- Konu Sahibi sunshine__
-
- #22.101
Kahve bende çok içemiyorum annem olmayınca yanımda pek tadı olmuyor, söyleyeyim de gelsin kahve içeyimEvet insan endişeleniyor türk kahvesi ya da çikolata yiyince tepiniyor bende ikisini de pek yemiyorum
Öncesinde bir halı ve bir yorgan yıkadım bulaşıkları yıkadım sonra markete gidip geldik eşimleAynı şey bana da olmuştu. Hep koştur koştur sanki askeriyeye yemek yetiştiriyormuş gibi yemek yaptığım için oturunca bi başım tuhaf olmuştu. O yüzden oturmadan önce bi su içiyorum. Sakinleşip öyle yemek yiyorum. (Daha yavaş iş yapmayı düşünmedim bile)
Az kullandığın koluna yaptır canım ağrı olursa zorlanmazsın, rica ederim bize okulda hastanede falan duş alınmaz diye bişey demediler bizde hiç yapmayın demedik ama tabii nasıl rahat ediyorsan öyle yapTeşekkür ettim kızlarben ne olur ne olmaz aşı öncesi sabah duşa girip gideyim. Bir de aşıyı sağ koluma yaptırsam diyorum. Gece zaten sola yatmakta zorlanıyorum bi de ağrı olursa hiç sola yatamam
Ayy biz aralıkta doğurmuyor muyuz seminer eylülde ya sizin erken miBen heyet raporu alıcam ya semıner haftası almayım, ekders alıyım dıyordum
Kız senin yüzünden ben durdumKızlar
Bebek bezinde ilk seri malum molfix aldım
İçimdeki sleppyi denesem mi azruzusunu bastırmak için ne yapabilirim
Bugünsudem34 full karma listesinden sonra bir cesaret geldi
En fazla kızımın poposunun başına ne gelebilir
Sanki çocukken olduğumuz aşılardan aklımda öyle bi bilgi kalmışAz kullandığın koluna yaptır canım ağrı olursa zorlanmazsın, rica ederim bize okulda hastanede falan duş alınmaz diye bişey demediler bizde hiç yapmayın demedik ama tabii nasıl rahat ediyorsan öyle yap
Ara tatıl semınerı 13 - 17 kasımdakıAyy biz aralıkta doğurmuyor muyuz seminer eylülde ya sizin erken mi
Ben buyuk numaralari almayi dusunmuyorum ama 1 numarada hem sleepy bio natural hem molfix pure soft almayi dusunuyorum birer paket. Hangisimden begenirsem omdan devam ederim dedim. Bi sey olmaz sanirim popolara yaKızlar
Bebek bezinde ilk seri malum molfix aldım
İçimdeki sleppyi denesem mi azruzusunu bastırmak için ne yapabilirim
Bugünsudem34 full karma listesinden sonra bir cesaret geldi
En fazla kızımın poposunun başına ne gelebilir
Benim de 17 ve 19'daki muayenelerimde hep low lying dedi doktorum, aşağı yerleşimliydi. Mümkün mertebe uzanarak, ayaklarını uzatarak dinlen, yorulma vs dedi. 21'de detaylıya gidince yukarı çıkmıştı. İş yerinde ayaklarınızın altına tabure/kutu tarzı şeyler alarak oturmaya çalışın. İnşallah sizinki de yukarı çıkar, büyük olasılıkla ilerleyen haftalarda yukarı çıkıyor dedi doktorum. Ne kadar vicdan yoksunu insanlar var, Allah her şeyi gönlünüze göre versin. Ferahlık içinde devam etsin sizin için her şey.Katibim ben canım, iste durumum benimde karışık biraz şırnakta yaşıyorum ama doğuma Ankara'ya gidecegim. Buradaki doktorumun ozel muayenehanesi var hastanede çalışmadığı icin rapor veremiyor. Benimde plasentam asagida oldugu icin kendimi cok zorlamamam gerekiyor oda riskli bir durum agir kaldirmamaya falan dikkat ediyorum ama bana rapor vermediler evde yat dinlen vs demedi doktorum bu yüzden de tedirginim bi yandan. Tüm bunlari bildikleri halde yaptıkları seyler zoruma gidiyor. 28. Hafta civarinda senelik iznimi alıp döneceğim memleketime kısmet olursazaten hamilelik başlı başına stresli bir dönem bir de böyle şeyler yaşayınca insan üzülüyor gerçekten. Sanki kendileri hamile olmayacaklarmis gibi davraniyorlar
Canım eğer yetkili kişi falan yoracak olursa miden bulanıyormuş gibi yap. Hatta sürekli şikayet et ayaklarım ağrıyor, midem ahhh midem falan. Duruşmada da aniden çıkman gereksin falan onlar sana iş vermesinler. Şimdi sen iyiyim dedikçe gözde ederler. Bence kötülere yapılacak en iyi şey hakettikleri gibi davranmak.Aslinda yapabilirim bunu ama ben onlara uyup cirkinlesmek istememistim sadece. Moralim bozuldu çünkü bana bu muameleyi yaptıkları icin ama haklisin onlarin ekmeğine yag surmektense gidip derdimi anlatmam lazim. Bizde durusmalar oluyor saatlerce sürüyor mesela bana diyolar ki ne var ya hamileysen ilk aylarin gecti bulantin da olmadığına gore girebilirsin girmeye engel durumun yok. Ben 4 5 saat hic yerimden kipirdamadan ac susuz nasil durayim belim kopar zaten ama iste maksat gıcıklık olsun isleri zorlastiralim. Tamamen art niyetliler yani anlayacağın
Evet canım ben sormuştum girebilirsin çok sıcak su tutma yeter demiştiKızlar tetanoz aşısı olduğumuz gün duşa girebiliyor muyuz
Biz akıllanmayız bacımÖncesinde bir halı ve bir yorgan yıkadım bulaşıkları yıkadım sonra markete gidip geldik eşimle
Hııı tamam , bebek vitaminlerimi emdiği yetmiyor aklımıda emiyor şirineAra tatıl semınerı 13 - 17 kasımdakı
Bana da cok oluyor boyleHııı tamam , bebek vitaminlerimi emdiği yetmiyor aklımıda emiyor şirine
Ben onu yerimHııı tamam , bebek vitaminlerimi emdiği yetmiyor aklımıda emiyor şirine
Ayy canim sagolasin. Iyiyim yatis devam. Biraz örgü biraz kitap booolca alisveris
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?