- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.061
Hatta senın uzanman gerek, oturcaksan da ayaklarını yukarıda tutmaya calıs, baska bı doktorla gorusme ımkanın yok mu hıcKatibim ben canım, iste durumum benimde karışık biraz şırnakta yaşıyorum ama doğuma Ankara'ya gidecegim. Buradaki doktorumun ozel muayenehanesi var hastanede çalışmadığı icin rapor veremiyor. Benimde plasentam asagida oldugu icin kendimi cok zorlamamam gerekiyor oda riskli bir durum agir kaldirmamaya falan dikkat ediyorum ama bana rapor vermediler evde yat dinlen vs demedi doktorum bu yüzden de tedirginim bi yandan. Tüm bunlari bildikleri halde yaptıkları seyler zoruma gidiyor. 28. Hafta civarinda senelik iznimi alıp döneceğim memleketime kısmet olursazaten hamilelik başlı başına stresli bir dönem bir de böyle şeyler yaşayınca insan üzülüyor gerçekten. Sanki kendileri hamile olmayacaklarmis gibi davraniyorlar
O zaman 32 +3te baslatırım pazartesi.İstersen 33. Haftada bile alabilirsinsadece 31+6 alınmıyor gibi düşün
Gittiğin hastanenin rapor bölümü var canım oraya git orada zaten onu ayarliyorlar durum bildirim raporu diye geçiriyorO zaman 32 +3te baslatırım pazartesi.
N11 daha uyguna geliyor canım 96 lisi 258 TL 50 TL kupon veriyor 208 e düşüyor burada 96 lisi 261 TL yapıyorKızlar sleppy bio naturel bekleyen var mı aranızda link atıyorum
Ben pek bilmiyorum belki daha uygundur bakarsınız diye attımN11 daha uyguna geliyor canım 96 lisi 258 TL 50 TL kupon veriyor 208 e düşüyor burada 96 lisi 261 TL yapıyor
2 numara yine yok trendyoldaki kampanyada da bulamamıştımKızlar sleppy bio naturel bekleyen var mı aranızda link atıyorum
Şırnak'ta yok malesef zaten bende mardinde bi doktora gidiyorum. Ozel hastane falanda yok zaten yaşadığım yerde şartlar hiç iyi degil. Ayrıntılı ultrasona gidecegim haftaya bakalim inşallah düzelmiştir eger duzelme olmadıysa zaten durum daha da riskli hale gelmis olacak benim icin. O zaman batmana ya da diyarbakira randevu alip gitmeyi dusunebilirim. İnşallah gerek kalmaz tabi deHatta senın uzanman gerek, oturcaksan da ayaklarını yukarıda tutmaya calıs, baska bı doktorla gorusme ımkanın yok mu hıc
Bunlarda işine geleni koyuyorlar ya2 numara yine yok trendyoldaki kampanyada da bulamamıştım
Ben de 2 gündür öyle aldım bir an korktumBen pek bilmiyorum belki daha uygundur bakarsınız diye attım
1 2 3 arasında kilo farkı neredeyse yok denecek kadar az2 numara yine yok trendyoldaki kampanyada da bulamamıştım
Sleppy bio naturel serisini bilmiyorum o takip etmiyorum direk attım o yüzdenBen de 2 gündür öyle aldım bir an korktumpahalı mı aldım diye
Bizde de yurt nöbeti olayı var bekar olduğum dönemde atanmisim yeni 22 yaşındayım öğrencilerim 15 18 arası 120 kişi çocuğu olan 2 3 arkadaş nöbet tutmak istemiyoruz dediler müdür de tamam demiş haftada 2 gün neredeyse ağlayarak nöbete gidiyordum en son çıldırdım ilçe meme gittim durumu anlattım 4 kişi arasında koca yurt nöbeti döner mi dedim ertesi ay listede 9 kişiydik sana tavsiyem yaşadığın yerdeki en yetkili kişi kimse git ona durumunu anlat çok büyük ihtimalle senden sonraki ile nöbeti değiştirir sen de 1 haftayı kurtarmış olursunŞırnak'ta yok malesef zaten bende mardinde bi doktora gidiyorum. Ozel hastane falanda yok zaten yaşadığım yerde şartlar hiç iyi degil. Ayrıntılı ultrasona gidecegim haftaya bakalim inşallah düzelmiştir eger duzelme olmadıysa zaten durum daha da riskli hale gelmis olacak benim icin. O zaman batmana ya da diyarbakira randevu alip gitmeyi dusunebilirim. İnşallah gerek kalmaz tabi de
Insallah gerek kalmasın, ama doktorunun yonlendırebılecegı baska bı doktor olmalı, eger rısklı ıse rapor verebilecek bı doktora yonlendırsın devlette olsa ayarlanır ınsallahŞırnak'ta yok malesef zaten bende mardinde bi doktora gidiyorum. Ozel hastane falanda yok zaten yaşadığım yerde şartlar hiç iyi degil. Ayrıntılı ultrasona gidecegim haftaya bakalim inşallah düzelmiştir eger duzelme olmadıysa zaten durum daha da riskli hale gelmis olacak benim icin. O zaman batmana ya da diyarbakira randevu alip gitmeyi dusunebilirim. İnşallah gerek kalmaz tabi de
Doktorum ayrıntılıya kadar panik yapma orada durumla ilgili net biseyler soyleyebilirim dedi ama bakalim eger duzeldiyse anca öyle rahatlarim yoksa baska hastaneye gitmeyi düşünüyorum bende canimInsallah gerek kalmasın, ama doktorunun yonlendırebılecegı baska bı doktor olmalı, eger rısklı ıse rapor verebilecek bı doktora yonlendırsın devlette olsa ayarlanır ınsallah
Hafta ılerledıkce plesanta yukarı cıkıyor merak etme, bısey olmaz ınsallahDoktorum ayrıntılıya kadar panik yapma orada durumla ilgili net biseyler soyleyebilirim dedi ama bakalim eger duzeldiyse anca öyle rahatlarim yoksa baska hastaneye gitmeyi düşünüyorum bende canim
Al benden de o kadarAy bu ay daha bişi almak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum da öyle de bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?