2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben bugün kontroldeydim ve dün sancı girdi sağ karin bölgeme doktoruma söyledim, gaz sancısı dedi… böyle aniden girip bıçak saplar gibi oldu ve 5-10 saniye sürüp 3-5 saniye geçti sonra yine 5-10 saniye sürdü sonra yine geçti ve yine 5-10 saniye sürdü, geçince anladım mi bişi yok Drada böyle anlattım gaz sancısı dedi…

Ben 168 eşim 182 uzun sayılmayız
Yoo gayet uzunsunuz
Ben 178 boyundayım eşim 182. Ondan 50 cm hiç bişey almadım
Süper

Ya belli de olamıyor kaynım 182 lerde eltim taş çatlasa 164 filan kızı 56 cm doğmuş hala da bacak boyu uzun.Kendi de uzun at gibi kız şimdi bacakları da öyle.

Biz 71-82 yiz oğlum 51 doğdu belki erken doğduğu içindir. 36+5 idi.

Su an n11 de kupun bolumune kupon40 yazarsaniz 150 tl ye 40 tl kupon veriyor. Sabah 7 ye kadar harcamaniz lazim.
Bebek bezi ve islak mendil, alt acma kategorisinde geciyor.

Ben buradan sleepy saticisinda bionatural 1 numara 128 adetten aldim daha once . 219 tl ye geliyor almak isteyene. Yeterince stokladim simdi alcak vir sey bulamiyorum :)

Geçen pzrtesi ağrım olunca bide gaz sansici norml sancimi bilemediğimden doktora gittim nst bağlandım hatta o sırada bile hissettim hyr bu sancı değil dediler kahvaltı yapıp gitmiştim muhtemelen gaz sıkışması fln hissediyoruz Kaan kocatepeyo dinliyorum progesteron hormonuna bağlı sindirim yavaşlıyor ve karında şişlik olabiliyor diyor ins öyledir haftalar ilerledikçe insan bilmediği durumlarl karşı karşıya geliyor hamilelik her dakikası farklı bir süreç

Kızlar sol kasığımda hafiften bi ağrı var. Sadece solda. Böyle minik minik bıçak saplanması yada dürtme gibi. Ama bebek dürtmesi değil. Bide bu gün bi kaç kez vajina bölgesinde ağrı oldu. Batma gibi. Ama şimdi kasıktaki elektrik verilmiş gibi 1-2 saattir. Yaşayan var mı?

Ben yoruldugum zaman oluyor genelde. Yatip dinlenince geciyor.

Bez sadece sleepy mi aldın?
Ben indirime dayanamadım goo.n aldım inşallah iyi çıkar. Trendyol yorumları iyi genelde prima muadili yazıyor.
Yarın da var mı kupon?
Yarın da 4 numara alayım.
3 numara 100 lü yü 179 dan kuponla 139 a aldım. Tanesi 1.40 TL ye geldi.

Ahahah perdenin arkasından doktora yardım edecek sanıyorsa demek:) bistüriyi ver evladım repliği gelecek sanıyor belki adam:)
Şaka bir yana erkekleri. gerçekten ruhları çok minnoş biz daha cesuruz dna’mıza böyle işlenmiş. Fiziksel güç onlarda olsada ruhsal güç bizde.
Onları en çok korkutan bence bizi o masada o şekilde görmek.
Benim bir ameliyatım 4 saat sürmüştü tüp bebekten önce tüplerim alınmıştı. Doktorum ameliyat arası çıkıp ameliyat uzayacak diye eşime bilgi vermek istemiş eşim diyor ki birden kapıda görünce acaba ne diyecek diye kalp krizi geçiricektim:) onların ne korktuğu şey bize bir şey olması yaa yerim bak şimdi öpesim geldi

Sol kasık ağrısı genellikle üşütme kaynaklı oluyor

1 numarada ben de sleepy 128 adet ve goon 50x2 adet aldim.
3 numara sleepy 112 adet
Baska almadim

Her gece 12 de bir kupon veriyor. Su an bir de pazar40 dene kaldiysa. Gun icinde de kuponlar veriyor onlari instagramdan goruyorum cogu zaman

Buna ben cevap vermek istiyorum Bebeğinin burnundaki sümukleri emcükluyosun cok komiğime gidiyor bu olay hahah
Ay ne kullandık kızımda ya hep eşim yapardı genel de annelik babalık ne mükemmel birsey yok.
Tiksinme özelliklerinin hepsi kalkıyor.
Eşimin doğuma girmesini istemem. Ben karakter olarak daha sakinim.
Ben kendi kendimi teselli ederim bide onunla uğraşamam normal olur düşüncesindeyim doğumumum.
Hayatım tam olarak bir düzen yok bende de.
Bazı günler aşırı hareketli bazen sessiz geçiyor.
Duruş pozisyonları ile ilgili olabilir, bizim yoğunluğumuz ile alakalı olabilir, bizim durduğumuz pozisyon ile alakalı olabilir, her hareket ettiğini anlamıyor olabiliriz.
Hareket varsa iyidir sakince bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…