- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.661
Ay sanırım bir şeyler yapıyor ama hayırlısıÇok büyük ihtimalle ya kafasını yaslamistir ya da tekme atıyordur mideneöyle yaramazliklar yapınca hemen yanma başlıyor
Benim midem bulanıyor tekme atıncaAy sanırım bir şeyler yapıyor ama hayırlısı
Bence fark etmez canim, gumus oldugu surece hic farki olmaz. Ben xsilver aldim kendi sitesinden uygunduPeki silveralla mı silver ped mi daha iyi 999 ayar.
Ne olduğunu o kadar çok merak ettim kiBızdekıler ali kıran baş kesen, benım düşük grubundan bir arkadasım okumus yazılanları, şok olmus kız, neyin içine düştün sen dedı, ben kımse ıle kolay kolay tartısmam, cevap vermem.. O yzden oradan ayrıldım buraya geldim, can sıkmaya lüzum yok dedım.. O grupta yazan 2 kısı buraya da yazmaya baslayınca ıclerındekı kin ortaya cıktı, kızları şikayet etmısler hem orda hem burda yazmasınlar dıyene kadar komık
@Cimenlere_uzansam benımle konustugunu gormesın, senı de şikayet eder bak
Canim bizim haftalarimizdan bahsediyorsan zaten hareketlerini hissettigimiz için Allah korusun oyle birsey olursa anlarız zaten ama ilk haftalarda anlamak çok zor kiminde kanama oluyor kimin de olmuyor. Benim halam anlatmıştı ilk bebeği 20 sene önce falan karninda ölmüş meğer ilk haftalarda 1 buçuk ay sonra doktora gittiğinde fark etmiş hiç bir belirti olmamış evlerden jrakKızlar Allah korusun aklıma bir soru takıldı, evlerden uzak olsun bebek karninda ölürse anne farkeder mi kanama vs mi olur, yoksa doktor kontrolune gidince mi öğrenilir
Bana süt iyi geliyor mide yanmasına canım yada gavisconun pembe olanı alabiliyorsan evde bulundur çünkü daha çok midemiz yanacakKızlar inanılmaz mide yanmam var 2 gündürmahvetti beni
Bir de bebegin karinda olmesi genelde ilk haftalarda oluyor o da kromozomal bozukluklardan oluyor. Simdiki haftalarda ikili testler, detaylilar yapilmis oluyor. O yuzden pek duymadim bu haftalarda karinda kalp durmasi olayiniCanim bizim haftalarimizdan bahsediyorsan zaten hareketlerini hissettigimiz için Allah korusun oyle birsey olursa anlarız zaten ama ilk haftalarda anlamak çok zor kiminde kanama oluyor kimin de olmuyor. Benim halam anlatmıştı ilk bebeği 20 sene önce falan karninda ölmüş meğer ilk haftalarda 1 buçuk ay sonra doktora gittiğinde fark etmiş hiç bir belirti olmamış evlerden jrak
Bana süt iyi geliyor mide yanmasına canım yada gavisconun pembe olanı alabiliyorsan evde bulundur çünkü daha çok midemiz yanacak
Kesinlikle öyle ben her gün Cevşen okuyorum manevî olarak çok rahatlatıcı oluyorKızlar bence kendimizi bol bol okumamız lazım diye düşünüyorum. Çok paylaşmamaya çalışıyorum sosyal medyada bişiler ama ne zaman paylaşsam o günüm zor geçiyor. Ki yani ayda bi kere falan paylaşırım yani. Yolda tanıdık biri görünce hiç gözü bana bakmıyor karnıma bakıyo direk eve gidince ters dönüyorum anında. Normalde de pek göze falan gelmem ama bence etkisi var. Bence hamilelikte bu olayda da artış var.
Sana katiliyorum. Nst de sancimin ciktigi gunun 1 gun oncesinde komsularla yaklasik 20-25 kisi mangal yapmistik bahcede. Insanlar hic belli olmuyor 5 aylik hamile oldugun deyip durdular. Cok zayifsin dediler. Dedigin gibi herkesin gozu karnimdaydi. Ertesi gun yamuldum resmen. Hic kalabaliga da girmemek lazim sanirimKızlar bence kendimizi bol bol okumamız lazım diye düşünüyorum. Çok paylaşmamaya çalışıyorum sosyal medyada bişiler ama ne zaman paylaşsam o günüm zor geçiyor. Ki yani ayda bi kere falan paylaşırım yani. Yolda tanıdık biri görünce hiç gözü bana bakmıyor karnıma bakıyo direk eve gidince ters dönüyorum anında. Normalde de pek göze falan gelmem ama bence etkisi var. Bence hamilelikte bu olayda da artış var.
