- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.901
Evet tamamlamak lazım yavaş yavaş ama panik oluyorum sanki yetiştiremeyecekmişim gibi geliyorDaha 4 ayimiz var yavas yavas tamamlariz bence
ben de esimCanım ben de öyle yapıyorum en yakınlarıma ama onların tavırları sakinleşince güzel güzel anlatıyorum baktım olmuyor kafamda bi müzik tutturuyorum onlar konuşup suçlarken ben şarkıya içimden eşlik ediyorum.çünkü değiştiremeyeceğimi çoktaaaaan anladım onları. Ama eşim veya yakın yaşımda biriyse ve kendi ailem değilse “ben de böyleyim” diyorum.
ben nasip olursa evime gecince Eylul gibiKızlar bu arada hazırlıkları ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz hastane çantası kıyafet yıkama filan
Hastane çantasını haftaya alıp yapacağım 30 da herşeyi halletmiş olurum inşallah köyde çünkü evim doğum başlasa elimiz ayağımıza dolanacak sağlık ocağı dahi yok bulunduğumuz yerde gitmeden hallolmuş olması lazım malum bebişlerin ne zaman geleceğide belli olmuyorKızlar bu arada hazırlıkları ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz hastane çantası kıyafet yıkama fila
Ben evdeki ortaboy valizi kullanacağımKızlar hastane çantası baktınız mı?
Benim fırsatım yok gidip inceleyemiyorum
Gönlüm Skip Hop'dan yana ama bütçem değil
Hafif kullanışlı termos gözü olan pratik bir çanta lazım bizlere
Islak mendilBebek Arabası
Puset
Bakım çantası
Bakım sırt çantası
Küçük beşik
Büyük beşik
Şampuan
Bebek deterjanı
Bebek yumuşatıcısı
Pişik kremi
Islak mendil
Bebek yağı
Mama kaşığı
Emzik
Biberon
Diş kaşıyıcı
Yorgan
Battaniye
Nevresim takımı
Temizleme pamuğu
Kanguru
Burun aspiratöru
Göğüs pompası
Göğüs pedi
Tırnak bakım seti
Ateş ölçer
Saç fırçası ve konak tarağı
Emzirme önlüğü
Emzirme yastığı
Alt açma minderi
Alt açma örtüsü
Emzik kutusu
Banyo seti
Bornoz
Aklıma gelenler bunları tamamladım çok şükür
SNDMOR Bebek Değiştirme Çantası Sırt Çantası, Bez Değiştirme Çantaları Büyük Kapasiteli, Katlanabilir Karyolalı Taşınabilir Seyahat Bezi Çantası, Bebek Yatağı Sırt Çantası https://amzn.eu/d/fdxx0XrKızlar hastane çantası baktınız mı?
Benim fırsatım yok gidip inceleyemiyorum
Gönlüm Skip Hop'dan yana ama bütçem değil
Hafif kullanışlı termos gözü olan pratik bir çanta lazım bizlere
Ben bütün kıyafetleri yıkadım dolaba yerleştirdim ütülemesi kaldı onlarıda havalar serinleyince şimdi değil 32den sonra da çantayı bi ara hazırlarımKızlar bu arada hazırlıkları ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz hastane çantası kıyafet yıkama filan
ay pardon hastane çantası demişim bebek içinolan sırt çantasını yazacaktım.Ben evdeki ortaboy valizi kullanacağım
Ben anne bebek çantası olarak puredu beğenmiştim, dünde kraft beğendim ikisininde fotoğrafını ekliyorumSNDMOR Bebek Değiştirme Çantası Sırt Çantası, Bez Değiştirme Çantaları Büyük Kapasiteli, Katlanabilir Karyolalı Taşınabilir Seyahat Bezi Çantası, Bebek Yatağı Sırt Çantası https://amzn.eu/d/fdxx0Xr
Böyle bir şey almayı düşünüyorum AliExpress daha uygun
Küçük boy olsaydı valiz olarak onu alacaktım küçük boy+ anne bebk çantası tam yetiyormuş. Bend valize para vermeyeyim sağlam olarak orta boy var dedim o yüzden orta boy+anne bebek çantası kullanacağım. Anne bebek çantası olarakta 2 tane çanta beğendim. Biri puredu biridr kraft marka fotoğraflarını ekliyimay pardon hastane çantası demişim bebek içinolan sırt çantasını yazacaktım.
Benim 1 günlük tatilde bile valizim dopdolu oluyor.
Bebiş + ben valiz bizi anca alır
İçinin büyüklüğü falan nasıl? Güzel görünüyor görüntü olarak. Anne bebek çantasını kulaklı gibi yapıyorlar ya onları hiç sevmiyorum. Her giysinize de uyar bence mantıklıBen bu cantayi aldim
Yeterli bence icinin buyuklugu. Cok fazla bolmesi var. Esim ben tasiyacagim,bebek cantasina cok benzemesin dedi. O yuzden boyle bir sey aldim. Termal bolmesi, bebek arabasina asma aparati filan da var. Askilari filan da rahatİçinin büyüklüğü falan nasıl? Güzel görünüyor görüntü olarak. Anne bebek çantasını kulaklı gibi yapıyorlar ya onları hiç sevmiyorum. Her giysinize de uyar bence mantıklı
Tomme tippe antikolik iyi bir biberon ama aventin ağız yapısı dalmatma hızı falan çok daha iyiKızlar tomme tippe antikolik biberon nasıls? Ablam hem avent hemde tomme tippe kullandı memnun kaldı
Hepimiz emzirelim inşallah hiç biberona ihtiyacımız olmasınTomme tippe antikolik iyi bir biberon ama aventin ağız yapısı dalmatma hızı falan çok daha iyi
Senin de çıkmamış olmasına aşırı sevindim tatlımNormal olursa evet bende istemezdim :) inşallah gönlünden geçen en güzel şekilde olsun canım benim şekerde çıkmamış çok sevindim gözümüzaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?