2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Nazar Islamda var ve insanlarin nefislerini ustumuze cekmemek gerek ki ben hicbir seyi paylasmiyorum hayatimda. suraya gittim surayi gezdim sunu aldim vs.

( paylasmayinca da cogu insan gezmedi almadi yemedi saniyor o da baska ironi) imrenen olur hakka gecerim haset eden olur ustume cekerim Allah korusun.

Kesınlıkle, ben de nazara cok ınanıyorum, o kadsr cok sey yasadım kı, saglık ocagındakı ebem bile uyardı benı, bak cok guzel gıdıyor cok sukur, kendı köşene çekil, duanı et, kımseye ıyı oldugundan bahsetme dedı. Ikı kaybıma sahıt oldu o da.cok destek oluyor bana saolsun.. Aldıgını verdıgını kımseye anlatma der..

Tek ben böyle düşünüyorum sanıyordum ama yalnız değilmişim. Bende hiç sosyal medyada paylasim yapmıyorum ama toplu resim cekilmemiz gerekti işyerinde. Hemen arkalara gectim karnin gorunmesin diye resimlerde çünkü paylaşacaklarını biliyordum. Kendimde pek bisey paylasmiyorum bebek konusunu da cok acmiyorum dışarda. Burda hepimiz hamileyiz burada konuşmakta paylaşmakta sıkıntı görmüyorum ama onun haricinde dışarda dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Uzun bir süre benim de bebegim olmadı ve ister istemez yolda yürürken hamile birini gördüğümde veya kucaginda bebekle birini gördüğümde dikkatimi cekerdi hemen dua okurdum art niyetle bakmadığım halde ne bileyim belki nazar deger diye düşündüğüm icin. Simdi de cok bol giyiyorum belli olmasın diye ama yinede artik hafiften görünmeye başladı gibi. Artik insanlar yüzüme degil karnima bakarak konusuyo ve ben bundan gerçekten tedirgin oluyorum hep dua okuyorum yolda yürürken falan. Bence de kesinlikle okumak lazim. Rabbim hem bizim hemde hamile olan herkesin evlatlarını korusun, sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah çocuk sahibi olamayan kimseye de aratmasin en kisa zamanda herkesin evinde o masum bebek kokusu olsun herkese nasip olsun diye dua ediyorum sürekli

Bende aynı fikirdeyim bayadir dışarı çıkmıyorsun komşularım ile dün cardakta oturduk o sıra bile fark ettim gerckten nefis ve kötü niyetli insan sayısı çok fazla özellikle ikiz olduğunu duyan çok garipsiyor ve tüm gece içim huzursuz oldu bir cogumuz bebek sahibi olmak için ilmek ilmek emek verdik kaç tane kayıp yaşadık neler gördük nasıl dertlerler uğraştık ben Allah'ım herrkesin gönlüne göre ver diyorum sürekli.. bide bu arada bir yerde okudum peygamber efendimiz uyumadan Felak nas Ayetel Kürsi olurmuş avcuna tüm vücudunu mest edermiş her gün yapmaya çalışıyorum rabbim esirgesin sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alalım ins

Kız hepimizde varmış ya nazar grubu okuyalım komple
Ya kendimi bi kere falan paylaştım normalde de fazla paylaşmam ama daha da yok sonra al başıma iş
bende de aynı durum bide uzun zaman sonra oldu yakınlarımdaki herkes merak ediyor
ben salak gibi süt geldiğini söyledim ablam falan kızdı niye söyledin diye ne bilim ben en çok nazar süte değermiş daha da gelmiyo nasıl etki yaptıysa süt gelirse söylemiyoruz kimseye kızlar bu iyi bişeymiş

Kalabalık nazar degebilecek ortamlarda mavi renkli toka eşarp fular vb şeyler takmak o gözden çıkan negatif enerjiyi direkt alıyormuş nazar boncuğu vb çatladı diyorlar ya cidden mavi renk o enerjiyi emiyormus

Ben 157 eşim 185 benim kız babaya çekerse iri doğacağı kesin

Bir de bebegin karinda olmesi genelde ilk haftalarda oluyor o da kromozomal bozukluklardan oluyor. Simdiki haftalarda ikili testler, detaylilar yapilmis oluyor. O yuzden pek duymadim bu haftalarda karinda kalp durmasi olayini
Aynen oyle canım çok sukur

Kızlar 3 gündür o kadar çok stres oldum ki hersey üst üste geldi çok üzüldüm ağladım bağırdım çağırdım en çok da bu yüzden bebeğime bunları yaşattığım için üzüldüm ben stres oldukça o daha çok tekmeledi ben daha çok üzüldüm hala daha sıkıntılar devam ediyor ve düşünmeden edemiyorum dua okuyorum namaz kılıyorum kuran okuyorum ama yok gecmiyor bebeğime eziyet ettiğim için vicdan azabı çekiyorum ama elimde değil. Bundan en az zarari almasi için ne yapabilirim başımı alıp gidesim var ama öyle bir şansım da yok napicam bılmıyorum

Ben en yakın arkadaşıma anlatınca rahatlıyorum anlatırken çözümde buluyorum anlatsan belki içinden daha rahat çıkarsın

Yaş incir ben normalde çok severim ama kabuksuz bir meyve yerken korkuyorum mikrop vardır diye. Geçen aldım ama yeşil kabuğunu soyup yedim . Yıkadığım halde temiz olmuyor gibi geliyor. Nasıl temizlenebilir
ben 3-4 gündür çok feci kabızdım.
Dün kız kardeşim benim için bahçede ağaca tırmanıp incir topladı..( Teyzelerin Şahııı)
Kabuklu olarak tükettim 2 gündür. Allaha şükür bağıraklrım temizlendi.Asıl WC'ye bizi götüren kabuk tarafı 2-3 kere güzelce yıka kabuğu ile tüketmeye çalış taze inciri.Kuru incirde sağlam 2-3 kere yıkasan yinede yeterli olur

Yaaa noldu ki insan kaynaklı problem mi izine ne zaman çıkıyorsun?

En iyisi kişinin kendine okuması zaten canım. Asr suresini de tavsiye ediyor peygamberimiz. Hem sünnet sevabı kazanmış olursun, hem bebiş Sabırlı olur, hem için rahatlar. Nas felak sureleri ile de kötü şeyleri kovdun , ayetel kürsi ile manevi koruyucu kalkanı çektin mi bişey olmaz Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…