2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Aslinda yapabilirim bunu ama ben onlara uyup cirkinlesmek istememistim sadece. Moralim bozuldu çünkü bana bu muameleyi yaptıkları icin ama haklisin onlarin ekmeğine yag surmektense gidip derdimi anlatmam lazim. Bizde durusmalar oluyor saatlerce sürüyor mesela bana diyolar ki ne var ya hamileysen ilk aylarin gecti bulantin da olmadığına gore girebilirsin girmeye engel durumun yok. Ben 4 5 saat hic yerimden kipirdamadan ac susuz nasil durayim belim kopar zaten ama iste maksat gıcıklık olsun isleri zorlastiralim. Tamamen art niyetliler yani anlayacağın

Ya ne biçim insan bunlar.
Bugun saglıkocagına ıgne yaptırmaya gittim, 45 50 yaslarında bı kadın kalktı yerınden gel otur kızım dedı, o kadar tuhaf oldum kı.. Insanlık bıtmemıs dedım ama bunları da duyunca

Bana da dışlanırsin bilmem ne dediler çünkü öyle küçük yerler de şikayet olayı falan olmuyor hatır gönüle gidiyir o zaman eşimle de sevgili gibiydik eşimde yapma huzursuzluk olur bilmem ne dedi ben de herkes huzursuz olsun o zaman dedim iyi ki de yapmışım 5 senedir buaradayiz eşimle aynı okuldayız istemediğim hiçbir şeyi yapmıyorum yaptırmak için de uğraşmiyorlar eşime de aynı şekilde o kadar kafamız rahatladı ki dislanmadik da gayet de herkesle aramız iyi yanı senin çekinme sebebini anlıyorum ama boşver inan bugün o konuşmayı yapınca yarın bebeğin dogunca da senin karşına geçip o bu diye kimsede konuşacak cesaret olmaz kendini riske atma güzel bir dille anlatınca kimse yetkili kişi onun bir tane telefon etmesine bakar seni bu kadar üzen düşündüren şey

Kızlar siz her gün güçlü şekilde hissediyor musunuz bebekleri? Benim bazen çok hareketli bazen çok sakin oluyor. Mesela dün karnımı delmek üzereydi bugün az az minik minik hissediyorum. Özellikle yorulduğum günler daha sakin oluyor acaba onlar da mı yoruluyor? Doktora gitmeli miyim bilmiyorum kontrol haftaya

Sen yorulunca o da yoruluyor

Benim de aynı canım bazen deliyor bildiğin bazen ufak ufak

ben eşimin deyimiyle babanne kilodu giyiyorum büyük beden bi kilot ama belden yukarda değil. Şimdi tam oturmadığı için ağ kısmı bol oluyor ve komik görünüyor ama çok rahat
Benimki hamile kulotlarıma da babanne donu deyip dalga geçiyor kocaman görünüyorlar ama giyince tam oluyor çok enteresan

Aa bunu bilmiyordum. Bende tempoda mı hissetmiyorum acaba diyordum. Teşekkürler bilgi için yani net hissediyorum gün içinde ama temizlik falan yapınca ya da yorulunca daha az hareket ediyor bundan dolayı demek ki
Her haftası farklı oluyor bence birde bazen içe dönük oluyorlar disardan anlamıyoruz ulturasyona gittim bebeği hissetmiyordum ama onun için değil rutin kontrol baktım ki kendi kendine oynuyor o zaman dedim ki sürekli hissedilen bir şey değil

Ya aklıma takıldı acaba bir sorun mu var dedim ama demek ki değişken şuanlık. Zaten 28.haftadan sonra sayılıyor. Valla her şey stres bu hamilelikte minikler bizi endişelendiriyor hep
Evet insan endişeleniyor türk kahvesi ya da çikolata yiyince tepiniyor bende ikisini de pek yemiyorum

Tabii ki aşı olmak duşa engel değil sadece o bölgeye nazik olmak gerekiyor
Bana dus alma 24 saat dediler canım ben almadim garanti olsun diye, ama bence bir zarari olmuyodur tedbiren almadim sadece
Teşekkür ettim kızlar ben ne olur ne olmaz aşı öncesi sabah duşa girip gideyim. Bir de aşıyı sağ koluma yaptırsam diyorum. Gece zaten sola yatmakta zorlanıyorum bi de ağrı olursa hiç sola yatamam

Aynı şey bana da olmuştu. Hep koştur koştur sanki askeriyeye yemek yetiştiriyormuş gibi yemek yaptığım için oturunca bi başım tuhaf olmuştu. O yüzden oturmadan önce bi su içiyorum. Sakinleşip öyle yemek yiyorum. (Daha yavaş iş yapmayı düşünmedim bile )

Öyle sanırım ya işte endişelendiriyorlar bizi bu minikler benim de haftaya kontrol bu aralar da memleketten döndüm falan mecbur temizlik düzen yoruldum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…