Kuzum böyle olunca dua oku yada seni rahatlatacak bir meditasyon yap. Karnını okşa sev olmadı çikolata ye bebişin oynamaya başlasın için rahatlasınCanım bir anlık korku geldi içime çok kötü bir düşünce, hani birini ararsın telefonu acmazda öldü mü diye kafayı yersin ya bir dakika içinde öyle oldum niyeyse içime panik girdi cok saçma biliyorm ama
Ay ne alaka bilmiyorum canım ben midem yanınca direk böyle yapıyorum beni çok rahatlatıyor valla bi zararını görmedim ama yinede sen bilirsin tabikiBen de süt iyi diye biliyordum kayınvalideme doktoru sakın süt içme yanınca miden demiş o yüzden içmedimof çok fena bir şey bu
Bende nas felak ayetel kürsü okuyorum sürekli rahatlatıyoKesinlikle öyle ben her gün Cevşen okuyorum manevî olarak çok rahatlatıcı oluyor
O nasıl olacak işte olmuyo kiSana katiliyorum. Nst de sancimin ciktigi gunun 1 gun oncesinde komsularla yaklasik 20-25 kisi mangal yapmistik bahcede. Insanlar hic belli olmuyor 5 aylik hamile oldugun deyip durdular. Cok zayifsin dediler. Dedigin gibi herkesin gozu karnimdaydi. Ertesi gun yamuldum resmen. Hic kalabaliga da girmemek lazim sanirim
Ben şimdiye kadar hiç sosyal medyada öyle paylaşım yapmadım fotoğraf paylaşmayı pek sevmem sadece babalar gününde eşimle olan fotoğraf koyup ilk babalar günün kutlu olsun yazmıştım ne ultrason ne başka bir fotoğraf paylaşmıyorum ister istemez kimin gözü var yok bilemeyiz göz çok kötü yapıyor insanı bebiş doğunca da pek paylaşmayı düşünmüyorum açıkçasıSana katiliyorum. Nst de sancimin ciktigi gunun 1 gun oncesinde komsularla yaklasik 20-25 kisi mangal yapmistik bahcede. Insanlar hic belli olmuyor 5 aylik hamile oldugun deyip durdular. Cok zayifsin dediler. Dedigin gibi herkesin gozu karnimdaydi. Ertesi gun yamuldum resmen. Hic kalabaliga da girmemek lazim sanirim
Yakınında biri yok mu yasin okut kendine canımBende nas felak ayetel kürsü okuyorum sürekli rahatlatıyo
O nasıl olacak işte olmuyo kidün bişiler paylaştım dün akşamdan beri böyle biraz tuhafım modum yok sonra aklıma geldi
Ya bir yerde şey görmüştüm anlık fotoğraf paylaşmayın enerjinizi daha çok etkiler bir gün önceki ya da daha önceki fotoğraflarınızı paylaştığınızda enerjinizi daha az etkiler diye.Ben şimdiye kadar hiç sosyal medyada öyle paylaşım yapmadım fotoğraf paylaşmayı pek sevmem sadece babalar gününde eşimle olan fotoğraf koyup ilk babalar günün kutlu olsun yazmıştım ne ultrason ne başka bir fotoğraf paylaşmıyorum ister istemez kimin gözü var yok bilemeyiz göz çok kötü yapıyor insanı bebiş doğunca da pek paylaşmayı düşünmüyorum açıkçası
Sorun yok canım bebeğim hareket etti sağolsun, burada bazı zorlukları yaşayan arkadaşları okudukça bir anlık anskiyete geldi resmen, hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah yavrularımızıKuzum böyle olunca dua oku yada seni rahatlatacak bir meditasyon yap. Karnını okşa sev olmadı çikolata ye bebişin oynamaya başlasın için rahatlasınkorkutma hiç kendini ben özellikle bu tarz olumsuz yorumları hiç okumadan geçmeye çalışıyorum. Okuyunca etkileniyor insan ister istemez bebişlerimizi strese sokmaya gerek yok. Sağlıkla gelecekler inşallah
İnan bence önceki de olsa insanlar bazen çekemiyor bu yüzden haset ediyorYa bir yerde şey görmüştüm anlık fotoğraf paylaşmayın enerjinizi daha çok etkiler bir gün önceki ya da daha önceki fotoğraflarınızı paylaştığınızda enerjinizi daha az etkiler diye.
Kendi kendimi okuyorum yaa rahatlatıyo biraz birazYakınında biri yok mu yasin okut kendine canım
kötü düşünmeeeSorun yok canım bebeğim hareket etti sağolsun, burada bazı zorlukları yaşayan arkadaşları okudukça bir anlık anskiyete geldi resmen, hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı
Ay bu ay daha bişi almak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum da öyle de bişiN11 e kupon40 kodu gelmiş bebek ürünlerinde geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?