2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hepimiz emzirelim inşallah hiç biberona ihtiyacımız olmasın
İnşallah canım ama ise dönecekler için biberon olmazsa olmaz ben o yüzden baya araştırmıştım Dr brown's da var grubun en pahalı biberonlarindan birisi ama akıtma sorunu çok oluyor diye okumuştum

Eki Görüntüle 3292930

Eki Görüntüle 3292931

Bu çantaları içine dışarda bebekte yatırırım diye istiyorum. Civinlik, termos yeri, ıslak mendil yeri ve şarj aparatı olması iyi.
Bak çok güzel tamam onda sıkıntı yok ama şöyle bişi bu çantalar kendi başına zaten ağır, içine eşya koyacaksın onun ağırlığı var, üstüne bide bebek. Hepsini taşımak zorunda kaldığın bi zaman canın çıkabilir. O yüzden bunu düşün bi bence

Ben de bunu aldım grisini çok beğendim aldık hatta ama eşim çok kirlenir dedi. İade edip siyahını aldık. Kumaşını falan çok sevdim ben
Alirken esim de aynisini soyledi aslinda kirlenir diye. Silerim, olmadi yikarim bu renk daha cok hosuma gitti

İnşallah canım ama ise dönecekler için biberon olmazsa olmaz ben o yüzden baya araştırmıştım Dr brown's da var grubun en pahalı biberonlarindan birisi ama akıtma sorunu çok oluyor diye okumuştum
Ben işe falan dönmeyecem ama emzik düşünmüyorum biberon düşünüyorum. Hazır mama yedirmeyi de düşünmüyorum ama ek gıda döneminde sıvı biberonla alabilecek mamalar yapmayı düşünüyorum. Bunu dediğimde şimdiden herkes ne gerek var diyo

Ben de aynı seyi düşündüm seninle

Ek gıdada sıvı biberonla nasil mamalar var ki

Ek gıdada sıvı biberonla nasil mamalar var ki
Kendim yapacam hem kaşık maması hem biberon maması. Karışık tahıllı unlar var meyve sebze suları ekler bişiler yaparım yaşına doğru sütte eklerim. Ya dışarı çıktığımda emzirmek için zamanım falan olmadığında yanımda hazır bulundururum miss

Ben Dr browns aldım koliğe karşı en başarılı biberon diye duydum ama akıtma sorununu bilmiyordum umarım sorun yaşamayız

Bebek olunca taşımayacağım. Zaten taşımaz o kadar kaliteli değil. Sadece bu sırt çantası, kanguruda bebek her yere gidebilirim. İlla bebek arabası taşımam gerekmez, ya da parkta bahçede otururken daha güvenli olur içinde.

Uyku tulumunu 0.2 tog alsam sizce yeterli olur mu? İçine uzun kollu giydiririm. Ev zaten kışın da petek açık oluyor diye düşündüm. Yaza doğru da atlet ile giydiririm en azından iki tane almak zorunda kalmam? Sizcee

Kızlar bu arada hazırlıkları ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz hastane çantası kıyafet yıkama filan

Ya ben alisverise gec ama hizli basladim

Kullan at stokluk urunler:
bez (bionatural1 128 adet, goon1 100 adet, bionatural 3 224 adet) n11 kuponlari ile aldim hep
Islak mendil (bionatural 24 lu)
Bebek pamugu ( baby me 6 paket 296tl)
Alt acma ortusu ( Paddlers 80 paket 250 tl n11)

bebek urunleri:
-ates olcer braun prt2000 (371tl n11 kupon ile)
-Hamur alt acma (sizin tavsiyenizle dolap dan set aldim 305 tl ye geldi)
-Banyo kuvetim vardi, kova masrafa katlanir 140tl n11
-Banyo sungeri chicco 135 tl hb
-Fulia sac taragi seti buyuk boy 159tl n11
-Zeka kartlari 0-6 ay
-Oioi 2 dis kasiyici, wee baby 2 meyve suzgeci tane 40-50ser tl civari
Alinacak: xiomi termometre (150tl amazondan daha ucuza bulur muyum diye kolluyorum)
Deterjan sampuan vs daha baslamadim.
Burun aspiratoru yurt disina giden arkadasima frida baby aldiracagim.
Xiomi kamera var 2 tane. Bebek telsizi de gerekir mi kararsizim.
Tirnak torpusu elektriklilerden alacagim.
Biberonda hastaneden oneri alacagim. Kasik biberon ya da basit wee baby cam almayi dusunuyorum erken dogum riski icin.

