2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
32 +0 da baslatmamız lazım dıye bılıyorum
Ben is yerimde çok sıkıntı yasamaya başladım beni aşırı strese sokuyorlar. Normalde haftalik nöbetlerimiz oluyo gece is gelebiliyor mesela suan 20+4teyim ben, 24. Haftadan sonra nöbet tutmuyoruz ya benim nöbette tam 24 e denk geliyordu kurtariyordum sonra bi arkadas izne cikti nobetler kaydi 23. Haftama denk geliyor. Erkeklerde hic sıkıntı yok ama kadınlar o kadar fenalar ki beni ilgilendirmez tutacaksın şöyle yapacaksin böyle yapacaksin gibi bir üslupla konustu bitanesi bugun benimle aşırı canım sıkıldı. Heyet raporu falan alabilecegim biyer bulsam direk basip gidicem Ankara'ya o kadar doldum ki anlatamam. İnsan değiller gercekten empati sıfır sözde hem cinsimiz olacaklar. Ki ben bu insanlara o kadar yardımcı oldum ki her konuda, yeri geldi onlar isi bilmiyo diye aksam saatinde bile kalktim gittim yardım etmek icin. Ama değmezmiş. Gerçekten beni insanlıktan iyilik yapmaktan soguttular. Hamile halimle ağlicam valla nerdeyse o kadar sinirim bozuldu belki de hormonlardan dolayı bu kadar etkileniyorum her seyden bilmiyorum. Cok dertliyim valla 32. Haftaya gün sayiyorum

O tarz ınsanlar her yerde var maalesef, bosver sıkma canını, heyet raporunu arastır alabılırsen al.. Benım mecburıyetten verecek doktor, o yuzden rahatım sımdılık. Bu arada sen hangı kurumda calısıyordun?

Ben görsem a101 ve bim müptelası kapıda kuyruk bekleyen geceden nöbet tutan teyzelerden bana kalmazdı
Ben gidip paşa paşa n11 den alayım
Ben banyo setını bimden almıstım katlanır set ıkızlere hamıleyken, suan ucmus fıyatlar, kardayım diye seviniyorum, bıme kıslık ürünler de gelmıstı, bere atkı, hatta katlanır yastıklı kadıfe battınye set de almıstım ıkı tane o zaman.. Kıs baslarken tskıpte olun, ürünlerı guzel oluyor

Böylesi insanlara sinir oluyorum ya daha çok dikkat etmeleri gerekirken yaptıklarına bak

Ahahaha ben de sendenim canım aşırı rahat ya sadece sexy değil insana aynada bakınca bi hayatı sorgulatıyor ama şuan sexylik out rahatlık in
Pamuklu ve bol hamile için olanlarda rahat edemedim hamile pantolonumda bile rahat edemiyorum karnımı çok sarıyo sanki

Katibim ben canım, iste durumum benimde karışık biraz şırnakta yaşıyorum ama doğuma Ankara'ya gidecegim. Buradaki doktorumun ozel muayenehanesi var hastanede çalışmadığı icin rapor veremiyor. Benimde plasentam asagida oldugu icin kendimi cok zorlamamam gerekiyor oda riskli bir durum agir kaldirmamaya falan dikkat ediyorum ama bana rapor vermediler evde yat dinlen vs demedi doktorum bu yüzden de tedirginim bi yandan. Tüm bunlari bildikleri halde yaptıkları seyler zoruma gidiyor. 28. Hafta civarinda senelik iznimi alıp döneceğim memleketime kısmet olursa zaten hamilelik başlı başına stresli bir dönem bir de böyle şeyler yaşayınca insan üzülüyor gerçekten. Sanki kendileri hamile olmayacaklarmis gibi davraniyorlar

Kızlar n11de 40 lira kuponum vardı bende bunu aldım 10 liraya geldi oğlumun ilk defa oyuncağı oldu,
Ben şok markete a101e falan gelen oyuncaklardan cok fazla almışım fisher price gelince özellikle dayanamayip aliyordum hep, tabi aldiklarim hamile olmadan önce aldigim şeyler. Buda tatlıs bir çıngırak bende alayim bari hamileyken aldığım ilk oyuncak olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…