2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Diyorlar ya ilk çocuk proje çocuğudur anne baba onun üzerinden anne babalığıni gösterir o hesap oluyor bizimki biraz

Çok iyi ilerlemişsin canım
Üstelik çok da uygun aldıkların

Diyorlar ya ilk çocuk proje çocuğudur anne baba onun üzerinden anne babalığıni gösterir o hesap oluyor bizimki biraz
Herkes bi tecrübe anlatıyo en temelinde hep şey var şu konuda kendimi kısıtladım keşke yapmasaydım. Birileri bi şekilde baskı yapmış sütün az demiş ciddiye almışlar mama kullanmış ya da tam tersi sütün yeter biberon verme demiş biberon vermediğine pişman. Bi de hep yakın çevre ya anne ya kv ya en yakın arkadaş akraba falan. O yüzden kendimize şimdiden telkinde bulunmak lazım biz iyi bir anneyiz bebeğimize de yeteriz

Kızlar tüp bebek olanlara bir sorum var. Tek gebelikte de normal doğum olmuyor mu? Doktorlar riske atmayalım falan diyip sezaryene yönlendiriyormuş öyle mi? Ben normal doğum istiyordum. Herşeyimde maşallah normal gebe gibi ilerliyor.

Bende öyle olmak istiyorum en çok kullandığım ikinci cümle “amaaann bişeye ihtiyaç olursa istanbuldayız bugün sipariş versek yarın kapıda en olmadı ebebek 10 dk uzakta”

Canım son zamanlardakı durumun belırler onu tup bebek olup normal dogum olan cok var, aynı sekılde normal gebe kalıp sezeryaan olan da oldugu gıbı.. Tamamen bebısın pozısyonu, annenın catısı ve acıl durumlar belırler dogum seklını..
Doktorun sımdı sana normal dogıma yatkınsın der bı baktın acılen sezeryan olmak zorunda kaldın..belkı de sezeryan yapalım rıske atmayalım dıyecek pıtı pıtı bebek dogum kanalına gırmıs olacak

Sanırım Eylül annelerinde vardı normal doğumu bekliyordu. Bende oksapar kullandığım için yapamayabilirim sanıyordum doktorum imkanlar el verirse bebek ters olmazsa gayrette yaparsın dedi

İlk kez duydum canım ben de normal istiyorum, her şey normalse neden normal olmasın ki… biz hamile kalınca artık siz tüp bebek olayını geçtiniz normal hamilesiniz diyorlar.

Benim arkadaşım 40 hafta dolana kadar bekledi canım normal olsun diye. Ama baktılar ki hiç açıklık yok sancı yok sezeryan oldu günü dolunca

Benim arkadaşım 40 hafta dolana kadar bekledi canım normal olsun diye. Ama baktılar ki hiç açıklık yok sancı yok sezeryan oldu günü dolunca
Aynısı benım arkadsımın da basına geldı normal olsun dıye dırendı sunu sancı verıldı, hıc acılma olmadı. Mecbur sezeryan oldu.

ek gida doneminde püre ve ve hafif parcali yumuak gidalar dusunuyorum yutkunma vs gelismesi icin. bir de bu sayfada gordum hep sivi beslemis birisi simdi kati gidaya baslatamiyormus

ek gida doneminde püre ve ve hafif parcali yumuak gidalar dusunuyorum yutkunma vs gelismesi icin. bir de bu sayfada gordum hep sivi beslemis birisi simdi kati gidaya baslatamiyormus
Yok kaşık maması vercem pilav bile veririm ben ama sıvı da vercem.

Bence bu kesinlikle nasip işi sezeryan gidip normal doğum yapan da var normal gidip sezeryanda ben sadece şunu duymuştum tüp bebekte anne yaşı 35 ustuyse o zaman sezeryana daha sıcak bakıyormuş doktorkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…