2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Buaralar hormonlardan kaynaklı gaz sancılarımız bağırsak problemlerimiz olabiliyor inciri yeşil kabuğuyla yemek çok iyi geliyor günde üç tane yeseniz ertesi gün etkisini görüyorsunuz kabızlığa çok iyi bir çözüm tam mevsimiyken

1 numarada ben de sleepy 128 adet ve goon 50x2 adet aldim.
3 numara sleepy 112 adet
Baska almadim

Her gece 12 de bir kupon veriyor. Su an bir de pazar40 dene kaldiysa. Gun icinde de kuponlar veriyor onlari instagramdan goruyorum cogu zaman
Sayenizde 40 tl ındırımle aldım cok tesekkurler

Eklentiler

• Screenshot_20230827_085340.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 60
Goon bebek bezi için cırt cırtlı bantları ya tutmuyor ya kopuyor ya eksik çıkıyor gibi bir sürü yorum okudum çevresinde kullanan var mi

1 numarada ben de sleepy 128 adet ve goon 50x2 adet aldim.
3 numara sleepy 112 adet
Baska almadim

Her gece 12 de bir kupon veriyor. Su an bir de pazar40 dene kaldiysa. Gun icinde de kuponlar veriyor onlari instagramdan goruyorum cogu zaman
Sleepy bionaturel bu kuponla 1.90 falan geliyor çok iyi

Yaş incir ben normalde çok severim ama kabuksuz bir meyve yerken korkuyorum mikrop vardır diye. Geçen aldım ama yeşil kabuğunu soyup yedim . Yıkadığım halde temiz olmuyor gibi geliyor. Nasıl temizlenebilir

Bu kadar çok ıslak mendil falan bana aşırı ütopik geliyor ya cidden o kadar kullanılıyor mu
Ozellikle ilk zamanlar cirt cirt yapiyorlar surekli. Gunde 8-10 defa bile degistirebiliyorsun bezi hele kaka yaptiysa beline kadar 10 tane de islak mendil kullandigini dusun

Ozellikle ilk zamanlar cirt cirt yapiyorlar surekli. Gunde 8-10 defa bile degistirebiliyorsun bezi hele kaka yaptiysa beline kadar 10 tane de islak mendil kullandigini dusun
O zaman 1 numara bebek bezinden ne kadar almak lazım

Ay bilmiyorum çok fazla geliyo yine de 60 paket nedir eşimde sürekli bez alalım falan diyo ama ben onu da doğunca alırız diye almadım. Bide altını değiştirmek falan çok mide bulandırıcı geliyor bana yeğenimde falan yanımda değiştirilirken bile kusmalık oluyordum herkes kendi çocuğun öyle olmaz diyor ama şimdi beline kadar falan diyince içim bi kötü oldu

Baskasinin cocugu oldugunu dusundugun icin oyle oluyor. Kendi cocugunda gayet rahat temizlersin merak etme

Bunu bende düşünüyorum yeğenim küçüktü bana altını değiştir dediler midem kalktı kalkıp gittim şimdi ne yapcam

O zaman 1 numara bebek bezinden ne kadar almak lazım
Hatirlamiyorum, unutmusum. Ama 8 paket filan premature bez kullandigimi hatirliyorum. 30 ya da 40 liydi o bezler sanirim. Kuvozdeydi o zaman. Altini ben degistirsem eminim cok daha fazla kullanirdim

Bu konuda ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben eşime altını falan mutlaka temizletirim onun da çocuğu. Bir tane akrabamız var. Böyle övünerek anlatıyordu benim gelinim oğluma temizletmez hayatta altını kız bebek bide zaten dinen de uygun değil falan diyordu çocuğun babası. Artık ben uygun mudur değil midir bilmem değiştirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…