- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.301
Amin canım.Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah
Bir kaç gün önden gidiyor boyu sadece ama doktor şöyle böyle doğar demedi boyu için
Bir sonraki randevumda soracağım belki ortalama bir şeyler söylerAmin canım.
Bana da demediler şu kadar olur falan diye 5 gün önden gidiyor 26 cm şuan dedi. Keşke ortalama şu kadar boyu olur falan deseydi. Gerçi ben yenidoğan olaral sadece zıbın almışım
Ben 178 boyundayım eşim 182. Ondan 50 cm hiç bişey almadımNormal doğup 40_41 hafta olursa büyük olur. Boylarını nasıl eşinle 170-180 vamısınız? r
Erken gitmen gerekiyor doktorum bana kağıt vermişti 8.30 da orda olmam yazıyordu ben daha önce gittim kan için kayıt açıyorlar kan verdim sonra içecek içtim sonra 1 saat arayla kan alıyorlar bende 180. Dakika vardı mesela bazı arkadaşlari 120 de bırakmışlar 12ye kadar sürüyor öğleden sonra sonuçlar çıkıyor 2-3 gibiBugün soru günümkızlar şeker yüklemesine saat kaç civarı gitmek iyi olur. Erkenden uyanıp gitmek hiç canım istemiyor
Doktorum iki hafta sonra sabah 9'a randevu verdi bana. Benim de canımı sıktı erkenden uyanıp açlıkla cebelleşmek ama her şey minikler içinBugün soru günümkızlar şeker yüklemesine saat kaç civarı gitmek iyi olur. Erkenden uyanıp gitmek hiç canım istemiyor
Oyyy 8.30’da kalkmayalı çok olmuştu, orda olmak için çok daha erken kalkmam lazımErken gitmen gerekiyor doktorum bana kağıt vermişti 8.30 da orda olmam yazıyordu ben daha önce gittim kan için kayıt açıyorlar kan verdim sonra içecek içtim sonra 1 saat arayla kan alıyorlar bende 180. Dakika vardı mesela bazı arkadaşlari 120 de bırakmışlar 12ye kadar sürüyor öğleden sonra sonuçlar çıkıyor 2-3 gibi
9’da çok erkenDoktorum iki hafta sonra sabah 9'a randevu verdi bana. Benim de canımı sıktı erkenden uyanıp açlıkla cebelleşmek ama her şey minikler için
Neyse artık sonra kahvaltı ısmarlatırsınız eşlerinize ben öyle yaptıracağımOyyy 8.30’da kalkmayalı çok olmuştu, orda olmak için çok daha erken kalkmam lazımhof, teşekkür ediyorum
9’da çok erkenaynen bebişkolar için yapıcaz artık, annelik böyle diyip duruyorum sürekli kendimi gazlamak için
7de uyandım o gün eşime ufak bir kahvaltı hazırladım. Ama o süreç çok yoruyor 1 saat daha olsa zordu yani dayanamazdim kan işi biter bitmez su içtim tost yedim gözüm açıldı resmenOyyy 8.30’da kalkmayalı çok olmuştu, orda olmak için çok daha erken kalkmam lazımhof, teşekkür ediyorum
9’da çok erkenaynen bebişkolar için yapıcaz artık, annelik böyle diyip duruyorum sürekli kendimi gazlamak için
Geç gidince sonuçlar ertesi güne de uzayabilir eğer özel değilse uzun sürüyor benden normal kan ve idrar da aldılar en son 11.50 de verdim 2.30 da çıktı sonuçlar bir de insan artık önceki gibi açlığa dayanamıyorGec gitsek daha uzun sure ac kalmis oluruz. Zor olacak yine de ozellikle susuzluk
Eşine kahvaltı da hazırlamışsın helal olsun valla7de uyandım o gün eşime ufak bir kahvaltı hazırladım. Ama o süreç çok yoruyor 1 saat daha olsa zordu yani dayanamazdim kan işi biter bitmez su içtim tost yedim gözüm açıldı resmen
Çok Zor oluyor bende çok sevmiyorum ama uzun olduğunu bildiğim için erkenden gittim yani çıktıktan sonra tansiyonum düşmeye başladı o yüzden tavsiyem erken gidin eğer en son 120. Dakika isterlerse daha erken çıkarsınızEşine kahvaltı da hazırlamışsın helal olsun vallaben de çok hızlı acıkmaya başladım. Allah herkesin yardımcısı olsun diyorum
9 gibi giderim muhtemelen o zaman, teşekkür ederimÇok Zor oluyor bende çok sevmiyorum ama uzun olduğunu bildiğim için erkenden gittim yani çıktıktan sonra tansiyonum düşmeye başladı o yüzden tavsiyem erken gidin eğer en son 120. Dakika isterlerse daha erken çıkarsınız
Amin canım benim. Onlar gibi yiğit muvahhidler olur inşallahÇok güzel isim. İsmi ile yaşasın inşallah. Oğlum olsaydı mert hamza koyabilirfim bende
aminn allah göstermesin canım siz de kendinize çoook iyi bakın.Allah bir daha göstermesin canım çok şükür böyle bir durum değil anlattıkça daha iyi anladım, kendine ve prensese dikkat et
Bilmiyorum ben başka şehirdeyim ama özel hastane anlamadım niyeyse 54tl ödedim sadece. Acaba normal mişeker yüklemesi medipol megada ne kadar biliyor musunuz kızlar?
Sadece içilen sıvının parasını alıyorlar sağlık güvencesi olduğu için rutin muayyene dönüyorBilmiyorum ben başka şehirdeyim ama özel hastane anlamadım niyeyse 54tl ödedim sadece. Acaba normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?