2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hatta senın uzanman gerek, oturcaksan da ayaklarını yukarıda tutmaya calıs, baska bı doktorla gorusme ımkanın yok mu hıc

Hatta senın uzanman gerek, oturcaksan da ayaklarını yukarıda tutmaya calıs, baska bı doktorla gorusme ımkanın yok mu hıc
Şırnak'ta yok malesef zaten bende mardinde bi doktora gidiyorum. Ozel hastane falanda yok zaten yaşadığım yerde şartlar hiç iyi degil. Ayrıntılı ultrasona gidecegim haftaya bakalim inşallah düzelmiştir eger duzelme olmadıysa zaten durum daha da riskli hale gelmis olacak benim icin. O zaman batmana ya da diyarbakira randevu alip gitmeyi dusunebilirim. İnşallah gerek kalmaz tabi de

Bizde de yurt nöbeti olayı var bekar olduğum dönemde atanmisim yeni 22 yaşındayım öğrencilerim 15 18 arası 120 kişi çocuğu olan 2 3 arkadaş nöbet tutmak istemiyoruz dediler müdür de tamam demiş haftada 2 gün neredeyse ağlayarak nöbete gidiyordum en son çıldırdım ilçe meme gittim durumu anlattım 4 kişi arasında koca yurt nöbeti döner mi dedim ertesi ay listede 9 kişiydik sana tavsiyem yaşadığın yerdeki en yetkili kişi kimse git ona durumunu anlat çok büyük ihtimalle senden sonraki ile nöbeti değiştirir sen de 1 haftayı kurtarmış olursun

Insallah gerek kalmasın, ama doktorunun yonlendırebılecegı baska bı doktor olmalı, eger rısklı ıse rapor verebilecek bı doktora yonlendırsın devlette olsa ayarlanır ınsallah

Insallah gerek kalmasın, ama doktorunun yonlendırebılecegı baska bı doktor olmalı, eger rısklı ıse rapor verebilecek bı doktora yonlendırsın devlette olsa ayarlanır ınsallah
Doktorum ayrıntılıya kadar panik yapma orada durumla ilgili net biseyler soyleyebilirim dedi ama bakalim eger duzeldiyse anca öyle rahatlarim yoksa baska hastaneye gitmeyi düşünüyorum bende canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…