplık halı lamba koltuk diye isyan ediyordu .
Ama gotik ve maskülen giyinmeyi seviyor tabi

Başka yeğenim de küçükken her şeyi pembe idi büyüyünce sıkıldı her şeyini değişti. Şimdi hep sade seviyor.

Yani ne seviyorsan ona göre almak lazım bence. Senin bakınca için açılacak.

Oğlum olunca battaniye bile beyaz krem almıştım unisex olsun kız olursa ona da kullanırım diye yine erkek oldu

Bir ara pembe gelin evleri modaydı o da bitti.
Ama ben pembeyi kız çocuk kıyafetlerinde seviyorum ya tatlı duruyo. Kendimde de seviyorum gerçi . Tatlı ton renkler.

Senin için hangisine yatarsa onu al.

Fiyat uygun mu kızlar bn daha pamuk flnda almadım iki bebe olunca açıkçası pratik olmalı diye acaba diyorum direk ıslak mendille mi başlasam
Uygun tabi kampanya devam ediyorsa al.
Biz 24 paketi 372 ye aldık.
12 paket 159 çok çok ucuz yani.
Bizimki 186 ya gelmişti.

Ben de aynı yıkanabilir pedlere geçince çok rahat etmiştim, elimden geldiğince bebişe de yıkanabilir bez kullandırmak istiyorum bakalım kısmet

Kızlar dışarı çıkarmalık içi tüylü tulum 56 cm 62 cm hangisi daha mantıklı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…