- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.641
Gumus kararir kuzum ztn. Normal kararmasi. Temizleyince duzeliyorKızlar bu gümüş kapaklarda silverella ile silver pad 999 ayarlarda hangisi daha iyi? Bide arkadaşımın varmış ama kararmış o sana vereyim bi kaç kez kullandım sonra kullanmadım diyor. Ama hafif kararmış temizleyip kaldırmasına rağmen. Onu alsam gümüşçüde parlattırsam olur mu? Onda ki silver pad miş.
Ben 8. Haftada kaybetmistim bebegimi. Yaklasik 10 gundur filan kahverengi lekelenmem vardi o ara 2-3 gune bir doktora gitmistim. Kontrole gittigimde ogrendim.kalp atisi durmustuKızlar Allah korusun aklıma bir soru takıldı, evlerden uzak olsun bebek karninda ölürse anne farkeder mi kanama vs mi olur, yoksa doktor kontrolune gidince mi öğrenilir
Canım sürekli iğne vurmaktan derimizde hassaslaştı artık yaYa yapmam mı bende biraz göbek vardı hamile kalmadan önce belki ondan bilmiyorum başta hiç olmuyordu sonra böyle içerde yumrular olmaya başladı arada belkide ben beceremiyorum ne bilim
Canım yarım çay bardağı kadar soğuk sütü aralıklı olarak 4-5 yudumda içmek işe yarıyor ama bi seferde içmiceksin bi yudum al mesela 3-4 dakika sonra diğer yudum gibiKızlar inanılmaz mide yanmam var 2 gündürmahvetti beni
Seninkilerin saçları çıkmaya başlamış olabilir çünküCanım yarım çay bardağı kadar soğuk sütü aralıklı olarak 4-5 yudumda içmek işe yarıyor ama bi seferde içmiceksin bi yudum al mesela 3-4 dakika sonra diğer yudum gibi
Canım şuan zaten hareketlerini hissediyor çoğumuz ordan anlarız daha erken haftalarda anlaşılmıyor benim bebeğimin kalbi durmuş en son ki kontrolden 2-3 gün sonra ama hiç anlamadım bi gün hafif lekelenmem oldu acile gittim bebek 20 gün olmuş karnımda öleli. Rabbim kimseye yaşatmasınKızlar Allah korusun aklıma bir soru takıldı, evlerden uzak olsun bebek karninda ölürse anne farkeder mi kanama vs mi olur, yoksa doktor kontrolune gidince mi öğrenilir
Canım bir anlık korku geldi içime çok kötü bir düşünce, hani birini ararsın telefonu acmazda öldü mü diye kafayı yersin ya bir dakika içinde öyle oldum niyeyse içime panik girdi cok saçma biliyorm amaCanım şuan zaten hareketlerini hissediyor çoğumuz ordan anlarız daha erken haftalarda anlaşılmıyor benim bebeğimin kalbi durmuş en son ki kontrolden 2-3 gün sonra ama hiç anlamadım bi gün hafif lekelenmem oldu acile gittim bebek 20 gün olmuş karnımda öleli. Rabbim kimseye yaşatmasınbence böyle olumsuz şeyleri araştırıp konuşmayalım ya düşüncesi bile insanın kalbini sıkıştırıyor hepimiz sağlıkla sürecimizi tamamlayıp bebeklerimizi kucağımıza alacağız
Evet o yüzden bilerek sabahın ilk saati gittim kimse yokken su temizdi bir kaç kez girdim çıktım baktım millet geliyor bir daha girmedim eve geldimGüneşten diyorsan hayır bir zararı yok olmazda ama enfeksiyon olabilir, genel olarak havuza girmeyin diyor doktorlar ama hepsi değil
Bence olur canim bir gumuscuye gotur sterilizasyon icin yeterli. Gumus omurluk urunKızlar bu gümüş kapaklarda silverella ile silver pad 999 ayarlarda hangisi daha iyi? Bide arkadaşımın varmış ama kararmış o sana vereyim bi kaç kez kullandım sonra kullanmadım diyor. Ama hafif kararmış temizleyip kaldırmasına rağmen. Onu alsam gümüşçüde parlattırsam olur mu? Onda ki silver pad miş.
Ben de süt iyi diye biliyordum kayınvalideme doktoru sakın süt içme yanınca miden demiş o yüzden içmedimCanım yarım çay bardağı kadar soğuk sütü aralıklı olarak 4-5 yudumda içmek işe yarıyor ama bi seferde içmiceksin bi yudum al mesela 3-4 dakika sonra diğer yudum gibi
Panik olursan bebeğini etkilersin hareketleri azalır daha çok panik olursun. Rahatlamaya çalış kötü düşünme oku bol bol kendiniCanım bir anlık korku geldi içime çok kötü bir düşünce, hani birini ararsın telefonu acmazda öldü mü diye kafayı yersin ya bir dakika içinde öyle oldum niyeyse içime panik girdi cok saçma biliyorm ama
Maden suyu icmeyi denedin mi canim. Hamieligin ilk donemlerinde bi gun yedigim yemegin cok aci oldugunu anlamamisim. Sonrasinda acayip midem yanmisti. Maden suyu cok iyi gelmistiBen de süt iyi diye biliyordum kayınvalideme doktoru sakın süt içme yanınca miden demiş o yüzden içmedimof çok fena bir şey bu
Canım Allah korusun öyle bir şey olsa 3 günden sonra sen de zehirlenirsinCanım bir anlık korku geldi içime çok kötü bir düşünce, hani birini ararsın telefonu acmazda öldü mü diye kafayı yersin ya bir dakika içinde öyle oldum niyeyse içime panik girdi cok saçma biliyorm ama
Yoğurt bana iyi geliyor çay kaşığının ucuyla çay bardağından suyu karıştır o da iyi geliyor bir de mideni altını falan ov bebeğin yönü değişsin o da geçiriyor en çare gaviscon duoBen de süt iyi diye biliyordum kayınvalideme doktoru sakın süt içme yanınca miden demiş o yüzden içmedimof çok fena bir şey bu
Yok denememiştim deneyeyim maden suyunu daMaden suyu icmeyi denedin mi canim. Hamieligin ilk donemlerinde bi gun yedigim yemegin cok aci oldugunu anlamamisim. Sonrasinda acayip midem yanmisti. Maden suyu cok iyi gelmisti
Yoğurdu da deneyeyim canım teşekkür ederim, rennie aldım daha deminYoğurt bana iyi geliyor çay kaşığının ucuyla çay bardağından suyu karıştır o da iyi geliyor bir de mideni altını falan ov bebeğin yönü değişsin o da geçiriyor en çare gaviscon duo
Çok büyük ihtimalle ya kafasını yaslamistir ya da tekme atıyordur mideneYok denememiştim deneyeyim maden suyunu da
Yoğurdu da deneyeyim canım teşekkür ederim, rennie aldım daha demin
Peki silveralla mı silver ped mi daha iyi 999 ayar.Bence olur canim bir gumuscuye gotur sterilizasyon icin yeterli. Gumus omurluk urun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?