- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.961
Ben de öyle yaşadım bi kaç defa, doktorumKızlar günaydın, göbek deliğimin çevresinde hizasında sancım var değişik. Yaşayan var mı böyle bir durum?
Ben de işin işinden çıkamıyorum o kadar şey aldım hala alacaklarım daha fazla. Bitmiyor bir bebeğin bu kadar ihtiyacı olduğunu düşünmezdim. İnsan hamile kalmadan önce bez mama her türlü kalkarım altından diyor ama detaylar çokmuş valla bu ara frene bastım biraz, olur gider kafasındayımKizlar alacaklarimin listesini yapayim dedim biraz once. Gozum korktu gercekten. Ne cok sey varmis alinacak
Asil en guzeli geldi 100 tl ye 40 tl kupon
Bir kırık iğne almadım daha. Eşimin iş sebebiyle birkaç ay sonra nerede olacağımız belli değil.Kizlar alacaklarimin listesini yapayim dedim biraz once. Gozum korktu gercekten. Ne cok sey varmis alinacak
Niye hamile kilodu aliyosun? Bi de hamile kilotlari bi tuhaf. Ben hala kendiminkileri giyiyorum. dependle gecistirmeyi planliyorum ya. Hem hijyenik hemde rahat bi de onunla ugrasmamak icin giy atSen öok çok uygun şeyler buluyorsun ya. Bak bakalım kumaşlarına
Siyah petrol kokuyor mu?
Dokusu nasıl ?
Anadolu yakasında mısın?
Alırsan bitmiyor valla ama birden alırsan bir çıkışta yüz tane şeyle de dönersin sorun olmaz
Ne aldın ?
Alırken bana da haber et.
Siyah ve gri de kararsızım donda ya lohusa lohusa leke belli etmez ama boyalı vs olur mu ki. Kaç kez yıkayıp ütüleme lazım.
Sütyeni bile siyah aldım birini aceba boyalı mı diye düşünüyorum. E bebekten almıştık ya. Beyazı yıkadım denedim ama siyahı denemedim.
Aynen skiphoplari asiri begendim. Baya da is gorur grisini istiyorum ben. Bavul kendi bavulumu alicam kabin boy ama hastaneye. Ona biseye gerek yokay pardon hastane çantası demişim bebek içinolan sırt çantasını yazacaktım.
Benim 1 günlük tatilde bile valizim dopdolu oluyor.
Bebiş + ben valiz bizi anca alır
Ek gida gecisinde bebgin mitor gelisimi icin blw yontemi cok onemli. Nie sivi ek vida vericeksin ki?Ek gıdada sıvı biberonla nasil mamalar var ki
Ben tupum. Arastirdim doktorla da konustum mantik şu; tuo bebekler daha kiymetli bebekler ?? Ki bence bu sacma; bi de anne yasi 35uzerindeyse doktor risk almak istemiyo. Bir de gunu belki saati belli. Su gun sabah 9da sezeryan var. Oburu oyle degil ki gece 3de yatagindan kalkip dogurtmasi lazim. Bi de 3-5bin tl oynuyo arada.Kızlar tüp bebek olanlara bir sorum var. Tek gebelikte de normal doğum olmuyor mu? Doktorlar riske atmayalım falan diyip sezaryene yönlendiriyormuş öyle mi? Ben normal doğum istiyordum. Herşeyimde maşallah normal gebe gibi ilerliyor.
Kupon dediginiz ne nasil aliniyo?Asil en guzeli geldi 100 tl ye 40 tl kupon
Kupon alanina kacmaz40 yazin
Ben burda birinde gormustum onu kaptim 63 tl ye geldi 36 aski
benimki de 50 ml meyveli soda gibiydi şekersiz ama asitli gibiydi :) 50ml lerde sadece açlık ve 1.saate bakıyorlar canım, 75 ve sonrası için 2.saate de bakıyorlar diye biliyorum.Kızlar günaydınn, bana bu içecekten verdiler ve inanır mısınız ben sevdimaynı elmalı frutti gibi hani şu meyveli maden suyu var ya o, biraz daha az gazlı hali. 15 dk oldu içeli sıcaktan başka derdim yok. Doktorum dışarıdan 50 mg istemişti testi, hastanede yaptırıyorum sadece açlığa ve 1 saatlik sonuca bakacaklar. 2 saate bakmıyorlar benim yanlış yapmıyorum değil mi?