Kiyafet daha pek baslamadim
-Yenidogan 3lu takim x2 ebebek organik Adet 98tl
-yenidogan x2 tayt tchibo adet 35tl indirimden
-6aylik 5li uzun body tchibo 400kusur indirimden
-Pelus tulum 2-4ay x2 hm hediye geldi.
Kiyafet battaniye happymoondan toplu alacagim 2 hafta sonra.
Alinacak owli uyku gurusu
Alinacak Bebek banyo oturagi babyjem, indirimde bulursam alirim yoksa bekleyebilir.

Kendime
Gumus kapak xsilver xl 999 ayar 545tl
3 gecelik ( biri tchibo outletten tavsiye ederim. 2 si aqua. Evde sabahliklarim var.
1 pijama dagi 230 tl, eger cok kilo almazsam evde hic giymedigim 2 takimim da olabilir.
Terlik Bir plastik parmak arasi dus icin, bir crocs model evden goturecegim.
Bebek bakim cantasi hediye geldi. Serklaj sonrasi kendime hastane cantasi olarak hazirladim arabaya koydum.
Alinacak emzirme sudyeni/ atleti, hamile kilodu. (Gorumcem ic camasiri tekstilci ben halledicem dedi, denemem icin ornek beden getirecek)
Hastane depent ile gecer kiloda gerek yok diye dusunuyorum. Sezeryan yarasi icin evde kullanirim herhalde.

Büyük esya daha baslamadim. Cok fazla bir sey almayacagim. 1 ay icinde alacaklarim:
-Park yatak elele
-Oto koltugu
-Ana kucagi pierre cardin 1100 kovaliyorum :)
-Sifonyer (tasinacagimiz icin oda yapmayacagim sadece ikea beyaz sifonyer alirim)

Puset almadan idare etmeye calisacagim yer yok.
Arabayi da sonra alirim su an cikip bakamadigim icin.
Sut sagmayi da hastane ile kiralamayi konusacagim, aklima yatmazsa ciftli alirim.
Mama sandalyesi ikea sonra alirim.
Philips blender sonra alirim

Benim hastanem bebegin hastanedeki Tum ihtiyacini temin ediyor. Bu yuzden fotograflik ve hastane cikisi icin az bir sey hazirlayacagim cantaya. Hatta serklajda ben bile ameliyat onlukleriyle takildim 1 gece, kendi pijamami esim getirdigi halde giymedim. Depend de veriyorlar. Haftaneye anne baba kardes disinda kimseyi cagirmayacagim. Hastane Oda hazirligi da yapmayacagim. Eve sag saglim gelelim bebeklerle insallah eve gelin derim herkese. Cunku Gercekci olmak gerekirse buyuk ihtimal bebekler kuvoze girecek.
Annem doktor hemsire hasta bakicilarina hediyeler hazirlayacagim dedi.

Elimden geldigince pratik ve az esya ile ilerlemeye calisiyorum atladigim varsa soyleyin kizlar.

Bu yoykonun chefleri var ben aldım ondan bu dediklerini hemen yapıyor

Bebeği bunun içinde taşımıyoruz. Sadece güvenli yatsın, uyusun. Yeşil alanlarda bebek arabası sürmek zor ama bunu alır bebeğide kanguruya atarım ohhhh keyif
Yok onu biliyorum da Trendyolda da görmüştüm hem bebek koyulan yerin cm si küçüktü hem de sırtında çanta ve bu katlanır aparat ağırlij yapar diye düşünüp almamıştım terori de çok mantıklı ama pratikte sorun olur diye karar vermiştim ben

ben EleleLife Flora Anne Bebek Bakım Çantası Gri çantaına aklım yatıyor gibi.
Ekstra hediyeleride iş görür. Ama en önemlisi çanta kendi ağır olmasın eşya ekleyince küskü gibi olmasından korkuyorum

Bu yoykonun chefleri var ben aldım ondan bu dediklerini hemen yapıyor
Hiç duymadım bakarım valla. Kendimi kasmayan bir anne olmak istiyorum yaa inşallah olurum. Belki sütüm yetmez belki çok gelir gerek kalmaz bilmiyorum ama her şekilde duruma ayak uydurup bunu kendime sıkıntı yapmamak istiyorum bakalım nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…