2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ne olduğunu o kadar çok merak ettim ki

Kızlar Allah korusun aklıma bir soru takıldı, evlerden uzak olsun bebek karninda ölürse anne farkeder mi kanama vs mi olur, yoksa doktor kontrolune gidince mi öğrenilir
Canim bizim haftalarimizdan bahsediyorsan zaten hareketlerini hissettigimiz için Allah korusun oyle birsey olursa anlarız zaten ama ilk haftalarda anlamak çok zor kiminde kanama oluyor kimin de olmuyor. Benim halam anlatmıştı ilk bebeği 20 sene önce falan karninda ölmüş meğer ilk haftalarda 1 buçuk ay sonra doktora gittiğinde fark etmiş hiç bir belirti olmamış evlerden jrak
Kızlar inanılmaz mide yanmam var 2 gündür mahvetti beni
Bana süt iyi geliyor mide yanmasına canım yada gavisconun pembe olanı alabiliyorsan evde bulundur çünkü daha çok midemiz yanacak

Bir de bebegin karinda olmesi genelde ilk haftalarda oluyor o da kromozomal bozukluklardan oluyor. Simdiki haftalarda ikili testler, detaylilar yapilmis oluyor. O yuzden pek duymadim bu haftalarda karinda kalp durmasi olayini

Kızlar bence kendimizi bol bol okumamız lazım diye düşünüyorum. Çok paylaşmamaya çalışıyorum sosyal medyada bişiler ama ne zaman paylaşsam o günüm zor geçiyor. Ki yani ayda bi kere falan paylaşırım yani. Yolda tanıdık biri görünce hiç gözü bana bakmıyor karnıma bakıyo direk eve gidince ters dönüyorum anında. Normalde de pek göze falan gelmem ama bence etkisi var. Bence hamilelikte bu olayda da artış var.

Kesinlikle öyle ben her gün Cevşen okuyorum manevî olarak çok rahatlatıcı oluyor

Sana katiliyorum. Nst de sancimin ciktigi gunun 1 gun oncesinde komsularla yaklasik 20-25 kisi mangal yapmistik bahcede. Insanlar hic belli olmuyor 5 aylik hamile oldugun deyip durdular. Cok zayifsin dediler. Dedigin gibi herkesin gozu karnimdaydi. Ertesi gun yamuldum resmen. Hic kalabaliga da girmemek lazim sanirim

Kuzum böyle olunca dua oku yada seni rahatlatacak bir meditasyon yap. Karnını okşa sev olmadı çikolata ye bebişin oynamaya başlasın için rahatlasın korkutma hiç kendini ben özellikle bu tarz olumsuz yorumları hiç okumadan geçmeye çalışıyorum. Okuyunca etkileniyor insan ister istemez bebişlerimizi strese sokmaya gerek yok. Sağlıkla gelecekler inşallah

Ben de süt iyi diye biliyordum kayınvalideme doktoru sakın süt içme yanınca miden demiş o yüzden içmedim of çok fena bir şey bu
Ay ne alaka bilmiyorum canım ben midem yanınca direk böyle yapıyorum beni çok rahatlatıyor valla bi zararını görmedim ama yinede sen bilirsin tabiki

Kesinlikle öyle ben her gün Cevşen okuyorum manevî olarak çok rahatlatıcı oluyor
Bende nas felak ayetel kürsü okuyorum sürekli rahatlatıyo
O nasıl olacak işte olmuyo ki dün bişiler paylaştım dün akşamdan beri böyle biraz tuhafım modum yok sonra aklıma geldi

Ben şimdiye kadar hiç sosyal medyada öyle paylaşım yapmadım fotoğraf paylaşmayı pek sevmem sadece babalar gününde eşimle olan fotoğraf koyup ilk babalar günün kutlu olsun yazmıştım ne ultrason ne başka bir fotoğraf paylaşmıyorum ister istemez kimin gözü var yok bilemeyiz göz çok kötü yapıyor insanı bebiş doğunca da pek paylaşmayı düşünmüyorum açıkçası

Bende nas felak ayetel kürsü okuyorum sürekli rahatlatıyo

O nasıl olacak işte olmuyo ki dün bişiler paylaştım dün akşamdan beri böyle biraz tuhafım modum yok sonra aklıma geldi
Yakınında biri yok mu yasin okut kendine canım

Ya bir yerde şey görmüştüm anlık fotoğraf paylaşmayın enerjinizi daha çok etkiler bir gün önceki ya da daha önceki fotoğraflarınızı paylaştığınızda enerjinizi daha az etkiler diye.

Sorun yok canım bebeğim hareket etti sağolsun, burada bazı zorlukları yaşayan arkadaşları okudukça bir anlık anskiyete geldi resmen, hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı

Ya bir yerde şey görmüştüm anlık fotoğraf paylaşmayın enerjinizi daha çok etkiler bir gün önceki ya da daha önceki fotoğraflarınızı paylaştığınızda enerjinizi daha az etkiler diye.
İnan bence önceki de olsa insanlar bazen çekemiyor bu yüzden haset ediyor

Yakınında biri yok mu yasin okut kendine canım
Kendi kendimi okuyorum yaa rahatlatıyo biraz biraz
kötü düşünmeee geçen elli kere yazdım hatta buraya bi anlık panik atak oldum durduk yere yani bişe de yoktu bebek o gün hareket etmedi resmen iyice panik oldum. Gece okudum kendimi zor rahatladım sonra baktım bebekte oynamaya başladı. Anında etkileniyo bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…