2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bizde ogluşumun adına net karar verdik aslında kac aydır oyle seviyordum da kararsizdik şimdi değiştirmeyelim dedik çocuk kimlik kargaşasi yasamasin
Ali Hamza olacak bebeğimin adı Allah nasip ederse
Z Zecmel sana zahmet yazar mısın kuzum

Çok güzel isim. İsmi ile yaşasın inşallah. Oğlum olsaydı mert hamza koyabilirfim bende

Kızlar gaz sancısı ile normal sancıyı nasıl ayırabilirim, yardımcı olur musunuz…
Normal sancida benim.bebek sıkışıyordu. Karnimda 2 tane yumru olusuyordu sipsivri. Sanki karnimdaki su secilmis de bebegi goruyormusum gibi. Herkeste ayni midir bilmiyorum

Herkeste aynı mi bilmiyorum ama benim gaz sancım göbek deliğime çok yakın oluyor
Normal sancida benim.bebek sıkışıyordu. Karnimda 2 tane yumru olusuyordu sipsivri. Sanki karnimdaki su secilmis de bebegi goruyormusum gibi. Herkeste ayni midir bilmiyorum
çok teşekkür ediyorum kızlar.. benim karın bölgem de ağrı var şu anda ama sanırım gaz sancısı, bebeğin hareketlerini net hissediyorum şu anda hissetmesem bu sancı beni acile götürürdü bide sürekli olmuyor bu yüzden endişelenmek istemiyorum

Benimde dün aynı şekilde gaz sancım oldu. Dün yemeği fazla kaçırmıştım ondan olmuştu. Sonra yattım dinlendim sabaha geçmişti

Ben 49 babası 50 doğmuş pek ihtimal vermiyorum ama belli de olmaz tabii
Ben 53 cm doğmuşum, eşim köyde doğmuş ondan bilmiyor kaç cm olduğunu ama uzun boylu olur gibi geliyor bebek bana tabi gününden önce doğmazsa Allah korusun.

Ben 53 cm doğmuşum, eşim köyde doğmuş ondan bilmiyor kaç cm olduğunu ama uzun boylu olur gibi geliyor bebek bana tabi gününden önce doğmazsa Allah korusun.
Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah
Ayrıntılıya nasıldı?
Bir kaç gün önden gidiyor boyu sadece ama doktor şöyle böyle doğar demedi boyu için

Bunlar sürekli boynundan bebeği tuttuğu için önerilmiyor şeklinde dinlemiştim 2 tane doktordan
aaa öyle mi araştırayım hemen güvenli bi yöntem var mı acaba
aman bizimki zırıldamaya başlayana kadar bi 10 sene geçer diye umut ediyorum yani inşallah
Yazın balkonda çok güzel olur bu ama acaba kaç aya kadar kullanılabilir
12 aylık bebeğini koyan vardı yorumlarda ama boyunluk mevzusunu çözmek lazım

Kızlar gaz sancısı ile normal sancıyı nasıl ayırabilirim, yardımcı olur musunuz…
benim sancılarımda karnımda top gibi bir yumru beliriyor sertleşiyor karnım aniden dışarıdan da gözüken bir yumru. ağrı şeklinde hissetmedim açıkçası karnımda acı şeklinde hissettim daha çok ve o sertleşmelerde kalbim hızlanıyor ve nefesim yetmiyor gibi geliyordu

Benim de göbek deliğimin altından itibaren sertleşme oluyor arada, doktoruma sordum braxton hicks yani doğuma hazırlık sancıları oluyormuş bende biraz erken başladığını ama sorun olmadığını da söyledi. Şiddetli ağrı, kanama, su eşlik etmiyorsa, çok sık olmuyorsa problem değil normal dedi

Kızlar şeker yüklemesi toplamda iki saat sürdü.
Aç karnına idrar kan tahlili yapıldı.
40 TL ye kantinden glukoz içeceğini aldık.
Şekerli suyu 10 dakıka içinde iç bir saat sonra ikinci kan dediler.
Onu da verdim.
Tekrar aç kal bir saat sonra üçüncü kanı alacaz dediler onu da yaptım.
Doktorum tatile gitti bir hafta yok.
Ama ben e nabız dan baktım.
Glikoz sonucu 0. Dakıka 60. Dakika ve 120. Dakıka şeklinde üç sonuç vardı.
Hepsi de normal çıktı.
Resmen bir hafta ye tatlıyı çıkar hakkıyı modunda takıldım.
Şekerim kesin çıkacak dedim.
Ama cidden ilgisi yokmuş.
Ultrason kısmı güzel geçti.
İnat etti eliyle yüzünü kapattı.
25. Haftalık hamileyim 32 cm boyu, 800 gram merak edenler için. Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki.
Bacak boyu baya uzun dedi önden gidiyor bacağı.
Erkek çocukları bir tık daha uzun oluyor sanırım.

Allah bir daha göstermesin canım çok şükür böyle bir durum değil anlattıkça daha iyi anladım, kendine ve prensese dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…