bizim fark baya fazlaAa bizde eşimle öyleyiz bebeğin kafası karışık olmalı kime çekecek bakalım
ben daha kendime gümüş kalkan, göğüs pedi ve emzirme sütyeni aldım başka da bişey almadım:))Siyahın aynı modeli
Waikide 350 mı neydi
Burda bir pijamacıda 500 dü ama kazık gibi sert idi.
Ben de trendyoldan aldım bugün yarın gelir bakayım nasıl çikacak.
Kızlar hastene kilotlarını hangi renk aldınız.
Her pijamaya onunla aynı renk mı ?
Ben 4 tane hamile kilodu aldım ama hep somon beyaz pembe tonları
Gri veya siyah da alsam mı diye düşünüyorum
Oğlumda hep donları bato beden beyaz almıştım.
Hastane lohusa pijamalarım da su yeşili bebe mavisi arası bir renk kalın
Kırmızı daha ince iki takımdı.
Bir se kırmızı sabahlık almıştım.
Bunda daha sadece bir pijama aldım.
Hastane terliği ne giyecek siniz?
ben 30 veya 32den sonra başlarım gibiKızlar bu arada hazırlıkları ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz hastane çantası kıyafet yıkama filan
paddler alt açma örtüsü benim de geldi :) arkadaşım alt açma örtüsü için, örtünün tersini çevir tersi naylon olduğu için eğer idrarı ıslak mendille silersin, kakasını yaparsa atarsın dedi, kendi siliyormuş baya da gidiyormuş öyle.Ya ben alisverise gec ama hizli basladim
Kullan at stokluk urunler:
bez (bionatural1 128 adet, goon1 100 adet, bionatural 3 224 adet) n11 kuponlari ile aldim hep
Islak mendil (bionatural 24 lu)
Bebek pamugu ( baby me 6 paket 296tl)
Alt acma ortusu ( Paddlers 80 paket 250 tl n11)
bebek urunleri:
-ates olcer braun prt2000 (371tl n11 kupon ile)
-Hamur alt acma (sizin tavsiyenizle dolap dan set aldim 305 tl ye geldi)
-Banyo kuvetim vardi, kova masrafa katlanir 140tl n11
-Banyo sungeri chicco 135 tl hb
-Fulia sac taragi seti buyuk boy 159tl n11
-Zeka kartlari 0-6 ay
-Oioi 2 dis kasiyici, wee baby 2 meyve suzgeci tane 40-50ser tl civari
Alinacak: xiomi termometre (150tl amazondan daha ucuza bulur muyum diye kolluyorum)
Deterjan sampuan vs daha baslamadim.
Burun aspiratoru yurt disina giden arkadasima frida baby aldiracagim.
Xiomi kamera var 2 tane. Bebek telsizi de gerekir mi kararsizim.
Tirnak torpusu elektriklilerden alacagim.
Biberonda hastaneden oneri alacagim. Kasik biberon ya da basit wee baby cam almayi dusunuyorum erken dogum riski icin.
Kiyafet daha pek baslamadim
-Yenidogan 3lu takim x2 ebebek organik Adet 98tl
-yenidogan x2 tayt tchibo adet 35tl indirimden
-6aylik 5li uzun body tchibo 400kusur indirimden
-Pelus tulum 2-4ay x2 hm hediye geldi.
Kiyafet battaniye happymoondan toplu alacagim 2 hafta sonra.
Alinacak owli uyku gurusu
Alinacak Bebek banyo oturagi babyjem, indirimde bulursam alirim yoksa bekleyebilir.
