2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kizlar alacaklarimin listesini yapayim dedim biraz once. Gozum korktu gercekten. Ne cok sey varmis alinacak
Ben de işin işinden çıkamıyorum o kadar şey aldım hala alacaklarım daha fazla. Bitmiyor bir bebeğin bu kadar ihtiyacı olduğunu düşünmezdim. İnsan hamile kalmadan önce bez mama her türlü kalkarım altından diyor ama detaylar çokmuş valla bu ara frene bastım biraz, olur gider kafasındayım

Kizlar alacaklarimin listesini yapayim dedim biraz once. Gozum korktu gercekten. Ne cok sey varmis alinacak
Bir kırık iğne almadım daha. Eşimin iş sebebiyle birkaç ay sonra nerede olacağımız belli değil. Ben de kıyafet haricinde liste yaptım, burada alışveriş yapan arkadaşları takip ederek ama kıyafet olarak liste dahi yapmadım henüz. Neyi ne kadar, kaç beden vs alacağım Her şey ekime veya kasıma kalacak bizde. Listeme bakarken benim de gözüm korkuyor

Niye hamile kilodu aliyosun? Bi de hamile kilotlari bi tuhaf. Ben hala kendiminkileri giyiyorum. dependle gecistirmeyi planliyorum ya. Hem hijyenik hemde rahat bi de onunla ugrasmamak icin giy at
ay pardon hastane çantası demişim bebek içinolan sırt çantasını yazacaktım.
Benim 1 günlük tatilde bile valizim dopdolu oluyor.
Bebiş + ben valiz bizi anca alır
Aynen skiphoplari asiri begendim. Baya da is gorur grisini istiyorum ben. Bavul kendi bavulumu alicam kabin boy ama hastaneye. Ona biseye gerek yok
Ek gıdada sıvı biberonla nasil mamalar var ki
Ek gida gecisinde bebgin mitor gelisimi icin blw yontemi cok onemli. Nie sivi ek vida vericeksin ki?
Ben tupum. Arastirdim doktorla da konustum mantik şu; tuo bebekler daha kiymetli bebekler ?? Ki bence bu sacma; bi de anne yasi 35uzerindeyse doktor risk almak istemiyo. Bir de gunu belki saati belli. Su gun sabah 9da sezeryan var. Oburu oyle degil ki gece 3de yatagindan kalkip dogurtmasi lazim. Bi de 3-5bin tl oynuyo arada.
Bnm doktorda 25kasima gun verdi. Dedim ben normal istiyorum. Once irt pirt dedi. Sonra tamam dedi. Sonucta bir aksilik varsa bende deli degilim tutturmicam tabiki ama normal dogmanin bir suru avantaji var. İnsallah nasip olur

benimki de 50 ml meyveli soda gibiydi şekersiz ama asitli gibiydi :) 50ml lerde sadece açlık ve 1.saate bakıyorlar canım, 75 ve sonrası için 2.saate de bakıyorlar diye biliyorum.
Aa bizde eşimle öyleyiz bebeğin kafası karışık olmalı kime çekecek bakalım
bizim fark baya fazla 159'a 196 bebiş şuan normal boyda, doktor hiç uzun boylu vs demedii :)
ben daha kendime gümüş kalkan, göğüs pedi ve emzirme sütyeni aldım başka da bişey almadım:))
Kızlar bu arada hazırlıkları ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz hastane çantası kıyafet yıkama filan
ben 30 veya 32den sonra başlarım gibi
paddler alt açma örtüsü benim de geldi :) arkadaşım alt açma örtüsü için, örtünün tersini çevir tersi naylon olduğu için eğer idrarı ıslak mendille silersin, kakasını yaparsa atarsın dedi, kendi siliyormuş baya da gidiyormuş öyle.

Alışveriş listemi ve temin ettiklerimi ben de elden geçiriyorum enerjim olursa paylaşırım ben de :), eline sağlık.
Kuvezden vs değil de ben de hastaneye 1.derece dışında kimseyi çağırmayı hediye yapmayı düşünmüyorum. Eve çağırırım artık.

Küvet için içine banyo filesi alabilirsin, daha rahat olabilir..
ağız mendilleri, ter bezi olarak kullanılabilen aynı zamanda bebeği kucağına aldığında omzuna da koyabileceğin müslin bezler alabilirsin.
bir de şifonyer içine düzenleyiciler alabilirsin işini iyice kolaylaştırır
Reflü yastığı alabilirsin, okuduğumda aklıma gelenler bunlar

Puset almayacağını söylemişsin. Hastaneden pusetsiz çıkarılabiliyor muymuş ?

Ben hamile külodu aldım hemde s bedenim xl aldım hiç tavsiye etmiyorum aşırı rahatsız karnı sıkıyor. Defactonun fall in love serisinden xl aldım bide onlar çok güzel. Yüksek bel almayın bence normalde giymeye alışkın değilseniz

Ay iste tam da o sebeple almiorum. Ben yuksel bel pantolon bile almadim modasi batsin diyerekhiiiic sevmiyorum gobegimde bisiler. Oyuzden smdilik normalle takiliyorum. Heralde oyle de devam ederim gibime geliyo. O kilotlarla kendimi kapana kisilmis gibi hissederim sanki

Hepsiburadadan aldım ben nicoletta mı ne olandan. Karnıma iz yapıyor yani rahat değil hiç. Xl den devam bir an önce güzel minnak külotlarıma girebilmek için gün sayıyorum

Deneyeyim

Bu sefer bato hamile almadım.
Evdekiler olmuyor

Düşük belin bir tık üstü büyük beden aldım
Hamile kilodundan kastım hastaneye giderken hastenede vs işte.

Ama benim sezeryan şimdiki aldıklarım doğumdan sonra dikiş yerine gelir mi bilemem.

Valla sağ sol alt üst her yeri tekmeliyor bazen tekmesini göğsümun hemen altında mideye yakın yerde hissediyorum
Benim bebişko da her yeri geziyor çıkınca tırtıl gibi olacak
benimki de 50 ml meyveli soda gibiydi şekersiz ama asitli gibiydi :) 50ml lerde sadece açlık ve 1.saate bakıyorlar canım, 75 ve sonrası için 2.saate de bakıyorlar diye biliyorum.
Aa bu detayı bilmiyordum, teşekkür ederimmm

İyi aksamalr kizlar gebelik şekeri çıkıp diyet yapanlari vardı sonuclariniz nasıl çıkmıştı bide test öncesi ucgun dikkat etmiş miydiniz

Niye hamile kilodu aliyosun? Bi de hamile kilotlari bi tuhaf. Ben hala kendiminkileri giyiyorum. dependle gecistirmeyi planliyorum ya. Hem hijyenik hemde rahat bi de onunla ugrasmamak icin giy at
Ay ben hamile kuloduna bayılıyorum, kalmayınca kendi evdekilerimi giysem hiç rahat edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…