2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Öncesinde bir halı ve bir yorgan yıkadım bulaşıkları yıkadım sonra markete gidip geldik eşimle

Teşekkür ettim kızlar ben ne olur ne olmaz aşı öncesi sabah duşa girip gideyim. Bir de aşıyı sağ koluma yaptırsam diyorum. Gece zaten sola yatmakta zorlanıyorum bi de ağrı olursa hiç sola yatamam
Az kullandığın koluna yaptır canım ağrı olursa zorlanmazsın, rica ederim bize okulda hastanede falan duş alınmaz diye bişey demediler bizde hiç yapmayın demedik ama tabii nasıl rahat ediyorsan öyle yap

Kız senin yüzünden ben durdum Yoksa goon moon ne bulsam yapıştıracaktım kampanyadan gittim leblebi aldım gümüş kapak aldım

Şoktan 2 paket pure de alayım diyorum sana uyup

Az kullandığın koluna yaptır canım ağrı olursa zorlanmazsın, rica ederim bize okulda hastanede falan duş alınmaz diye bişey demediler bizde hiç yapmayın demedik ama tabii nasıl rahat ediyorsan öyle yap
Sanki çocukken olduğumuz aşılardan aklımda öyle bi bilgi kalmış sağ kolumu kullanıyorum canım normalde ama gece üstüne yatamazsam sağıma yatmak zorunda kalırım diye düşündüm. Gerçi bu sola yatma konusunu da abartıyoruz sanki o da var

Ben buyuk numaralari almayi dusunmuyorum ama 1 numarada hem sleepy bio natural hem molfix pure soft almayi dusunuyorum birer paket. Hangisimden begenirsem omdan devam ederim dedim. Bi sey olmaz sanirim popolara ya oglumda da prima premium care almistim sadece , bezin pedi poposuna yapismisti, pisik de olmustu. Sonrakilerde huggies almistim

Benim de 17 ve 19'daki muayenelerimde hep low lying dedi doktorum, aşağı yerleşimliydi. Mümkün mertebe uzanarak, ayaklarını uzatarak dinlen, yorulma vs dedi. 21'de detaylıya gidince yukarı çıkmıştı. İş yerinde ayaklarınızın altına tabure/kutu tarzı şeyler alarak oturmaya çalışın. İnşallah sizinki de yukarı çıkar, büyük olasılıkla ilerleyen haftalarda yukarı çıkıyor dedi doktorum. Ne kadar vicdan yoksunu insanlar var, Allah her şeyi gönlünüze göre versin. Ferahlık içinde devam etsin sizin için her şey.

Canım eğer yetkili kişi falan yoracak olursa miden bulanıyormuş gibi yap. Hatta sürekli şikayet et ayaklarım ağrıyor, midem ahhh midem falan. Duruşmada da aniden çıkman gereksin falan onlar sana iş vermesinler. Şimdi sen iyiyim dedikçe gözde ederler. Bence kötülere yapılacak en iyi şey hakettikleri gibi davranmak.

S saskito bebeğim sen şimdi nasılsın bidahaki kontrol ne zaman?
Ayy canim sagolasin. Iyiyim yatis devam. Biraz örgü biraz kitap booolca alisveris raporumun bitmesine 1 hafta kaldi. Biraz daha uzatma isteyecegim sanirim hic calisasim yok.
Esim de evden calisiyor kargo kapi acmaktan adam hic bir toplaniya kesintisiz giremiyor

Kontrol yarin sabah cok heyecanliyim. Bu isin tek iyi yani dinlenmek ve her hafta bebisleri görmek oldu :)

Hala 100 tl ye 40 tl kuponla alacak bir sey bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…