- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.081
Aslinda yapabilirim bunu ama ben onlara uyup cirkinlesmek istememistim sadece. Moralim bozuldu çünkü bana bu muameleyi yaptıkları icin ama haklisin onlarin ekmeğine yag surmektense gidip derdimi anlatmam lazim. Bizde durusmalar oluyor saatlerce sürüyor mesela bana diyolar ki ne var ya hamileysen ilk aylarin gecti bulantin da olmadığına gore girebilirsin girmeye engel durumun yok. Ben 4 5 saat hic yerimden kipirdamadan ac susuz nasil durayim belim kopar zaten ama iste maksat gıcıklık olsun isleri zorlastiralim. Tamamen art niyetliler yani anlayacağınBizde de yurt nöbeti olayı var bekar olduğum dönemde atanmisim yeni 22 yaşındayım öğrencilerim 15 18 arası 120 kişi çocuğu olan 2 3 arkadaş nöbet tutmak istemiyoruz dediler müdür de tamam demiş haftada 2 gün neredeyse ağlayarak nöbete gidiyordum en son çıldırdım ilçe meme gittim durumu anlattım 4 kişi arasında koca yurt nöbeti döner mi dedim ertesi ay listede 9 kişiydik sana tavsiyem yaşadığın yerdeki en yetkili kişi kimse git ona durumunu anlat çok büyük ihtimalle senden sonraki ile nöbeti değiştirir sen de 1 haftayı kurtarmış olursun
İnşallah canım güzel düşünelim güzel olsunHafta ılerledıkce plesanta yukarı cıkıyor merak etme, bısey olmaz ınsallah
Ya ne biçim insan bunlar.Aslinda yapabilirim bunu ama ben onlara uyup cirkinlesmek istememistim sadece. Moralim bozuldu çünkü bana bu muameleyi yaptıkları icin ama haklisin onlarin ekmeğine yag surmektense gidip derdimi anlatmam lazim. Bizde durusmalar oluyor saatlerce sürüyor mesela bana diyolar ki ne var ya hamileysen ilk aylarin gecti bulantin da olmadığına gore girebilirsin girmeye engel durumun yok. Ben 4 5 saat hic yerimden kipirdamadan ac susuz nasil durayim belim kopar zaten ama iste maksat gıcıklık olsun isleri zorlastiralim. Tamamen art niyetliler yani anlayacağın
Aynen yaa yavaş yavaş ilerlicem doğuma kadar zaten az bişi kaldıAl benden de o kadarbikaç gün sonra kaldığım yerden devam edicem ağustos bitsin bi
Bana da dışlanırsin bilmem ne dediler çünkü öyle küçük yerler de şikayet olayı falan olmuyor hatır gönüle gidiyir o zaman eşimle de sevgili gibiydik eşimde yapma huzursuzluk olur bilmem ne dedi ben de herkes huzursuz olsun o zaman dedim iyi ki de yapmışım 5 senedir buaradayiz eşimle aynı okuldayız istemediğim hiçbir şeyi yapmıyorum yaptırmak için de uğraşmiyorlar eşime de aynı şekilde o kadar kafamız rahatladı ki dislanmadik da gayet de herkesle aramız iyi yanı senin çekinme sebebini anlıyorum ama boşver inan bugün o konuşmayı yapınca yarın bebeğin dogunca da senin karşına geçip o bu diye kimsede konuşacak cesaret olmaz kendini riske atma güzel bir dille anlatınca kimse yetkili kişi onun bir tane telefon etmesine bakar seni bu kadar üzen düşündüren şeyAslinda yapabilirim bunu ama ben onlara uyup cirkinlesmek istememistim sadece. Moralim bozuldu çünkü bana bu muameleyi yaptıkları icin ama haklisin onlarin ekmeğine yag surmektense gidip derdimi anlatmam lazim. Bizde durusmalar oluyor saatlerce sürüyor mesela bana diyolar ki ne var ya hamileysen ilk aylarin gecti bulantin da olmadığına gore girebilirsin girmeye engel durumun yok. Ben 4 5 saat hic yerimden kipirdamadan ac susuz nasil durayim belim kopar zaten ama iste maksat gıcıklık olsun isleri zorlastiralim. Tamamen art niyetliler yani anlayacağın
