2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kizlar bu 32. Haftada dogum iznine ayrilma raporunu ne zaman almamiz lazim 32+0 da mi alacagiz yoksa 32+6 ya kadar alsak oluyor mu bilgisi olan var mı acaba

Al beğenmezsen geri yollarsin kapıdan iade var
Ay ya kabul etmezlerse diye cesaret edemedim desem
Canım geçecek inşallah bu süreçte o zaman çıkıp bakarsın hem burdan daha çok bilgi edinmiş olursun. Sağlıklı olunda her şey hallolur
öyle gerçekten ya bunlar ufak dertlenmelerim sadece sağlıkla zamanında gelsinde miniklerim hepsi o zamanda alınır nasılsa

Kizlar tabi ki her şeyde olduğu gibi çantada bütçeye göre ama bazı çantalar gereksiz pahalı geldi , deneyimli annelere soruyorum özellikle bu ayarda bir canta da yetmez mi
Bence yetebilir
Amaç işimizi görsün
Kendi hafif olsun ki içini rahatça dolduralım
Bizi yarı yolda bırakmasın yeterli

Kızlar bugün eşime 4 ayrı kargo firmasından 4 ayrı ürünüm gelmiş . Tüm kargocular aynı anda gelmiş üstüne eşim neye uğradığını şaşırmış

*** Cigit ürünleri ile aşk yaşıyor olabilirim şuan fiyatları dahada artmış heryerde 3 gün önce çok iyi fiyata almışız ürünleri . Boyutları bana çok küçük gelmedi 6-9 söylemişim genelde oradan kurtardım gibi

*** Hamuroutlet setim geldi. Hepsi şahane kumaşalarda bende şansa hiç defo yoktu benim ürün yere düşmüş üstü hafif çamur lekesi olmuş eve gelir gelmez kısa programda yıkadım pırıl pırıl oldular oradanda kardayız

**** Dolaptan aldığım ateş ölçer geldi . Taş gibi sıfır kutusunda geldi

Bunlar daha başlangıç deseydin eşine güzel musmutlu günlerde kullanın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…