Kendime
Gumus kapak xsilver xl 999 ayar 545tl
3 gecelik ( biri tchibo outletten tavsiye ederim. 2 si aqua. Evde sabahliklarim var.
1 pijama dagi 230 tl, eger cok kilo almazsam evde hic giymedigim 2 takimim da olabilir.
Terlik Bir plastik parmak arasi dus icin, bir crocs model evden goturecegim.
Bebek bakim cantasi hediye geldi. Serklaj sonrasi kendime hastane cantasi olarak hazirladim arabaya koydum.
Alinacak emzirme sudyeni/ atleti, hamile kilodu. (Gorumcem ic camasiri tekstilci ben halledicem dedi, denemem icin ornek beden getirecek)
Hastane depent ile gecer kiloda gerek yok diye dusunuyorum. Sezeryan yarasi icin evde kullanirim herhalde.
Büyük esya daha baslamadim. Cok fazla bir sey almayacagim. 1 ay icinde alacaklarim:
-Park yatak elele
-Oto koltugu
-Ana kucagi pierre cardin 1100 kovaliyorum :)
-Sifonyer (tasinacagimiz icin oda yapmayacagim sadece ikea beyaz sifonyer alirim)
Puset almadan idare etmeye calisacagim yer yok.
Arabayi da sonra alirim su an cikip bakamadigim icin.
Sut sagmayi da hastane ile kiralamayi konusacagim, aklima yatmazsa ciftli alirim.
Mama sandalyesi ikea sonra alirim.
Philips blender sonra alirim
Benim hastanem bebegin hastanedeki Tum ihtiyacini temin ediyor. Bu yuzden fotograflik ve hastane cikisi icin az bir sey hazirlayacagim cantaya. Hatta serklajda ben bile ameliyat onlukleriyle takildim 1 gece, kendi pijamami esim getirdigi halde giymedim. Depend de veriyorlar. Haftaneye anne baba kardes disinda kimseyi cagirmayacagim. Hastane Oda hazirligi da yapmayacagim. Eve sag saglim gelelim bebeklerle insallah eve gelin derim herkese. Cunku Gercekci olmak gerekirse buyuk ihtimal bebekler kuvoze girecek.
Annem doktor hemsire hasta bakicilarina hediyeler hazirlayacagim dedi.
Elimden geldigince pratik ve az esya ile ilerlemeye calisiyorumatladigim varsa soyleyin kizlar.
Ben almıştım, 74.90 almısımAsil en guzeli geldi 100 tl ye 40 tl kupon
Kupon alanina kacmaz40 yazin
Ben burda birinde gormustum onu kaptim 63 tl ye geldi 36 aski
Ben hamile külodu aldım hemde s bedenim xl aldım hiç tavsiye etmiyorum aşırı rahatsız karnı sıkıyor. Defactonun fall in love serisinden xl aldım bide onlar çok güzel. Yüksek bel almayın bence normalde giymeye alışkın değilsenizNiye hamile kilodu aliyosun? Bi de hamile kilotlari bi tuhaf. Ben hala kendiminkileri giyiyorum. dependle gecistirmeyi planliyorum ya. Hem hijyenik hemde rahat bi de onunla ugrasmamak icin giy at
Aynen skiphoplari asiri begendim. Baya da is gorur grisini istiyorum ben. Bavul kendi bavulumu alicam kabin boy ama hastaneye. Ona biseye gerek yok
Ek gida gecisinde bebgin mitor gelisimi icin blw yontemi cok onemli. Nie sivi ek vida vericeksin ki?
Ben tupum. Arastirdim doktorla da konustum mantik şu; tuo bebekler daha kiymetli bebekler ?? Ki bence bu sacma; bi de anne yasi 35uzerindeyse doktor risk almak istemiyo. Bir de gunu belki saati belli. Su gun sabah 9da sezeryan var. Oburu oyle degil ki gece 3de yatagindan kalkip dogurtmasi lazim. Bi de 3-5bin tl oynuyo arada.
