- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.881
Evet orası öyle ama yine de erken gibi geliyor insanaÇok erken gelmemişler yaa 38de falan bazısı
Eksiklerinizi internetten alırsınız bişey olmazÖnceki gün maraşa geldim annemin yanına ama adamakıllı bebek mağazası kalmamış alışveriş içinmersinden ne aldıysam o kaldı maalesef
Maşallah canım Rabbim musmutlu günlerde kullanmayı nasip etsin.Bebek Arabası
Puset
Bakım çantası
Bakım sırt çantası
Küçük beşik
Büyük beşik
Şampuan
Bebek deterjanı
Bebek yumuşatıcısı
Pişik kremi
Islak mendil
Bebek yağı
Mama kaşığı
Emzik
Biberon
Diş kaşıyıcı
Yorgan
Battaniye
Nevresim takımı
Temizleme pamuğu
Kanguru
Burun aspiratöru
Göğüs pompası
Göğüs pedi
Tırnak bakım seti
Ateş ölçer
Saç fırçası ve konak tarağı
Emzirme önlüğü
Emzirme yastığı
Alt açma minderi
Alt açma örtüsü
Emzik kutusu
Banyo seti
Bornoz
Aklıma gelenler bunları tamamladım çok şükür
Teşekkür ederim canım içinde sallandığı günleri görmek nasip olsun yaKasımın son haftasıda olur anlaşmaya bu maddeye eklearalığın sonu olmaz ama
güle güle kullansııınn
Aslında hiç bilmiyorum kararsızim ama kullanmamız gerekir mi bazıları tülbent filan da bağlıyormjs ben şey düşündüm zaten ilk zaman baglayamam insanın sancısı olur ama sonra ne olur bilmiyorumKorse kullanacakmısın? O yoktu içlerindebende eksik listesinde o var
Mesela ben kanguruyu 156 liraya almıştım şuan 300 liraMaşallah canım Rabbim musmutlu günlerde kullanmayı nasip etsin.bize de en yakın zamanda ucuzundan ve iyisinden tamamlamayı
Amazon ve hepsiburadada 150 tl aynı ürün ,Trendyolda xiaomi marka termometre 179 tl kargo bedava
Ben hala kanguru almadım ve ne almam gerekiyor bilmiyorum. Kullanır mıyım onu da bilmiyorumMesela ben kanguruyu 156 liraya almıştım şuan 300 lira
Aslında ben kendim çekmeyi düşünüyorumKızlar bebeklere fotoğraf çektiriyorlar ya 1 haftalıkken falan istiyor musunuz
Önceden konuşmuştum ben fotoğrafçıyla ama şuan kesin artmıştır bir daha konuşmam lazım galibaAslında ben kendim çekmeyi düşünüyorum
Evet ya herşeye zam geliyor ona kesin gelmiştirÖnceden konuşmuştum ben fotoğrafçıyla ama şuan kesin artmıştır bir daha konuşmam lazım galiba
Ben çok istiyorum ama fiyat almadım hiç. Sadece istiyorumKızlar bebeklere fotoğraf çektiriyorlar ya 1 haftalıkken falan istiyor musunuz
Ben 30. Haftada tamamlayacağım inşallah. 33de kesin hazır olmalıKızlar bu arada hazırlıkları ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz hastane çantası kıyafet yıkama filan
Ogluma hamileyken 28. Haftada hazirlamistim hepsini. Simdi cok fazla eksigim var alinacak. Yine 28. Haftadan sonra hazirlamayi dusunuyorumKızlar bu arada hazırlıkları ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz hastane çantası kıyafet yıkama filan
Benimde çok eksiğim var ya. Hep ertelerik şimdide herşey arttı.Ogluma hamileyken 28. Haftada hazirlamistim hepsini. Simdi cok fazla eksigim var alinacak. Yine 28. Haftadan sonra hazirlamayi dusunuyorum
Ben kasım ilk haftasına kadar eksikleri tamamlayıp 2.-3. Hafta yıkamayı planlıyorum. En geç aralık ilk hafta çanta- Yıkama yaparım. (Şimdi bunu yazarken kendimi biliyorum kesin son dk ya bırakırım. Ya siz gaza getirirsiniz yaparım ya da arkadaşlarım daha fazla dayanamayıp gelip yaparlar)Kızlar bu arada hazırlıkları ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz hastane çantası kıyafet yıkama filan
Daha 4 ayimiz var yavas yavas tamamlariz benceBenimde çok eksiğim var ya. Hep ertelerik şimdide herşey arttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?