- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.281
İyi yaptın 56 cm de doğabilir bebek kazulet gibi olmasın dar olursa çok terler bunalır.Evet evet 62’de karar kıldım bakalım umarım güzel uyar
Herkeste aynı mi bilmiyorum ama benim gaz sancım göbek deliğime çok yakın oluyorKızlar gaz sancısı ile normal sancıyı nasıl ayırabilirim, yardımcı olur musunuz…
Çok güzel isim. İsmi ile yaşasın inşallah. Oğlum olsaydı mert hamza koyabilirfim bende
Normal sancida benim.bebek sıkışıyordu. Karnimda 2 tane yumru olusuyordu sipsivri. Sanki karnimdaki su secilmis de bebegi goruyormusum gibi. Herkeste ayni midir bilmiyorumKızlar gaz sancısı ile normal sancıyı nasıl ayırabilirim, yardımcı olur musunuz…
Herkeste aynı mi bilmiyorum ama benim gaz sancım göbek deliğime çok yakın oluyor
çok teşekkür ediyorum kızlar.. benim karın bölgem de ağrı var şu anda ama sanırım gaz sancısı, bebeğin hareketlerini net hissediyorum şu anda hissetmesem bu sancı beni acile götürürdü bide sürekli olmuyor bu yüzden endişelenmek istemiyorumNormal sancida benim.bebek sıkışıyordu. Karnimda 2 tane yumru olusuyordu sipsivri. Sanki karnimdaki su secilmis de bebegi goruyormusum gibi. Herkeste ayni midir bilmiyorum
Benimde dün aynı şekilde gaz sancım oldu. Dün yemeği fazla kaçırmıştım ondan olmuştu. Sonra yattım dinlendim sabaha geçmiştiçok teşekkür ediyorum kızlar.. benim karın bölgem de ağrı var şu anda ama sanırım gaz sancısı, bebeğin hareketlerini net hissediyorum şu anda hissetmesem bu sancı beni acile götürürdü bide sürekli olmuyor bu yüzden endişelenmek istemiyorum
Ben 49 babası 50 doğmuş pek ihtimal vermiyorum ama belli de olmaz tabiiİyi yaptın 56 cm de doğabilir bebek kazulet gibi olmasın dar olursa çok terler bunalır.
Bezi kıyafeti derken
Hiç ısıttığını görmedim ama banyonun suyunu doldururdu salona getirir ısıtıcıyı karlıya koyar yıkardı hemen kurulayıp giydirirdiKıyafetlerini filanda ısıtmak gerekiyor dimi
Ben 53 cm doğmuşum, eşim köyde doğmuş ondan bilmiyor kaç cm olduğunu ama uzun boylu olur gibi geliyor bebek bana tabi gününden önce doğmazsa Allah korusun.Ben 49 babası 50 doğmuş pek ihtimal vermiyorum ama belli de olmaz tabii
Ayrıntılıya nasıldı?Ben 49 babası 50 doğmuş pek ihtimal vermiyorum ama belli de olmaz tabii
Sağlıkla vaktinde gelsin inşallahBen 53 cm doğmuşum, eşim köyde doğmuş ondan bilmiyor kaç cm olduğunu ama uzun boylu olur gibi geliyor bebek bana tabi gününden önce doğmazsa Allah korusun.
Bir kaç gün önden gidiyor boyu sadece ama doktor şöyle böyle doğar demedi boyu içinAyrıntılıya nasıldı?
Normal doğup 40_41 hafta olursa büyük olur. Boylarını nasıl eşinle 170-180 vamısınız? rSağlıkla vaktinde gelsin inşallah
Bir kaç gün önden gidiyor boyu sadece ama doktor şöyle böyle doğar demedi boyu için
aaa öyle mi araştırayım hemen güvenli bi yöntem var mı acabaBunlar sürekli boynundan bebeği tuttuğu için önerilmiyor şeklinde dinlemiştim 2 tane doktordan
aman bizimki zırıldamaya başlayana kadar bi 10 sene geçer diye umut ediyorumAbimle yengem yeğenime pembe almıştı onu da kaliteli almışlar yeğenim orta ikideyken nerdeyse ağlıyordu ben pembeyi sevmiyorum turuncu istiyorum. Ben 3 yaşındayken almışlar her şey pembe dolap kitaplık halı lamba koltuk diye isyan ediyordu.
Ama gotik ve maskülen giyinmeyi seviyor tabi
Başka yeğenim de küçükken her şeyi pembe idi büyüyünce sıkıldı her şeyini değişti. Şimdi hep sade seviyor.
Yani ne seviyorsan ona göre almak lazım bence. Senin bakınca için açılacak.
Oğlum olunca battaniye bile beyaz krem almıştım unisex olsun kız olursa ona da kullanırım diyeyine erkek oldu
Bir ara pembe gelin evleri modaydı o da bitti.
Ama ben pembeyi kız çocuk kıyafetlerinde seviyorum ya tatlı duruyo. Kendimde de seviyorum gerçi . Tatlı ton renkler.
Senin için hangisine yatarsa onu al.
12 aylık bebeğini koyan vardı yorumlarda ama boyunluk mevzusunu çözmek lazımYazın balkonda çok güzel olur bu ama acaba kaç aya kadar kullanılabilir
benim sancılarımda karnımda top gibi bir yumru beliriyor sertleşiyor karnım aniden dışarıdan da gözüken bir yumru. ağrı şeklinde hissetmedim açıkçası karnımda acı şeklinde hissettim daha çok ve o sertleşmelerde kalbim hızlanıyor ve nefesim yetmiyor gibi geliyorduKızlar gaz sancısı ile normal sancıyı nasıl ayırabilirim, yardımcı olur musunuz…
Ben 168 eşim 182 uzun sayılmayızNormal doğup 40_41 hafta olursa büyük olur. Boylarını nasıl eşinle 170-180 vamısınız? r
Benim de göbek deliğimin altından itibaren sertleşme oluyor arada, doktoruma sordum braxton hicks yani doğuma hazırlık sancıları oluyormuş bende biraz erken başladığını ama sorun olmadığını da söyledi. Şiddetli ağrı, kanama, su eşlik etmiyorsa, çok sık olmuyorsa problem değil normal dedibenim sancılarımda karnımda top gibi bir yumru beliriyor sertleşiyor karnım aniden dışarıdan da gözüken bir yumru. ağrı şeklinde hissetmedim açıkçası karnımda acı şeklinde hissettim daha çok ve o sertleşmelerde kalbim hızlanıyor ve nefesim yetmiyor gibi geliyordu
Allah bir daha göstermesin canım çok şükür böyle bir durum değil anlattıkça daha iyi anladım, kendine ve prensese dikkat etbenim sancılarımda karnımda top gibi bir yumru beliriyor sertleşiyor karnım aniden dışarıdan da gözüken bir yumru. ağrı şeklinde hissetmedim açıkçası karnımda acı şeklinde hissettim daha çok ve o sertleşmelerde kalbim hızlanıyor ve nefesim yetmiyor gibi geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?