2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
ben de esim
Kızlar bu arada hazırlıkları ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz hastane çantası kıyafet yıkama filan
ben nasip olursa evime gecince Eylul gibi

Kızlar bu arada hazırlıkları ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz hastane çantası kıyafet yıkama fila
Hastane çantasını haftaya alıp yapacağım 30 da herşeyi halletmiş olurum inşallah köyde çünkü evim doğum başlasa elimiz ayağımıza dolanacak sağlık ocağı dahi yok bulunduğumuz yerde gitmeden hallolmuş olması lazım malum bebişlerin ne zaman geleceğide belli olmuyor

Kızlar bebek bakım çantası baktınız mı?
Benim fırsatım yok gidip inceleyemiyorum
Gönlüm Skip Hop'dan yana ama bütçem değil
Hafif kullanışlı termos gözü olan pratik bir çanta lazım bizlere

Son düzenleme:
Kızlar hastane çantası baktınız mı?
Ben evdeki ortaboy valizi kullanacağım

Islak mendil
Emzik
Biberon
Yorgan
Battaniye
Burun aspiratöru
Bornoz
Göğüs pompası
Göğüs pedi
Alt açma örtüsü

Senin listende olup benim şimdilik aldıklarımla eşleşener bunlar
Bugün biz kez daha ne kadar eksiğim olduğunu gördüm

Kızlar hastane çantası baktınız mı?
SNDMOR Bebek Değiştirme Çantası Sırt Çantası, Bez Değiştirme Çantaları Büyük Kapasiteli, Katlanabilir Karyolalı Taşınabilir Seyahat Bezi Çantası, Bebek Yatağı Sırt Çantası https://amzn.eu/d/fdxx0Xr
Böyle bir şey almayı düşünüyorum AliExpress daha uygun

Kızlar tomme tippe antikolik biberon nasıls? Ablam hem avent hemde tomme tippe kullandı memnun kaldı

Kızlar bu arada hazırlıkları ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz hastane çantası kıyafet yıkama filan
Ben bütün kıyafetleri yıkadım dolaba yerleştirdim ütülemesi kaldı onlarıda havalar serinleyince şimdi değil 32den sonra da çantayı bi ara hazırlarım

Ben anne bebek çantası olarak puredu beğenmiştim, dünde kraft beğendim ikisininde fotoğrafını ekliyorum

Eklentiler

• IMG_0662.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_0661.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 137
ay pardon hastane çantası demişim bebek içinolan sırt çantasını yazacaktım.
Benim 1 günlük tatilde bile valizim dopdolu oluyor.
Bebiş + ben valiz bizi anca alır
Küçük boy olsaydı valiz olarak onu alacaktım küçük boy+ anne bebk çantası tam yetiyormuş. Bend valize para vermeyeyim sağlam olarak orta boy var dedim o yüzden orta boy+anne bebek çantası kullanacağım. Anne bebek çantası olarakta 2 tane çanta beğendim. Biri puredu biridr kraft marka fotoğraflarını ekliyim

Eklentiler

• IMG_0662.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_0661.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 80
Ben bu cantayi aldim

Eklentiler

• Screenshot_20230828-160139_Chrome.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 136
İçinin büyüklüğü falan nasıl? Güzel görünüyor görüntü olarak. Anne bebek çantasını kulaklı gibi yapıyorlar ya onları hiç sevmiyorum. Her giysinize de uyar bence mantıklı
Yeterli bence icinin buyuklugu. Cok fazla bolmesi var. Esim ben tasiyacagim,bebek cantasina cok benzemesin dedi. O yuzden boyle bir sey aldim. Termal bolmesi, bebek arabasina asma aparati filan da var. Askilari filan da rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…