- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.679
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.981
Markası mı farklı acaba benim aldığım çok rahatsız kullanışsızAy ben hamile kuloduna bayılıyorum, kalmayınca kendi evdekilerimi giysem hiç rahat edemiyorum
Benim zaten çok az göbeğim çıktı hala eski iç çamaşırlarımı giyiyorumMarkası mı farklı acaba benim aldığım çok rahatsız kullanışsız
Ben ebebeğin kendi markasından aldım. 2 farklı çeşit vardı ikisinden de aldım birkaç tane ve şimdi başka külot giyemez oldum çok rahat yokmuş gibi üstümdeMarkası mı farklı acaba benim aldığım çok rahatsız kullanışsız
Benım aldıgımdan ben cok memnunum cok rahat, dıger camsırlarım sıkıyor benı, babymom hamılekulodu ebebekten almıstımMarkası mı farklı acaba benim aldığım çok rahatsız kullanışsız
Ben pazardan babane kilodu aldım on numara beş yıldız zaten iğnelerden karnım acıyo o yüzden eskileri giyemiyorum hemde sıkmıyo bol bol missAy ben hamile kuloduna bayılıyorum, kalmayınca kendi evdekilerimi giysem hiç rahat edemiyorum
Bende bayadir kullaniyorum Özkan marka aldim trendyoldan xl yumuşacık valla cok guzel ve uygun fiyatliAy ben hamile kuloduna bayılıyorum, kalmayınca kendi evdekilerimi giysem hiç rahat edemiyorum
Canımm hangi marka acaba?Ay ben hamile kuloduna bayılıyorum, kalmayınca kendi evdekilerimi giysem hiç rahat edemiyorum
Ben de ebebekten babymom aldım bir aydan fazladır giyiyorum, çok rahat ediyorum onlarla.Benım aldıgımdan ben cok memnunum cok rahat, dıger camsırlarım sıkıyor benı, babymom hamılekulodu ebebekten almıstım
Canim gec gordum kusura bakma. N11 e giriyorsun sol ustte "kuponlar" diye bir ufak kare var. Oraya bas. Yeni kupon ekle alanina "kacmaz40" yaziyorsun sana alisverislerinde kullanabilecegi bir kupon veriyor. Sınırlı sayida oldugu icin bitmis olabilir su an. Bazen de ana sayfadaki banner da kupon banner i oluyor ordan tiklayip aliyoruz. Her gece 12 de bir kupon duyurusu oluyor anasayfada meselaKupon dediginiz ne nasil aliniyo?
O konu benim de aklimda ama 0-36ay oto koltugu almayi planliyorum. Arabaya kucakta bindirebilir miyim diye hastaneye soracagim. Puset gereksiz geliyor 2 taneyi evde ne yapacagim?benimki de 50 ml meyveli soda gibiydi şekersiz ama asitli gibiydi :) 50ml lerde sadece açlık ve 1.saate bakıyorlar canım, 75 ve sonrası için 2.saate de bakıyorlar diye biliyorum.
bizim fark baya fazla159'a 196 bebiş şuan normal boyda, doktor hiç uzun boylu vs demedii :)
ben daha kendime gümüş kalkan, göğüs pedi ve emzirme sütyeni aldım başka da bişey almadım:))
ben 30 veya 32den sonra başlarım gibi
paddler alt açma örtüsü benim de geldi :) arkadaşım alt açma örtüsü için, örtünün tersini çevir tersi naylon olduğu için eğer idrarı ıslak mendille silersin, kakasını yaparsa atarsın dedi, kendi siliyormuş baya da gidiyormuş öyle.
Alışveriş listemi ve temin ettiklerimi ben de elden geçiriyorum enerjim olursa paylaşırım ben de :), eline sağlık.
Kuvezden vs değil de ben de hastaneye 1.derece dışında kimseyi çağırmayı hediye yapmayı düşünmüyorum. Eve çağırırım artık.
