2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah

Bir kaç gün önden gidiyor boyu sadece ama doktor şöyle böyle doğar demedi boyu için
Amin canım.

Bana da demediler şu kadar olur falan diye 5 gün önden gidiyor 26 cm şuan dedi. Keşke ortalama şu kadar boyu olur falan deseydi. Gerçi ben yenidoğan olaral sadece zıbın almışım

Amin canım.

Bana da demediler şu kadar olur falan diye 5 gün önden gidiyor 26 cm şuan dedi. Keşke ortalama şu kadar boyu olur falan deseydi. Gerçi ben yenidoğan olaral sadece zıbın almışım
Bir sonraki randevumda soracağım belki ortalama bir şeyler söyler

Bugün soru günüm kızlar şeker yüklemesine saat kaç civarı gitmek iyi olur. Erkenden uyanıp gitmek hiç canım istemiyor
Erken gitmen gerekiyor doktorum bana kağıt vermişti 8.30 da orda olmam yazıyordu ben daha önce gittim kan için kayıt açıyorlar kan verdim sonra içecek içtim sonra 1 saat arayla kan alıyorlar bende 180. Dakika vardı mesela bazı arkadaşlari 120 de bırakmışlar 12ye kadar sürüyor öğleden sonra sonuçlar çıkıyor 2-3 gibi

Bugün soru günüm kızlar şeker yüklemesine saat kaç civarı gitmek iyi olur. Erkenden uyanıp gitmek hiç canım istemiyor
Doktorum iki hafta sonra sabah 9'a randevu verdi bana. Benim de canımı sıktı erkenden uyanıp açlıkla cebelleşmek ama her şey minikler için

Oyyy 8.30’da kalkmayalı çok olmuştu, orda olmak için çok daha erken kalkmam lazım hof, teşekkür ediyorum
Doktorum iki hafta sonra sabah 9'a randevu verdi bana. Benim de canımı sıktı erkenden uyanıp açlıkla cebelleşmek ama her şey minikler için
9’da çok erken aynen bebişkolar için yapıcaz artık, annelik böyle diyip duruyorum sürekli kendimi gazlamak için

Neyse artık sonra kahvaltı ısmarlatırsınız eşlerinize ben öyle yaptıracağım 4 eylülde gidiyorum 9a randevu alacağım hemen hallolsun diye erkenden giderim

7de uyandım o gün eşime ufak bir kahvaltı hazırladım. Ama o süreç çok yoruyor 1 saat daha olsa zordu yani dayanamazdim kan işi biter bitmez su içtim tost yedim gözüm açıldı resmen

Gec gitsek daha uzun sure ac kalmis oluruz. Zor olacak yine de ozellikle susuzluk
Geç gidince sonuçlar ertesi güne de uzayabilir eğer özel değilse uzun sürüyor benden normal kan ve idrar da aldılar en son 11.50 de verdim 2.30 da çıktı sonuçlar bir de insan artık önceki gibi açlığa dayanamıyor

7de uyandım o gün eşime ufak bir kahvaltı hazırladım. Ama o süreç çok yoruyor 1 saat daha olsa zordu yani dayanamazdim kan işi biter bitmez su içtim tost yedim gözüm açıldı resmen
Eşine kahvaltı da hazırlamışsın helal olsun valla ben de çok hızlı acıkmaya başladım. Allah herkesin yardımcısı olsun diyorum

Eşine kahvaltı da hazırlamışsın helal olsun valla ben de çok hızlı acıkmaya başladım. Allah herkesin yardımcısı olsun diyorum
Çok Zor oluyor bende çok sevmiyorum ama uzun olduğunu bildiğim için erkenden gittim yani çıktıktan sonra tansiyonum düşmeye başladı o yüzden tavsiyem erken gidin eğer en son 120. Dakika isterlerse daha erken çıkarsınız

9 gibi giderim muhtemelen o zaman, teşekkür ederim

Allah bir daha göstermesin canım çok şükür böyle bir durum değil anlattıkça daha iyi anladım, kendine ve prensese dikkat et
aminn allah göstermesin canım siz de kendinize çoook iyi bakın. farkı anlıyorsun zaten ben o gün hastaneye gitmek için eşimi beklerken yatağımın üstüne pijama takımları filan çıkardım çanta hazırlarken eşim zorlanmasın diye çünkü anladım normal bir sancı değildi. hastaneye gidince iyice kasılmalarım artmıştı. eğer sancım geçmese ve ilaçlar işe yaramasa yatışım yapılacaktı çok şükür gerek kalmadı.

Kızlar gebelikte el ayak ateş basması oluyor mu sizde ? Gebelikten önce de normalde yaz kış hep sıcak ama ara ara yanardı hep. şimdi dayanılmaz derecede yanıyor koltukta yatağımın başında hep kova su ile takılıyorum ya :) sinirden gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…