Bnm doktorda 25kasima gun verdi. Dedim ben normal istiyorum. Once irt pirt dedi. Sonra tamam dedi. Sonucta bir aksilik varsa bende deli degilim tutturmicam tabiki ama normal dogmanin bir suru avantaji var. İnsallah nasip olur
Ay iste tam da o sebeple almiorum. Ben yuksel bel pantolon bile almadim modasi batsin diyerekBen hamile külodu aldım hemde s bedenim xl aldım hiç tavsiye etmiyorum aşırı rahatsız karnı sıkıyor. Defactonun fall in love serisinden xl aldım bide onlar çok güzel. Yüksek bel almayın bence normalde giymeye alışkın değilseniz
Hepsiburadadan aldım ben nicoletta mı ne olandan. Karnıma iz yapıyor yani rahat değil hiç. Xl den devamAy iste tam da o sebeple almiorum. Ben yuksel bel pantolon bile almadim modasi batsin diyerekhiiiic sevmiyorum gobegimde bisiler. Oyuzden smdilik normalle takiliyorum. Heralde oyle de devam ederim gibime geliyo. O kilotlarla kendimi kapana kisilmis gibi hissederim sanki
DeneyeyimYaa iyiymiş ama ben
Molfix 1pure 80 tane
Sleepy Bio 1 64 tane
Molfix 2 144 tane
Molfix 3 90 tane
Goon 3 100 tane
Sleepy Bio 4 96 tane aldım.
Şimdi bana ne lazım inşallah bunların hepsini de kabul ederse paşam
Goon sarı paket pure mı alsam oda iyi gibi
Kafamda deli sorular
Şükür canım
Aç karnına 3 ceviz ye iyice çiğne üstüne 2 su bardağı ılık su iç.
Ama karnına 3 erik ye üstüne 2 su bardağı ılık su iç.
Bu sefer bato hamile almadım.Niye hamile kilodu aliyosun? Bi de hamile kilotlari bi tuhaf. Ben hala kendiminkileri giyiyorum. dependle gecistirmeyi planliyorum ya. Hem hijyenik hemde rahat bi de onunla ugrasmamak icin giy at
Aynen skiphoplari asiri begendim. Baya da is gorur grisini istiyorum ben. Bavul kendi bavulumu alicam kabin boy ama hastaneye. Ona biseye gerek yok
Ek gida gecisinde bebgin mitor gelisimi icin blw yontemi cok onemli. Nie sivi ek vida vericeksin ki?
Ben tupum. Arastirdim doktorla da konustum mantik şu; tuo bebekler daha kiymetli bebekler ?? Ki bence bu sacma; bi de anne yasi 35uzerindeyse doktor risk almak istemiyo. Bir de gunu belki saati belli. Su gun sabah 9da sezeryan var. Oburu oyle degil ki gece 3de yatagindan kalkip dogurtmasi lazim. Bi de 3-5bin tl oynuyo arada.
Bnm doktorda 25kasima gun verdi. Dedim ben normal istiyorum. Once irt pirt dedi. Sonra tamam dedi. Sonucta bir aksilik varsa bende deli degilim tutturmicam tabiki ama normal dogmanin bir suru avantaji var. İnsallah nasip olur
Benim bebişko da her yeri geziyorValla sağ sol alt üst her yeri tekmeliyor bazen tekmesini göğsümun hemen altında mideye yakın yerde hissediyorum
Aa bu detayı bilmiyordum, teşekkür ederimmmbenimki de 50 ml meyveli soda gibiydi şekersiz ama asitli gibiydi :) 50ml lerde sadece açlık ve 1.saate bakıyorlar canım, 75 ve sonrası için 2.saate de bakıyorlar diye biliyorum.
Ay ben hamile kuloduna bayılıyorum, kalmayınca kendi evdekilerimi giysem hiç rahat edemiyorumNiye hamile kilodu aliyosun? Bi de hamile kilotlari bi tuhaf. Ben hala kendiminkileri giyiyorum. dependle gecistirmeyi planliyorum ya. Hem hijyenik hemde rahat bi de onunla ugrasmamak icin giy at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?