- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.321
Ben bugün kontroldeydim ve dün sancı girdi sağ karin bölgeme doktoruma söyledim, gaz sancısı dedi… böyle aniden girip bıçak saplar gibi oldu ve 5-10 saniye sürüp 3-5 saniye geçti sonra yine 5-10 saniye sürdü sonra yine geçti ve yine 5-10 saniye sürdü, geçince anladım mi bişi yokçok teşekkür ediyorum kızlar.. benim karın bölgem de ağrı var şu anda ama sanırım gaz sancısı, bebeğin hareketlerini net hissediyorum şu anda hissetmesem bu sancı beni acile götürürdü bide sürekli olmuyor bu yüzden endişelenmek istemiyorum
Oleeeyyy ben de bebeğime hamile olduğumdan beri aldığım ilk şey oldu
Yoo gayet uzunsunuzBen 168 eşim 182 uzun sayılmayız
SüperBen 178 boyundayım eşim 182. Ondan 50 cm hiç bişey almadım
Bende yanlışlık mı oldu acaba diye düşünmüştüm, iyi aman zaten sömürüyorlar bir ton para alıpSadece içilen sıvının parasını alıyorlar sağlık güvencesi olduğu için rutin muayyene dönüyor
Ben yoruldugum zaman oluyor genelde. Yatip dinlenince geciyor.Kızlar sol kasığımda hafiften bi ağrı var. Sadece solda. Böyle minik minik bıçak saplanması yada dürtme gibi. Ama bebek dürtmesi değil. Bide bu gün bi kaç kez vajina bölgesinde ağrı oldu. Batma gibi. Ama şimdi kasıktaki elektrik verilmiş gibi 1-2 saattir. Yaşayan var mı?
Bez sadece sleepy mi aldın?Su an n11 de kupun bolumune kupon40 yazarsaniz 150 tl ye 40 tl kupon veriyor. Sabah 7 ye kadar harcamaniz lazim.
Bebek bezi ve islak mendil, alt acma kategorisinde geciyor.
Ben buradan sleepy saticisinda bionatural 1 numara 128 adetten aldim daha once . 219 tl ye geliyor almak isteyene. Yeterince stokladim simdi alcak vir sey bulamiyorum :)
Ahahah perdenin arkasından doktora yardım edecek sanıyorsa demek:) bistüriyi ver evladım repliği gelecek sanıyor belki adam:)İnsallah. Hem guzel hem de olayin bi parcasi olur gibime geliyor. Her sureci beraber yasamak cok onemli gibime geliyor yoksa erkekler ztn baba olmayi kucaklarina aldiklarinda ogreniyor hormonlari olmadigi icin. Bugun sana yazdiktan sonra konusu acildi cok ilginc. Giriceksin tabi dedim once ya uf hayir bayilirim fln dedi. Tekrar ettim sensiz olmaz die ozmn girerim bakmam dedi. Ne sanio anlamadim o dogurtucak sankidedim sen orda ol kafani cevir okey
62 bence. 52cm dogsa 1,5-2 ayda hemen kuculur. Subat mart soguk oluyo yeni almak gerekir 2 ay icin
Ay kesinlikle katiliyorum. Bizim ic camasirlari coraplar hep bunlarda. Hersey askeri duzende. Bebise de bunlardan istiyorum hem duzgun dursun hem de goriym altta kalmasin giydirebileyim
Hem ikiz olacak hem b olacak sanırım.Kız erkek ikiz ismide öneride bulunursanız bnde çok sevinirimhala bı muallaktayiz. Şimdilik aklımızda olan bugra- beren,beril,Berra erkekte çok secenek bulamadık
Bence de öyleBende yanlışlık mı oldu acaba diye düşünmüştüm, iyi aman zaten sömürüyorlar bir ton para alıp
Sol kasık ağrısı genellikle üşütme kaynaklı oluyorKızlar sol kasığımda hafiften bi ağrı var. Sadece solda. Böyle minik minik bıçak saplanması yada dürtme gibi. Ama bebek dürtmesi değil. Bide bu gün bi kaç kez vajina bölgesinde ağrı oldu. Batma gibi. Ama şimdi kasıktaki elektrik verilmiş gibi 1-2 saattir. Yaşayan var mı?
1 numarada ben de sleepy 128 adet ve goon 50x2 adet aldim.Bez sadece sleepy mi aldın?
Ben indirime dayanamadım goo.n aldım inşallah iyi çıkar. Trendyol yorumları iyi genelde prima muadili yazıyor.
Yarın da var mı kupon?
Yarın da 4 numara alayım.
3 numara 100 lü yü 179 dan kuponla 139 a aldım. Tanesi 1.40 TL ye geldi.
Ay ne kullandık kızımda ya hep eşim yapardı genel de annelik babalık ne mükemmel birsey yok.Buna ben cevap vermek istiyorumBebeğinin burnundaki sümukleri emcükluyosun cok komiğime gidiyor bu olay hahah
Eşimin doğuma girmesini istemem. Ben karakter olarak daha sakinim.Günaydın kızlar, yüklememi yaptım eve geldim:) 10’da ve 11’de kan vercem. Heyecanla bekliyorum
Bebiş haftasıyla uyumlu sıvısı iyi rahim uzunluğu iyi. Sadece iki üç gündür sezaryen yerimde sancı vardı idrar tahlili istedi ama ikinci hamilelik sezaryen yerinde incelme olduğu için ilki kadar konforlu olmuyo dedi bide bizim sıpanın ayakları tam o bölgede.
Bebiş 622 gr 29 cm olmuş. Haftam 24+0
Eşim doğuma girebilir mi dedim normalde babaları almıyorum ama cerrah olduğu için girsin tabi istersen o yapsın ameliyatı dedi yok o kadarına gerek yok dedim
Eşinin girmesini düşünen var mı?
Ben ilk doğumumda istemiştim eşim istememişti ısrar etmemiştim ama bu sefer ısrarcı oldum:)
Hayatım tam olarak bir düzen yok bende de.Dun şeker yüklemesi yapan arkadaşlar size birsey sorucam ben dün yükleme yapıldığından beri bebegimin hareketlerini cok cok az hissediyorum. Ki normalde çok fazla hissederim yüklemeden önce açken bile cok vuruyordu yüklemeden şimdiye kadar çok nadir hissettim hele kahvaltıdan sonra duramazdım tekmesinden.
Normal mi bu ya
Benimde öyle oldu herhalde şimdi iyiyim canımBen yoruldugum zaman oluyor genelde. Yatip dinlenince geciyor.
O da olabilir klimalı odada yayıyorum. Ama şimdi uyandım geçmiş gibi bakalım günün ilerleyen saatimde nasıl olacakSol kasık ağrısı genellikle üşütme kaynaklı oluyor
İnşallah tamamen geçmiştirO da olabilir klimalı odada yayıyorum. Ama şimdi uyandım geçmiş gibi bakalım günün ilerleyen saatimde nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?