- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.001
Hahaha yokAskı başı 1 lira zarardayımolsun ben kesin alana kadar A101’den o fiyat çıkardı. Kalpli mi seninkide
Ben resmen tanesi 3 tlye trendyoldan aldım. Artık grupta yazılan indirimleri kaçırmıcam bendeBen askiyi a101den 10 tanesini 12 TL'ye almıştımaklınızda olsun orada da uyguna düşüyor
Baya indirimli şey aldıkBen resmen tanesi 3 tlye trendyoldan aldım. Artık grupta yazılan indirimleri kaçırmıcam bende
Kızlar bu sorum arada kaynamış hazır indirim bütçe felan derkenKizlar tabi ki her şeyde olduğu gibi çantada bütçeye göre ama bazı çantalar gereksiz pahalı geldi , deneyimli annelere soruyorum özellikle bu ayarda bir canta da yetmez mi
Şimdi ocak grubunda olsaydık sen bana kalplinin iyi olmadığını anlatırdın ben de delicesine kalpliyi savunurdumHahaha yokdüz hahaha
A101de aktüel ürünlerde mi geldi? Ben görsem alırdımBen askiyi a101den 10 tanesini 12 TL'ye almıştımaklınızda olsun orada da uyguna düşüyor
Bence de yeterli olur gibi biberon ve ıslak mendil kısmı kolaylık. Benim tüm arkadaşlarım neredeyse hep normal sırt çantaları vardı onu kullandılar. Çocuklarda büyüdü. Sadece belki bi tık kolaylık ve özel olsun diye.Kızlar bu sorum arada kaynamış hazır indirim bütçe felan derken
Benımkı fiyonklu daha iyiŞimdi ocak grubunda olsaydık sen bana kalplinin iyi olmadığını anlatırdın ben de delicesine kalpliyi savunurdumhiç ocak grubunda olmadım ama burda yazılanları okuyunca gözümde canlandı. Sonra dgg gelir hepimiz dağılırdık ( sanırım senaryo böyle gelişiyordu)
Oyledir muhakkak ama ben cikamiyorum artik disari. Mecbur kupon kovaliyorum :)Ben askiyi a101den 10 tanesini 12 TL'ye almıştımaklınızda olsun orada da uyguna düşüyor
Valla ben de almayi dusunmuyordum. Evde 5 tane sirt cantasi vardir. Ama hediye geldi diye kullanacagimBence de yeterli olur gibi biberon ve ıslak mendil kısmı kolaylık. Benim tüm arkadaşlarım neredeyse hep normal sırt çantaları vardı onu kullandılar. Çocuklarda büyüdü. Sadece belki bi tık kolaylık ve özel olsun diye.
Daha neyi savunduğumu bile bilmiyorum kalpli diyorum fiyonkmuşBenımkı fiyonklu daha iyi
Aktüel ürünlerde değil de depoda oluyor yukarı çıkarıyorlar ya öyle görünce aldımA101de aktüel ürünlerde mi geldi? Ben görsem alırdım
En çok gidip bebek arabalarına bakamayacağım için içim gidiyor ya süreklide zam geliyorOyledir muhakkak ama ben cikamiyorum artik disari. Mecbur kupon kovaliyorum :)
Siz iyi olun gerisi hallolurOyledir muhakkak ama ben cikamiyorum artik disari. Mecbur kupon kovaliyorum :)
Bende o dediğim çanta çok dandik bişiise evdeki çantaları kullanırım. Marka ve kalite delisi bi eş olunca ev sırt çantası dolu.Valla ben de almayi dusunmuyordum. Evde 5 tane sirt cantasi vardir. Ama hediye geldi diye kullanacagim
Al beğenmezsen geri yollarsin kapıdan iade varEn çok gidip bebek arabalarına bakamayacağım için içim gidiyor ya süreklide zam geliyorherşeyi netten alıp ona cesaret edemiyorum
AhhahahahajŞimdi ocak grubunda olsaydık sen bana kalplinin iyi olmadığını anlatırdın ben de delicesine kalpliyi savunurdumhiç ocak grubunda olmadım ama burda yazılanları okuyunca gözümde canlandı. Sonra dgg gelir hepimiz dağılırdık ( sanırım senaryo böyle gelişiyordu)
Canım geçecek inşallah bu süreçte o zaman çıkıp bakarsın hem burdan daha çok bilgi edinmiş olursun. Sağlıklı olunda her şey hallolurEn çok gidip bebek arabalarına bakamayacağım için içim gidiyor ya süreklide zam geliyorherşeyi netten alıp ona cesaret edemiyorum
Ben böyle üzerinde baby falan yazan şeylerin sınırlı kullanılacağını düşünüyorum daha günlük hayata da adapte edilen şeyler daha iyi olmaz mıKızlar bu sorum arada kaynamış hazır indirim bütçe felan derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?