Sen yorulunca o da yoruluyorKızlar siz her gün güçlü şekilde hissediyor musunuz bebekleri? Benim bazen çok hareketli bazen çok sakin oluyor. Mesela dün karnımı delmek üzereydi bugün az az minik minik hissediyorum. Özellikle yorulduğum günler daha sakin oluyor acaba onlar da mı yoruluyor? Doktora gitmeli miyim bilmiyorum kontrol haftaya
Benim de aynı canım bazen deliyor bildiğin bazen ufak ufakKızlar siz her gün güçlü şekilde hissediyor musunuz bebekleri? Benim bazen çok hareketli bazen çok sakin oluyor. Mesela dün karnımı delmek üzereydi bugün az az minik minik hissediyorum. Özellikle yorulduğum günler daha sakin oluyor acaba onlar da mı yoruluyor? Doktora gitmeli miyim bilmiyorum kontrol haftaya
Aa bunu bilmiyordum. Bende tempoda mı hissetmiyorum acaba diyordum. Teşekkürler bilgi için yani net hissediyorum gün içinde ama temizlik falan yapınca ya da yorulunca daha az hareket ediyor bundan dolayı demek kiSen yorulunca o da yoruluyor
Benimki hamile kulotlarıma da babanne donu deyip dalga geçiyorben eşimin deyimiyle babanne kilodu giyiyorum büyük beden bi kilot ama belden yukarda değil. Şimdi tam oturmadığı için ağ kısmı bol oluyor ve komik görünüyorama çok rahat
Ya aklıma takıldı acaba bir sorun mu var dedim ama demek ki değişken şuanlık. Zaten 28.haftadan sonra sayılıyor. Valla her şey stres bu hamilelikte minikler bizi endişelendiriyor hepBenim de aynı canım bazen deliyor bildiğin bazen ufak ufak
ben buna çözümü boxer giymekte buldumBenimki hamile kulotlarıma da babanne donu deyip dalga geçiyorkocaman görünüyorlar ama giyince tam oluyor çok enteresan
Tabii ki aşı olmak duşa engel değil sadece o bölgeye nazik olmak gerekiyorKızlar tetanoz aşısı olduğumuz gün duşa girebiliyor muyuz
Bana dus alma 24 saat dediler canım ben almadim garanti olsun diye, ama bence bir zarari olmuyodur tedbiren almadim sadeceKızlar tetanoz aşısı olduğumuz gün duşa girebiliyor muyuz
Her haftası farklı oluyor bence birde bazen içe dönük oluyorlar disardan anlamıyoruz ulturasyona gittim bebeği hissetmiyordum ama onun için değil rutin kontrol baktım ki kendi kendine oynuyor o zaman dedim ki sürekli hissedilen bir şey değilAa bunu bilmiyordum. Bende tempoda mı hissetmiyorum acaba diyordum. Teşekkürler bilgi için yani net hissediyorum gün içinde ama temizlik falan yapınca ya da yorulunca daha az hareket ediyor bundan dolayı demek ki
Evet insan endişeleniyor türk kahvesi ya da çikolata yiyince tepiniyor bende ikisini de pek yemiyorumYa aklıma takıldı acaba bir sorun mu var dedim ama demek ki değişken şuanlık. Zaten 28.haftadan sonra sayılıyor. Valla her şey stres bu hamilelikte minikler bizi endişelendiriyor hep
Tabii ki aşı olmak duşa engel değil sadece o bölgeye nazik olmak gerekiyor
Teşekkür ettim kızlarBana dus alma 24 saat dediler canım ben almadim garanti olsun diye, ama bence bir zarari olmuyodur tedbiren almadim sadece
Aynı şey bana da olmuştu. Hep koştur koştur sanki askeriyeye yemek yetiştiriyormuş gibi yemek yaptığım için oturunca bi başım tuhaf olmuştu. O yüzden oturmadan önce bi su içiyorum. Sakinleşip öyle yemek yiyorum. (Daha yavaş iş yapmayı düşünmedim bile
Öyle sanırım ya işte endişelendiriyorlar bizi bu miniklerHer haftası farklı oluyor bence birde bazen içe dönük oluyorlar disardan anlamıyoruz ulturasyona gittim bebeği hissetmiyordum ama onun için değil rutin kontrol baktım ki kendi kendine oynuyor o zaman dedim ki sürekli hissedilen bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?