2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Maşallah canım Rabbim musmutlu günlerde kullanmayı nasip etsin. bize de en yakın zamanda ucuzundan ve iyisinden tamamlamayı

Korse kullanacakmısın? O yoktu içlerinde bende eksik listesinde o var
Aslında hiç bilmiyorum kararsızim ama kullanmamız gerekir mi bazıları tülbent filan da bağlıyormjs ben şey düşündüm zaten ilk zaman baglayamam insanın sancısı olur ama sonra ne olur bilmiyorum

Kızlar bebeklere fotoğraf çektiriyorlar ya 1 haftalıkken falan istiyor musunuz

Kızlar bu arada hazırlıkları ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz hastane çantası kıyafet yıkama filan
Ogluma hamileyken 28. Haftada hazirlamistim hepsini. Simdi cok fazla eksigim var alinacak. Yine 28. Haftadan sonra hazirlamayi dusunuyorum

Kızlar bu arada hazırlıkları ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz hastane çantası kıyafet yıkama filan
Ben kasım ilk haftasına kadar eksikleri tamamlayıp 2.-3. Hafta yıkamayı planlıyorum. En geç aralık ilk hafta çanta- Yıkama yaparım. (Şimdi bunu yazarken kendimi biliyorum kesin son dk ya bırakırım. Ya siz gaza getirirsiniz yaparım ya da arkadaşlarım daha fazla dayanamayıp gelip yaparlar) benden çok stresli etrafım.
Ben sürekli “amaaannn eskiden tarlada doğurup sonra ile devam ediyorlarmış “ diyorum deliriyorlar

Kapadokya ya gitmeyi düşünüyorum 28. Haftada araba ile sizce tehlikeli olur mu? Çok görmek istiyorum bide eşimle orda hamile çekimi yapmak istiyoruz. 25. Haftada doktoruma soracağım doktorum çok rahat kesin git bişey olmaz diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…