- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.341
Sayenizde 40 tl ındırımle aldım1 numarada ben de sleepy 128 adet ve goon 50x2 adet aldim.
3 numara sleepy 112 adet
Baska almadim
Her gece 12 de bir kupon veriyor. Su an bir de pazar40 dene kaldiysa. Gun icinde de kuponlar veriyor onlari instagramdan goruyorum cogu zaman
Sleepy bionaturel bu kuponla 1.90 falan geliyor çok iyi1 numarada ben de sleepy 128 adet ve goon 50x2 adet aldim.
3 numara sleepy 112 adet
Baska almadim
Her gece 12 de bir kupon veriyor. Su an bir de pazar40 dene kaldiysa. Gun icinde de kuponlar veriyor onlari instagramdan goruyorum cogu zaman
Ben geçen çok fena kıvrandım gaz sancısından normal bir gaz sancısı olmuyoruz o yüzden dikkat etmek lazımKızlar gaz sancısı ile normal sancıyı nasıl ayırabilirim, yardımcı olur musunuz…
Yaş incir ben normalde çok severim ama kabuksuz bir meyve yerken korkuyorum mikrop vardır diye. Geçen aldım ama yeşil kabuğunu soyup yedim . Yıkadığım halde temiz olmuyor gibi geliyor. Nasıl temizlenebilirBuaralar hormonlardan kaynaklı gaz sancılarımız bağırsak problemlerimiz olabiliyor inciri yeşil kabuğuyla yemek çok iyi geliyor günde üç tane yeseniz ertesi gün etkisini görüyorsunuz kabızlığa çok iyi bir çözüm tam mevsimiyken
Çok memnunlar banada önerdiler sleepy kullancamda muhtemelen o da aklımdaydı hatta yaniGoon bebek bezi için cırt cırtlı bantları ya tutmuyor ya kopuyor ya eksik çıkıyor gibi bir sürü yorum okudum çevresinde kullanan var mi
Fiyatları da baya iniyor ama o cırt cırt meselesi acaba tesadüf müÇok memnunlar banada önerdiler sleepy kullancamda muhtemelen o da aklımdaydı hatta yani
Kesinlikle kullanılıyorBu kadar çok ıslak mendil falan bana aşırı ütopik geliyor ya cidden o kadar kullanılıyor mu
Hangi serisini önerdiler sarılı gibi olanı miÇok memnunlar banada önerdiler sleepy kullancamda muhtemelen o da aklımdaydı hatta yani
Ozellikle ilk zamanlar cirt cirt yapiyorlar surekli. Gunde 8-10 defa bile degistirebiliyorsun beziBu kadar çok ıslak mendil falan bana aşırı ütopik geliyor ya cidden o kadar kullanılıyor mu
O zaman 1 numara bebek bezinden ne kadar almak lazımOzellikle ilk zamanlar cirt cirt yapiyorlar surekli. Gunde 8-10 defa bile degistirebiliyorsun bezihele kaka yaptiysa beline kadar 10 tane de islak mendil kullandigini dusun
Ay bilmiyorum çok fazla geliyo yine de 60 paket nedirOzellikle ilk zamanlar cirt cirt yapiyorlar surekli. Gunde 8-10 defa bile degistirebiliyorsun bezihele kaka yaptiysa beline kadar 10 tane de islak mendil kullandigini dusun
Baskasinin cocugu oldugunu dusundugun icin oyle oluyor. Kendi cocugunda gayet rahat temizlersin merak etmeAy bilmiyorum çok fazla geliyo yine de 60 paket nedireşimde sürekli bez alalım falan diyo ama ben onu da doğunca alırız diye almadım. Bide altını değiştirmek falan çok mide bulandırıcı geliyor bana yeğenimde falan yanımda değiştirilirken bile kusmalık oluyordum herkes kendi çocuğun öyle olmaz diyor ama şimdi beline kadar falan diyince içim bi kötü oldu
Bilmiyorum bakalımBaskasinin cocugu oldugunu dusundugun icin oyle oluyor. Kendi cocugunda gayet rahat temizlersin merak etme
Bunu bende düşünüyorum yeğenim küçüktü bana altını değiştir dediler midem kalktı kalkıp gittimAy bilmiyorum çok fazla geliyo yine de 60 paket nedireşimde sürekli bez alalım falan diyo ama ben onu da doğunca alırız diye almadım. Bide altını değiştirmek falan çok mide bulandırıcı geliyor bana yeğenimde falan yanımda değiştirilirken bile kusmalık oluyordum herkes kendi çocuğun öyle olmaz diyor ama şimdi beline kadar falan diyince içim bi kötü oldu
Hatirlamiyorum, unutmusum. Ama 8 paket filan premature bez kullandigimi hatirliyorum. 30 ya da 40 liydi o bezler sanirim. Kuvozdeydi o zaman. Altini ben degistirsem eminim cok daha fazla kullanirdimO zaman 1 numara bebek bezinden ne kadar almak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?