Küvet için içine banyo filesi alabilirsin, daha rahat olabilir..
ağız mendilleri, ter bezi olarak kullanılabilen aynı zamanda bebeği kucağına aldığında omzuna da koyabileceğin müslin bezler alabilirsin.
bir de şifonyer içine düzenleyiciler alabilirsin işini iyice kolaylaştırır
Reflü yastığı alabilirsin, okuduğumda aklıma gelenler bunlar
Puset almayacağını söylemişsin. Hastaneden pusetsiz çıkarılabiliyor muymuş ?
Ben ebebeğin kendi markasından aldım. 2 farklı çeşit vardı ikisinden de aldım birkaç tane ve şimdi başka külot giyemez oldum çok rahat yokmuş gibi üstümde
Benım aldıgımdan ben cok memnunum cok rahat, dıger camsırlarım sıkıyor benı, babymom hamılekulodu ebebekten almıstım
Benim aldığım marka kötüymüş o zaman ya bildiğiniz karnıma iz yaptı çünkü. Babymom un taytını aldım ben de aşırı aşırı güzel ben de onu çok sevdimBende bayadir kullaniyorum Özkan marka aldim trendyoldan xl yumuşacık valla cok guzel ve uygun fiyatli
Baby mom bence benim aldigimdan daha iyidir diye tahmin ediyorum ama benimki de fiyat olarak cok uygun sık sık değiştirdiğim icin sayıca fazla almam gerekti ondan bu markadan aldim 3lusu 120 tl gibi biseydi fiyatiBenim aldığım marka kötüymüş o zaman ya bildiğiniz karnıma iz yaptı çünkü. Babymom un taytını aldım ben de aşırı aşırı güzel ben de onu çok sevdim
ben eşimin deyimiyle babanne kilodu giyiyorum büyük beden bi kilot ama belden yukarda değil. Şimdi tam oturmadığı için ağ kısmı bol oluyor ve komik görünüyorBen ebebeğin kendi markasından aldım. 2 farklı çeşit vardı ikisinden de aldım birkaç tane ve şimdi başka külot giyemez oldum çok rahat yokmuş gibi üstümde
Canım etiketlerini kesmisim hep internette hangi magazalar olabilir diye tek tek baktım, Pentiden almışım cok memnunum dokusu, yumuşaklığı harika.Canımm hangi marka acaba?
Ahahaha ben de sendenim canım aşırı rahat ya sadece sexy değil insana aynada bakınca bi hayatı sorgulatıyor ama şuan sexylik outBen pazardan babane kilodu aldım on numara beş yıldız zaten iğnelerden karnım acıyo o yüzden eskileri giyemiyorum hemde sıkmıyo bol bol miss
Ben de askı aldımCanim gec gordum kusura bakma. N11 e giriyorsun sol ustte "kuponlar" diye bir ufak kare var. Oraya bas. Yeni kupon ekle alanina "kacmaz40" yaziyorsun sana alisverislerinde kullanabilecegi bir kupon veriyor. Sınırlı sayida oldugu icin bitmis olabilir su an. Bazen de ana sayfadaki banner da kupon banner i oluyor ordan tiklayip aliyoruz. Her gece 12 de bir kupon duyurusu oluyor anasayfada mesela
O konu benim de aklimda ama 0-36ay oto koltugu almayi planliyorum. Arabaya kucakta bindirebilir miyim diye hastaneye soracagim. Puset gereksiz geliyor 2 taneyi evde ne yapacagim?
Ayy teşekkür ederimm bakayım ben de hemenCanım etiketlerini kesmisim hep internette hangi magazalar olabilir diye tek tek baktım, Pentiden almışım cok memnunum dokusu, yumuşaklığı harika.
Büyük aliym göbeğim çıktıkça da giyerim demistim o zamanda belimden düşer mi diye korkmustm, belimden de düşmüyor, sıkmıyorda hiç
Ben askiyi a101den 10 tanesini 12 TL'ye almıştımBende
Ben de askı aldımoleyyy tamamlanıyordu
Askı başı 1 lira zarardayımBen askiyi a101den 10 tanesini 12 TL'ye almıştımaklınızda olsun orada da uyguna düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?