2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kizlar tabi ki her şeyde olduğu gibi çantada bütçeye göre ama bazı çantalar gereksiz pahalı geldi , deneyimli annelere soruyorum özellikle bu ayarda bir canta da yetmez mi
Kızlar bu sorum arada kaynamış hazır indirim bütçe felan derken

Eklentiler

• Screenshot_20230828-193701_Trendyol.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 42
Hahaha yok düz hahaha
Şimdi ocak grubunda olsaydık sen bana kalplinin iyi olmadığını anlatırdın ben de delicesine kalpliyi savunurdum hiç ocak grubunda olmadım ama burda yazılanları okuyunca gözümde canlandı. Sonra dgg gelir hepimiz dağılırdık ( sanırım senaryo böyle gelişiyordu)

Benımkı fiyonklu daha iyi

Valla ben de almayi dusunmuyordum. Evde 5 tane sirt cantasi vardir. Ama hediye geldi diye kullanacagim

Ahhahahahaj

En çok gidip bebek arabalarına bakamayacağım için içim gidiyor ya süreklide zam geliyor herşeyi netten alıp ona cesaret edemiyorum
Canım geçecek inşallah bu süreçte o zaman çıkıp bakarsın hem burdan daha çok bilgi edinmiş olursun. Sağlıklı olunda her şey hallolur

Kızlar bu sorum arada kaynamış hazır indirim bütçe felan derken
Ben böyle üzerinde baby falan yazan şeylerin sınırlı kullanılacağını düşünüyorum daha günlük hayata da adapte edilen şeyler daha iyi olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…