- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.921
Ben de bunu aldımBen bu cantayi aldim
İnşallah canım ama ise dönecekler için biberon olmazsa olmazHepimiz emzirelim inşallah hiç biberona ihtiyacımız olmasın
Bak çok güzel tamam onda sıkıntı yok ama şöyle bişi bu çantalar kendi başına zaten ağır, içine eşya koyacaksın onun ağırlığı var, üstüne bide bebek. Hepsini taşımak zorunda kaldığın bi zaman canın çıkabilir. O yüzden bunu düşün bi benceEki Görüntüle 3292930
Eki Görüntüle 3292931
Bu çantaları içine dışarda bebekte yatırırım diye istiyorum. Civinlik, termos yeri, ıslak mendil yeri ve şarj aparatı olması iyi.
Benimkide buna benziyoBen bu cantayi aldim
Alirken esim de aynisini soyledi aslinda kirlenir diye. Silerim, olmadi yikarimBen de bunu aldımgrisini çok beğendim aldık hatta ama eşim çok kirlenir dedi. İade edip siyahını aldık. Kumaşını falan çok sevdim ben
Ben işe falan dönmeyecem ama emzik düşünmüyorum biberon düşünüyorum. Hazır mama yedirmeyi de düşünmüyorum ama ek gıda döneminde sıvı biberonla alabilecek mamalar yapmayı düşünüyorum. Bunu dediğimde şimdiden herkes ne gerek var diyoİnşallah canım ama ise dönecekler için biberon olmazsa olmazben o yüzden baya araştırmıştım Dr brown's da var grubun en pahalı biberonlarindan birisi ama akıtma sorunu çok oluyor diye okumuştum
Ben de aynı seyi düşündüm seninleBak çok güzel tamam onda sıkıntı yok ama şöyle bişi bu çantalar kendi başına zaten ağır, içine eşya koyacaksın onun ağırlığı var, üstüne bide bebek. Hepsini taşımak zorunda kaldığın bi zaman canın çıkabilir. O yüzden bunu düşün bi bence
Ek gıdada sıvı biberonla nasil mamalar var kiBen işe falan dönmeyecem ama emzik düşünmüyorum biberon düşünüyorum. Hazır mama yedirmeyi de düşünmüyorum ama ek gıda döneminde sıvı biberonla alabilecek mamalar yapmayı düşünüyorum. Bunu dediğimde şimdiden herkes ne gerek var diyo
Kendim yapacam hem kaşık maması hem biberon maması. Karışık tahıllı unlar var meyve sebze suları ekler bişiler yaparım yaşına doğru sütte eklerim. Ya dışarı çıktığımda emzirmek için zamanım falan olmadığında yanımda hazır bulundururum missEk gıdada sıvı biberonla nasil mamalar var ki
Ben Dr browns aldım koliğe karşı en başarılı biberon diye duydum ama akıtma sorununu bilmiyordum umarım sorun yaşamayızİnşallah canım ama ise dönecekler için biberon olmazsa olmazben o yüzden baya araştırmıştım Dr brown's da var grubun en pahalı biberonlarindan birisi ama akıtma sorunu çok oluyor diye okumuştum
Bebek olunca taşımayacağım. Zaten taşımaz o kadar kaliteli değil. Sadece bu sırt çantası, kanguruda bebek her yere gidebilirim. İlla bebek arabası taşımam gerekmez, ya da parkta bahçede otururken daha güvenli olur içinde.Bak çok güzel tamam onda sıkıntı yok ama şöyle bişi bu çantalar kendi başına zaten ağır, içine eşya koyacaksın onun ağırlığı var, üstüne bide bebek. Hepsini taşımak zorunda kaldığın bi zaman canın çıkabilir. O yüzden bunu düşün bi bence
Siyahın aynı modeli
Waikide 350 mı neydi
Burda bir pijamacıda 500 dü ama kazık gibi sert idi.
Ben de trendyoldan aldım bugün yarın gelir bakayım nasıl çikacak.
Kızlar hastene kilotlarını hangi renk aldınız.
Her pijamaya onunla aynı renk mı ?
Ben 4 tane hamile kilodu aldım ama hep somon beyaz pembe tonları
Gri veya siyah da alsam mı diye düşünüyorum
Oğlumda hep donları bato beden beyaz almıştım.
Hastane lohusa pijamalarım da su yeşili bebe mavisi arası bir renk kalın
Kırmızı daha ince iki takımdı.
Bir se kırmızı sabahlık almıştım.
Bunda daha sadece bir pijama aldım.
Hastane terliği ne giyecek siniz?
Kızlar bu arada hazırlıkları ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz hastane çantası kıyafet yıkama filan
Bebeği bunun içinde taşımıyoruz. Sadece güvenli yatsın, uyusun. Yeşil alanlarda bebek arabası sürmek zor ama bunu alır bebeğide kanguruya atarım ohhhh keyifBen de aynı seyi düşündüm seninle
Bu yoykonun chefleri var ben aldım ondan bu dediklerini hemen yapıyorKendim yapacam hem kaşık maması hem biberon maması. Karışık tahıllı unlar var meyve sebze suları ekler bişiler yaparım yaşına doğru sütte eklerim. Ya dışarı çıktığımda emzirmek için zamanım falan olmadığında yanımda hazır bulundururum miss
İnşallah şanslı gruptasjndurBen Dr browns aldım koliğe karşı en başarılı biberon diye duydum ama akıtma sorununu bilmiyordum umarım sorun yaşamayız
Yok onu biliyorum da Trendyolda da görmüştüm hem bebek koyulan yerin cm si küçüktü hem de sırtında çanta ve bu katlanır aparat ağırlij yapar diye düşünüp almamıştımBebeği bunun içinde taşımıyoruz. Sadece güvenli yatsın, uyusun. Yeşil alanlarda bebek arabası sürmek zor ama bunu alır bebeğide kanguruya atarım ohhhh keyif
Hiç duymadım bakarım valla. Kendimi kasmayan bir anne olmak istiyorum yaa inşallah olurum. Belki sütüm yetmez belki çok gelir gerek kalmaz bilmiyorum ama her şekilde duruma ayak uydurup bunu kendime sıkıntı yapmamak istiyorum bakalım nolacakBu yoykonun chefleri var ben aldım ondan bu dediklerini hemen yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?