- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.021
Kaderdaşım benımOyledir muhakkak ama ben cikamiyorum artik disari. Mecbur kupon kovaliyorum :)
Siz Sağlıklı olun heeepsi hallolur hem burdan daha çok fikir sahibi oluyorsunuz hem bak bize aldırdın dua da kazandın.Oyledir muhakkak ama ben cikamiyorum artik disari. Mecbur kupon kovaliyorum :)
Herzaman kendını haklı zannden ınsanlardan eylemesın Allah, kalplı olsa ne olmasa neDaha neyi savunduğumu bile bilmiyorum kalpli diyorum fiyonkmuşkesin kaybeden ben olurdum.
Keşke bende görseydim bende alırdımAktüel ürünlerde değil de depoda oluyor yukarı çıkarıyorlar ya öyle görünce aldım
Amin amin canım. Saskito söyleyene kadar ne kalplisi vardı ne fiyonklusuHerzaman kendını haklı zannden ınsanlardan eylemesın Allah, kalplı olsa ne olmasa ne
32 +0 da baslatmamız lazım dıye bılıyorumKizlar bu 32. Haftada dogum iznine ayrilma raporunu ne zaman almamiz lazim 32+0 da mi alacagiz yoksa 32+6 ya kadar alsak oluyor mu bilgisi olan var mı acaba
Ay ya kabul etmezlerse diye cesaret edemedim desemAl beğenmezsen geri yollarsin kapıdan iade var
öyle gerçekten ya bunlar ufak dertlenmelerim sadece sağlıkla zamanında gelsinde miniklerim hepsi o zamanda alınır nasılsaCanım geçecek inşallah bu süreçte o zaman çıkıp bakarsın hem burdan daha çok bilgi edinmiş olursun. Sağlıklı olunda her şey hallolur
32+0Kizlar bu 32. Haftada dogum iznine ayrilma raporunu ne zaman almamiz lazim 32+0 da mi alacagiz yoksa 32+6 ya kadar alsak oluyor mu bilgisi olan var mı acaba
Benım 32+0cumaya denk geliyor semıner haftasının son gunu , 32+3te baslatıcam de mı?
Cuma sabah da verebilirsinBenım 32+0cumaya denk geliyor semıner haftasının son gunu , 32+3te baslatıcam de mı?
Bence yetebilirKizlar tabi ki her şeyde olduğu gibi çantada bütçeye göre ama bazı çantalar gereksiz pahalı geldi , deneyimli annelere soruyorum özellikle bu ayarda bir canta da yetmez mi
Bende merak ediyordumKizlar bu 32. Haftada dogum iznine ayrilma raporunu ne zaman almamiz lazim 32+0 da mi alacagiz yoksa 32+6 ya kadar alsak oluyor mu bilgisi olan var mı acaba
Benim de cumaBenım 32+0cumaya denk geliyor semıner haftasının son gunu , 32+3te baslatıcam de mı?
Yemek hazırlamadan önce çok mu koşturdun canım.Kızlar ya yemek yerken bı anda tansiyonum düştü anlamadım yemek yiyordum yani
Bunlar daha başlangıç deseydin eşineKızlar bugün eşime 4 ayrı kargo firmasından 4 ayrı ürünüm gelmiş . Tüm kargocular aynı anda gelmiş üstüne eşim neye uğradığını şaşırmış
*** Cigit ürünleri ile aşk yaşıyor olabilirim şuan fiyatları dahada artmış heryerde 3 gün önce çok iyi fiyata almışız ürünleri . Boyutları bana çok küçük gelmedi 6-9 söylemişim genelde oradan kurtardım gibi
*** Hamuroutlet setim geldi. Hepsi şahane kumaşalarda bende şansa hiç defo yoktu benim ürün yere düşmüş üstü hafif çamur lekesi olmuş eve gelir gelmez kısa programda yıkadım pırıl pırıl oldular oradanda kardayız
**** Dolaptan aldığım ateş ölçer geldi . Taş gibi sıfır kutusunda geldi
Bu markayı hep görüyorum hiç canlısına denk gelmedimBu da benım çantam
Biz daha ayrıntılı ultrasondan sonra ilk alışverişimize filan çıktık biraz geçe bıraktığımızın farkında o yüzden sesini çıkartamıyorBunlar daha başlangıç deseydin eşinegüzel musmutlu günlerde kullanın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?