2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Gumus kararir kuzum ztn. Normal kararmasi. Temizleyince duzeliyor

Kızlar Allah korusun aklıma bir soru takıldı, evlerden uzak olsun bebek karninda ölürse anne farkeder mi kanama vs mi olur, yoksa doktor kontrolune gidince mi öğrenilir

Kızlar Allah korusun aklıma bir soru takıldı, evlerden uzak olsun bebek karninda ölürse anne farkeder mi kanama vs mi olur, yoksa doktor kontrolune gidince mi öğrenilir
Ben 8. Haftada kaybetmistim bebegimi. Yaklasik 10 gundur filan kahverengi lekelenmem vardi o ara 2-3 gune bir doktora gitmistim. Kontrole gittigimde ogrendim.kalp atisi durmustu

Ya yapmam mı bende biraz göbek vardı hamile kalmadan önce belki ondan bilmiyorum başta hiç olmuyordu sonra böyle içerde yumrular olmaya başladı arada belkide ben beceremiyorum ne bilim
Canım sürekli iğne vurmaktan derimizde hassaslaştı artık ya az kaldı her şey bebeklerimiz için 3 aya biticek inşallah

Canım yarım çay bardağı kadar soğuk sütü aralıklı olarak 4-5 yudumda içmek işe yarıyor ama bi seferde içmiceksin bi yudum al mesela 3-4 dakika sonra diğer yudum gibi
Seninkilerin saçları çıkmaya başlamış olabilir çünkü

Canım şuan zaten hareketlerini hissediyor çoğumuz ordan anlarız daha erken haftalarda anlaşılmıyor benim bebeğimin kalbi durmuş en son ki kontrolden 2-3 gün sonra ama hiç anlamadım bi gün hafif lekelenmem oldu acile gittim bebek 20 gün olmuş karnımda öleli. Rabbim kimseye yaşatmasın bence böyle olumsuz şeyleri araştırıp konuşmayalım ya düşüncesi bile insanın kalbini sıkıştırıyor hepimiz sağlıkla sürecimizi tamamlayıp bebeklerimizi kucağımıza alacağız

Canım bir anlık korku geldi içime çok kötü bir düşünce, hani birini ararsın telefonu acmazda öldü mü diye kafayı yersin ya bir dakika içinde öyle oldum niyeyse içime panik girdi cok saçma biliyorm ama

Güneşten diyorsan hayır bir zararı yok olmazda ama enfeksiyon olabilir, genel olarak havuza girmeyin diyor doktorlar ama hepsi değil
Evet o yüzden bilerek sabahın ilk saati gittim kimse yokken su temizdi bir kaç kez girdim çıktım baktım millet geliyor bir daha girmedim eve geldim

Bence olur canim bir gumuscuye gotur sterilizasyon icin yeterli. Gumus omurluk urun

Canım yarım çay bardağı kadar soğuk sütü aralıklı olarak 4-5 yudumda içmek işe yarıyor ama bi seferde içmiceksin bi yudum al mesela 3-4 dakika sonra diğer yudum gibi
Ben de süt iyi diye biliyordum kayınvalideme doktoru sakın süt içme yanınca miden demiş o yüzden içmedim of çok fena bir şey bu

Panik olursan bebeğini etkilersin hareketleri azalır daha çok panik olursun. Rahatlamaya çalış kötü düşünme oku bol bol kendini

Ben de süt iyi diye biliyordum kayınvalideme doktoru sakın süt içme yanınca miden demiş o yüzden içmedim of çok fena bir şey bu
Maden suyu icmeyi denedin mi canim. Hamieligin ilk donemlerinde bi gun yedigim yemegin cok aci oldugunu anlamamisim. Sonrasinda acayip midem yanmisti. Maden suyu cok iyi gelmisti

Canım Allah korusun öyle bir şey olsa 3 günden sonra sen de zehirlenirsin

Yoğurt bana iyi geliyor çay kaşığının ucuyla çay bardağından suyu karıştır o da iyi geliyor bir de mideni altını falan ov bebeğin yönü değişsin o da geçiriyor en çare gaviscon duo

Maden suyu icmeyi denedin mi canim. Hamieligin ilk donemlerinde bi gun yedigim yemegin cok aci oldugunu anlamamisim. Sonrasinda acayip midem yanmisti. Maden suyu cok iyi gelmisti
Yok denememiştim deneyeyim maden suyunu da
Yoğurt bana iyi geliyor çay kaşığının ucuyla çay bardağından suyu karıştır o da iyi geliyor bir de mideni altını falan ov bebeğin yönü değişsin o da geçiriyor en çare gaviscon duo
Yoğurdu da deneyeyim canım teşekkür ederim, rennie aldım daha demin

Yok denememiştim deneyeyim maden suyunu da

Yoğurdu da deneyeyim canım teşekkür ederim, rennie aldım daha demin
Çok büyük ihtimalle ya kafasını yaslamistir ya da tekme atıyordur midene öyle yaramazliklar yapınca hemen yanma başlıyor

Kızlar mide yanmasına bir çay bardağına, bir çay kaşığının yarısı kadar karbonat ekleyip içiyorlar iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…